|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
Cytat:
Aż mi głupio było, jak czytałam wątek Niczego nie potrzebuję, raczej muszę pozużywać Tusze i podkłady kupuję taniej na all i przynajmniej nie zmacane. Będę w R. przy okazji dopiero 28, więc może skuszę się ewentualnie na jakiś lakier do paznokci
|
||
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...j-formule.html |
|
|
|
|
#3333 |
|
Life is a drink ...
|
Ja wszystkich ulubienców mam w innych sklepach
więc w sumie nie miałabym po co iść do Rossmana. Ewentualnie to interesuje mnie nowy podkład z Astor Lift Me Up ale pewnie go nie ma jeszcze w sklepach
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy widziałyście te złote bombki, co sa teraz w promocji?
Czy one są takie żółte, czy blado złote? (chociaż na rysunku wyglądają na zółte) |
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem naiwna, ale myślę, że skoro Rossmann ma tak bogaty asortyment kosmetyków kolorowych i wszystko będzie w promocji, to ludzie nie będą się, aż tak rzucać na daną rzecz
Ja planuję kupić puder Synergen (bo potrzebuję) i pomadkę Wibo (bo tak kusicie)
|
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałabym kupić:
- Manhattan Soft Mat Loose Powder, sypki puder (skończył mi się z My Secret może ten będzie lepszy) - Manhattan Soft Mat Lipcreme (rzadko używał pomadek, może czas zacząć? Tylko boje się, że są dla mnie zaintensywne, ja taka blada...) - Korektor pod oczy - tu nadal dumam bo skoro True Match się nie nadaje to już sama nie wiem, bo chyba byłam skłonna właśnie go kupić... Chciałam też pokład ale... nie znalazłam odpowiedniego, z Bourjois na mojej cerze robi się lekko różowy Kolor różni się od tego którego używam...
|
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
a jesteś z niego zadowolona? bo w sumie chcę kupić tusz i nie wiem czy zapłacić więcej za Maybelline czy ten różowy/żółty z Wibo? czytałam,że są dobre,ale jak mi się będzie osypywał to..
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam go bo miał dobre opinie na KWC ale chyba trzeba mieć do niego z natury ładne rzęsy. Mogę Ci polecić MF 2000 Calorie, moje rzęsy wydłuża, podkręca, rozdziela i w ogóle się nie osypuje Wrócę do niego z podkulonym ogonem![]() A z Wibo ja używałam tylko zielonego, ładnie wyglądał na rzęsach, ale niestety bardzo mi się osypywał. Edytowane przez dahna1990 Czas edycji: 2012-11-21 o 18:48 |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam szalec jutro nie planuję bo nie mam z czym niestety. Muszę jednak kupic puder i chyba wezmę sypki Manhatta albo Rimmel Stay Matte i tusz do rzęs Miss Sporty, albo Lovely, ewentualnie Maybelline
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się dowiedziałam o promocji to twierdziłam, że nic nie potrzebuję
teraz mam na liściebeżową kredkę MF na linię wodną (chyba, że polecicie jakiś tańszy zamiennik? ) puder stay matt i jakąś pomadkę.. kiedy ja je wszystkie zużyję to nie wiem, bo rzadko się maluję
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle dziewczyny, dzisiaj widziałam jak dziewczyna reklamowała wyschnięty tusz do rzęs. Babeczka spisała na kartce jej dane, inf. kiedy się zorientowała, że tusz jest suchy, czy woli nowy produkt czy zwrot gotówki itp. Słyszałam jak mówiła, że takie produkty wysyłają do centrali i tam jest podejmowana decyzja
|
|
|
|
#3342 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój KWC to supershock avonu ale jestem otwarta.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tego różowego to nie widzialm wieki..
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista na razie obejmuje:
-Wibo eyeliner czarny -Rimmel Stay Matte puder -Bourjois Flower Perfection podkład, uwielbiam go, więc chętnie kupię taniej na zapas ![]() -Kuszą mnie dwie szminki - Rimmel Kate Mose i Wibo Elixir jedną z Wibo już mam więc pewnie wezmę z RimmelaNo i nie wiem jaki ten korektor ![]() I lakier też pewnie jakiś wpadnie
|
|
|
|
#3344 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znajdę w ross jakąś rozświetlającą kredkę pod łuk brwiowy i w wewnętrzny kącik oka??
I jaki podkład polecacie do cery bardzo tłustej?? Podczytuję Was od jakiegoś czasu a moja lista zakupów na jutro cały czas się wydłuża Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-11-21 o 18:59 |
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
Rimmel Stay Matte puder
dziewczyny a ile ten puder w ogóle kosztuje?
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś pytał o puder z Manhattana soft mat loose powder, na poczatku był dobry(jakieś 5 miesiecy temu), uzywałam go zawsze z fluidem Clearface, ale teraz jakis taki inny sie zrobił, buzia świeci mi się juz po 5 godzinach, a wczesniej wytrzymywał na twarzy cały dzień, ale moze to przez to ze używam teraz maści na trądzik, sama sie wiem ![]() ogólnie jest wydajny, myśle ze warto kupić i spróbować szczególnie ze ze znizką wyjdzie niecałe 20zł ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- 22,99 albo 24,99 |
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Wam za odpowiedź.
ja od lat używam GOLDEN ROSE i jestem z niego zadowolona, myślicie, że Rimmel Stay Matte okaże się lepszy? bo go nie znam
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
ja go używałam jakis rok temu, jak dla mnie był dobry, dobrze matował i na dosyć długo, starczał mi na miesiąc, sama zastanawiam sie czy go nie kupić...
|
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupię tylko nowy pokład z Max Factora Facefinity 3 in 1. W cenie regularnej jest dla mnie za drogi, więc trzeba korzystać bo jednak będzie sporo taniej
Mam co prawda jeszcze pół innego podkładu, no ale wiadomo - człowiek słyszy "promocja" i głupieje ![]() Swoja drogą ciekawe jak Rossman poradzi sobie organizacyjnie - jeśli większość zniknie jutro i w pt, zostaną puste miejsca i jakieś tylko najciemniejsze, rzadko kupowane kolory podkładów/pudrów, no to będzie lekka porażka, skoro promocja do 28.11 Jak już decydują się na taką akcję powinni wszystko dokładać przez tydzień, tak żeby przynajmniej dla każdej z Nas starczyło
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem przesadzacie, że będą puste półki i w ogóle, że o 15 już nic nie będzie
Nie sądzę żeby była taka euforia Ja się nie wybieram po otwarciu zaraz i jestem dobrej myśli akurat, że nie będzie tłumów )Ja kupuję tylko rzeczy, które tak czy siak muszę za jakiś czas kupić, a teraz mam okazję taniej
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-11-21 o 19:17 |
|
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
chyba też zaryzykuję bo golden rose kosztuje teraz 12zł <przyoadł mi do gustu> a jak tu 15zł....
tylko jaki to odcień jakiś naturalny? abym trafiła z odcieniem... może coś polecicie? i zastanawiam się nad pomadką albo błyszczykiem...
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na twarzy wyglądał naturalnie, a karnacje mam dosyc jasną, najlepiej w sklepie na żywo zobaczyć
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam, czy Rossmann to "udźwignie". Jak dziś byłam zrobić przegląd w moim, to byłam niemile zaskoczona pojedynczymi egzemplarzami wielu kosmetyków, np. żółte tusze Lovely były dwa, jeden na pewno otwierany (brudny).
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zastanawiam się nad korektorem, myślę o tym Dream Lumi z MNY albo True Matchu z L'Oreala. Ale nie mam zamiaru uczestniczyć w żadnych przepychankach, jak go nie dostanę - trudno, i tak mam 3 inne otwarte Chcę jeszcze kupić ten nowy podkład 3w1 z Max Factora (byłam dzisiaj przetestować kolorki) i jakiś lakier nudziakowy z Lovely Must Have. Może skuszę się też na czarny eyeliner z Lovely - ale tylko jeśli będę miała pewność, że nikt go wcześniej nie otwierał. I to by było na tyle ![]() Jak dobrze, że mam wolne czwartki na uczelni
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-11-21 o 19:30 |
|
|
|
|
#3359 |
|
Kuźnia inspiracji
|
o tym podkładzie MF piszecie?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Fa...-2-3-6-8,99750 |
|
|
|
#3360 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Niczego nie potrzebuję, raczej muszę pozużywać
Tusze i podkłady kupuję taniej na all i przynajmniej nie zmacane. Będę w R. przy okazji dopiero 28, więc może skuszę się ewentualnie na jakiś lakier do paznokci

Kolor różni się od tego którego używam...

kupiłam go bo miał dobre opinie na KWC ale chyba trzeba mieć do niego z natury ładne rzęsy.
Wrócę do niego z podkulonym ogonem