|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak pozbyć sie tej trzeciej!!! Sprawa b.pilna!
mi sie wydaje ze on jej nie zostawi i tak.bo gdyby mial to zrocic to by to zrobill.a to ze dziewczyna nie daje mu spokoju to moim zdaniem bujda. poprostu ona o tobie pewnie nie wie ani o waszych stosunkach.n pierwszy jej nie zostawi. moim zdaniem robienie jakis konspiracji by pozbyc sie tej trzeciej jest jakby powiedziec moim zdaniem zalosne i bez klasy. ja bym mu postawila ultimatum albo ty albo ona. przycisniety wybierze. jesli nie ciebie to znaczy ze nie jest wart niczego i poprosty szkoda czasu. moze to drastyczne posuniecie ale jego odp bedzie szczera. a jak powie ze chce byc z toba a nie moze z tamta sie dogadac to powiedz zeby sie postaral bo sie nie lubisz dzielic i by sie odezwal jak juz wszystko sie wyjasni.nie pozwol tego ciagnac .chocby dla honoru i swojej dumy.wiem co mowie zapewniem
nie ma lepszego sposobu
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
a tak co do wypowiedzi ze to on sie pchal w jej zycie......... to wierze w to . sama bylam w takiej sytuacji.poznalam faceta,spodobal mi sie ja mu taez zaczelismy ze soba sie spotykac i tak sie przyzwyczailam i po miesiacu sie dowiedzialam ze ma panne .odechcialo mi sie z nim spotyac powiedzialam mu to ale on powiedzial ze w sumie z tamta nie jest bo jest poklucony a ja powiedzialam ze i tak nie chce ale nie dawal mi spokoju powiedzial ze wyjasni sie to wszystko w niedlugim czasie i uwoerzylam ciagnelismy to dalej ale nic sie nie wyjasnialo.. az sie zawscieklam i powiedzialam aby wybral a on mowie ze nie wie bo ni wie jak to z tamta jest ja powiedzialam ze niech sie zastanowi lepiej i wybierze i odwrocilam sie i poszlam w swoja droge ....ale po drodze uryczalam sie ale teraz jestem z siebie dumna
on wrocil do niej jest z nia juz 3 rok
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2012-03-18 o 11:26 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Wg Mnie to Ty jestes tą trzecią, może nawet i czwartą, piątą czy piętnastą.
No sory ale ja nie wierze taki facetom
|
|
#94 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A bedziesz tam dawac instruktaz szczegolowy?Jak tak to ja jestem chetna. |
|||
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam nad pytaniem jak pozbyć się tej trzeciej i mam pewien pomysł.
Mam hopla na punkcie kryminałów (Agatha Christie) i przeczytałam gdzieś z 60 książek. Jeżeli chcesz to mogę Tobie pomóc skutecznie 'usunąć' tę trzecią. Reszta gdyby co na PW bo nie chcę trafić do kicia. |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczylam smsa,on chce przerwy,nie wiem co sie dzieje,mieszkamy razem mamy sie pobrac. Zbieznosc szczegolow przypadkowa?nieeeee ,gdzies tu jest na poczatku taki wątek ![]() moze jestem staromodna ale to facet powinien zabiegac o kobiete.A to co nazywasz walka to moze jest po prostu odbijanie ? |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli ktoś się wiąże z kimś kto już ma swojego partnera i ma tego świadomość, to z całą pewnością zasługuje na niego. Walcz o niego ![]() Boże, co z tymi ludźmi?!!
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
bess ale złożyłas wszystko w całość
Bystrzacha
|
|
#99 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwoli scislosci: ty jestes trzecia, i to ciebie powinna sie ta pierwsza pozbyc... Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ninano a z którą z was spędził walentynki?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
A może z którą w porze wieczornej,a z którą popołudniowej
kiedyś musiał wrócić do domu,do tej trzeciej czy czwartej
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
nie czytalam wszystkich postow wiec moze powtorze..
a moze to Ty jestes ta trzecia??? |
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z ta co mieszka to pewnie urzadzili sobie mila kolacje albo byli gdzies na miescie a w przerwach kiedy ta poszla do toalety pisal plomienne smsy do naszej zalozycielki watku.Pewnie napisal jej ,ze ma nadgodziny w pracy i nie moze sie urwac i ,ze spotkaja sie jutro, taaaaaaaaaa jasne. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
No cóż... walentyny spędził ze mną, do domu trafił przed północą
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga od razu mówię ,ze odpowiadam na Twój pierwszy post,później poczytam resztę.Wg mnie to Ty jesteś tą trzecią i włazisz miedzy "wódkę i zakąskę"
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z dziewczynami, że to Ty - niestety - jesteś tą trzecią
Jednakże, nie powiem, że to Twoja wina. Faktycznie, taki frajer nie jest godny tamtej - niczego nie świadomej zapewne dziewczyny, ani Ciebie. Dziewczyny, nie możecie też całej winy zwalać na założycielkę wątku. Fakt, wpycha się w coś, w co nie powinna. Powinna sprawę postawić jasno, zrezygnować z niego z góry lub postawić mu ultimatum. Jednak wiem, jak faceci potrafią namieszać. Ninana poprostu jest póki co zaślepiona i wierzy w jego bajeczki (sama napisała na początku, że powiedział jej, iż już nie jest z tamtą).W każdym bądź razie współczuję i tej pierwszej i tej trzeciej, w jakiej kolejnosci by one nie były. Bo takiego faceta trza kopnąć w dupę - bawi się wami i wykorzystuje was obie. O ile ona może o tym nie wiedzieć, to Ty pozwalasz sobie na to z pełną premedytacją . Radzę zakończyć tą znajomość z godnością. Ew. powiadomić tamtą jeszcze dziewczynę. Niech też lepiej jak najszybciej się od niego uwolni ufffffff, ależ się rozpisałam
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mhm. Dodanie do tego tej emotki sprawia wrazenie... no nie wiem "haha wolal mnie niz ja".
Sluchaj, bylam w sytuacji jak ta pierwsza[może dlatego jakos dziwnie sie czuje pisząc tutaj posta? moze dlatego nie lubie wszelkich kobiet pchajacych sie z buciorami w cudze zwiazki? i nie wazna tu jest solidarnosc jajnikow, po prostu nawet nie podam reki kobiecie, o ktorej wiem ze rozbila czyjs zwiazek. nie wiem, jakies dziwne odczucia mam w tej chwili. takie same gdy jeszcze z nim bylam a przychodzila do mnie zgrabna sasiadka w samym szlafroku pozyczyc ladowarke do telefonu, taki niesmak na jej widok.] (nadal utrzymuje ze ty jestes trzecia). Uwierz mi, że gdyby Cie naprawde kochal, że gdyby tamten zwiazek bylby skonczony w kazdym wzgledzie, gdyby zyli jedynie obok siebie a nie z soba. Jasno by jej wszystko powiedzial, dal jakis tam czas na wyprowadzke. Po co? Tylko po to aby zachowac sie fair i nie byc "tą świnią która zdradziła". Dlaczego? Podam przyklad: mielismy wspolnych znajomych, ja im powiedzialam co on mi nawyprawial. Odwrocili sie od niego. I co najwazniejsze nie ukrywalby faktu że jest ktos z kim jest szczesliwy przed tą pierwszą, bo chyba każda z nas kobiet, prawdziwie kochająca swojego partnera, wiedząc że z kimś jest/moze byc bardziej szczesliwy, bez gadania i proby zatrzymywania faceta zabralaby swoją łopatke i wiaderko i poszla do innej piaskownicy. Faceci czasem muszą sie zabawić. A że bawią się kobietami a nie bierkami elekrtrycznymi w wannie to juz wina matki natury, ze dala im tyle krwi ze na raz mogą używać albo mózgu albo penisa. On nie postepowal by tak gdyby ten zwiazek faktycznie byl na sztucznym podtrzymywaniu zycia... Ej, 3 litry to ponad polowa krwi w moim organizmie. To ja moze ratalnie. Codziennie jedna kropla ;P
|
|
|
#109 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Zapewne Twój wątek będzie miał niezłe wzięcie. Cytat:
Pffff i zapewne jesteś z tego dumna,a nie masz z czego być dumna bo to jest żałosne.
|
|||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na widok takich panienem łapie mnie na wymioty, zero zasad..Ojj mialam takie dwie w swoim zyciu...jedna wypisywala milutkie<jak dla kogo> smsy a druga miala takiego pecha ze wieczorami wiecznie psul jej sie komputer:/ a ze moj Tz to informatyk wiec trzeba go bylo ciagac, biedulka...Obie oczywiscie wiedzialy i o mnie i o naszym synku no ale co jak to powiedziala jedna" ciekawe czy odbije zonatego faceta" wrrr instyknt zwierzecy sie we mnie wlacza jak slysze o takich i z checia bym je rozszarpala Wiec deaj sobie dziewczyno spokoj...miej chodziasz troche honoru i jakis tam zasad...
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Na spóźniony podwieczorek
.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
dla jednej dzien,a tej drugiej ofiarowal calutką noc
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
ok jedno pytanie, skoro jest taki okrutnie zakochany w swojej domowniczce, to czego szuka wokół?
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może łączy ich przyjaźń erotyczna?
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
bez wątpienia psychofizyczno erotyczna
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie jest jeszcze chłopcem ktory nie dorosł do powaznego zwiazku..takich tez nie lubie, piec dziewczyn maja na prawo i lewo
|
|
#120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi też się bulwers włącza jak widze/czytam o takich dziewuchach.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

nie ma lepszego sposobu

Sory,za szczerośc,ale obrzydzenie mnie bierze.