|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4174 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szukaj czegoś innego kochana!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
:kciuk i:![]() :kciuki :Witam się i ja ![]() Odezwę się później
|
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
Luncia, nie martw się, trzymamy kciuki!!!!
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
W 1cs miałam też dziwne objawy i też @ się spóźniła kilka dni. Wtedy mi się trafił cykl 31 dniowy. Ale wtedy to już od owulacji czułam się dziwnie, brzuch mnie bolał, piersi wcale. Tylko, że zdaję sobie sprawę, że wtedy byłam na maxa nakręcona i te wszystkie objawy mogły być wmówione. Jak jutro temp. nie spadnie to idę na tą betę, bo już wysiadam...
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ale mi podnosło temperaturę jak to przeczytałam co twój,,kolega" wyprwia;/ Spytaj się, czy masz wziąć nocnik i sikać rpzed jego biurkiem.
dedra bratowej męża test nie pokazywał ciązy w 5 tyg;/ więc pewniejsza będzie beta. Luna mam nadzieje, że lekarzowi uda się to jakoś rozwiązać
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja od wczoraj znów mam plamienie
Dzwoniłam do gina,mam zwiększyć dawke dupka do 3x1.I brzuch mnie troche boli Ale nie wiem czy to nie z nerwów przez tą prace,bo wczoraj to ze stresu aż gorączki dostałam
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Padam dziś na pyszczek. Obudziłam się pełna energii, zaplanowałam co dzisiaj zrobię w domku, a tu już teraz kleją mi się oczy. Pracy muszę poświęcić jeszcze dwie godziny i chyba zaraz później się zdrzemnę, bo nie mam na nic sił. Może po drzemce uda mi się zrealizować mój plan, bo troszkę zaniedbałam domek. Odkurzanie i mycie podłóg mnie czeka.
Wracam do pracy. Zajrzę później Mam nadzieję, że Lunka nasza będzie już po wizycie i będzie wiedziała co i jak ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Wiem, że łatwo mówić, bo jak ja miałam ostatnio te przeboje w pracy, to aż trzęsłam się z nerwów, płakałam, krzyczałam i wyżywałam na mężu, ale warto dla własnego dobra się uspokoić i starać nie zwracać na takie chamskie zachowania uwagi. A ten gnojek będzie miał jeszcze za swoje. To co złego ludzie robią innym z czasem do nich wraca. Nie żebym mu jakoś źle życzyła, ale mam nadzieję, że ktoś go kiedyś porządnie zgnoi...
|
|
|
|
|
#4180 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy, witamy.. Cytat:
Skierko nasza kochana Tu słowa na nic się zdadzą, ale wiedz że jesteśmy z Tobą.Cytat:
Także nie przejmuj się nią, to jej życie i jej bajka a Ty walcz o swoje. Swoją drogą to prawda, gdzie ta sprawiedliwość? Jedni bardzo chcą i nie mogą a inni nie chcą i mają. Potem znajduje się takie noworodki na śmietnikach albo zakopane gdzieś na podwórku. Anulka - Ty kobieto nie myj podłóg w ciąży, chyba, że mopem, to pozwalam. Bo ja ostatnio myłam w łazience, ale na kolanach, to później pół dnia kwiczałam tak mnie brzuch rozbolał. Wczoraj byłam jeszcze mądrzejsza. Musiałam sobie zainstalować do samochodu akumulator bo mi padł. No to go w łapki i dalej ani rusz, bo stał na podłodze. Nie mogłam się podnieść!!!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana masz się oszczędzać a nie myć podłogi i dzwigać akumulator Naprawde uważaj na was
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4182 |
|
Przyczajenie
|
Może teraz się coś pokaże
cykle regularne 27-28 dni. Początkowo mierzyłam sobie temperaturę i stosowałaby paski owulacyjne ale stresowało mnie to na maksa więc po 3 m-cach przestałam. Staramy się przytulać co 2 dzień między 6-18 dniem cyklu.Zwykle nam wychodziDziękuję z przyjęcie ja z tych nieśmiałych |
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
No więc lekarz powiedział że dobrze że poszłam na to genetyczne, ale gdybym nie poszła to urodziłabym "zdrowe" dziecko i nawet nikt by o tym nie wiedział ![]() jednak na wszelki wypadek mam jechać do Krakowa do specjalnej kliniki która się tym zajmuje i zrobić echo płodu, wtedy stwierdzimy czy coś z tym robić. Narazie leki mam brać bo ich dawka jest mała i lepiej tak niż jakbym miała dostać skurczy i urodzić No nic zobaczymy, ale kazał się nie przejmować bo tak jak mówił równie dobrze mogłabym poprostu o tym nie wiedziec, jak i możliwe jest że to zwykła pomyłka bo już takie i gorsze pomyłki miał ![]() Także nadal jestem szcześliwą mamą, o! tak szczerze to wczoraj jak ta babka mówiła tak powaznie to myślałam że to taka wada że moje dziecko może nie .... aż boje się to napisać ![]() jednak teraz wiem że to taka bzdurka, a tak jak tłumaczyłam Mocce (dalej nie wiem jak się odmienia) że poprostu u nas nie może być 100% ok, ale dzieci będziemy mieć i już! Cytat:
Cytat:
a akumulator ciężki jest jak cholera! ![]() ej dziś 22 tc |
||
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj używam mopa. Jestem leniuszkiem i nie lubię niepotrzebnie padać przed robotą na kolana ![]() Cytat:
![]() Ciesze się, że się cieszysz |
||
|
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że akumulator ciężki, ale co zrobić jak chłopa nie ma, a dupka chce jeżdżić? CO SIĘ STAŁO Z KWITKĄ????
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
Lunao
MexicoKaczka widze ze masz bardzo regularne cykle ![]() to bardzo dobrze![]() napewno nie dlugo uda ci sie zajsc w ciaze ja zamierzam kupic te testy owulacyjne i zaczac stosowac.![]() Anulka_p ty wybij sobie z glo iza243 czym jest spowodowane u cb to plamienie?;/ |
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia
Gin twierdzi że jest ok,endo też,wyniki wszystkie dobre a plamienie jak było tak jest
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
cycki mnie zaczeły boleć , chyba wchodze w II faze..
Dziś 15 dc , owu miała być około 16-18 dc |
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4191 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie wczoraj jak nie mogłam zasnąć to o niej myślałam, że dawno jej nie było. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam, na syzbko odpowiem, boe mam mase roboty!!!
DEDRA babo moja kochana na ja tez byłam rozpalona na maska. Nawet pisałam, ze czue jakbym miała gorączke a nie mam... Lunka...bęzie dobrze kochanie! Musi być! Laki sorryy za szybkiego posta, ale ma sajgon w pracy. Klientka mi zmarła....
|
|
|
|
#4193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez asiula3335 Czas edycji: 2012-11-21 o 13:01 |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
No z tym krótszym cyklem to tak nie do końca,u mnie waha sie raczej faza lutealna..co miesiąc czuje owu miedzy 12-19 dniem czasem nawet w 23 dniu czulam te same objawy co miesiąc wcześniej w 13 a i tak cykl trwał 30-32 dni. Bromek żrem 2 cykl dopiero , ostatni zrobił się z 32 dniowego na 30 wiec może teraz tez byc tak ze sie zrobic 28 :P ciekae ciekawe. Umiem niemalże bezbłednie ocenić czy jestem w fazie I czy II .. ewidentnie w II czuje wzdęty brzuch, +2cm w obwodzie spodni
, bolące piersi ( tylko bok i góra) i właśnie tak dziś jest..moim zdaniem owu była ..no to co..czekamy do 8 grudnia ![]() ???????? a gdzie Ty pracujesz? [QUOTE=asiula3335;37735183] Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nie mogłam napisać wczoraj, że trzymam, bo nimogładłużej usiedzieprzy kompie (osłabiła mnie strasznie ta grypa). Starczyło mi sił tylko na poczytanie no i na kciuki! Ale trzymałam.
Też trzymałam ![]() Dedra ja myślę, że te objawy to nie przelewki , a testy są za wcześnie. Powtórz w sobotę, albo leć na betę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
On tylko Ciebie tak się czepia? Idę nadrabiać dalej.
|
|
#4198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mi się dzisiaj nic nie chce, jestem zestresowana, śpiąca, zimno mi jest. W dodatku jeszcze na TŻ dzisiaj się rano wkurzyłam, więc czeka nas rozmowa wieczorem... |
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka moja znajoma była w tej klinice
Więc się nie przejmuj.![]() kocur jak to klientka zmarła??:O
|
#4200 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() LunaO wszystko będzie dobrze. Ty dla mnie jesteś bohaterką normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
Sąsiadów nie masz? Przecież by Ci przeniósł i zamontował na pewno. Och... bez takich akcji tu proszę ![]() Zebrałam się dziś z wyra i ugotowałam zupę,bo tż się w ogóle nie zabierał do robienia czegokolwiek innego jak tylko zakupy podstawowe. A codziennie tak mnie głowa boli jak nigdy ![]() A i pobiegłam dziś do łazienki, bo miałam tak mokro, że myślałam, że się posikałam (a co najmniej popuściłam), a tu nic ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- No właśnie, gdzie jest Kwitka? A Maru? Ona miała jechać w jakąś delegację, tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

a starania obecnie są zawieszone... nie wiem do kiedy
ok wyrzuciłam to z siebie. Odczuwam ogromny ból jajnika lewego pierwszy raz od wielu cykli więc i @ pewnie dziś przyjdzie

Jak sobie pomyśle że jestem 8 godzin pod jego obserwacją cokolwiek robie,ile razy ide do tego wc to aż mi nie dobrze,nie mam ochoty wogóle do tej pracy już chodzić

, bolące piersi ( tylko bok i góra) i właśnie tak dziś jest..moim zdaniem owu była ..no to co..czekamy do 8 grudnia
Sąsiadów nie masz? Przecież by Ci przeniósł i zamontował na pewno. Och... bez takich akcji tu proszę