|
|
#3421 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLV
jak znaleźć wyrywanie zęba na nfz?
|
|
#3422 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Capi to dobre słowo
![]() ![]() Cytat:
Powiedzcie mi, czy jest jakiś sposób na uciążliwą sasiadkę? Starsza pani, ciągle nas zalewa i ciągle zapewnia, ze to naprawi, tylko jeszcze nie teraz, na pytanie "to kiedy?" nie odpowiada, tylko ciągle nie teraz i nie teraz; był jakiś czas temu pan z administracji, sprawdzali kanalizację, przewody wentylacyjne, instalację gazową itd. no i mu pokazaliśmy zacieki na suficie w łazience to powiedział, że się nic nie poradzi, gdyż pani szanowna po prostu nie wpuści go do środka, ani nikogo innego. Fakt, bo z H. parę razy też próbowaliśmy, kiedy wiedzieliśmy, że jest w środku. Reaguje tylko na karteczki wetknięte w drzwi, znaczy przychodzi, zasmradza mieszkanie i mówi, że kiedyś, ale nie teraz. Z jej mieszkania wydobywa się masakryczny smród, pani jest zbieraczką rzeczy ze śmietników, tak to jest chora i nie ma siły, a non stop lata na czwarte piętro i z powrotem z nowymi łupami, w sumie dobrze, że jeszcze nie ma robali A ostatnio gdzieś od tygodnia codziennie punkt siódma rano wylewa COŚ przez okno, co się rozbryzguje na naszym parapecie i brudzi nasze okno, obawiam się, iż jest to frakcja płynna zawartości nocnika Właściciel mieszkania nie reaguje, administracja też nie no bo pani nikogo nie wpuszcza, a że instalacja gazowa u niej od lat nie sprawdzona i nie jest to najbezpieczniejsza sytuacja na świecie to pikuś Przecież ta kobieta ewidentnie nie powinna mieszkać samodzielnie Jutro idę oglądać inne mieszkanie, mam dość
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3423 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.dobra dobra , Ty się tu w zeznaniach nie plątaj i nie wymigiwuj , bo logika jest jasna i nieustępliwa 3.o taaak , pliiiis , ktokolwiek 4.prawda w oczy kole ![]() Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3424 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3426 |
|
Konto usunięte
|
Tru a dlaczego Ty masz się wynieść? Niech Ona zrobi ze sobą porządek. Trzymam Kompletnie nie mam siły na nic
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych, których boli i którym źle
Tru, a jesteście ubezpieczeni (znaczy mieszkanie) od zalania czy innych takich hec? Może jakaś nagroda pocieszenia Wam się należy za taką uroczą somsiatkę? W każdym razie kciuki trzymam, żeby ktoś z "władz" poczuł się do obowiązku rozwiązania tej niełatwej sytuacji. Współczuję Wam i współczuję też tej kobiecie ![]() A ja robieu zupeu dyniową (wariacja nt. przepisu Poisonki) oraz cykorieu zapiekaną w beszamelu i rokpolu
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z pociągu osobowego
Siedzę w przedziale z jakimiś podpitymi facetami, pytają mnie czy czuć od nich alkohol, bo szef zrobi im inspekcję i chcą częstować cukierkami. Najgorsze, ze oni też jadą do Poznania, jeszcze godzina drogi w takich warunkach
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
policja - ale co oni moga to nei wiem - może straż miejska ale najpierw policja współczuję zaiste |
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam stary, prl-owski młynek do kawy mojej mamy. Podłączyłam do prądu i działa W kuchni skrzynka orzechów stoi, ale będę ciast z orzechami piec
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-11-21 o 18:04 |
|
|
|
|
#3431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3432 | ||||||
|
BAN stały
|
I versace, eee, tzn. i vanitas, czy tam in vino veritas!
Cytat:
Coś da się zrobić na pewno, ale już teraz współczuję użerania się (i umywania rąk "odpowiednich służb") ![]() Wracamy do swoich chłopskich korzeni A tak serio, żadna to filozofia, przepuszczasz przez maszynkę szynkę i boczek (mniej więcej w proporcji 2:1), dodajesz sól, majeranek i czosnek, gotujesz w słoikach i wółala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tej przysługi nikt Ci nie wyświadczy, będziesz musiała cierpieć razem z nami przesz dłuuugie lata Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pociągi osobowe to zło, do dzisiaj pamiętam moją ponad sześciogodzinną wyprawę takowym z Bydgoszczy do Olsztyna
|
||||||
|
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ano Cytat:
zaiste bolesną ![]() polecam kary i nagrody - ten system nie zawodzi - awantur nie pamiętają ale kary pamiętają - i nastepnym razem przekalkuluje czy mus ie to aby opłąca - niemniej żenua takie postęp jak z dzieckiem, no ale czasem warto |
||
|
|
|
#3434 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Całą lekcję dbał o mój ręgosłup, dopytywał, sprawdzał, radził, normalnie miód ![]() Cytat:
A z zawiadomieniem święta racja. Moja koleżanka kiedyś w sądzie wylądowała z sąsiadką, bo ta jej w sabotach nad głową łaziła... Ale innej metody nie było. Cytat:
|
|
#3435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czym se życzysz?
![]() Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37740791] Kompletnie nie mam siły na nic [/QUOTE]Ja też Nogi mnie bolą ![]() No i jak tam?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3437 |
|
Piers do przodu
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37740791]
Tru a dlaczego Ty masz się wynieść? Niech Ona zrobi ze sobą porządek. Trzymam Kompletnie nie mam siły na nic [/QUOTE]Macham również znad ogórkowej Tru - donieś do OPSu i na policję
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze powiedzą, że jak Ją swędzi to mogą pomóc podrapać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3441 | |
|
BAN stały
|
No proszę, mam rację jednak!
![]() Cytat:
--- Z przepisu na ciasto (tłumaczenie google z hebrajskiego) "100 g (1/2 szklanki) cukru na Maryję" Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-11-21 o 18:38 |
|
|
|
|
#3442 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oby na podejrzeniach się skończyło
![]() brzmi ![]() Cytat:
![]() może TU? o uźwa szczerze Wam współczuję, ciekawe czy policja i OPS dadzą radę, może rzeczywiście prościej poszukać czegoś innego? Cytat:
![]() też wolę tamanu Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe co to miało być w zamyśle?---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- fogle to zanabyłam dziś mocno pomarańczowe ręczniki zupełnie nie pomyślawszy, że nie mam nic innego pomarańczowego z czym ja to będę prać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3443 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3444 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
to jeszcze pytanie, ile czasu się to w tych słoikach gotuje?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no ba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym się bała tam mieszkać... zgłoś na policję i na straż miejską a jak nie pomoże to szukaj innego mieszkania Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3446 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Jak ja wyglądam po tym hula hopie, masakra
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, udało się bez defekacji i innych ekstremów!
Czasami trafiała się gadka typu: "Proszę Pani, a długo jeszcze będziemy jechać?", "Proszę Pani, czy to już Poznań?", "A Pani często jeździ tą trasą?", "A Pani jest z Poznania czy Szczecina?" - "Ze Szczecina" - "A to nasza, a nie jakaś pyra poznańska", "Pani wybaczy, że czasem przeklinamy, ale Pani pewnie też się zdarza, kiedy jest Pani zdenerwowana." - Proszę się nie krępować, moje uszy już dużo słyszały.", "K***a, ile jeszcze będziemy się wlec?" - "A co byś chciał za 20 zł, ferrari?". Nie było tak źle
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje zielone, czerwone i niebieskie kolekcje oraz ileś tam beżowych piorę właśnie seriami - po 4 sztuki - dwa duże dwa średnie - czasem dorzucam mikrusy |
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Ja też tak coś często kupię ![]() Ta, zapytała czy bolą mnie zatoki, odp ze czasem ale rzadko to mi napisała przewlekłe zapalenie zatok nieleczone i że tam siedzą bakterie beztlenowe które mogą mi źle robić.A do gastrologa bo kiedyś zrobiłam test na Helicobacter i wyszło ze mam a lekarz mi powiedział że nie da mi antybiotyku na to a te bakterie też mogą mi źle robić![]() Wszyscy mi źle robią ![]() :b rzydal:fotki! chciałam to w tablicę ująć ale zapomłam jak to się robi
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-11-21 o 20:30 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

A ostatnio gdzieś od tygodnia codziennie punkt siódma rano wylewa COŚ przez okno, co się rozbryzguje na naszym parapecie i brudzi nasze okno, obawiam się, iż jest to frakcja płynna zawartości nocnika 
"Znad" nie oznacza tu wcale poziomu wyższego, ani czegoś, co jest nad czymś, co jest z kolei poniżej
?