|
|
#3391 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XLV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37726945]Wystarczy mocniej ☠☠☠utnąć
siekiera marki remington? ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- fogle |
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ja też wyczekuję |
|
|
|
|
#3393 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37721400]Że lubię Wizaż
[/QUOTE]Tak właśnie myślałam ![]() Cytat:
![]() SzatAniu avek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że masz tylko 2 kolana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ojć, niedobrze..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3394 |
|
To ja :)
|
Ambicja. Na zasadzie "Co JA nie dam rady??!!" i jazda się doginać mocniej... Muszę zaprzestać. Kiedyś na siłowni tak się zawzięłam, że jakiś przyczep na brzuchu mi poszedł. No ale to było 30 kg temu...
Tymczasem spieszę dzięki zanieść Ewusi -patronko szlachetna, uwielbiona i najlepsza!!! Odkąd zgodziłaś się światłem swoim wieść nas ku lepszemu... Łza się w oku kręci... PRZESZŁO MI!!!! Nagle. Tak po prostu, wstałam z fotela i nie boli... Dzięki, o wielka!!!
|
#3395 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy te mufinki z nutelli takie ładne wyjdą, czy brazowa brejka
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1535065/jak-...iasteczka.html Branoc
|
#3397 |
|
Konto usunięte
|
Wizaż nam się coś zbiesił
|
|
|
|
#3398 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Objawy brzmiały mi zupełnie jak jakaś podstępna i tajemnicza choroba, na którą nie ma ratunku, tj. ketonalem da się tymczasowo zlikwidować ból ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37729106]Ale też nie mam pcheł, w sensie, że ani nie hoduję ani nie mam na sobie [/QUOTE]Czymajta mnie, bo za się nie ręczę... To metafora była! Parabola, przenośnia, alegoria do chu... steczki jasnej!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-11-21 o 03:28 |
||||
|
|
|
#3399 |
|
To ja :)
|
Otóż powstałam o własnych siłach i jadę na jogę
![]() Co do podstępnej choroby, to ogólnie mam, acz nie do końca podstępną. Tzn. gdyby ktoś reflektował na wymianę kręgosłupa, to ja chętnie. Mój już dostał raz skierowanie na operację,ale ciagle usiłuję się jeszcze od tego wywinąć Nie takie rzeczy my ze szwagrem ![]() A tak w ogóle, to udanego dnia wszystkim życzę i tego, żeby wizazpl nam działał,jak trzeba. Bo wieczorem detox był...
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1 ad 2 ano, już to kiedyś mówiłam ze jakbym miała więcej kolan to bankrut murowany ) Cytat:
muszę się przyjrzeć tym moim mocom uzdrawiającym ![]() Znad później kawy U mnie mgła ze świata nie widać
|
||
|
|
|
#3401 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ale dobra była, muszę znowu upiec ![]() Na razie spadam do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3402 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_________________________ _________________________ ________ |
|||
|
|
|
#3403 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja mam i nie capi ma lekki zapach, nawet ładny, olej jest kosmetyczny, z maroka przywieziony, podróba czy po prostu mam taki dziwny gust, tamanu i kocanka też mi się podoba... o kurde.... nie wiem nawet co napisać.... ![]() ano bez sensu Cytat:
![]() ni, estrogenowo działa, czyli pewnie razem z biustem robi cellulit ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3404 | ||
|
Panaroja
|
Ponownie z dna doła
![]() Cytat:
, bo 2. oczywistym jest , ale z tego powodu w ciągu ostatnich 48h zrobiłam małżonowi trzy awantury w powodu braku konsekwencji ostatnią dziś rano Cytat:
![]() 2. Nawet będąc dwa razy młodszą niż obecnie tak się nie trzymałam - chyba trzeba się urodzić Chińczykiem ![]() no fuaśnie niech mnie ktoś dobije ino rychło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę dobijać Co się dzieje?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
O, to jest pomysł
![]() Ja od kilku lat na nogach chodzę ![]() Cytat:
![]() Tak też pomyślałam ![]() Kozieradką? Prawda? A ja znad podejrzenia o dnę moczanową
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Muszę porobić badania ale dobrze to nie wyglada. I czemu żelazo mi się nie chce wchłaniać
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
No domyśliłam się
Ale nie o to mi chodziło ![]() Nieważne
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
no co zrobił Twój av, że wziął i zniknął nawet jak nie był zapisany
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa
![]() Czytam o tej dnie i nie myślę
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3414 | |||||
|
BAN stały
|
Znad mega doła i bułki ze słoikową made by mama
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37733861]Możem ja nie tak światły człek jak Ty, abo się zwyczajnie naigrywam Obstawiam to pierwsze ![]() ![]() To pukanie od spodu to ja ![]() Cytat:
Możesz się nam jeszcze kiedyś przydać, gdy się np. skończą limity przyjęć do geriatry, i czarna rozpacz zajrzy nam w oczy (albo do okulisty limity), a ze strachu brzuch rozboli (lub gastrologa) i zaczną trząść się ręce (neurolog lub psychiatra) Tak późno zaczęłaś?! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
A co w tym dziwnego?jedni się szybciej rozwijają inni wolniej
|
#3416 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Panaroja
|
![]() 1.oszyfiście ![]() 2. Cytat:
![]() 2.itam , napisałeś znad doła , więc nie możesz mi pukać od spodu , bo jestem niżej , piszę z dna 3.egoista instrumentalnie traktujący i wykorzystujący otoczenie , zero ępatii i zrozumienia a zresztą na to wszystko i tak nie pomogę , bo nie moja działka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie mam zdiagnozowanej i mam nadzieję jej nie mieć
![]() Fogle to poszłam do reumatolog bo mnie bolą:kolana, łokcie, staw skokowy a od dwóch dni paluch u nogi(ból niesamowity)a Ona dała mi skierowanie do laryngologa i gastrologa ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
#3419 | ||
|
BAN stały
|
No kiełbasa domowej roboty, pasteryzowana w słoikach właśnie
![]() Cytat:
"Znad" nie oznacza tu wcale poziomu wyższego, ani czegoś, co jest nad czymś, co jest z kolei poniżej ![]() Cytat:
Liiizuuus! Liiizuuus!
|
||
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

[/QUOTE]
pierwszy raz od ponad 3,5 miesiąca 

czy aby Ty nie jesteś mną a ja Tobą

Nie pisałem, gdyż miałem na myśli pchły Twoje 

ale dobra była, muszę znowu upiec

ja mam i nie capi
o kurde.... nie wiem nawet co napisać.... 
Możesz się nam jeszcze kiedyś przydać, gdy się np. skończą limity przyjęć do geriatry, i czarna rozpacz zajrzy nam w oczy (albo do okulisty limity), a ze strachu brzuch rozboli (lub gastrologa) i zaczną trząść się ręce (neurolog lub psychiatra)