|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Bo na swoje to miał gotowe kanapki z pracy
a moje trzeba specjalnie robić. Ale zrobił, nawet w pierwszej turze, i dobrze bo z głodu bym padła.
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
a tylko dwie mają względny (do takiego programu of kors) i jędrny a trzy mają zwisy ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
i w odpiętych mogę chodzić Ja wczoraj widziałam piękne spodnie w lumpku Marzenie Cytat:
|
||
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Mój włączył przy reklamach na wszystkim co ciekawe na BBC i akurat facet się mył śniegiem, bo to o wyprawie na biegun czy jakoś tak. Podobno -50. Brrrr
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to brawa za jego mądrą decyzję Cytat:
|
|||
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezły pączuś się ze mnie robi ale nie ograniczam się z jedzonkiem ![]() Cytat:
o ile dobrze pamiętam----> w rolach głównych: Axella i Nuna a mój włączył tę piosenkę weekendu- ona tańczy dla mnie ![]() i mi tu śpiewa do ucha, że mnie uwielbia
|
||
|
|
|
#696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzonka na badaniach ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
też bym zjadła wszystko w sumie
|
||
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona tańczy dla mnie ja włączyłam 4 osiemnastki w ogóle sobie szukam jakiejś fajnej muzyki bo to co mam mi się znudziło i mam ochotę jechać na dyskotekę znajomi jadą w sobotę i nas namawiali ale kurde...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
to ja żegnam się na dzisiaj
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko było pyszne a ja też byle czego nie zjem
|
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
Gadka o jedzeniu i głodna się zrobiłam
ide Bużki |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
nie no te osiemnastki to już za duży hardcore jak dla mnie
![]() fajny kawałek
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No marzy nam się córunia Widzę,że wszystkie uciekają z wizażu...Kurde nie możliwe toż to dopiero po 21 ![]() Oh jutro wstanę i nie będę miała 5 stron do nadrabiania
|
|
|
#704 | |||
|
siedzę i myślę
|
Wróciłam..
Miałam leżakowanie z mężem po mojej akcji poobiedniej.... Było fasolką szparagową... kurde pierwszy raz mi nosem nawet leciało (sorry za takie szczegóły )Mój mąż za to się popisał Latał i donosił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już nie mogę się doczekać. Nie możesz robić makijażu ? ![]() Słodki ![]() Witaj storyl ! Masz taki sam termin jak ja
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś mam za daleko do wyra
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
W tym tempie za półtorej tygodnia zamkniemy kolejną część...
Posprzątałam co miałam posprzątać i teraz tresura TŻta - część dalsza.. Sprawdzam na nim teorie Pawłowa...Kurcze tylko o nagrodzie nie pomyślalam.. Dzisiaj ma wyciągnąć naczynia ze zmywarki. Na razie przypomniałam mu o tym 3 razy.. Już nawet tyłek ruszył, żeby to zrobić, ale stwierdził, że jeszcze mokre i sie muszą podsuszyć |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja od samego początku mieszkania razem z mężem włączałam go do wykonywania obowiązków i jakoś wspólnie to szło..On kąpał dziecko,a później dzieci, ja ścieliłam łóżka,on ich wycierał i ubierał a ja szykowałam kolacje..ja myje naczynia,on zamiata mieszkanie,wynosi śmieci i tak dalej.Poprostu od początku mu mówiłam: Kochanie ja idę umyć naczynia a ty pozamiataj..Na początku też było "zaraz" ,ale po jakimś czasie już coraz krócej mija od :zaraz do wykonania No ale my już 8,5 roku razem i przeszło 7 po ślubie![]() I wiesz... nawet kaszke dla młodych umiał ugotować i pampersy zmieniał eheh.. Moja teściowa mnie zawsze wkurzała bo jak widziała jak mąż przebiera pieluche a ja siedzę na fotelu to ją szlag trafiał..No ale ona bardzo starej daty i u niej było tak,że ona sama robiła wszystko z dziećmi a teściu nic...Jak mąż gotował kaszę to też wielkie oczy: No bo jak to tak ona w pokoju siedzi a ty kasze gotujesz? No to jej mąż powiedział: Po pierwsze nie ona,tylko Justyna jakbyś zapomniała mamo,a po drugie nie siedzi tylko ubiera małego,a po trzecie my się zmieniamy:raz Justyna gotuje kasze,raz ja... I koniec kropka
|
|
|
#708 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Mój na szczęście nauczony (a raczej zmuszony przez życie) porządku i sam z własnej woli naczynia nawet pozmywa
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chrzestny z żoną mają dwóch synów, jeden jest w 3 klasie podstawówki a drugi już w szkołę śrenią zaczął.. I marzyła im się córka.. więc stwierdzili, że ostatni dzwonek i zrobili sobie trzecie bejbi... w tym roku urodził się synek ![]() Cytat:
kochanyyy.. mój też mi tak usługuje w tym magicznym czasie muszę przyznać, że jestem rozpieszczana od dnia kiedy zobaczyliśmy 2 kreski ![]() podaj adres ![]() i już tam lecę |
||
|
|
|
#710 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Żeby całe życie nas tak rozpieszczali ![]() Nie znam adresu Wiem, że lumpek w Łukowie... obok Rossmanna
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cierpliwości życzę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Mam na Was sposób, czytam co drugą stronę ![]() ja dzisiaj miałam mieć wizytę, ale że miałam tydzień temu prenatalne to postanowiłam przełożyć na za tydzień. Teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobiłm, bo siedze taka napompowana, wzdęta.. ale to chyba z przeżarcia ![]() Cytat:
Mój TZ też się spisuje na medal ale drugi trymestr zaczynam więc może bedę miała więcej siły aby ogarniać pracę i dom
|
|
|
#713 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Bolał nos jak cholera... blee
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście z przerwami, żeby nam się to monotonne nie zrobiło ![]() ale to Łukowo między Bydgoszczą i Piłą? bo takie mi znalazło w google maps i mam nawet blisko- jedyne 200km
|
|
|
|
|
#715 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Łuków, ten bliżej Siedlec, Warszawy.Jak dobrze pamiętam to z Głogowa masz tylko 543 km
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 |
|
siedzę i myślę
|
Uuu ja po procentach kiedyś idąc do kibelka na
zemdlałam...Mąż mnie znalazł przy pralce nieprzytomną... od tamtego czasu pije baaardzo niewiele... ogólnie mam bardzo słabą głową, bo ta akacja była zaledwie po 3 albo 4 piwach ![]() Teraz za to marzę o winku
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wizyt, to dobrze zrobiłaś, wiadomo pokusa jest ogromna, ale po co tak często chodzić na wizyty. Ja też tak zrobiłam. Powinnam mieć dzisiaj wizytę, a dokładnie tydzień temu byłam na prenatalnych. No i przełożyłąm wizytę u mojego gina. Tylko muszę czekać dłużej niż Ty, bo nie było już terminów i idę aż 5.12 ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale jak już mi się zdarzyło to porządnie ![]() Ale zawsze mężu mnie wspierał, trzymał włosy, głaskał i pocieszał bo ja jak wymiotuję to też płaczę |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

a tylko dwie mają względny (do takiego programu of kors) i jędrny a trzy mają zwisy 
Marzenie
to brawa za jego mądrą decyzję
ale nie ograniczam się z jedzonkiem 
też bym zjadła wszystko w sumie
znajomi jadą w sobotę i nas namawiali ale kurde... 

hehehehe
fasolką szparagową... kurde pierwszy raz mi nosem nawet leciało (sorry za takie szczegóły

?????

ale drugi trymestr zaczynam więc może bedę miała więcej siły aby ogarniać pracę i dom