Manhattan Clearface, Compact Powder (Antybakteryjny puder w kamieniu) (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 24 października 2015 o 21:46
    The best ever!!
    Najlepszy puder jaki miałam! Od pudru oczekuję nie tylko matu, ale i krycia, gdyż niestety mam cerę problemową a sam podkład nie wystarczy. Długo szukałam idealnego pudru. Do antybakteryjnych byłam raczej negatywnie nastawiona, i to był mój błąd. Dopóki nie trafiłam na to cudo! Używam także nowej wersji, ale ta stara, dostępna tylko na allegro i o ile tańsza (!), jest o wiele lepsza. Dlaczego? Widzę, że lepiej kryje i dłużej utrzymuje się na twarzy. Plusy: -wspaniale kryje, -świetnie matuje, -wygladza powierzchnie skóry, -buzia wygląda świeżo i zdrowo, -nie tworzy efektu maski jeśli dobierzemy dobrze kolor (dla mnie 70 Vanilla jest idealny), -jeśli przesadzimy z ilością, nie zbija sie, nie tworzy smug, -bardzo dobrze nakłada się go dołączoną gabeczka. Minusy: -brak. Nie zamienię tego pudru na żaden inny! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 4
  • 25 czerwca 2015 o 20:49
    Idealny
    Puder to absolutnie mój faworyt wsród pudrow. Nawet Clarins, Max Factor, Rimmel etc chowa sie przy nim. Idealnie matuje moja cerę , pokrywa wszystkie nie doskonałości i wystarcza na długo. Używam tego produktu od: dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
    Kami_6
    23 maja 2015 o 23:45
    Idealnie spełnia moje oczekiwania!
    Jest to najlepszy puder jakiego używałam. Nie zatyka porów przy czym idealnie matuje moją twarz. Kolor 70 vanilia dobrze pasuje do koloru mojej skóry. Nie zauważyłam by miał wpływ na powstawanie wyprysków , jednak uważam ,że też ich nie powoduje. Jest bardzo wydajny i starcza na długi czas.W Rossmannie można go kupić za ok 20 zł . Ja zamawiam na allegro i jego koszt z przesyłką to ok.10zł. Polecam!
    san190
    17 maja 2015 o 14:19
    Jeden z lepszych!
    Szczerze mówiąc, ten puder jest jednym z lepszych, które używałam. Na pierwszy rzut oka nie wygląda na dobry, ponieważ niemożliwe jest, to, że po takiej niskiej cenie można spodziewać się takiego efektu. A jednak może być. Puder okazał się jednym z lepszych, bardzo dobrze kryje i ta niska cena, która jest największym plusem. Niestety minusem jest to, że jest mały wybór kolorów i dostępność... Używam tego produktu od: styczeń 2015 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 maja 2015 o 21:01
    BARDO DOBRY
    PLUSY: cena ok 6 zł w drogerii internetowej świetnie matuje utrzymuje się cały dzień nie zapycha MINUSY: słabo dostępny mała gama kolorystyczna Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania