|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Ide..ide poprawiać. Trzymajcie kciuki proszę
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4115 |
|
Zadomowienie
|
zaciskam mocno,,, a pozniej za mnie prosze :P
wlasnie gotuje jajka i robie salatke z ryzem i tunczykiem ![]() na obiad mam pizze z wczoraj, zupe gyros, no i bedzie salatka czekam na TZ ale pewnie nie szybko wroci.... no ale nic,, zrobilam sobie grzane winko, wstawilam jajka i czekam
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
No więc mój smok waży 480g ![]() ciocie też coś dziś nie bardzo z tymi kciukami ![]() przed chwilą myślałam że przerycze cały wieczór ale poczytałam troche na internecie i mi się polepszyło No więc wszystko jest pięknie, idealnie się rozwija, serduszko zbudowane itd cud miód ale.. no własnie jak zawsze ALE ![]() ale już nie schizuje.. poporstu zawsze musi byc coś nie tak, ale zaraz później musi być dobrze żeby nie było nudno ![]() mały obrócił się tyłkiem i nie ruszyl ani troche więc widzieliśmy uszy i pupe ![]() za 2 miesiące znów jedziemy do kontroli Cytat:
nadrabiam dalej
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() piszę na szybko, bo wróciłam z uczelni a robota leży i kwiczy.. chyba za bardzo chcę być cyborgiem, za dużo obowiązków na siebie biorę.. No ale nic A więc piszę z pamięci:Witam dwie nowe koleżanki Lunka - mam nadzieję, że po odstawieniu leków wszystko wróci do normy czekam na dalsze info ![]() Dedra - Tobie się spóźnia @? dobrze pamiętam? może zatestuj? Iza - ja uważam, że psycholog to nie głupi pomysł.. czasem lepiej jest iść do obcego człowieka, wygadać się, wyżalić.. może dzięki temu zobaczysz jakieś światełko w tunelu, jakieś rozwiązanie, o którym wcześniej nie pomyślałaś. ja bym spróbowała Co do pracy - może zacznij się rozglądać za inną? popatrz na ogłoszenia, porozsyłaj cv, sama mówisz, że nie wiadomo, czy Ci umowę przedłużą, a tak to zorientujesz się w temacie. głowa do góry ![]() no i nie wiem co jeszcze miałam napisać. Postaram się zajrzeć wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
będzie dobrze ! a mały nieźle Was zrobił, no żeby tylko tyłek pokazywać? trzymam kciuki za Was |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4118 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
synus rosnie jak na drozdzach ![]() napewno bedzie dobrze i te zastawki sie domkna![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
zobaczysz wszystko sie ulozy nie dlugo kochana![]() ale skoro mowisz ze przytulanki byly wczesniej tzn. przed wczoraj i przed przed wczoraj to miejemy nadzieje ze nie dlugo oznajmisz nam cudowna wiadomosc... |
||
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
Lunka, no widzisz, odstawisz leki i będzie git. Nie ma się chi maetwic na zapas.
Linka trzymam kciuki ![]() Ruda, testowalam w sobote i negatyw. Colorblue, Czy ja dobrze pamietam, że Ty miałaś rozpalone policzki? Właśnie takie dziś mam od południa i teraz wieczorem się to nasiliło... Kurde, a jeśli faktycznie mam fasole? O cholera... ![]() No a poza tym to byłam u cioci po złoto. Mamy już prawie 19gram takze spokojnie na obrączki styknie
|
#4121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Achhh czekam cierpliwie na Twój ponowny teścik Bo uważam,że u Ciebie jakby miała @ być to by była, al może cykl Ci się sporo wydłużył i miałaś później owu?Testuj w sobotę tak jak chciałaś
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
Owu nie możliwe, że była później, bo mierzylam temperature i wiem kiedy był wyraźny skok. Bardziej dopuszczam taka możliwość, że jej nie było wcale. Albo się fl przez chorobę wydłużyła.
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej KOchane
![]() ostatnio nie czesto sie udzialalam, choc czytałam Was na bierząco. Jednak nie miałam weny do pisania... dziś już wyszlam ze szpitala... nie było to nic przyjemnego... ale niestety konieczne teraz mam nadzieje ze wszystko sie ułoży, trzeba być dobrej myśli i bardzo dziękuję Wam za tyle dobrych słów... color jeśli możesz... - nie mam już aniołka... w sumie jakbym go wcale nie miała, niestety praktycznie można powiedziec ze od poczatku sie nie rozwijał a starania obecnie są zawieszone... nie wiem do kiedyCytat:
z zastawkami napewno sie ulozy po odstawieniu leków, lekarz z pewnoscia to sprawdzi i napewo bedzie dobrze i tą pupcie mogłaś sobie obejrzeć najwyrazniej chciał byc tajemniczy ![]() Cytat:
niestety nie mam sily nadrobic już dziś... ale zajrze jutro
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-11-21 o 00:19 |
||
|
|
|
#4124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lunao najważniejsze to pozytywne myślenie ja będe mimo wszytsko ocno trzymac kciuki i na pewno będzie dobrze. Wiem że dużo stresów przechodzisz w ciąży ale zobacz jakoś wszytsko powoli się uklada więc i teraz będzie tak samo Siekierka |
||||
|
|
|
#4125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, tak wczoraj ładnie nadrobiłam i wizaż przestał działać.
Ale przeczułam to i skopiowałam wiadomość ![]() ![]() Cytat:
myślę, że wszystko jakoś się samo ułoży, i sprawy finansowe i sprawy staraniowe.Daj sobie czas i się nie martw na zapas ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że to się tylko łatwo mówi, ale chyba najlepiej iść do pracy, robić swoje przez 8 godzin i spadać do domu ![]() w jakiej branży pracujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czekamy, czekamy ![]() Dedra jestesmy w podobnej sytuacji, brzuch mnie boli, jajniki bolą, @ nie ma. Ale wiem że ostatnio sobie zrobiła żarty ze mnie i teraz spokojnie czekam ![]() miłego dnia, lecę pracować
|
|
#4126 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
fakt podczytuję Was od 7 m-cy, od momentu kiedy zaczęliśmy się starać. mam 31 lat.Teoretycznie oboje zdrowi. Czekamy i próbujemy się nie stresować
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz coś więcej o sobie Ellunka ale Ty spryciula z tym kopiowaniem
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczysz się Fajnie, że się nam ujawniłaś. Trzymam kciuki za starania
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Długo się ukrywałaś I kolejna szczecinianka![]() Lunka skoro łożysko się przykleiło, to zastawki też się zamkną, będzie dobrze ![]() Linka myslę, że jak się wcześniej staraliście i poprawiliście jeszcze wczoraj wieczorem to jest szansa na fasolkę Dedra testuj!!! |
|
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Lunka, nie schizuj nam tu, będzie dobrze! Podobnie jak z łozyskiem, widzisz sama, że wszystko jest okej Nie ma co sie denerwować. Kamilek będzie zdrów jak ryba ![]() Dedra, czekamy na testa!!!!!!!!!!!!!!!
|
#4131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj w pracy znowu miałam wku...Jeden taki debil wyskoczył do mnie że 8 razy na dzień ide do toalety bo on sobie kreseczki robił jak ide
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-21 o 09:16 |
||||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za ch**j |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygarnełam mu wczoraj to mi powiedział że jak się nie uspokoje to pójdzie wyżej na mnie donieść
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-21 o 09:14 |
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wiem Iza że łatwo się mówi ale może faktycznie poszukaj jakiejś nowej pracy, bo na prawdę szkoda stresu i nerwów. Wierzę że niezależnie od tego co się będzie działo i jaką decyzję podejmiesz to dasz sobie radę ![]() A ja 28 dc dwa dni po odstawieniu leków na małpę czekam wciąż, i mam cichutką nadzieję chociaż nie mam na co że nie przyjdzie ok wyrzuciłam to z siebie. Odczuwam ogromny ból jajnika lewego pierwszy raz od wielu cykli więc i @ pewnie dziś przyjdzie
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie pomyśle że jestem 8 godzin pod jego obserwacją cokolwiek robie,ile razy ide do tego wc to aż mi nie dobrze,nie mam ochoty wogóle do tej pracy już chodzić
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-11-21 o 09:33 |
|
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
Iza, ja bym specjalnie chodziła do tego kibla teraz i podeszłabym do jego stanowiska, wzięła długopis, namalowała mu gdziekolwiek KRECHĘ i powiedziała "Żebyś nie przeoczył" i wyszła. Co za baran.
|
|
|
|
#4138 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Witajcie, Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test. Nawet dwa różnych firm i oba negatywne. Już nie wiem co jest. Dziś 30dc, temperatura dziś skoczyła aż do 37,02. Cycki mnie bolą, brzuch boli, szyjka jest wysoko i zamknięta, @ brak, nawet najmniejszego plamienia, a w majtkach cały czas uczucie wilgoci. Wieczorem nie mogłam zasnąć, latałam 3 razy siku zanim w końcu zasnęłam. No i te rozpalone policzki dziś też odczuwam. Nie wiem co się ze mną dzieje. Coś musiało mi się poprzestawiać...
|
||||||
|
|
|
#4139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a oni nie traci czasu na kontrolowanie innych? co to w ogole ma byc? to jest rownorzedny pracownik z Toba? nie zaden przelozony? no kurde nawet jesli to kogo obchodzic ile razy do kibla chodzisz... mozesz miec rozwolnienie, chory pecherz,,, no ja pierdziu |
||
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może skocz na betę??
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

zastawki w sercu się nie domykaja przez te leki przeciwskurczowe i muszę je odstawic. Napisze później dokładnie. Na dodatek nie pokazał się przodem wieć na filmie widzimy tylko dupe. Kochany ten nasz synek

i robie salatke z ryzem i tunczykiem 

czekam na dalsze info
ja uważam, że psycholog to nie głupi pomysł.. czasem lepiej jest iść do obcego człowieka, wygadać się, wyżalić.. może dzięki temu zobaczysz jakieś światełko w tunelu, jakieś rozwiązanie, o którym wcześniej nie pomyślałaś. ja bym spróbowała 

za Lunke i Kamilka