Wszystko o Oriflame cz. XI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-20, 10:33   #751
Szizi
Raczkowanie

GG do Szizi
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI

Katalog Czeski 1/2013

www.iori.pl/k1cz.pdf

Rock, honor, ojczyzna

Szizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 11:09   #752
Mothernight
Raczkowanie

Podoba mi się ten śliwkowy i środkowyZawsze sobie obiecuję,że stop z lakierami,ale jak widzę czerwień to nie mogę się oprzećPadło info,że nie będą odejmować punktów przy brakach od zamówienia tylko od OH jeśli dobrze zrozumiałam.Ale ja im niedowierzam,uwierzę jak zobaczę.
Mothernight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 12:48   #753
SonjaR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a dziękuję Ci bardzo właśnie wrzuciłam posta o turkusowym metalinerze z Very Me.

Poza tym muszę wam się przyznać, że jestem zachwycona zapachem żelu Taj Mahal Discover. Na kartce w katalogu zajeżdżał mi tym zielskiem jak w perfumach z serii Ecobeauty, ale trafił do mnie przypadkiem i przepadłam. Rzeczywiście jakby śliwką pachnie. I ten piękny, fioletowy kolor Uważam, że to najfajniejszy żel, z bardzo przeciętnej jak by nie było, serii.
mam mydełko w płynie Taj Mahal i niestety muszę przyznać,że troszkę się zawiodłam, ponieważ nie jest tak intensywne jak w przypadku Discover China i nadal pozostanę przy stwierdzeniu że China Cherry jest moim hitem i zakochało się w nim wiele moich klientek POLECAM

IMPOSSIBLE IS NOTHING!

ori-leszno.blogspot.com
SonjaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 13:20   #754
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Napisane przez Mothernight Pokaż wiadomość
Padło info,że nie będą odejmować punktów przy brakach od zamówienia tylko od OH jeśli dobrze zrozumiałam.Ale ja im niedowierzam,uwierzę jak zobaczę.
ale to chyba wtedy, gdy zamawiasz i masz/widzisz że masz np.80 pp a jak pakują paczkę to okazuje się, że czegoś nie ma np o wartości 4 pp i kiedyś dostawałaś korektę w paczce na te 4 pp i brakowało Ci np do programu witamy.
A teraz odejmą OH a pp zostawią bez zmian.
ja tak to zrozumiałam, a nie że zamawiam przez www, widzę że braki są, ale i tak mi te brakujące pp liczy do zamówienia.
Stary 2012-11-20, 14:14   #755
justys1719
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Szizi Pokaż wiadomość
Katalog Czeski 1/2013

www.iori.pl/k1cz.pdf
otwiera Wam się ten link?
Już jest ok

Edytowane przez justys1719
Czas edycji: 2012-11-20 o 14:46
justys1719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 14:16   #756
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1719 Pokaż wiadomość
Tak. Trwa to trochę i w dziwnej formie się wyświetla ale po zapisaniu na dysku jest już normalnie.
Stary 2012-11-20, 14:31   #757
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1719 Pokaż wiadomość
tak
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 16:25   #758
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SonjaR Pokaż wiadomość
mam mydełko w płynie Taj Mahal i niestety muszę przyznać,że troszkę się zawiodłam, ponieważ nie jest tak intensywne jak w przypadku Discover China i nadal pozostanę przy stwierdzeniu że China Cherry jest moim hitem i zakochało się w nim wiele moich klientek POLECAM
O matko! Dla mnie zapach China Chery jest okropny, najgorszy z całej serii Discover
Natalie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 16:56   #759
caroline1689
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Natalie24 Pokaż wiadomość
O matko! Dla mnie zapach China Chery jest okropny, najgorszy z całej serii Discover
Dokładnie, mi też nie odpowiada ten zapach..
caroline1689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 17:27   #760
Natalie24
Rozeznanie

Generalnie to zapachy Discover żadną rewelacją nie są, ale jeśli mam wskazać te najładniejsze i najlepiej sprzedające się u mnie to najlepsze są wersje Kenya, Colombia, Borneo i Scandinavia (lubiany przede wszystkim przez panów) i jeszcze Mexico. Santorini i Taj Mahal są nijakie, Seville też bardzo przeciętny, ale China zdecydowanie jest najsłabszym zapachem. Mdły i odpychający.
Stary 2012-11-20, 17:37   #761
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Generalnie to zapachy Discover żadną rewelacją nie są, ale jeśli mam wskazać te najładniejsze i najlepiej sprzedające się u mnie to najlepsze są wersje Kenya, Colombia, Borneo i Scandinavia (lubiany przede wszystkim przez panów) i jeszcze Mexico. Santorini i Taj Mahal są nijakie, Seville też bardzo przeciętny, ale China zdecydowanie jest najsłabszym zapachem. Mdły i odpychający.
Seville wycofują (rzeczywiście średniaczek). Zresztą, zauważyłyście pewnie, jaką masę kosmetyków w k17 będziemy widzieć po raz ostatni w katalogu? Szkoda, że Oriflame nie dołącza listy wycofywanych produktów i to z wyprzedzeniem, jeśli ktoś chce zrobić sobie zapas. Bo dajmy na to przytoczony tu żel Seville normalnie kosztujący w granicach 7-8 zł, w k17 wycofywany jest w regularnej cenie 12 zł
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-20, 18:06   #762
vindiesel
Przyczajenie

Dziewczyny a powiedzcie mi czy mozna dokonac zwrotu produktów które były w ulotce dodatkowej do katalogu 16??
Stary 2012-11-20, 19:05   #763
magdalenkl
Raczkowanie

GG do magdalenkl

Ja bym oddała nawet bym się nie zastanawiała. Jeśli ci jeszcze 30 dni nie mineło
magdalenkl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:12   #764
roiro
Raczkowanie

Dziewczyny, jak to jest z tymi 200 punktami? Jak się je zdobędzie, to potem JEDNORAZOWO ma się jakby w nadpłacie tych kilkanaście złotych, czy bonusowo owe 3% zawsze będą doliczane do każdego następnego zamówienia?
roiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:40   #765
Kasiaml91
Zakorzenienie

GG do Kasiaml91

Cytat:
Napisane przez roiro Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z tymi 200 punktami? Jak się je zdobędzie, to potem JEDNORAZOWO ma się jakby w nadpłacie tych kilkanaście złotych, czy bonusowo owe 3% zawsze będą doliczane do każdego następnego zamówienia?
jednorazowo

Ja złożyłam zamówienia na 120PP i dla siebie niewiele wzięłam. Więcej promocji w następnym katalogu wypatrzyłam

24.07.2020
06.12.2020
23.07.2022
Kasiaml91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 14:43   #766
jocelyne mary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roiro Pokaż wiadomość
Jednorazowo w kolejnym katalogu.
jocelyne mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:09   #767
aqatrojmiasto
Raczkowanie

Dzisiaj przyszła do mnie paczka. Po otwarciu okazało się, że brakuje produktów o wadze 3 kg. Zwykle przy dużym zamówieniu przychodziły dwie paczki więc pomyślałam, że kurier zapomniał zostawić tę drugą. Zadzwoniłam do Oriflame i co się okazało....
Jedno duże zamówienie może zostać przywiezione przez dwóch różnych kurierów, a nawet przez dwie RÓŻNE FIRMY. Minęły dwie godziny. Ciągle czekam...

A myślałam, że po ostatnich przebojach nic już mnie nie zaskoczy.
aqatrojmiasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:19   #768
magdalenkl
Raczkowanie

GG do magdalenkl

Mi przy duzym zamówieniu zawsze jeden kurier przywoził
magdalenkl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 15:35   #769
aqatrojmiasto
Raczkowanie

U mnie do tej pory też tak było
Stary 2012-11-21, 15:56   #770
egocentryczna
Zadomowienie

SALIX, przyznam się, że zanim zamówię coś droższego wchodzę na twojego bloga i sprawdzam czy już o tym napisałaś
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 16:09   #771
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Seville wycofują (rzeczywiście średniaczek). Zresztą, zauważyłyście pewnie, jaką masę kosmetyków w k17 będziemy widzieć po raz ostatni w katalogu? Szkoda, że Oriflame nie dołącza listy wycofywanych produktów i to z wyprzedzeniem, jeśli ktoś chce zrobić sobie zapas. Bo dajmy na to przytoczony tu żel Seville normalnie kosztujący w granicach 7-8 zł, w k17 wycofywany jest w regularnej cenie 12 zł
Widziałam też chyba w kat 15 albo 16 jest ostatni raz seria Skandinavia. Akurat ta seria Discover sprzedaje się u mnie bardzo dobrze, zwłaszcza panowie kupują żele skandinavia hurtowo. Dla mnie ten zapach jest najfajniejszy z Discover. Owszem, nic nadzwyczaj odkrywczego, ale towarzyszył mi w bardzo szczególnym okresie życia i pozostał mi sentyment do tego zapachu. Zawsze gdy poczuję ten zapach od razu przypomina mi się ten wyjątkowy czas....
Mydełek Skandinavia mam cały tuzin
Stary 2012-11-21, 16:12   #772
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Napisane przez magdalenkl Pokaż wiadomość
Mi przy duzym zamówieniu zawsze jeden kurier przywoził
Cytat:
Napisane przez aqatrojmiasto Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszła do mnie paczka. Po otwarciu okazało się, że brakuje produktów o wadze 3 kg. Zwykle przy dużym zamówieniu przychodziły dwie paczki więc pomyślałam, że kurier zapomniał zostawić tę drugą. Zadzwoniłam do Oriflame i co się okazało....
Jedno duże zamówienie może zostać przywiezione przez dwóch różnych kurierów, a nawet przez dwie RÓŻNE FIRMY. Minęły dwie godziny. Ciągle czekam...

A myślałam, że po ostatnich przebojach nic już mnie nie zaskoczy.
jak tak czytam o przebojach z paczkami, o brakach w nich, to chyba najlepiej zamawiać w oddziale.. :/

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Dziewczyny, mam jeszcze pytanie, bo coś mi w głowie świta, że można, ale nie wiem dokładnie..
Chodzi mi o ponowną rejestrację klik .

Mnie dotyczyło by to: Konsultanci usunięci, którzy złożyli rezygnację mogą rejestrować się ponownie dopiero po upływie 8 kolejnych Katalogów."

Czy kojarzycie czy jest możliwość skrócenia tego okresu?
Stary 2012-11-21, 16:32   #773
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
SALIX, przyznam się, że zanim zamówię coś droższego wchodzę na twojego bloga i sprawdzam czy już o tym napisałaś
Ja również czytuję bardzo często i często kieruję się opiniami SALIX (podobny typ cery), choć w opinii niektórych kosmetyków mamy zupełnie odmienne zdanie Przykład, choćby kremy Ecobeauty. Dla mnie rewelacja

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A, przypomniało mi się....Jeśli któraś z was ma problemy z przebarwieniami to polecam wypróbowanie tego nowego kremu Bioclinic, bomba! Jestem sceptycznie nastawiona do tego typu kosmetyków, mają arcytrudne zadanie i zazwyczaj nie dają rady. Swego czasu nabawiłam się przebarwień na policzku i czole przy aptecznych kremach z kwasami i zapominałam o filtrach. Stosowałam różnych kosmetyków, bez większych rezultatów. Największym badziewiem była dla mnie seria na przebarwienia Oriflame z Optimals. Stosowałam przez 4 miesięcy i nic, zerowy efekt. Zaryzykowałam, kupiłam nowy Bioclinic i bez entuzjazmu zaczęłam używać. Krem świetny, używam 4 tygodnie i widzę kolosalną różnicę. Przebarwienie z dosyć ciemno sinego koloru zrobiło się bledsze i dużo jaśniejsze, nie rzuca się w oczy, trzeba się mocno przyjrzeć żeby je dojrzeć, koloryt bardziej wyrównany. Pierwsze efekty rozjaśnienia widziałam już po 2 tygodniach. Zapach kremu identyczny jak w przypadku bioclinic na niedoskonałości, czyli specyficzny, dla mnie mega przyjemny. Dla przeciwniczek tej nietypowej woni, informacja, że w kremie na przebarwienia, jest mniej intensywny i błyskawicznie znika (w tym na niedoskonałości utrzymuje się wiele godzin). Poza tym mam wrażenie, że ten krem działa przeciwbakteryjnie, bo jakoś odkąd go używam brak wyprysków, niedoskonałości są jakby mniejsze. Twarz się po nim świeci (dlatego chyba do stosowania na noc) i nie nawilża nic a nic, dlatego jak ktoś ma suchą cerę, trzeba się dodatkowo nawilżać. Podsumowując

Edytowane przez Natalie24
Czas edycji: 2012-11-21 o 16:34
Stary 2012-11-21, 17:29   #774
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Szizi Pokaż wiadomość
Katalog Czeski 1/2013

www.iori.pl/k1cz.pdf
Dzięki

Co do katalogu, to nie podoba mi się. Jakiś taki niepoukładany... Ale i tak mam zamiar zrobić sobie przerwę od stycznia
Stary 2012-11-21, 17:34   #775
vindiesel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magdalenkl Pokaż wiadomość
Ja bym oddała nawet bym się nie zastanawiała. Jeśli ci jeszcze 30 dni nie mineło

no własnie nie mineło 30 dni, ale ponoć produktów z wyprzedaży nie można zwracać i nie wiem czy to prawda;/
Klientka oddała mi 2 zestawy zimowe (czapki, szaliki i rękawice) bo nie odpowiadały jej czapki a zależało jej tylko na całym zestawie.
Stary 2012-11-21, 18:02   #776
Natalie24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Dzięki

Co do katalogu, to nie podoba mi się. Jakiś taki niepoukładany... Ale i tak mam zamiar zrobić sobie przerwę od stycznia
Też mi się ten katalog nie podoba i już wiem, że na pewno nic dla siebie z niego nie wezmę
Stary 2012-11-21, 18:16   #777
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja również czytuję bardzo często i często kieruję się opiniami SALIX (podobny typ cery), choć w opinii niektórych kosmetyków mamy zupełnie odmienne zdanie Przykład, choćby kremy Ecobeauty. Dla mnie rewelacja
wow, zaszczyconam aż chyba dziś na fali pochwał coś wieczorem spłodzę

Cytat:
A, przypomniało mi się....Jeśli któraś z was ma problemy z przebarwieniami to polecam wypróbowanie tego nowego kremu Bioclinic, bomba! Jestem sceptycznie nastawiona do tego typu kosmetyków, mają arcytrudne zadanie i zazwyczaj nie dają rady. Swego czasu nabawiłam się przebarwień na policzku i czole przy aptecznych kremach z kwasami i zapominałam o filtrach. Stosowałam różnych kosmetyków, bez większych rezultatów. Największym badziewiem była dla mnie seria na przebarwienia Oriflame z Optimals. Stosowałam przez 4 miesięcy i nic, zerowy efekt. Zaryzykowałam, kupiłam nowy Bioclinic i bez entuzjazmu zaczęłam używać. Krem świetny, używam 4 tygodnie i widzę kolosalną różnicę. Przebarwienie z dosyć ciemno sinego koloru zrobiło się bledsze i dużo jaśniejsze, nie rzuca się w oczy, trzeba się mocno przyjrzeć żeby je dojrzeć, koloryt bardziej wyrównany. Pierwsze efekty rozjaśnienia widziałam już po 2 tygodniach. Zapach kremu identyczny jak w przypadku bioclinic na niedoskonałości, czyli specyficzny, dla mnie mega przyjemny. Dla przeciwniczek tej nietypowej woni, informacja, że w kremie na przebarwienia, jest mniej intensywny i błyskawicznie znika (w tym na niedoskonałości utrzymuje się wiele godzin). Poza tym mam wrażenie, że ten krem działa przeciwbakteryjnie, bo jakoś odkąd go używam brak wyprysków, niedoskonałości są jakby mniejsze. Twarz się po nim świeci (dlatego chyba do stosowania na noc) i nie nawilża nic a nic, dlatego jak ktoś ma suchą cerę, trzeba się dodatkowo nawilżać. Podsumowując
mówisz o tym? http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24191

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2012-11-21 o 18:25
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 18:21   #778
Natalie24
Rozeznanie

Tak o tym
Stary 2012-11-21, 18:22   #779
aqatrojmiasto
Raczkowanie

happy end

Kurier z drugiej firmy dojechał. Nareszcie!
Stary 2012-11-21, 21:34   #780
Pralinka1984
Raczkowanie

Dziś dostałam odpowiedź w sprawie reklamacji braku w paczce jednego mydła do rąk w płynie Disney CARS-zamiast dosłać mi brakujące mydło ,dadzą mi fakturę bo mydło jest w brakach!!!!
Kpina jakaś poprostu,nowość i ż nie ma!!!na stronie nie jes napisane ze jest w brakach ,nie kumam już nic....
Jeżeli któraś z Was wie kiedy uzupełnią braki lub ma do odsprzedania to mydło dajcie znać
Pralinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości