|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Ja tez chce sie spotkac
Dziewczyny w pepco chyba sa najtansze ciuszki nie?
|
|
#332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
ooo.. dobrze wiedzieć
![]() Cytat:
![]() ajjj ciuszki w USA są rewelacyjne ![]() Ex laska mojego Tż mieszkała kiedyś w Stanach i pomogła koleżance założyć lumpka.. miała dla dzieci takie ciuszki, że aż mój Tż (maniak firmowych rzeczy) był w szoku. Ciuszki od najlepszych projektantów, od Armaniego, Bossa, D&G, Calvina Kleina..... itp. Cud, miód i orzeszki.. Oczywiście ja nie widziałam, ale Tż mi wczoraj opowiadał, a on nie koloryzuje i ciężko mu dogodzić pod względem ciuchów. Dlatego te co ja kupiłam jakoś nie przypadły mu do gustu ![]() Ale, że tej jego ex nie lubię ( za fajna laska ) to nie będę go namawiała na odnowienie kontaktów Cytat:
|
||
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() axella lepiej być Mikołajką niż jakby kazali ci doczepić rogi i czerwony noc i robić za renifera rudolfa |
|
|
|
|
#334 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Metro to chyba najwspanialszy wynalazek nie wyobrażam sobie życia w londynie bez metra.. Kiedyś czekałam w centrum na metro, podjechało, zatrzymało się ale nie otworzyło drzwi i nikt nie mógł wsiąść ani wysiąść i zaraz pojechało dalej a strażnicy zaczęli coś gadać o przymusowej ewakuacji (jakiś rzekomy zamach był czy coś) uciekałam razem z tłumem i się modliłam tak się wystraszyłam, że poszłam na autobus a nie na metro.. ale jak stałam w tych korkach to na kolejnym przystanku już zrezygnowałam i przeprosiłam metro no to dawaj
|
||
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Mysia ale śliczności
Cytat:
|
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kobitki,
przepraszam za bardzo długą ciszę. Codziennie czytałam co słychać u Was. U nas powoli stabilizuje się, ale jak niektórzy pamiętają ciąża wysokiego ryzyka zagrożona, po 2 stratach (obumarła, pozamaciczna). Nie zaginęliśmy w akcji a oszczędzamy Wam swego stresu. Dużo mi daje czytanie Waszych przeżyć... jednak nie chcę obciążać swoimi. Jesteśmy po badaniach genetycznych (28.X) i wszystko super, krew również. Aktualnie czekamy jeszcze 2-3 tyg by sprawdzić jak kolejny etap rozwoju...oraz co mamy między nóżkami )) Jak uwierzę, że tym razem udało się to uaktywnię się...ale nie przerzucajcie mnie proszę do zaginionych **Kielce jak we mgle )
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lonely- wiesz ja ze swojego rodzinnego miasta do poznania tez mam ze 100 km
|
|
|
#340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
oooooo super, ja przymierzam się od dwóch miesięcy do cieni zielonych
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ja dziś rano tak sobie leżałam, myślałam, i doszłam do tego, że skoro nadal nie czuje ruchów dzieciaczka, to mam chyba ciążę urojoną ![]() Mysia piękne malutkie rzeczy
|
||
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Sateczka
trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udało i mocno w to wierzę. cieszę się że po badaniach genetycznych wszystko w porządku u Maluszka. i nie przejmuj się że obciążysz nas stresem, ja sama mam swojego dość i czekamy na wieści co Dzieciątko ma między nogami ![]() ja do Poznania mam daleko, ale ostatnimi czasy bywam tam średnio raz na 2 miesiące
|
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
21 ma termin bratowa
![]() ![]() kochana napisz do aniołka priv, bo pisała, że mogą jej ginąć potem wizyty Cytat:
Jesteśmy tu od tego, zeby się spierać Mam nadzieje, że będzie wszystko ok tym razem;*
|
|
#344 | |
|
siedzę i myślę
|
Mam nadzieję, że jutro jeszcze będą...
![]() Cytat:
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie musisz nam oszczędzać swojego stresu, może właśnie łatwiej Ci będzie jak go rozładujesz Nie martw się MUSI BYĆ ![]() Cytat:
![]() Ale może kiedyś uda nam się ustalić jakiś strategiczny punkt i zrobimy zlot czarownic
|
||
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
jaka jest jutro promocja w rosmanie ? slepa jestem
Na wszystkie kosmetyki -40%??
|
|
#347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fakt metro jest the best,aczkolwiek wole pociagi,ogolnie malo poruszam sie metrem,bo nie mam takiej potrzeby,ale straszny mam klopot jak jestem w Londynie,czy w okolicy i mam rozgryzc trasy po kolorach,kto to dziadostwo wymyslil Melcia pakujesz sie w styczniu w samolot i spotykamy sie w londynie ![]() Pozostale dziewczyny rowniez zachecam do spotkania
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie by bylo..
|
|
|
#349 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Odnośnie wyprawy do Anglii... już 2 lata pod rząd jeździliśmy z Tż tam na wakacje.. w listopadzie i w grudniu w tamtym roku i stwierdziłam, że następnym razem jak będziemy jechać to tylko latem - nie ma innej opcji Ten ich wiatr przeszywał mnie do szpiku kości... a im ciepło, chodzą w sweterkach samych ![]() Ja spadam. Monte mnie wzywa Ogarnę mieszkanie, zrobię obiad i wrócę
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-11-21 o 13:40 |
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
A jak się mogę dowiedzieć czy u mnie lub męża nie mamy takiego ubezpieczenia ono się jakoś nazywa? Dobrowolne ubezpieczenie od wypadków??
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#353 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jakość tych rzeczy jest super, i generalnie są zaje...te a np. Hilfigera ani CKleina dla dzieci to ja u nas nie spotkałam nigdy w normalnym sklepie, juz pomijając cenę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko jakieś takie motylki, a niby w drugiej ciąży szybciej się czuje. Jednak jak już są te ruchy regularnie to człowiek jakiś taki spokojniejszy o dzidzię
|
||||
|
|
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja w styczniu chyba jeszcze nie będę wiedzieć kto siedzi mi w brzuchuCytat:
![]() my mamy taką mikro-choineczkę że nie ma szans na powieszenie cokolwiek więcej ponad to co mamy. a choinki macie kolorowe i pstrokate czy jakiś kolor bombek dominuje? |
||
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. wypasione NNW,a le to podchodiz pod życie
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
U nas w tamtym roku choinka była przywiązana do sufitu
![]() a w tym to chyba ją na suficie zamontujemy
|
|
|
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe, czy jesteśmy z podobnych części Polski Pokażę Wam teraz dwie pary ślicznych śpioszków (nowy nabytek)
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gin mnie zabije |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

**
trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udało i mocno w to wierzę. cieszę się że po badaniach genetycznych wszystko w porządku u Maluszka. i nie przejmuj się że obciążysz nas stresem, ja sama mam swojego dość