Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-20, 10:33   #271
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Czesc Aaby!

Chcialam tylko napisac, ze zazdroszcze wielkich cyckow. U mnie maleja maleja po cwiczeniach... niestety.
Hej Nikicior!

Oj ile bym dała, żeby mi zmalały!
Nawet wczoraj przed kąpielą stanęłam przed lustrem i sama do siebie "Ku.r.de, ale ja mam wielkie te cycki"

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 10:33   #272
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
oddam z chęcią swoje )

ja już zbieram na operację koszt 11-13 tys
Ale zeby zmniejszyc???????

A w tym konkursie jaka jest nagroda?

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 10:35   #273
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Jest...nawet ma przedłużoną gwarancję
To uważam, że powinniście go oddać

Cytat:
Oj ja też bym chciała!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-20, 10:37   #274
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Hej Nikicior!

Oj ile bym dała, żeby mi zmalały!
Nawet wczoraj przed kąpielą stanęłam przed lustrem i sama do siebie "Ku.r.de, ale ja mam wielkie te cycki"
Wielkie cycki powoduja to, ze twoja sylwetka wydaje sie optycznie szczuplejsza. Ja nigdy nie mialam melonow, no moze jak bylam troche przytyta i mialam pow 60kg ale jak tylko spadam na swoja wage czyli te 58kg to piersi takie slabe C.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Oj ja też bym chciała!
Nieee no costy. To laski sobie robia operacje aby miec wieksze a wy chciecie mniejsze... i jak tu dogodzic kobicie.

Stary 2012-11-20, 10:37   #275
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
e a kiedy mialas dostac @??????
W sumie to nie wiem. Wcześniej miałam co 28 dni, po ślubie miałam cykl chyba 32 dni. Dzisiaj jest 31 dzień. Nikita gdyby teraz @ się nie zjawił to myślę że mąż byłby zły. Ale ponieważ nie jestem wiatropylna więc szans na to nie ma =)

Cytat:

W ogole to Wam powiem, ze nieznowsze tlumow. Jak bylam teraz w Istambule i tam te tlumy aut, ludzi, to byl jakis koszmar. Obiecalam sobie po tym, ze juz nigdy nie bede narzekac na praskie korki bo ich po prostu ni ma!

A jak przyjezdzam do swojej wioski pod Praga, gdzie slychac tylko ptaszki, czasem szczeknie pies to wiem, ze zyje
Ja mam tak samo. Nie znoszę tłumów. Ja nawet do sieciówek nie chodzę bo denerwuje mnie jak ktoś się o mnie obciera! W ogóle ja jestem straszną "higienistką" i czasami przerażają mnie publiczne miejsca. Szczególnie toalety... Moja siostra się ze mnie śmieje, że ja zawsze musze mieć swój kubeczek, swoją łyżeczkę. Nie wyobrażam sobie położenia się
do łóżka do czyjej pościeli. Albo wytarcie się w czyjś ręcznik...Nawet rąk! Tylko się ze mnie nie śmiejcie.
Parokrotnie przebywałam w Anglii i ten ich minimalistyczny świat i styl bycia mnie przerażał. Ja się odnajduje doskonale na mojej działeczce pod lasem. Cisza, spokój...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 10:42   #276
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Moje 3 glosy juz dzis masz .

Ja na Zmiechrz poczekam... najbardziej podobala mi sie 1 czesc. No nadal nie jestem pewna, czy wole wilkolaka czy wampira .
dzięki

no ja też nie wiem do dziś wilkołak ma fajną klatę

Cytat:

A w tym konkursie jaka jest nagroda?
żeby podnieść i ujędrnić

Jest miesięczny zapas mleka (akurat to mleko co Julka pije)
bon do smyka, album noworodkowy i coś jeszcze, już nie pamiętam, chyba ramka na zdjęcia stylowa.
Stary 2012-11-20, 10:44   #277
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
W sumie to nie wiem. Wcześniej miałam co 28 dni, po ślubie miałam cykl chyba 32 dni. Dzisiaj jest 31 dzień. Nikita gdyby teraz @ się nie zjawił to myślę że mąż byłby zły. Ale ponieważ nie jestem wiatropylna więc szans na to nie ma =)

Ja mam tak samo. Nie znoszę tłumów. Ja nawet do sieciówek nie chodzę bo denerwuje mnie jak ktoś się o mnie obciera! W ogóle ja jestem straszną "higienistką" i czasami przerażają mnie publiczne miejsca. Szczególnie toalety... Moja siostra się ze mnie śmieje, że ja zawsze musze mieć swój kubeczek, swoją łyżeczkę. Nie wyobrażam sobie położenia się
do łóżka do czyjej pościeli. Albo wytarcie się w czyjś ręcznik...Nawet rąk! Tylko się ze mnie nie śmiejcie.
Parokrotnie przebywałam w Anglii i ten ich minimalistyczny świat i styl bycia mnie przerażał. Ja się odnajduje doskonale na mojej działeczce pod lasem. Cisza, spokój...
Aaa czyli nie bylo z mezem tenteges aby mogla byc fasolka. Pewnie z nerwow ci sie cykl rozregulowal.

Ja tez nie znosze jak sie ktos obcy o mnie otrze, szturchnie, popchnie a jeszcze jak to jest osoba o watpliwej higienie osobistej to mnie odrzuca.
Z recznikami i posciela mam to samo... brrr.
Publiczne toalety to zlo no ale wiadomo, jak mus to mus. Kobiety to swinie, nie sprzatna po sobie. Wyjdzie paniusia i zostawi po sobie obsrany kibel, ja zawsze sprzatam po sobie, spuszczam 2-3x i sprawdzam a potem wychodze... Wydawac by sie moglo, ze w mojej firmie babki na poziomie, wyksztalcone ale to na co sie niechcacy czesto natykam w WC szkoda slow....... elyta.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
dzięki

no ja też nie wiem do dziś wilkołak ma fajną klatę

żeby podnieść i ujędrnić

Jest miesięczny zapas mleka (akurat to mleko co Julka pije)
bon do smyka, album noworodkowy i coś jeszcze, już nie pamiętam, chyba ramka na zdjęcia stylowa.
Wilkolak ma super cialko ale wampir jest taki inny i intrygujcy.

Fajne nagrody, bede trzymala kciuki i glosowala w miare mozliwosci.

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2012-11-20 o 10:46
Stary 2012-11-20, 10:48   #278
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie cycki powoduja to, ze twoja sylwetka wydaje sie optycznie szczuplejsza. Ja nigdy nie mialam melonow, no moze jak bylam troche przytyta i mialam pow 60kg ale jak tylko spadam na swoja wage czyli te 58kg to piersi takie slabe C. [COLOR="Silver"]
No właśnie niestety niekoniecznie Bo jeśli masz wielkie cycki, a masz raptem 160cm wzrostu, to cycki są optycznie jeszcze większe, brzuch skoro już masz duży, to też się nie wyszczupla i generalnie od góry do dołu wyglądasz na szerszą niż wyższą
Ja mam solidne E. Jak nie F. A jeszcze w ciąży nie byłam
Marzę o pełnym C

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-20, 10:49   #279
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Wilkolak ma super cialko ale wampir jest taki inny i intrygujcy.

Fajne nagrody, bede trzymala kciuki i glosowala w miare mozliwosci.
wampir to spojrzenie ma takie przenikliwe, aż mam dreszcze

no fajne, bo wszystko akurat by się przydało, bo albumu dla Michałka jeszcze nie kupiłam, a już zdjęcia z USG trzeba powsadzać
Dzięki za głosy, już tylko 3 dni zostały, bo w piątek do 14:00 głosowanie i koniec
Stary 2012-11-20, 10:55   #280
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
n

ja też, ale odkąd mi przyjaciółka co do francji sie wyprowadziła powiedziała, że u nich Ikea to największy szajs jaki tylko istnieje, że sama biedota tam kupuje (min ona też hehehe), że francuzi się śmieją z polaków, że tacy zakochani w Ikei, to jakoś rzadziej tam bywam no i u nich ceny w porównaniu do cen u nas to jak u nas w pepco i tak też to określila, że dla nich ikea to jak dla nas pepco
Francuzi sie nie znaja, zakochani tylko w swoim

Cytat:
Alez moja droga, kazdy lubi co innego. Mnie sie np nie podoba Londyn
mi tez nie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
uuuu no to faktycznie, zacznij już zbierać na implanty

Mam dylemat: may 3 pokoje, salon, pokój kubusia - duży, pokój Izy - malutki. Śpimy w salonie na rozkładanej dużej kanapie, iza w kołysce, Kubuś u siebie. I teraz tak: Iza musi już niebawem spać w łóżeczku, ktore jest w jej pokoju, ale tam nie ma opcji żebym ja spała, czy też my z tż oboje, bo nie ma kanapy żandej a i żadna nie zmieści się. Teraz sie zatsanawiam, czy nie zrobić wspólnego pokoju dla Izy i Kubusia w tym dużym Kubusiowym, a w Izowym nie zrobić sypialni, gdzie byłaby nasza kanapa z salonu słóżąca jako łoże (po rozłożeniu ma 1.8mx 2.20), stale rozłożone i łóżeczko Izy by zostało przynajmniej do 2,5 roku. Później kupiłabym jej nowe dorosłe łóżko i wstawiła do ich wspólnego. Do salonu natomisat w miejsce tej kanapy co do sypilani byśmy wzięli kupię nową ładną kanapę 3 osobową, wywalę ławe i fotele a w jej miejsce wstawię stół z krzesłami (meble wenge które mamy też będą do wymiany za jakiś czas - chcemy jasne). Teraz nie wiem czy to bedzie dobre rozwiązanie taki współny pokójndla brata i siostry??? różnica wieku 2 lata 6 mcy i 1 dzień
ja bym wolala rozdzielic, Kubus w jednym, Isia w drugimTobie napewno ciezej by bylo, bo bys biegala w nocy, ale ak amcie mozliwosc co do pokoi to wlasnie bym tak rozdzielila

Cytat:
Bao,
spokojnie na razie moga byc razem w pokoju. Mysle, ze tak do gimnazjum, gora szkola srednia nie powinno byc problemu. Potem to juz wiadomo

jesli juz, to ja do czasu szkoly starszego zostawilabym w jednym pokojuPotem juz raczej trzeba kupic biurko, przygotowac pokoj troche,,pod szkole,,
Stary 2012-11-20, 11:04   #281
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Aaa czyli nie bylo z mezem tenteges aby mogla byc fasolka. Pewnie z nerwow ci sie cykl rozregulowal.

Ja tez nie znosze jak sie ktos obcy o mnie otrze, szturchnie, popchnie a jeszcze jak to jest osoba o watpliwej higienie osobistej to mnie odrzuca.
Publiczne toalety to zlo no ale wiadomo, jak mus to mus. Kobiety to swinie, nie sprzatna po sobie. Wyjdzie paniusia i zostawi po sobie obsrany kibel, ja zawsze sprzatam po sobie, spuszczam 2-3x i sprawdzam a potem wychodze... Wydawac by sie moglo, ze w mojej firmie babki na poziomie, wyksztalcone ale to na co sie niechcacy czesto natykam w WC szkoda slow....... elyta.
No nie zdążyliśmy... a jego prawie miesiąc już nie ma. W sumie to przecież możliwe że czasami ma się @ na początku, nie? Moja ciocia dowiedziała się o ciąży jak była w 5 m-cu. A było to jej 3 dziecko!
Ale po co się łudzić. Takim cudem natury nie jestem

W moim biurze są tylko 3 osoby. W tym jeden facet. Stanu toalety po jego wyjściu nie będę komentowała. A zawsze wypachniony, wyżelowany... mimo jego 50 lat =)
Jestem strasznie na to wyczulona. Nie wiem w sumie dlaczego

Cytat:
No właśnie niestety niekoniecznie Bo jeśli masz wielkie cycki, a masz raptem 160cm wzrostu, to cycki są optycznie jeszcze większe, brzuch skoro już masz duży, to też się nie wyszczupla i generalnie od góry do dołu wyglądasz na szerszą niż wyższą
Marzę o pełnym C
Ja mam 170cm. Teraz ważę 62kg. Biust 65F. Masakra....
Aż boję się pomyśleć co będzie w ciąży... Po dzieciach koniecznie plastyka. Bo jak one zaczną mi wisiec do pępka to chyba się załamie!
A mój mąż powiedział, że zafunduje mi taką jak będę chciała ale pd warunkiem że sobie powiększę o 2 rozmiary wariat, co?

Ej pomagacie z aparatami? Bo ja dostałam na urodziny i nie umiem go obsługiwać...Chciałam zwykły mały a dostałam to wielkie coś... canon 600d
Stary 2012-11-20, 11:09   #282
gucia6
Zakorzenienie

oooo... widze, ze mowa o cyckach

ja wam powiem, ze moje po odstawieniu Rity + dosc spory ubytek wagi, sa jak cebule ... patrze i placze

na szczescie widze, ze balsam ktory uzywam calkiem niezle daje rade, wiec mam nadzieje, ze uda mi sie je doprowadzic do jako takiego stanu

a teraz ide nadrabiac... o ile Rita mi pozwoli i mi lapki do klawiszy nie przymarzna ... na szczescie serwis juz w drodze

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2012-11-20 o 11:11
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:09   #283
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

patrzcie jakie piękne

http://pixers.pl/fototapety/do-pokoju-dziecka
Stary 2012-11-20, 11:16   #284
aaby
Zakorzenienie

Malensstfo, przejrzałam fotki... Co prawda przy przesyłaniu na wizaż jakość też się pogarsza, ale dla mnie to nie do końca jest wina ostrości (choć to trochę też), ale ja tu widzę mocny szum - czyli za wysokie ISO.
Zdjęcie ze światłem (czyli Ty stoisz w oknie i robisz foto) zawsze będzie najlepsze, bo postać fotografowana jest oświetlona. Ciemne zawsze wyjdzie gorzej. Na tym ostatnim wygląda to tak, jakby aparat dobrał sobie częściowo tryb nocny, a trybie nocnym i ze statywem ciężko jest zrobić wyraźne foto, a co dopiero z ręki.
Jest bardzo duże rozmycie generalnie.
Na drugim foto aparat złapał ostrość prawdopodobnie na któryś szczebelek. Ale nie mogę powiększyć, więc też nie mam pewności.
A później to już zero ostrości, mocno poruszone foty, jakby nie łapał...

A jak robisz foto, to pokazuje Ci na środku (lub w iluś punktach) takie kropki/kwadraciki, które łapią ostrość, i dopiero jak zmienią kolor to może robić foto?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-20, 11:18   #285
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wogole nie mieliscie choinki?

bawelniany dres?
milelismy taka miniaturke na biurko
no bawelniany, jakos mi lepiej pasuje

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzwoniła do mnie niedawno promotorka i mam mało poprawek do zrobienia muszę odebrać pracę, poprawić, oprawić i zostawić indeks tylko moja drukarka coś ostatnio focha ma i wydrukować dwustronnie to pewnie będzie nie lada wyzwanie
super,

Malenstfo wlasnie tego sie obawaialam ze bez zdjecia to lekarz nie bardzo bedzie wiedzial co to jest, oby jakos przeszlo i nie trzeba bylo brac antybiotykow,
ja tez mam bardzo slabe zeby, ale na szczescie nie wypadly

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które 2 lalki wam sie podobaja najbardziej? http://allegro.pl/50cm-lalka-szmacia...803012114.html
zołta i z warkoczykami

Baobabek ja bym zrobila wspolny pokoj, tzn patrze na siebie, teraz mamy sypialnie i maly pokoj ktory za jakies 3 miesiace bedzie pokojem szymcia, jak kiedys urodzi sie drugie to beda razem mieszkac a dopiero moze jak szymon bedzie mial z 8 lat to rozdzielimy dzieci i zrezygnujemy z sypialni

Strippi
super tapety
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:26   #286
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja do Ikei też tylko w tygodniu jeżdżę

Bao pokaż sie potem Myślę, ze spokojnie mogą mieć wspólny pokoik.

Metka

Nikita ja też nie lubie tłumów i jak ktoś sie o mnie ociera bleee.

Dobra... idę obudzić męża to mi pomoże wybrać lalkę dla Mai
aaa nie, jeszcze 5 min muszę mu dać spać bo on wstaje o 11.30

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:26   #287
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malensstfo, przejrzałam fotki... Co prawda przy przesyłaniu na wizaż jakość też się pogarsza, ale dla mnie to nie do końca jest wina ostrości (choć to trochę też), ale ja tu widzę mocny szum - czyli za wysokie ISO.
Zdjęcie ze światłem (czyli Ty stoisz w oknie i robisz foto) zawsze będzie najlepsze, bo postać fotografowana jest oświetlona. Ciemne zawsze wyjdzie gorzej. Na tym ostatnim wygląda to tak, jakby aparat dobrał sobie częściowo tryb nocny, a trybie nocnym i ze statywem ciężko jest zrobić wyraźne foto, a co dopiero z ręki.
Jest bardzo duże rozmycie generalnie.
Na drugim foto aparat złapał ostrość prawdopodobnie na któryś szczebelek. Ale nie mogę powiększyć, więc też nie mam pewności.
A później to już zero ostrości, mocno poruszone foty, jakby nie łapał...

A jak robisz foto, to pokazuje Ci na środku (lub w iluś punktach) takie kropki/kwadraciki, które łapią ostrość, i dopiero jak zmienią kolor to może robić foto?
Heh..dzięki Aaby...wizaż raczej nie bardzo zdjęcia zmienia...one takie są...

A z tym wskaźnikiem ostrości jest tak..że on w ogóle nie zmienia koloru... czyli tak jak jest w większości aparatów, że zielony kwadracik to jest ostrość, a jak czerwony, to nie...mam biały plusik na środku, a potem robią się wokół niego żółte nawiasy []..ja patrząc na ekran widzę, czy złapał ostrość czy nie
Do tego za każdym razem od razu mi miga ikonka, braku ostrości, czy też zdjęcia poruszonego! Nosz to chore jest!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:27   #288
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Heh..dzięki Aaby...wizaż raczej nie bardzo zdjęcia zmienia...one takie są...

A z tym wskaźnikiem ostrości jest tak..że on w ogóle nie zmienia koloru... czyli tak jak jest w większości aparatów, że zielony kwadracik to jest ostrość, a jak czerwony, to nie...mam biały plusik na środku, a potem robią się wokół niego żółte nawiasy []..ja patrząc na ekran widzę, czy złapał ostrość czy nie
Do tego za każdym razem od razu mi miga ikonka, braku ostrości, czy też zdjęcia poruszonego! Nosz to chore jest!
A podaj mi jeszcze raz model... Poczytam jeszcze o nim.
edit: Znalazłam.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-11-20 o 11:29
Stary 2012-11-20, 11:29   #289
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Marzę o pełnym C
jejciu alez cie natura obdarowala... a dlaczego mnie nie? Ja pelne C mialam ale od 2 miechow miski sa ze tak powiem nienapelnione.

Cytat:
wampir to spojrzenie ma takie przenikliwe, aż mam dreszcze

no fajne, bo wszystko akurat by się przydało, bo albumu dla Michałka jeszcze nie kupiłam, a już zdjęcia z USG trzeba powsadzać
Dzięki za głosy, już tylko 3 dni zostały, bo w piątek do 14:00 głosowanie i koniec
oj tak, dreszcze sa
Trzymam kciuki za konkurs!!!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
No nie zdążyliśmy... a jego prawie miesiąc już nie ma. W sumie to przecież możliwe że czasami ma się @ na początku, nie? Moja ciocia dowiedziała się o ciąży jak była w 5 m-cu. A było to jej 3 dziecko!
Ale po co się łudzić. Takim cudem natury nie jestem

W moim biurze są tylko 3 osoby. W tym jeden facet. Stanu toalety po jego wyjściu nie będę komentowała. A zawsze wypachniony, wyżelowany... mimo jego 50 lat =)
Jestem strasznie na to wyczulona. Nie wiem w sumie dlaczego

Ja mam 170cm. Teraz ważę 62kg. Biust 65F. Masakra....
Aż boję się pomyśleć co będzie w ciąży... Po dzieciach koniecznie plastyka. Bo jak one zaczną mi wisiec do pępka to chyba się załamie!
A mój mąż powiedział, że zafunduje mi taką jak będę chciała ale pd warunkiem że sobie powiększę o 2 rozmiary wariat, co?
Kule wy wszystkie takie biuscicha macie..a ja .
A wy macie toalety koedukacyjne w pracy? My mamy podzial

Stary 2012-11-20, 11:38   #290
metkaa
Zakorzenienie

ja tez nie mam cyckow, male b, w ciazy niby byly wieksze ale teraz wrocily juz do sowjego poprzedniego rozmiaru, ale dla meza nigdy bym piersi nie powiekszyla
Stary 2012-11-20, 11:38   #291
aaby
Zakorzenienie

Malensstfo, kilka na szybko znalezionych opinii z myfinepix:

Cytat:
Zaczynam mieć obawy (pomimo prawie wszystkich kombinacji ustawień ) czy ****óle zrobię nim normalnie ostre zdjęcie.
Cytat:
co do ostrych fotek to niestety to jego podstawowa wada (chyba że posiadacie aparat z v1,03 to macie szanse na lepsze foto podobno to lepiej dopracowane aparaty lub soft) O AUTO zapomnijcie ratują Was głównie ustawienia manualne, szeroki kąt od 16mm, i nie za jasna nie za ciemna pogoda, statyw.
Cytat:
Co do ostrości - fakt, mogła by być lepsza i też fakt, że moj stary kompakcik ostrzył bardziej. W trybie JPG jednak można ustawić "wyostrzanie" na max, wtedy wyjdą pewnie prawie takie same ostre, ale niestety pojawi się spory szum.
Cytat:
Podstawowym zarzutem, jaki wysuwa się wobec HS10 to ostrość.

Także coś jest na rzeczy...
Na pewno Fuji chciało zrobić zbyt uniwersalny aparat i trochę przedobrzyli, bo już ten ogromny zoom wskazuje, że nie wszystko będzie cudne. Tu jak widać masz 30-to krotny zoom kosztem ostrości.
Jak wynika z powyższych wypowiedzi, na auto dobrego zdjęcia nie zrobisz. Musisz kombinować ręcznie.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-11-20 o 11:42
Stary 2012-11-20, 11:40   #292
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajne

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja tez nie mam cyckow, male b, w ciazy niby byly wieksze ale teraz wrocily juz do sowjego poprzedniego rozmiaru, ale dla meza nigdy bym piersi nie powiekszyla
Ja bym sie za namowa faceta nigdy nie zdecydowala na poprawe czekogolwiek.
Ale jak po dzieciach moje piersi beda jak cebule to chetnie je sobie poprawie.

Stary 2012-11-20, 11:44   #293
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
A wy macie toalety koedukacyjne w pracy? My mamy podzial
W tym biurze jest jedna =) Dla3 osób =)

Cytat:
Ja nie powiększe. To jest jego warunek. Sama sobie uzbieram na operacje. Ale to dopiero jak trójkę wykarmię. A jeszcze nawet pierwsze nie jest w drodze więc trochę czasu mam =)
Stary 2012-11-20, 11:44   #294
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny które 2 lalki wam sie podobaja najbardziej? http://allegro.pl/50cm-lalka-szmacia...803012114.html
wybieralabym pomiedzy 9, 12 i 24

Cytat:
cześć

A ja nie mogę kawusi
a czemu nie?
przeciez przy karmieniu mozna

Today

Gucia, gratuluje skalpela

a ja w czwartek ide na joge ... mialam co prawda isc juz w zeszlym tygodniu, ale mnie rozlozylo
Stary 2012-11-20, 11:47   #295
malamaluczka87
Zadomowienie

MAŁA SIĘ MELDUJE NA NOWYM WĄTKU! ;d

Jezus Maria, dzień mnie nie było to dojechały stary wątek i 10 str nowego!!!! Co to ma znaczyć! W weekend jakoś żadna nie jest tak rozmowna!

Przepraszam, że nie zaglądnęłam do was wczoraj kochane moje, ale miałam pierwszy dzień wolnego z moim tż od tygodnia. Znaczy się pół dnia, bo do 17 byłam w pracy;P A jak już dosiadłam kompa to dopieszczałam mojego bloga. A propos, ktoś wie jak się robi kategorie na blogu?

I chwalę się: WYWALCZYŁAM ZWROT KUFERKA! Zamówiłam już wypasa z wszystkim z firmy Glazel, którego odbiorę osobiście.

I dziś kończę jeść luteinę, czekamy na @.....Który to dzisiaj dzień cyklu? Już przestałam liczyć....

Do dwóch godzin was nadrobię kochane

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:50   #296
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie

Cytat:
nie martw sie, nie jestes jedyna

chociaz ostatnio maly rozmiar mi nie przeszkadza tak jak wiotkosc skory
Stary 2012-11-20, 11:50   #297
metkaa
Zakorzenienie

o mamuniu Madzia mi teraz wyswietlila sie cala strona tych lalek, wybor jest ogromny
Stary 2012-11-20, 11:50   #298
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Ale fajne

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ja bym sie za namowa faceta nigdy nie zdecydowala na poprawe czekogolwiek.
Ale jak po dzieciach moje piersi beda jak cebule to chetnie je sobie poprawie.
ALe fajne te fototapety....Nikuś, ty już takie tu oglądasz?

A ja sobie poprawię moje marne b;P ale to po dzieciach. I mam błogosławieństwo od mojego, choć uważa, że kocha mnie taką w całości i jeśli o niego chodzi to nie muszę <kochany oszust;D>

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:53   #299
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi
super tapety
no super super, szkoda że dopiero teraz je dojrzałam

Cytat:

oj tak, dreszcze sa
Trzymam kciuki za konkurs!!!
a myślałam, że to tylko ja taka jestem hahah

Cytat:
Ale fajne
szkoda, że już zaplanowane co będzie na ścianach u Michałka, bo bym dała właśnie którąś z nich

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość

I chwalę się: WYWALCZYŁAM ZWROT KUFERKA! Zamówiłam już wypasa z wszystkim z firmy Glazel, którego odbiorę osobiście.
Stary 2012-11-20, 11:58   #300
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

.
Jezusie, ja mam to samo. W autobusie dostaję szału wręcz!!!! w sklepie jak mnie ktoś tyrpnie, to wzbiera we mnie agresja.

Co do piersi, to ja mam za to solidne F Po ciąży nawstawiam się na biustonosz z dwóch worów na kartofle

Mala, super, że się udało z kuferkiem!!

Strippi, zagłosowałam

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości