|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
![]()
|
|
|
#2912 | |||
|
Zadomowienie
|
Lets go, Czarni, lets go!!!
Wygraliśmy z mistrzem Polski ![]() Dzień dobry! Witam z kawką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale dam radę! chyba... ![]() U nas staranka w toku, ale musze przyznać, że temperament już nie ten co kiedyś... kiedyś to był spontan, a teraz tylko czekamy kiedy synek spać pójdzie No ale co zrobić... taki lajf![]() No Paulinko, jak tam testowanie?? ![]()
|
|||
|
|
|
|
#2913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Paula aż mnie w żołądku ściska
czekamy czekamy!Jola znali się z 3 lata...przy czym po 3 miesiącach znajomości koleżanka zaszła w ciążę i mają CUDOWNĄ córeczkę Myślałam, żę tylko u nas gorzej ze spontanicznością ![]() Malinko trudna decyzja przed Wami, oby się ułozyło !
|
|
|
#2915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bywa ciężko...
|
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Skończyła się zabawa w ciuciubabkę @ przylazła rano ![]() Kupiłam już wiesiołek i jak się @ skończy to zaczynam mierzyc temp. mam nadzieję, że wytrwam Zastanawiam się nad piciem ziółek...tylko, że one już dobre 2 lata leżą myślicie, że się jeszcze nadadzą?? Brała któraś z Was Castagnus? Zamówiłam 3 opakowania, ale zacznę od następnego cyklu, bo czytałam, że zaczyna się brać od 1dc... |
|
|
|
|
#2919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi Kochanabrałam Castagnus. I zaszłam w ciążę co prawda szybko ją straciłam, ale była także moim zdaniem możesz spróbowaćTrzymam mocno kciuki za nowy cykl
|
|
|
#2921 | |||
|
Zadomowienie
|
No tradysyjnie: dzień dobry z kawką!
![]() ![]() ![]() Cytat:
Rozumiem, ze te ziółka już nie są w oryginalnych opakowaniach (zeby sprawdzic termin przydatności) tylko już pomieszne są?? No i ja nie orientuje się ile takie zioła mogą sobie leżeć... ![]() Cytat:
Paula a któy masz dc...jeśli 2-3 to ja bym zaczęła już w tym cyklu ![]() ja też ![]() Cytat:
Skąd wiesz, ze tego nie powinno sie łączyć?? Ja szukałam w necie informacji na ten temat i dziewczyny tak brały i było okej... ja tez zarówno ziółka piję jak i biore castagnus i na razie nic sięnie dzieje Przy poprzednich starankach miałam taki sam zestaw, ale w cyklach, w których go stosowałam to nie zaszłam w ciążę, tylko po chyba 2 miesiącach od zakończenia kuracji![]() Irmusia przykro mi, ze musiałaś doświadczyć # Byłam wczoraj na stepie Chyba sobie karnet kupie
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-14 o 07:49 |
|||
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką
![]() Na początku ogarnęła mnie złość ale jakoś szybko mi przeszło. Mąż zabronił mi się zamartwiać Co mi pozostało ![]() Cytat:
To od następnego cyklu zacznę ![]() Cytat:
ziółka zmieszane w szklanym pojemniku...chyba je wyrzucę, bo i tak wczoraj o nich zapomniałam ![]() Dopiero wczoraj zamówiłam, także najwcześniej będę miała pod koniec tygodnia albo dopiero w przyszłym W tym cyklu tylko wiesiołek...biorę 1 tabletkę (1000mg) wieczorem, chyba wystarczająca dawka, jak myślisz? O to super, że się wybrałaś na zajęcia ja chodziłam na step aerobic i chyba do tego wrócę Dziś jest zumba, ale mam @ i brzuch boli to sobie odpuszczę, step jest jutro - zobaczę jak się będę czuła i może się wybiorę
|
||
|
|
|
|
#2923 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
halooo.... no gdzie sie wszystkie podziewacie???
![]() Może trzeba wprowadzićnowe zasady: przynajmniej jeden post dziennie U mnie nic ciekawego na razie... No Energa Czarni Słupsk wygrali wczoraj z Rosą Radom Poza tym ponieważ nie odpisywano mi na mojego maila ze szkoły w której jest ta zumba to się przeszłam osobiście... No i mam już dane o zajęciach, a dodatkowo chyba dzisiaj pójde z moim smykiem na zajęcia dla dzieci. Nie wiem dokladnie co to jest, ale przypuszczam, że taka zabawa z muzyka, taka chyba rytmika czy cuś... no dzisiaj zobaczymyOczywiście teraz są te dni, więc coś tam działamy...chociaz wczoraj przerwa była,bo mecz i mąż przyjmował kolegów... zanim poszli to ja juz spałam (nawet nie wiem, o której wyszli )... No ale mam nadzieje, że dzisiaj poprawimy i może cuś będzie.... A nie pisałam Wam, że wczoraj rano miałam jakieś nitki krwi na papierze ... chyba za bardzo się przytulaliśmy przedwczoraj No to miłego dnia Wam życzę i prosze mi tu pisać!
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-15 o 07:36 |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką
Jakoś nie mam nastroju na udzielanie się Ta @ mnie uświadomiła, że nie mamy co liczyć na naturalne poczęcie jakoś tak mi z tym ciężko trochę Może któraś chciałaby przejąć prowadzenie listy?? Jola trzymam kciuki za owocne staranka
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
...coś czuję, że ja tutaj sama zostanę... ![]() Paulinko, przykro mi, że nie wychodzi i sie tak nieciekawie czujesz... Rozumiem, że potrzebujesz odpocząć od nas i od wizażu, ale mam nadzieję, że jednak bedziesz nam tu od czasu do czsu pisala co u Ciebie... Haloo...dziewczyny nie opuszczać mnie tu! Wiem, że jest ciężo, ale po to tu jesteśmy, żeby się wspierać...
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie,u mnie maz wyjechal do soboty a tu zaraz dni plodne...co ma byc to bedzie wczoraj mialam 13 dc ..
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Wiem że to nie ten wątek ale podczytuje was juz chyba ze 3 lata albo i wiecej sama sie staralam ale jakos nie wychodzilo, a dzis okazalo się że mamy synka z adopcji jest sliczny i zdrowy a ja jestem po prostu zakochanaKazdej życzę takiego szczęścia i odnalezienia dla siebie tej wlasciwej drogi Buziaki |
|
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
Zafrine gratuluję Ci, że w końcu doczekałas się swojego szczęścia!
![]() ![]() ps. ja tez z Pomorza Dziewczynki, prosze mi się tu udzielać! Gdzie jesteście?? Malinko, nie pamietam jak długie masz cykle, ale jak działaliście 12-13 dc, to moze to starczy ![]() ![]() My już po dniach płodnych teraz czekam na "rozwiązanie sytuacji"... nic specjalnie nie czuję... dziś 24 dc W tym cyklu jednak dwa razy pojawił się różowy śluz raz w 18dc, a drugi raz wczoraj...na @ jest zdecydowanie za wcześnie żeby miała przyjśc...chybaże ziółka i castagnus coś podziałaly
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-20 o 07:42 |
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
Synus ma 4 dni
to adopcja ze wskazaniem dlatego moge go szybciej zabrac zupelnie nie jestem przygotowana. dobrze ze chociaz remont pokoju zrobilismy w wakacjach. Teraz czeka mnie dosłownie szal zakupów |
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-11-20 o 09:22 |
||
|
|
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie. znam mame malego i ona pisze takie oswiadczenie ze to konkretnie my mamy zostac jego rodzicami
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
A tę kobietę, to w ośrodku adopcyjnym poznałaś? I jakieś odbylaś z nią spotkania przed rozwiązaniem? I jak to teraz będzie? Czy ona bedzie miała jakieś prawo do widywania się z dzieckiem? No bardzo mnie zainteresował ten temat....
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
kobietę poznalam przypadkiem jak juz byla w szpitalu po porodzie. i tak chciala oddac dziecko do adopcji a tak to po prostu nas wskazala jako rodziców. ma jeszcze 6 tygodni zeby zmienic zdanie. po rozprawie nie bedzie miala praw do dziecka. roznica jest taka ze sie poznalysmy i znamy swoje dane. przy adopci przez osrodek nie zna sie danych rodzicow dziecka, ani oni nie znaja naszych. no i duzo szybciej bede mogla zabrac malego do domu
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Zafrine, gratulacje
pamiętam, pisałaś kiedyś, ze staracie sie o adopcję.
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie już po @ oczywiście jestem leń i zapomniałam mierzyć tempkę Cytat:
Wiesz jak to działa? jak masz jakieś pytania to pisz na priva. za II krechy Cytat:
Pięknie odezwij się czasem i daj znać jak sobie radzicie |
||
|
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
yolanda,mam 31 dc;] moze w 12 dc styka jak nie to doprawimy w sobote;]
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- zafrine...suuupeeer;p
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czytam Was ale nie zawsze odpisuje...
Paula szkoda, że nas opuszczasz Mam nadzieję, że odpoczniesz, wyłączysz się i może dzięki temu się uda, wpadaj do nas na kawę Zafrine gratuluję synka Męża kuzynka też adoptowała chłopca, teraz mają w domu dwuletniego łobuziaka A Wojtuś jest z nimi odkąd skończył dwa miesiące ![]() Malinka, trzymam kciuki za cykl ![]() Jola ja mam 19dc ale już w przyszły poniedziałek 25dc dostanę planowaną @. Póki co wcale o niczym nie myślę, w weekend wyjeżdzam w dziewczynami z pracy do spa A kiedy powinnaś dostać @ ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

No ile można plamić 

a są małżeństwem od czerwca
ale dam radę! chyba... 
No ale co zrobić... taki lajf

Przykro mi Kochana