|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mysia za wizytęAsh pa pa ![]() Dziewczyny dzwonię dzisiaj zapisać małego do ortopedy do kontroli. I co ? I pan mówi "nie ma już zapisów na ten rok" a ja się pytam "a prywatnie?" na co pan " a prywatnie to na piątek" Więc idziemy w piątek za 120 zł Taki mamy świetny system!Z tego wynika, że zanim się dziecko urodzi trzeba je zapisać do ortopedy (bo jak ma miesiąc to jest pierwsza kontrola). |
|
|
|
#304 | |||
|
siedzę i myślę
|
Witam!
Dobrze, że już wizaż działa Jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
![]() Pajacyk jest od 6-9 mies. a spodenki różowe od 9 do 12 mies. Pozostałe mniejsze. Nie oddam Mogę pożyczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaś, Mysia mysz za wizyty !Ashyshqa zazdroszczę ! Życzę udanej podróży Odpoczywaj sobie
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#306 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Zapisała go na 10 stycznia....
|
|
#307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam możliwość otworzenia sklepu z butami i ubraniami.... i też się właśnie nad tym będę zastanawiała
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za słowo po nowym roku coś pomyslimy
|
|
|
#309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę o wpisanie mi kolejnej wizyty na 20.12
|
|
#311 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za pocieszenie
od razu się lżej człowiekowi robi, jak czyta takie rzeczy rozmów już nie będzie, wszystko było powiedziane wczoraj, ale u nas zawsze tak jest, że w pewnym momencie jest ogromna kłótnia, ale potem oboje staramy się bardziej - dziś już dwa miłe smsy dostałam. ja też postaram się mniej marudzić i ułatwiać mu życie. a rozmowy już nie chcę zaczynać, bo mąż jest strasznym cholerykiem, i wiem, że znów będzie kłótnia ![]() Ashyshqa miłego wypoczynku i wracaj szybciutko do nas ![]() looody z Grycaana z maka też Cytat:
![]() Cytat:
aaaaa nie mów mi nawet ... ja niby z jednej strony w to nie wierze, ale z drugiej mam jakiś strach przed tą datą od wieluuu lat. kiedyś nawet sobie mówiłam że jak nie będziemy mieć jeszcze dzieci to na pewno nie mogę być w tym czasie w ciąży, bo jakby coś się działo, to szpitali nie będzie itp ![]() i żeby nie było, nie boje się jakichś abstrakcyjnych rzeczy, ale jakiś wybuch superwulkanu czai się od lat ... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#312 |
|
siedzę i myślę
|
Spadam chyba na jakiś spacer do Rossmanna i Pepco... korci mnie żeby zacząć kupować świąteczne ozdoby
|
#313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro w rossmanie będzie -40% na całą kolorówkę ja sie wybieram
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie mi przyszly
![]() Leginsy nadal nie dotarly ![]() Bylam teraz w biedrze.. Uwaga uwaga! tofifee ma promocje za 8.99 za 24 szt. Ja kocham je wiec kupilam 3 opakowania ![]() Po drodze zaszlam do lumpka ale nic taaam nie bylo.. Nie lubie tego zapachu.. Jade tez dzis do pepco.. Mam kasiore to kupie Ksawciowi cos na mikolaja ![]()
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wrzucic wsyztsko co mam dla pączka
![]() To się chwalę, wszystkie rzeczy są nowe ![]() 1. Sterylizator do mikrofalówki z tommee tippee - nowy 90 zł, trafiła na gumtree za 18 , próbki z johnsona i musteli - przyszły w tamtym tygodniu2, 3, 4 zestawy ciuszków ze stanów za szalone 6,7 i 10 dolców (czemu u nas nie jest tak tanio ;( ) 5. Śpioszki disney wygrane za 1 zł na allegro ![]() 6. Rajstopy od mamy, do oddania jak będzie chłopak:P jeszcze z ciuchów mam kocyk i śpiworek co Wam wcześniej wrzucałam
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po tej sali przedporodowej i w końcu położna mnie woła po nazwisku na porodówkę a ja się pytam "kto? ja?" jeszcze nawet wtedy do mnie nie docierało, że zaraz urodzę![]() Dopiero jak mi wody odeszły to poczułam, że teraz to już nie ma odwrotu Obecnie też do mnie nie dociera, że za kilka miesięcy będzie dzidzi
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
O jakim Wy ubezpieczeniu mówicie? Temat sie zaczął w II części ale nie dałam rady nadrobić..
|
|
|
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i gratulacje z udanej wizyty, fajnie że mozesz mormalnie funkcjonować, ja na to będę czekać z utęsknieniem |
|
|
|
|
#320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wróciłaaaam
cieszycie się ? ![]() który to już z kolei ? obiecanki cacanki Cytat:
![]() Cytat:
teraz mieszka bliżej centrum może też w styczniu/lutym polecimy do Londynu na zakupy i w odwiedziny to Wszystkie spotkamy się na Ealing Brodway ![]() Cytat:
niestety to się często zdarza.. Sama jak musiałam iść do jakiegoś specjalisty - Dermatolog, alergolog, stomatolog to zawsze prywatnie bo na kasę kolejki masakryczne.. A z Dzidzią to dopiero będzie szokCytat:
|
||||
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#322 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie nabijać się ze mnie!Cytat:
ale fajnie,że wszystjkko dobrze ![]() mam nadzieję,że w piątek też przyniosę dobre wieści... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ta sztuczna a prawdziwek dopiero na święta wiem,że za wcześnie.. ![]() ale mi się marzy... |
|||
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
siedzę i myślę
|
No właśnie czytam o tym na wątku Rossmannowskim, ale nic z kolorówki nie potrzebuje
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#326 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej części
![]() Właśnie sprzątnęłam, wróciłam z zakupów jedzeniowych i zabieram się za szukanie promocji jakiś mebli, paneli itp. Pozdrawiam! |
|
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie
W odpowiednim czasie wymienimy sie nr telefonow i napewno sie spotkamy Aleeee fajnie ![]() Sliczne ciuszki ![]() Kurcze jak widze jakie juz macie zbiory dla maluszkow to normalnie jestem przerazona,ja nie mam jeszcze nic,oprocz reczniczka ktory dostalam w prezencie na 12 tydz. OMG szok Lonely ale super Do Londynu 40 min Ale to nic i tak siedze w domu i baaaaardzo chetnie sie z Wami spotkam
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-21 o 13:08 |
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#330 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Poczekam do jutra
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

za wizytę
Taki mamy świetny system!
Mogę pożyczyć 

w ogóle nie spędzamy razem czasu... a on z kolei mówił, że ma dość bycia kurą domową, że pracuje, zarabia, potem gotuje, sprząta (raz, dwa razy w tyg), i że go nie doceniam (staram się), i że zawsze jak on chce czułości to ja nie chcę i psuje nastrój - tylko że dla mnie czułości to przytulenie, buziak w ciągu dnia "bez okazji", miłe słowo, a dla niego to obmacywanie i inne takie
i do tego mocz jakiś średni (ketony i jakieś bakterie) więc mam zrobić posiew. ech...