|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
![]() ![]() ![]() trzymaj się kochana ![]() Cytat:
![]() z tym bym się nie zgodziła... kiedyś tu nawet wrzucałyśmy artykuł który pokazywał, że wczesne starania po poronieniu wcale nie prowadzą do kolejnego poronienia.. U nas na forum ta teoria się potwierdziła... nita zaszła 2 tyg od zabiegu. Ja i kilka dziewczyn co mają już swoje maleństwa na świecie zaszłyśmy po pierwszym okresie. Są dziewczyny co czekały pół roku i zdarzyło się kolejne poronienie ![]()
![]() |
![]() |
#2612 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() |
![]() |
#2613 |
Rozeznanie
|
Cynamonowa
![]() tulę mocno.... Elizabarbara ja też leżałam 8 dni, bo długo nie mogli wywołać ![]() kurcze no dziwi mnie to, że tak Cię potraktowali... odpoczywaj, regeneruj siły ![]() ![]() co do lekarza to napiszę Ci na prive jutro, dobrze?bo mąż mi dał tylko 3 min na kompie ![]() Amilcia tylko w takim środowisku gdzie każdy każdego obgaduje za plecami to wiesz jak jest...a jeszcze jak przychodzi "świeża" ...ajtam nie będę sie tym przejmować, bo mam co innego teraz ważnego na głowie(a raczej w brzuchu ![]() Fiolusiek żeby dostać się na nfz to trzeba najpierw prywatnie? To co ten lekarz casting przeprowadza komu łaskawie zezwolić przyjść państwowo? ![]() Szkoda, że Staś go nie obsikał ![]() dobra limit mi się kończy Dobrej nocy Kochane!!!
![]() |
#2614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tu mile zaskoczenie, patrzy na mnie w drzwiach i smieje sie ze pewnie folika nawet nie przestalam brac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Wtajemniczenie
|
Wieka, kurczę, umknęłaś mi w poprzednim poście...
Ja na Twoim miejscu, jeśli masz taką możliwość, poprosiłabym gina o L4 z powodu bardzo stresującej pracy. I już. Wtedy w robocie będą się mogli nagadać aż im jęzory pousychają, a Ty w tym czasie będziesz sobie w spokoju odpoczywać w domku i dbać o siebie i Lokatora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Już zapisałam Stasia do tej przychodni gdzie chodzi do neurologa
![]() Tam przynajmniej wszystko jest wyznaczone na godziny i lekarze pilnują, żeby pacjenci przychodzili na godziny wyznaczone ![]() To będzie wizyta na nfz to nic nie stracę, mam nadzieję, że będzie w miarę normalny lekarz, a jak nie to i tak Staś jest pod opieką pani neurolog więc pewnie jak coś to wychwyci jakieś nieprawidłowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro o 12 idziemy na genetyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Konto usunięte
|
Luna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Mikołaj w akcji ![]()
5.01.2011[*] 08.03.2015[*] Mikołaj 19.11.2011 ![]() Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2012-11-19 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
a ja tak wierzyłam, że ci się uda... przykro mi
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() LUNA ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() problemowe jesteśmy babki, co zrobić ![]() aa no i brawa za ruchy, w koncu! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37696804] ![]() ![]() ![]() Niestety u mnie też tak było. Jak szłam z mega stresem to było OK, a jak na luzie - to jakieś problemy. Nosz kuź.....[/QUOTE] U mnie to samo! I dziś się mało schizuje więc się schizuje że się nie schizuje przed jutrem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana bardzo mi przykro... ![]() nie wiem co Ci napisać Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Raczkowanie
|
Eliza cieszę się że do nas wróciłaś
![]() cynamonowa przykro mi strasznie, miałyśmy iść tą drogą razem... nie wiem tylko od czego chcesz się dystansować, przecież to jest właśnie miejsce dla mam Aniołków!! miejsce dla wywrzeszczenia żalu po stracie!! przemyśl to jeszcze i pisz zawsze kiedy będziesz chciała się właśnie wyryczeć!! możesz mieć też pewność że bądź co bądź ale my wiemy o co chodzi... fiol mam nadzieję że sprawa szybko się wyjaśni i rzeczywiście się okaże że wszystko jest w normie ![]() Luna ![]() ja też staram się nie schizować, ale do piątku tak daleko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Wtajemniczenie
|
nie moge w to uwierzyc ;( tak mocno trzymałam kciuki... mam nadzieję, że szybko dołączysz do zafasolkowanych, bo wiem, że bardzo chcesz mieć dziecko, jestem z Tobą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- nie mogę spać, popatrzyłam na datę i ... dziś byłby mój tp gdyby... dziś zaczynamy 6 miesiąc i jakoś tak mi ciężko.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Rozeznanie
|
czesc wszystkim aniołkowym,
Próbuje nadrobic jednka same wiecie jak jest. ![]() Dziś mam wreszcie wyczekaną wizytę u ginka. zapodziała mnie się gdzies lista "życzeń" w sensie koniecznych badan do wykonania po #. próbowalam szukac takiego spisu w dwóch wstecznych częsciach jednak bez skutku ![]() Może mnie ktoś poratowac takim spisem? Toxo na pewno, przeciwciała i co jeszcze? odebralam dzis morfologię wygląda na to żem zdrowa. ![]() Dziękuje z góry. ![]() Trzymma kcukasy za małe bobasy. Witam też wszystkie aniołkowe nowe mamole. Przykro mi strasznie z powodu waszych strat. ![]()
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
ja już po śniadaniu i kawie. nie śpię od 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2630 |
Rozeznanie
|
berbie, mówisz masz
![]() wiem, ze Wszytskie jesteście super już ekspertami w tych sprawach i dlatego do Was się zwrociłam. Wiem też, że juz zadalam to pytanie i dostalam odpowiedż własnie jakos dwie częsci wstecz lecz zwyczajnie nie mogę jej znaleźc. ![]() W związku z tym pomyslalam sobie, że moze można by dodac spis takich pierwszych podstawowych badań po #do pierwszego postu w naszym/waszym wątku, by się wiecznie nie powtarzac? Co Wy na to?
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tego co pamiętam robiła przeciwciała kardiolipinie igg, igm, genetyczne, posiew szyjki macicy, tarczycowe, antykoagulat toczniowy.
![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
witam
barbie kciuki zaciśnięte ![]() za wszystkie wizyty ![]() ![]() ![]() trufla ja robiłam po # morfologię, tsh, toxo, CMV
![]() |
#2633 | ||||
Zadomowienie
|
Zamarłam...
![]() ![]() Pamiętaj że ja po drugim# czułam oprócz bólu, tego wewnętrznego przez pierwsze kilka tygodni głównie złość - tak złość.. chciałam wszystko wkoło niszczyć.. i bardzo długo nie chciałam dopuścić do siebie myśli że to naprawdę się stało.. Po powrocie do domu zdemolowałam pół domu.. wyładowałam swoją złość.. ale nie pomogło.. i powiem Wam coś czego nie mówiłam nikomu kiedy wróciłam po zabiegu na salę chciałam otworzyć okno, bo było duszno i tak stałam i stałam i naprawdę nigdy wcześniej ani później nie miałam takich myśli jak wtedy.. teraz już wiem dlaczego okna w szpitalu są zablokowane.. bo może nie byłoby mnie tutaj.. Cytat:
Słodziak ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak to już jest że po # większość z nas liczy czasami w którym tc by była.. potem następuje dzień wyznaczonego porodu.. a potem myślimy jakby nasze dziecko wyglądało.. jakby to wszystko było.. ale nie będzie.. Dobrze że masz pod sercem Kubusia, pomoże Ci to przetrwać. Cytat:
sama nie co jeszcze, dużo tego wszystkiego.. Może dziewczyny coś dopiszą Pani straszne to wszystko.. do d..y ![]() ![]() Elizabarbara dobrze że jesteś już w domu. Dbaj o siebie i bądź dla siebie teraz wyjątkowo dobra ![]() Lunka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() ![]()
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewuszki, jesteście super! spisuje liste, moze cos mi to pomoze w dzisiejszej batali z ginką.
![]()
![]() |
#2637 |
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny,
dawno mnie nie bylo... Eliza, Cynamonowa dlaczego?????????? ![]() ![]() ![]() Trufla ja robilam z tego co pamietam: ft4, ft3, tsh, zelazo, ob, antykoagulant tocznia, przeciwciala kardiolipidowe, przeciwciala przeciwjadrowe, przeciwciala tarczycowe, progesteron, estriadiol, testosteron, prolaktyna, posiew moczu, [rozmaz krwi, witamina B12, kwas foliowy (to akurat mi internistka skierowala)]. W sobote mialam 60 ur mojej mamy i powiem Wam ze jadlam jeden z najlepszych tortow w moim zyciu ![]() AAA poza tym nadal mnie boli gardlo, wczoraj udalo mi sie dostac do internisty i mam wirusowe zapalenie gardla - plukanie szalwia, picie lipy, rutinoscorbin - przyznam ze sie boje go brac, czy Wy bralyscie w trakcie ciazy???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() zaciskam!!! ![]() Cytat:
kazdy inaczej przezywa, kazdemu potrzebna inna terapia... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
heh. ja robilam morfologie, hormony i tyle....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jejku aż mnie zmroziło jak to przeczytałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam wczoraj tego Castagnusa.Na pewno moge go brać z dupkiem?Bo nie chce nic namieszać.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-20 o 08:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Konto usunięte
|
Źle się czuję, coś mi leży na żołądku :/ I to nie "niedobrze mi" ciążowe, tylko jakaś niestrawność. Mam nadzieję, że nie ma wpływu na dzidzię :/
Idę zaraz do lekarki po skierowania dla TŻa. Dobra, zmiana planów. Nie idę po skierowania, bo będą mi niepotrzebne. Do neurologa TŻ nie potrzebuje, bo był w tym roku, a do gastrologa i tak się nie dostaniemy na fundusz, więc i tak go zapiszę prywatnie. Taki lajf w tym kraju. Trudno, mam nadzieję, że będzie chociaż przyjęty w ludzkich warunkach. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-11-20 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.