|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Witojcie dziewczęta
![]() Synuś już w przedszkolu, więc chwilka na relaks, potem pranie, sprzątanie , obiad :/ no a LEŃ nadal we mnie siedzi i wujść nie chce :/ dziś sie dowiedziałam że jedna z moich styczniowych mamuś z polek wczoraj urodziła bliźniaki - w 31 tyg !!! Szok normalnie. Nie wiem niestety nic wiecej ale mam nadzieje że i z mamą i małymi jest wszystko ok Cytat:
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
U Nas ostatnio sa takie poranki Co do ikei to fakt, ale licze, ze ok. poludnia jakis wielkich tlumów nie bedzie
|
|
#243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo..nie musisz - jak się sprawy mają, każdy wie Cytat:
Jak mam iść, to najpierw szukam w necie co chcę, robię listę i idę prosto do celu omijając wszystkie te snujące się leluje, które przychodzą na spacer do sklepu... |
||
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, Mysia, Butter ja nie znoszę IKEI w weekend! Natomiast w środku tygodnia, koło południa jest luz! I wtedy mogę robic zakupy! Tylko rzadko kiedy zdarza się, żebyśmy o takiej porze mogli tam być
![]() I wieczorami też jest znośnie ![]() Koniec tego dobrego idę pracować. Zajrzę później
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-11-20 o 09:33 |
|
|
|
#245 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podkładaj sobie kocyk chociaż pod spódCytat:
mój szef tez nie za bardzo zna się na kompie, teraz uczy się obsługi meila ![]() co do Pragi toja byłam dwa razy tam ale mi się osobiście nie podoba to miasto. wiem, chyba jestem wyjątkiem pod tym względem, ale mnie nie urzekło
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze masę zaległości po tej mojej 3-tyg nieobecności a nie mogę się zabrać żeby w końcu zakończyć wszystkie tematy. USYPIAM...
Siostra mnie dzisiaj na fitness wyciąga. nie wiem czy nie usne na nim... A tak wogóle to dalej nie mam @. Miałam ostatnio policzyć co i jak i zapomniałam oczywiście.
|
#248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta paste jest w kauflandzie - mój tż jej używa![]() Cytat:
ja też, ale odkąd mi przyjaciółka co do francji sie wyprowadziła powiedziała, że u nich Ikea to największy szajs jaki tylko istnieje, że sama biedota tam kupuje (min ona też hehehe), że francuzi się śmieją z polaków, że tacy zakochani w Ikei, to jakoś rzadziej tam bywam no i u nich ceny w porównaniu do cen u nas to jak u nas w pepco i tak też to określila, że dla nich ikea to jak dla nas pepco![]() A ja dzisiaj idę do fryzjera na 15.15 matko z półtorej roku u fryzjera nie byłam
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.I ty bedziesz blondzia??? A bylas juz kiedys czy pierwszy raz? Bo twoje wloski teraz to taki kasztan tak? |
||
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomalinko ja chyba bym zaczęła kupować coś jak poznałabym płeć Baobabek to prosimy o fotkę po fryzjerze
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Nie-cier-pie! A do metra nawet tam nie wchodze bo od razu mi tchu brakuje i klaustrofobia mnie lapie... no way. Uwielbiam mniejsze angielskie miasteczka z klimatem ale nie Londyn.
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- W ogole to Wam powiem, ze nieznowsze tlumow. Jak bylam teraz w Istambule i tam te tlumy aut, ludzi, to byl jakis koszmar. Obiecalam sobie po tym, ze juz nigdy nie bede narzekac na praskie korki bo ich po prostu ni ma! ![]() A jak przyjezdzam do swojej wioski pod Praga, gdzie slychac tylko ptaszki, czasem szczeknie pies to wiem, ze zyje
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to dzień dobry! ![]() ![]() ![]() Bao to fajnie...czyli zostanę ze sztuczną szczeką, bo u nas Kaufland się dopiero buduje! |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś idziemy do kina na Zmierzch, na 16:00
nie mogę się doczekać ) dziewczyny 3 dni do końca losowania, a 2 osoby mnie doganiają bo mają 50 głosów mniej niż ja, wiem że wam się już nie chce, ale jak już tyle walczyłyśmy to proszę jeszcze o te ostatnie 3 dni obiecuję, że już nie wezmę udziału w takim konkursie
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz muszę z konieczności, bo mam masę siwych włsoów i jak farbuję brązem to i tak po kilku dniach te siwe są widoczne - choćby nie wiem co to za farba była Teraz mam jasny złoty brąz a moj naturalny to szara mysz![]() Cytat:
Ja też kocham Londyn, strasznie za nim tęsknię...mieszkałąm przez pół roku a z przyczyn zdrowotnych musiałąm wrócić - miało być tylko na czas leczenia, ok. mc i w tym czasie napatoczył sie mój tż i już nie pojechałam....w pracy w PL miałam urlop bezpłatny, więc wróciłam, a wkrótce potem dostałam pracę w szkole i tak już zostało ale powrotu to zawsze bede żałować...a chciałam, zeby tż pojechał ze mną to osioł nie chciał i też teraz żałuje
|
|
#257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No jeśli to jest wyznacznik to informuję, że chyba jestem wysoko w ciąży, tylko jeszcze o tym nie wiem
![]() Otóż p. widzę albo w lustrze albo po solidnym schyleniu się. Gdy wyprostowana spojrzę w dół, to najpierw widzę wielkie cycki, jak je odgarnę to widzę wielki brzuchol, a dopiero jego solidnie wciągnięcie odsłania mi p. Cytat:
Cytat:
![]() A obronę przełożyli, bo promotor nie miał czasu ![]() Cytat:
Może mi pokazać przykładowe foto zrobione tym aparatem? Może ma problem z łapaniem ostrości? Albo masz włączoną ostrość na manual? ![]() Cytat:
Uważaj na siebie Cytat:
Strasznie nie podobają mi się takie lalki
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-11-20 o 10:19 |
|||||
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
My idziemy jutro...i też nie mogę się doczekać!
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strong tez bierze udzial w tym konkursie
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dylemat: may 3 pokoje, salon, pokój kubusia - duży, pokój Izy - malutki. Śpimy w salonie na rozkładanej dużej kanapie, iza w kołysce, Kubuś u siebie. I teraz tak: Iza musi już niebawem spać w łóżeczku, ktore jest w jej pokoju, ale tam nie ma opcji żebym ja spała, czy też my z tż oboje, bo nie ma kanapy żandej a i żadna nie zmieści się. Teraz sie zatsanawiam, czy nie zrobić wspólnego pokoju dla Izy i Kubusia w tym dużym Kubusiowym, a w Izowym nie zrobić sypialni, gdzie byłaby nasza kanapa z salonu słóżąca jako łoże (po rozłożeniu ma 1.8mx 2.20), stale rozłożone i łóżeczko Izy by zostało przynajmniej do 2,5 roku. Później kupiłabym jej nowe dorosłe łóżko i wstawiła do ich wspólnego. Do salonu natomisat w miejsce tej kanapy co do sypilani byśmy wzięli kupię nową ładną kanapę 3 osobową, wywalę ławe i fotele a w jej miejsce wstawię stół z krzesłami (meble wenge które mamy też będą do wymiany za jakiś czas - chcemy jasne). Teraz nie wiem czy to bedzie dobre rozwiązanie taki współny pokójndla brata i siostry??? różnica wieku 2 lata 6 mcy i 1 dzień
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to mnie wkurza...na dworze robi fajne zdjęcia...ale w pomieszczeniu kombinowałam na różne sposoby i chyba nigdy ostre zdjęcie mi nie wyszło..bez użycia lampy oczywiście ![]() Mogę wrzucić do swojego albumu zdjęcia tych dziewczynek co ostatnio robiłam...
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że się nie zawiodę
koleżanka była i mówi że super ![]() no bierze, razem walczyłyśmy, ale ona ostatnio czasu nie miała i straciła wiele pkt, do mnie jej brakuje ok 700, a wcześniej szłyśmy łeb w łeb... a ma któraś pożyczyć cewnik?? oddam zaraz po kinie, obiecuję
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bao ja nie wiem...powiem tylko tyle, że między mną, a bratem była różnica 2 lat i od małego mieliśmy wspólny pokój...rodzice nas rozdzielili, jak byliśmy starsi...może na etapie gimnazjum? I raczej nic nam nie przeszkadzało...często się razem bawiliśmy...nawet jak do mnie koleżanki przychodziły..
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się ciut, więc mogę się przywitać
![]() Zatem wtorkowe dzień dobry! Wczorajszy dzień zleciał migiem. Po pracy szybki obiad i pojechałam spotkać się z kumpelą. Spotkanie miłe, choć kawka niedobra (bo smakowała jak kawa ![]() Mąż w tym czasie poszedł z kumplem na piwo, więc oboje się trochę zresetowaliśmy ![]() W międzyczasie mąż przysłał smsa, że mamy na jutro zaproszenie do małego Ignasia, więc żeby nie iść z pustymi rękoma kupiłam grzechotko-gryzak, o taki: grzechotka-z-kuleczkami_4502.jpg (foto ze strony producenta) Mam nadzieję, że będzie choć pięciominutowe zainteresowanie ![]() Także jutro też będzie miły wieczór przy kawce i winku ![]() Wróciłam późnym wieczorem, mąż po kilku piwkach był w bardzo dobrym humorze i bardzo przytulaśny ![]() A dziś niby wstałam rześka, ale jak przyszłam do pracy, to niemoc jakaś mnie ogarnęła i tylko ziewałam, i ziewałam, i ziewaaaaaaałaaaaammmm... Pożułam gumę i pomogło ![]() Ale nie powiem, żeby chciało mi się tu specjalnie siedzieć ![]()
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz juz jak rozumiem nie rozwazacie przeprowadzki do UK? Cytat:
Chcialam tylko napisac, ze zazdroszcze wielkich cyckow. U mnie maleja maleja po cwiczeniach... niestety. |
||
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on jest na gwarancji jeszcze?
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja już zbieram na operację koszt 11-13 tys
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie na razie moga byc razem w pokoju. Mysle, ze tak do gimnazjum, gora szkola srednia nie powinno byc problemu. Potem to juz wiadomo ![]() Cytat:
.Ja na Zmiechrz poczekam... najbardziej podobala mi sie 1 czesc. No nadal nie jestem pewna, czy wole wilkolaka czy wampira .
|
||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest...nawet ma przedłużoną gwarancję
![]() Dziewczyny mamusie, jakby któraś chciała: http://121pr.pl/files/KiedyWyroslyMiZabki.pdf ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

podkładaj sobie kocyk chociaż pod spód

Polecił jakaś pastę, zjechałam pół miasta i akurat tego rodzaju nigdzie nie było! 

ale powrotu to zawsze bede żałować...a chciałam, zeby tż pojechał ze mną to osioł nie chciał i też teraz żałuje
przecież niemowlakom nie będę po oczach lampą błyskać!!