Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 20:41   #4171
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

GG spełnienia marzeń

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 20:52   #4172
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, znacie jakiś dobry sklep mięsny w Krakowie? Ale taki z prawdziwego zdarzenia...żeby mieli porządną wołowinę na steki, cielęcinę, a jakby były jakieś bardziej orientalne mięsa typu jagnięcina czy konina to już w ogóle raj.

http://krakow.gumtree.pl/c-PostersOt...serIdZ79152928 patrzcie, jaki biznes 5 stówek za poderwanie faceta!

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2012-11-21 o 21:06
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:06   #4173
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a szampon byś też poleciła?
Ja bym na Twoim miejscu zaczęła używać czegoś łagodnego, bez sls. Tylko raz w tygodniu ta Balea.
Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam przed chwile w zielarskim i jakaś laska przede mną wzięła ostatni olej kokosowy!! Pewnie, któraś z Was mi go zwinęła
to nie my, my nie frajerki, nie przepłacamy w sklepach. No chyba, że to Noico była
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja się przerzuciłam z minerałów na BB kremy.
Zauważyłyście, że już prawie każda marka ma swoje BB?
Kusi mnie Rival de Loop Rossmanowski, ale nie wiem jaki kolor ma
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Ineso- bezczelnie ściągnęłam szampon od Ciebie
A to nie dla mnie
Cytat:

Dziewczyny zmieniłam zdanie, jednak zrobie zakupy na ZSK , faktycznie niższe ceny. Może któraś by coś chciała?
A nie możesz poczekać do 8? Z czym Ci tak pilno, skoro masz taki zapas olejowy?
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakiś dobry sklep mięsny w Krakowie? Ale taki z prawdziwego zdarzenia...żeby mieli porządną wołowinę na steki, cielęcinę, a jakby były jakieś bardziej orientalne mięsa typu jagnięcina czy konina to już w ogóle raj.
Selgros. Mają własną ubojnię, podobno super mięso
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:09   #4174
kasiencja
Pani Buka

uuu, ale do Selgrosa trzeba mieć kartę

ja mam na osiedlu sklepiki gdzie mięsa co prawda jest mało wyboru, ale jak już coś kupię to jest bardzo dobrej jakości. jak ostatnio kupiłam wołowinę i zrobiłam burgery to o rany...
na jakiś prawdziwy stek też miałabym ochotę, ale nie wiem czy podołam

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:10   #4175
cholernarejestracja
Copyraptor

Ineso, no właśnie, o Makro też dobre rzeczy słyszałam (zwłaszcza o ich rybach) ale ja karty niet.
Stary 2012-11-21, 21:17   #4176
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
J
A nie możesz poczekać do 8? Z czym Ci tak pilno, skoro masz taki zapas olejowy?
A co będzie 8?
Zależy mi, żeby kupić ten kwas hialuronowy w końcu, może sprawdzi się z jakimś olejkiem na twarz i pod oczy, a potrzebuje czegoś na już, żebym mogła wypróbować, jak nie to może poszukam czegoś dobrego w drogeryjnych kosmetykach. Moja cera już mnie do szału doprowadza, posiada wszystkie możliwe problemy
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:23   #4177
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ineso, no właśnie, o Makro też dobre rzeczy słyszałam (zwłaszcza o ich rybach) ale ja karty niet.
No karta to jest przeszkoda. Myślałam, że jakoś jednorazowo potrzebujesz - to można pożyczyć chyba.
Cytat:
A co będzie 8?
Zależy mi, żeby kupić ten kwas hialuronowy w końcu, może sprawdzi się z jakimś olejkiem na twarz i pod oczy, a potrzebuje czegoś na już, żebym mogła wypróbować, jak nie to może poszukam czegoś dobrego w drogeryjnych kosmetykach. Moja cera już mnie do szału doprowadza, posiada wszystkie możliwe problemy
8 ja zorganizuję zamówienie
Oj to na kwas możesz chwilę poczekać, poza tym to nie jest jakiś cud poprawiający cerę - tyle, że nawilża. Możesz spróbować najpierw z samymi olejami.
Stary 2012-11-21, 21:38   #4178
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
No karta to jest przeszkoda. Myślałam, że jakoś jednorazowo potrzebujesz - to można pożyczyć chyba.

8 ja zorganizuję zamówienie
Oj to na kwas możesz chwilę poczekać, poza tym to nie jest jakiś cud poprawiający cerę - tyle, że nawilża. Możesz spróbować najpierw z samymi olejami.
Tylko, ze chciałam jeszcze zamówić rycynowy W zielarskim kupiłam jedynie małą butelke ze słodkich migdałów żeby wystarczyła póki sobie swojego lnianego nie przywiozę.
Ale, ok tyle to może wytrzymam, budżet w tym czasie może coś mi się podreperuje
Stary 2012-11-21, 21:41   #4179
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze chciałam jeszcze zamówić rycynowy W zielarskim kupiłam jedynie małą butelke ze słodkich migdałów żeby wystarczyła póki sobie swojego lnianego nie przywiozę.
Rycynowy to w aptece za 3zł przecież dostaniesz.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 21:58   #4180
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
A Ty do czego te oleje chcesz?I czemu tyle naraz? Nie używaj kilku jednocześnie, bo nie będziesz wiedziała co Ci szkodzi/służy.
Stary 2012-11-21, 22:00   #4181
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja już ich nie wyrywam, bo za niedługo będę łysa już lepiej niech będą jakiekolwiek U mnie akurat one się mocno odznaczają, bo mam ciemno brązowy naturalny kolor.
Ja mam czarne włosy i wyrywam te siwe, co są przy przedziałku
Cytat:
Zauważyłyście, że już prawie każda marka ma swoje BB?
Kusi mnie Rival de Loop Rossmanowski, ale nie wiem jaki kolor ma
Żeby to chociaż koło niemieckiego lub azjatyckiego BB stało...
Stary 2012-11-21, 22:02   #4182
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Żeby to chociaż koło niemieckiego lub azjatyckiego BB stało...
Myślisz, że to tak niewiele wspólnego ma?
I czepiając się szczegółów - RdL to niemieckie jest
Stary 2012-11-21, 22:23   #4183
201608010929
Konto usunięte

Cytat:

Mam kartę do Makro jeśli byś chciała pożyczyć

Dziewczyny zamykam zamówienie na multidrogeria więc jeśli ktoś chce coś zmienić to tylko smsem jutro do 15.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 22:41   #4184
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Rycynowy to w aptece za 3zł przecież dostaniesz.
Haha, nie wiedziała
Dzięki

Cytat:
A Ty do czego te oleje chcesz?I czemu tyle naraz? Nie używaj kilku jednocześnie, bo nie będziesz wiedziała co Ci szkodzi/służy.
A no do włosów, myślę, żeby tez wypróbować OCM i chciałam sobie jakieś serum na buźke zrobić z hialuronowego i może orzechów włoskich. Pamoętam że ten z orzechów kiedyś miałam i bardzo go polubiłam, ewentualnie kocanke bo mam słabe naczyka.

Cytat:
Ja mam czarne włosy i wyrywam te siwe, co są przy przedziałku

Ja przedziałek co rusz w innym miejscu mam, poza tym te dłuższe jak wyprostuje włosy czasem gdzieś się wyłonią
Stary 2012-11-21, 22:59   #4185
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Nie należe do klubu, ale mogłabym też coś zamówić?
Jasne, że tak

Cytat:
Dziewczyny zmieniłam zdanie, jednak zrobie zakupy na ZSK , faktycznie niższe ceny. Może któraś by coś chciała?
Ja bym chciała
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:03   #4186
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
to nie my, my nie frajerki, nie przepłacamy w sklepach. No chyba, że to Noico była
wiedziałam, że mój wyczyn długo bez echa nie pozostanie
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-21, 23:06   #4187
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
ja wciąż jestem chętna na piątek, 19. Ineso?
Cytat:
O, super cena. Do kiedy ważne? I jak mogę przechwycić?

raz kozie śmierć.

To jakby coś, to się odezwę. W sumie powinnam się uczyć , ale dzień nauki + medytacja o 19 brzmi dość rozsądnie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile razy w ciągu tygodnia myjecie włosy? Używacie tylu produktów do włosów, że zaczęłam się zastanawiać jak Wy to wszystko robicie Oleje, maski... Ja myję 2-3 razy w tygodniu i w sumie nie wiem jak to wszystko usystematyzować, żeby było ok Jak to u Was wygląda? Mam na myśli taki plan pielęgnacji. Czy mogłybyście, proszę, napisać?
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
2-3 razy w tygodniu? Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Ja myję codziennie co jest dla mnie przekleństwem Ale zarówno maskę jak i olej nakładam raz w tygodniu, czasem jak mam więcej czasu to częściej Odżywka do spłukiwania-codziennie
Szczerze powiem, że moje mycie włosów dostosowuję do tego ile dni mają mi wytrzymać Jeśli wiem, że nie mam szans na umycie z wtorku na środę, to myję w poniedziałek itp.Zwykle jednak myję poniedziałek, środa, sobota, czasem poniedziałek, środa, piątek, niedziela. Przy czym nie ma w tym jakiegoś klucza, zależy w jakim są stanie i czy wychodzę z domu
Stary 2012-11-22, 00:06   #4188
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile razy w ciągu tygodnia myjecie włosy? Używacie tylu produktów do włosów, że zaczęłam się zastanawiać jak Wy to wszystko robicie Oleje, maski... Ja myję 2-3 razy w tygodniu i w sumie nie wiem jak to wszystko usystematyzować, żeby było ok Jak to u Was wygląda? Mam na myśli taki plan pielęgnacji. Czy mogłybyście, proszę, napisać?
Myję włosy co drugi dzień, czasem co trzeci (ale to sporadyczne przypadki). Staram się olejować co najmniej raz w tygodniu, ale czasem to wypada np. co drugie mycie, a czasem kilka razy z rzędu nie mam na to czasu. Z olejem siedzę co najmniej godzinkę i potem myję - robię to wszystko wieczorem. Czasem aplikuję sok z aloesu albo dwufazową odżywkę w sprayu Biovax pod spód. Stosuję kilka olejów, staram się używać ich naprzemiennie: kokosowy, monoi, Amla, Himalaya i Green Pharmacy.
Średnio raz na dwa tygodnie myję włosy klasycznym drogeriowym szamponem z slsami, a normalnie używam Alterry. Odżywki, które najczęściej stosuję: Alterra i La Strada, ponadto z takich cięższych odżywko-masek to coco mask i Stapiz dodający objętości.
Jakoś raz na miesiąc-półtora udaje mi się użyć Waxa na ciepło :P Nie suszę, nie prostuję, nie modeluję - jak mi się źle układają to pryskam jakimś hydrolatem :P
Chciałabym pamiętać jeszcze o zabezpieczaniu końcówek jedwabiem, ale nie umiem się do tego zmobilizować...
Cytat:
Dziewczyny byłam przed chwile w zielarskim i jakaś laska przede mną wzięła ostatni olej kokosowy!! Pewnie, któraś z Was mi go zwinęła
Olej kokosowy firmy KTC możesz kupić w Galerii Krakowskiej w kuchniach świata - duże opakowanie za 20 zł
Cytat:

Otwórz zamówienie na http://www.katherine.pl
Miałam to samo napisać
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

ja mam na osiedlu sklepiki gdzie mięsa co prawda jest mało wyboru, ale jak już coś kupię to jest bardzo dobrej jakości. jak ostatnio kupiłam wołowinę i zrobiłam burgery to o rany...
na jakiś prawdziwy stek też miałabym ochotę, ale nie wiem czy podołam
I zmielili Ci na miejscu mięso wołowe?
Cytat:
Ktoś już to pisał, ale rycynowy dostaniesz w każdej aptece za grosze

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 07:30   #4189
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
A no do włosów, myślę, żeby tez wypróbować OCM i chciałam sobie jakieś serum na buźke zrobić z hialuronowego i może orzechów włoskich. Pamoętam że ten z orzechów kiedyś miałam i bardzo go polubiłam, ewentualnie kocanke bo mam słabe naczyka.
A to chyba, że tak To na olej do twarzy nie mam dla Ciebie tymczasowej alternatywy, ale do pozostałych celów powinnaś znaleźć w zwykłych sklepach, taniej (osobiście uważam, że na włosy czy do mycia nie muszą to być drogie naturalne oleje tylko wystarczą rafinowane).
Jak Ci zależy, to mogę kilka dni wcześniej zamówić. Polecam czekanie na mnie, bo jest wysoce prawdopodobne, że dzięki mnie przekroczymy próg bezpłatnej przesyłki
Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
wiedziałam, że mój wyczyn długo bez echa nie pozostanie
Stary 2012-11-22, 11:02   #4190
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
A to chyba, że tak To na olej do twarzy nie mam dla Ciebie tymczasowej alternatywy, ale do pozostałych celów powinnaś znaleźć w zwykłych sklepach, taniej (osobiście uważam, że na włosy czy do mycia nie muszą to być drogie naturalne oleje tylko wystarczą rafinowane).
Jak Ci zależy, to mogę kilka dni wcześniej zamówić. Polecam czekanie na mnie, bo jest wysoce prawdopodobne, że dzięki mnie przekroczymy próg bezpłatnej przesyłki

Ok, zaczekam

wypróbowałam wczoraj na włosy słodkie migdały i jednak lniany działał lepiej. Kupiłam sobie tez jakiś szampon bez slsów, chyba ten: http://img.bazarek.pl/140349/10902/3...d4bf2f2674.jpg nigdy jeszcze nie miałam tak splątanych włosów jak po nim wspomogłam się biowaxem i joanna ale mimo wszystko tragedia była na głowie, chyba więcej go nie użyję. Kiedyś próbowałam też z YR bez SLSów ale efekt był podobny. Chyba nie dla mnie naturalne szampony.

Ale jestem dzisiaj śpiąca, a na uczelni będę siedzieć do 20
Stary 2012-11-22, 11:09   #4191
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio nad ranem wracając z imprezy (...)

Cytat:
2-3 razy w tygodniu? Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Ja myję codziennie co jest dla mnie przekleństwem
Też kiedyś myłam codziennie, bo następnego dnia około południa już miałam przetłuszczone włosy Na szczęście we Francji bardzo często mi się nie chciało (do szorowania łazienek nie potrzebowałam super czupryny ) i włosy się odzwyczaiły - teraz wystarcza mi mycie co 2-3 dni.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Szczerze powiem, że moje mycie włosów dostosowuję do tego ile dni mają mi wytrzymać Jeśli wiem, że nie mam szans na umycie z wtorku na środę, to myję w poniedziałek itp.Zwykle jednak myję poniedziałek, środa, sobota, czasem poniedziałek, środa, piątek, niedziela. Przy czym nie ma w tym jakiegoś klucza, zależy w jakim są stanie i czy wychodzę z domu
Mam taki sam system a jeśli jednak nie wytrzymują, to wiążę je w kitkę

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

gg, spóźnione, ale szczere sto lat

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Kupiłam sobie tez jakiś szampon bez slsów, chyba ten: http://img.bazarek.pl/140349/10902/3...d4bf2f2674.jpg nigdy jeszcze nie miałam tak splątanych włosów jak po nim wspomogłam się biowaxem i joanna ale mimo wszystko tragedia była na głowie, chyba więcej go nie użyję.
To normalne przy tego typu szamponach od rozczesywania jest odżywka
Stary 2012-11-22, 11:25   #4192
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
I zmielili Ci na miejscu mięso wołowe?
powiedziałam że chcę zrobić hamburgery i miły pan coś mi wybrał

co do mycia włosów - ja myję przeważnie co drugi dzień, czasem po 2,5dnia (jak np umyję w poniedziałek rano, to zdarza mi się umyć w środę wieczorem, ale wtedy już nie wyglądają najlepiej). grzywkę za to muszę myć codziennie rano.
o olejowaniu pamiętam niestety zbyt rzadko. a myję Babydreamem albo jakimś szamponem z YR, do tego odżywka Isana albo maska Coco albo jakaś inna.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:33   #4193
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dziewczyny, czego używacie do nawilżania skórek wokół paznokci i do zmiękczania, żeby je odsunąć?
Stary 2012-11-22, 11:41   #4194
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
wypróbowałam wczoraj na włosy słodkie migdały i jednak lniany działał lepiej. Kupiłam sobie tez jakiś szampon bez slsów, chyba ten: http://img.bazarek.pl/140349/10902/3...d4bf2f2674.jpg nigdy jeszcze nie miałam tak splątanych włosów jak po nim wspomogłam się biowaxem i joanna ale mimo wszystko tragedia była na głowie, chyba więcej go nie użyję. Kiedyś próbowałam też z YR bez SLSów ale efekt był podobny. Chyba nie dla mnie naturalne szampony.
Nie nazwałabym tych szamponów naturalnymi. Są po prostu beznadziejne.

Samodzielnie przyrządzony wywar z mydlnicy daje lepsze efekty niż niektóre produkty określane jako naturalne...
Stary 2012-11-22, 12:19   #4195
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
1. To zależy jakie masz silikony - na włosowym masz listę silikonów z info czym się zmywają. Długo używałam oczyszczającego szamponu z helfów - był bez sls, sles ale mocno oczyszczał i to wystarczało. Teraz myję Baleą z sls, którą przypadkiem przywiozła mi koleżanka zamiast odżywki.
2. Super Mnie się nie przyznali. Nie powiedzieli też co poszło nie tak
Dziękuję, poszukam

Chce ktoś coś stąd? http://www.e-marilyn.pl/
Mają świetne rajstopy biodrówki (Emilka chyba też polecała?)
Chcę zamówić jak najszybciej ale chciałam dobić do darmowej wysyłki.
Stary 2012-11-22, 12:29   #4196
cholernarejestracja
Copyraptor

6^m, ja bym chciała mitenki jakbyś zamawiała, ale to tylko 20-kilka zł.
Stary 2012-11-22, 12:36   #4197
mmmmmm
Zakorzenienie

To wyślijcie mi linki na pw, wieczór zamówię
Stary 2012-11-22, 12:53   #4198
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
[/COLOR]
To normalne przy tego typu szamponach od rozczesywania jest odżywka
Nie zaszkodzi to moim włosom? W sensie to plątanie
Bo się już wczoraj przeraziłam że tego nie rozczeszę

Cytat:
Nie nazwałabym tych szamponów naturalnymi. Są po prostu beznadziejne.

Samodzielnie przyrządzony wywar z mydlnicy daje lepsze efekty niż niektóre produkty określane jako naturalne...
Nie załamuj mnie... chciałabym wierzyć, ze cokolwiek jest naturalne.
Nie dość że już czytam wszystkie składy na produktach żywnościowych to jeszcze będę się musiała nauczyć tych na kosmetykach

Ech, trzeba było żyć w błogiej nieświadomości, ze wszystko jest zdrowe, nic nie szkodzi, kosmetyki z reklam są ok
Stary 2012-11-22, 13:10   #4199
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Znasz go Myślę, że jakbyś go poprosiła to też by Ci pomógł
no może...

zapomniałam Cię zapytać- jakie nosisz rajstopy, że nie odbijają Ci się szwy w takich dopasowanych, gładkich spódnicach?

Cytat:
Ojciec mojego kumpla zabił się na nartach właśnie, uderzył w drzewo:/

Ja mam talent to tłuczenia sobie wszystkiego. Ale jakbyś planowała jakiś wypad i miała chwilke czasu, to chętnie się przyłącze
no niestety i takie rzeczy się zdarzają
chociaż ja jeżdżę ok. 10lat i nigdy nic poważnego mi się nie stąło (tfu, tfu). Fakt zaliczało się gleby i poważniejsze upadki- zazwyczaj jak jakiś baran we mnie wjechał, ale na szczęście nie było to nic poważnego. i oby tak dalej.

ja to już nóżkami przebieram tak mi się chce na narty! więc niech się tylko sezon zacznie
najlepsze jest to, że patrzyła na ceny wyjazdów do Włoch- za tygodniowy pobyt w apartamentowcu, 3 posiłki, skipass na kilkanaście km tras = 1200zł + koszt paliwa. Stosunkowo niedrogo porównując ceny do Pl; jakości tras, przygotowania itd. nie ma co porównywać

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
gg22, stooo lat!

byłam w Factory i tylko zmarnowałam czas skórzanych kozaków w normalnych cenach (tj. do 250zł powiedzmy) - NIE MA. no ok, może jakieś tam pojedyncze, ale raczej na obcasie (chcę płaskie) i beżowe lub brązowe (chcę czarne). tylko w outlecie LPP spore przeceny, kupiłam żakiet za 25zł
dziękuję

nie wiem jak Ty patrzyłaś, ale ja byłam 2tyg. temu i widziałam masę, pierdyliard! czarnych kozaków na płaskim obcasie w cenach 115- 350, masę, masę, masę!
a Factory w ogóle mi nie podeszło. uważam, żen ie ma po co tam jechać. Dużo lepsze jest w Wawie.

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
GG spełnienia marzeń
dziękuję

Cytat:

http://krakow.gumtree.pl/c-PostersOt...serIdZ79152928 patrzcie, jaki biznes 5 stówek za poderwanie faceta!

yyy a takie małe Szubryt? podobno wędliny i mięsa mają tam najlepsze ale ja tam znawcą nie jestem

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu zaczęła używać czegoś łagodnego, bez sls. Tylko raz w tygodniu ta Balea.
łagodniejszego tzn? coś konkretnego polecisz?

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość

gg, spóźnione, ale szczere sto lat
dziękuje
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:15   #4200
cholernarejestracja
Copyraptor

Gg, w końcu zdecydowałam się właśnie jechać do Szubryta ale to może w weekend.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości