|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
to super
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to wazna klientka i ci na niej zależy, to możesz jedynie kupić na Allegro albo poszukać jakiejś konsultantki, która ma akurat na stanie i od niej odkupić, dokładając do tego interesu.
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny! Dopiero zaczynam swoją przygodę z Oriflame, więc przekopuję się przez Wasze wątki;-) Mam dwa pytanie techniczne: Aby zamówić wodę Sparkle za 34,90 wpisuję kod 24585? I drugie: nie mam żadnej swojej grupy, więc na czym polegają "bonusy wynikowe' w wysokości 3% dla zamówienia powyżej 200pkt? Coś nie umiem tego załapać;-) Będę wdzięczna za odpowiedzi, Basia
|
|
|
|
#724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli uzbierasz 200pp w danym OOK to dostaniesz rabat wynoszący 3% z OH (ok 14-15zl) na kolejne zamówienie (w następnym OOK) |
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Żeby mieć wodę Sparkle in Paris za 34,90 trzeba zamówić produkty z katalogu za 99 zł.
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
banshee666 - dzięki za wyjaśnienie;-) Teraz muszę się zmierzyć z przekroczonym limitem kredytowym;-)
|
|
|
|
#727 |
|
Przyczajenie
|
Ile już jest braków, ciekawe jak mam zrobić zamówienie za 80 pp skoro tylu rzeczy już nie ma ;/
|
|
|
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
Co sądzicie o nowym męskim zapachu Espionage? Ja już pisałam, że dla mnie zapach jest okropny, ale wygląda na to, że nie jestem odosobniona w swoim zdaniu. Klienci zdąrzyli się już podzielić swoimi opiniami i totalnie nikomu się nie podoba. Babki twierdzą, że jest odpychający, a faceci, którzy u mnie kupują, mówią, że na pewno nie kupią takiego obciachowego zapachu
Moim zdaniem zamiast tworzyć taki badziewiasty zapach, powinni na nowo wprowadzić do sprzedaży DeMarco. Do tej pory nie rozumiem czego wycofali tą wodę. To był jeden z najładniejszych męskich zapachów Oriflame, taki ciepły i uwodzicielski.
|
|
|
|
#729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A DeMarco u mnie sprzedawało sie najlepiej, nic nie zastąpiło tego zapachu, ciągle o niego pytają. Dziwne te statystyki. Podobno wycofują coś co się mało sprzedaje ale jak to wytłumaczyć, jak wiem, że dziewczyny zamawiały sporo tej wody, ja też i w ogóle tyle klientów pyta ? Jak trzeba to niech zmięnią butelkę DeMarco i koniecznie Glaciera bo sie nie podoba bardzo facetom i będzie OK
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-11-17 o 12:13 |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się Espionage podoba... opis ma pretensjonalny i widać, że "inspirowane" (mało powiedziane) Bondem, ale zapach ładny, ja takie lubię
|
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
wąchałam próbkę tej nowej wody Espionage i moje pierwsze wrażenie - olejek kamforowy
drugiego wrażenia nie było i nie będzie
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
moja mama miała identyczne skojarzenie! dla mnie to ma coś takiego jak jest w tych preparatach do udrożniania nosa podczas kataru
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zamawiała któraś balsam rozświetlający Sparkle in Paris? Widoczne są te drobinki mocno?
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ma któraś sztyft pod oczy Optimal Oxygen Boost? klientka szuka informacji na temat sposobu użycia, podobno było na ulotce, którą wyrzuciła. ktoś jest w stanie pomóc?
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
ja mam, stosuję rano przejeżdżając nim skórę pod oczami. ulotki żadnej w opakowaniu nie miałam.
|
|
|
|
#737 |
|
Przyczajenie
|
czy możecie coś powiedzieć na temat kremów do twarzy mleko i miód,ciekawa jestem jakie są
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- mam jeszcze jedno pytanie może mi pomożecie o co chodzi z tymi premiami jak to wygląda czy możecie mi to jakoś zobrazować, to znaczy jak to się przekłada na pieniądze ile to będzie 3% i od jakiej mniej więcej sumy, dzięki za odpowiedz |
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
W piątek miałam dostawę ,niezapakowali mi jednegomydła w płynie dla dzieci
na fakturze oczywiście jest,napisałam reklamację teraz tylko sie modlę aby szybk odpisali i ją uznali,a zanim to jeszcze wyślą...mam nadzieję że przed 6grudnia się wyrobią...Wy też macie naklejki na katalogach(bombka) ???zmienili datę ważności katalogu i ponaklejali naklejki zanim pomyśleć o tym przed drukiem |
|
|
|
#740 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i nie wiem, czy jakieś tajnej metody użytkowania sztyftu tam nie było ![]() SALIX - świetny blog prowadzisz
|
|
#741 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam go jest fajny i rzeczywiście skuteczny, jak macie problemy z podkrążonymi oczami, cieniami i opuchnięciami to polecam szczególnie schłodzony. A i jeszcze było w ulotce, ze nadmiar lekko wklepać chociaż się szybko wchłania i raczej tego nadmiaru nie ma ale może u kogoś inaczej będzie działać.---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- [QUOTE=goleman;37696326]czy możecie coś powiedzieć na temat kremów do twarzy mleko i miód,ciekawa jestem jakie są[COLOR="Silver"] Właśnie testuję krem na noc i mleczko. Ładnie pachną i mają dość treściwą konsystencję. Krem dla cery suchej ale ja mam mieszaną w stronę suchej i dość dobrze się wchłonął. Przyjemna seria. Mleczko ma fajną konsystencję i najlepiej nałożyć na twarz, pomasować, rozpuścić makijaż i zmyć wodą, tak jak sugeruje Oriflame bo wacikiem z tonikiem to raczej długo to potrwa. Ale ogólnie fajne kosmetyki. Jak jeszcze chwilę potestuję to wrzucę opis na bloga bo teraz kończę jeszcze inne kremy i mleczko GG to nowe, jest cudne ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-11-19 o 14:04 |
||
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
A kat.1 to już w ogóle ma świetną ważność,całe 2 i pół tygodnia.W rzucaniu kłód pod nogi to widzę,że są coraz lepsi.
|
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałyście może zegarek Sparkle in Paris? Klientka chce kupić siostrze na gwiazdkę, a nie chcę jej sprzedawać bubla za 85zł... Chciałam ją namówić na ten ze strony wyprzedażowej, ale siostra lubi perły. W razie czego będę mogła go zwrócić?
|
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=fenomeno2000;376998 53]Sztyft powinno się nakładać pod oczy od zewnątrz do wewnątrz, tak odwrotnie jak nakłamy zawsze krem, bo to jest taki preparat, który odprowadza zastałą limfę i poprawia krązenie w ten sposób
Mam go jest fajny i rzeczywiście skuteczny, jak macie problemy z podkrążonymi oczami, cieniami i opuchnięciami to polecam szczególnie schłodzony. A i jeszcze było w ulotce, ze nadmiar lekko wklepać chociaż się szybko wchłania i raczej tego nadmiaru nie ma ale może u kogoś inaczej będzie działać.---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#746 |
|
Konto usunięte
|
a dziękuję Ci bardzo
Poza tym muszę wam się przyznać, że jestem zachwycona zapachem żelu Taj Mahal Discover. Na kartce w katalogu zajeżdżał mi tym zielskiem jak w perfumach z serii Ecobeauty, ale trafił do mnie przypadkiem i przepadłam. Rzeczywiście jakby śliwką pachnie. I ten piękny, fioletowy kolor |
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 1 obowiązuje 27.12-13.01.Dalej już jak zwykle.
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
witam, a posiadasz link do niego
Wybierz mężczyznę, który będzie niszczył twoją szminkę, a nie tusz do rzęs. Zawsze trzeba działać, źle czy dobrze, okaże się później, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania, czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się... |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
katalog nr 1 bedzie dostępny dopiero jak zacznie obowiązywać kat. 17 (przynajmniej oficjalnie) no chyba, że ktoś ma jakieś przecieki, ale zawsze tak było
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Jak na razie wiem tylko, że w katalogu nr.1/2013 będzie nowa woda ale to już wszyscy wiedzą , troche więcej jutro po 11 godz. wrzucę na blogu bo myślę, że uda mi się coś niecoś dowiedzieć. Powinny byc też nowe odcienie lakierów, o nich wczoraj u mnie było: http://www.e-fenomeno.blogspot.com/2...-lakierow.html Jak będą jakieś nowe informacje to napiszę na forum, trzeba się przecież dzielić takimi newsami
![]() Na kolekcję do makijażu More by Demi w kat.nr.1 raczej nie mamy co liczyć. Na 99 % będzie coś w kat.nr.2 . Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2012-11-20 o 09:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

Moim zdaniem zamiast tworzyć taki badziewiasty zapach, powinni na nowo wprowadzić do sprzedaży DeMarco. Do tej pory nie rozumiem czego wycofali tą wodę. To był jeden z najładniejszych męskich zapachów Oriflame, taki ciepły i uwodzicielski.

na fakturze oczywiście jest,napisałam reklamację teraz tylko sie modlę aby szybk odpisali i ją uznali,a zanim to jeszcze wyślą...mam nadzieję że przed 6grudnia się wyrobią...
i nie wiem, czy jakieś tajnej metody użytkowania sztyftu tam nie było