Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 08:59   #3601
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cześć

Wstałam godzinę temu, wyspana, a teraz znów jestem śpiąca

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 09:48   #3602
Little Katie
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

jestem tak zmeczona jakbym wgl nie spala... ostatnio tak mam ze im pozniej sie klade i wczesnie wstaje to jestem wyspana a jak pojde spac po 22 i wstane o 9 to juz o 10 chce mi sie spac

Macie jakis fajny serial godny polecenia?
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:45   #3603
201612231846
Konto usunięte

Hej ,miałam wstać o 7 i pisać pracę. Ale poszłam spać dalej . I o 10:30 wstałam. Warto odespać
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 10:52   #3604
201607180946
Konto usunięte

Hej Kupiłam w Biedronie suszone figi, kocham
Cytat:
Napisane przez Jusztynka89 Pokaż wiadomość
Na pewno macie w Polandii gdzieś A jak nie to zapraszam do Anglii na lampkę mleka orzechowego!
W mojej dziurze zabitej dechami nie uświadczysz

Polecicie mi jakąś dobrą sokowirówkę
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 11:05   #3605
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Cześć
Ale się zrobiło chudnąco na wątku. Dzisiaj na wf bałam się stanąć na wagę, chyba dobijam już do 60 Nie wiem, co się ze mną dzieje, ciągle myślę o czekoladzie i Cheetos'ach

A tak serio, to ostatnio strasznie się odżywiam. Jem mało posiłków w ciągu dnia, ale za to są mocno sycące do oporu. Poza tym wyżej wspomniane grzechy, które najbardziej przyczyniły się do skoku wagi.
Nie martw się . 60 to nie tak dużo. Ja ważne 57-58 przy moim wzroście 158,5

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ja w ostatnim tygodniu też, śniadanie przed 8:00 a obiad po powrocie do domu, po 18:00. W międzyczasie czasami uda mi się chlipnąć trochę zupy, ale nie zawsze. Zresztą zupą to ja się nie najadam, za 15 minut jestem głodna.
Wczoraj wieczorem wciągnęłam michę makaronu domowej roboty z żółtym serem, a za 10min. dopychałam się kanapkami, bo ciągle byłam głodna.
Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja często jadłam tak, ze rano śniadania nie, później na uczelni jakieś dziadostwo i obiad o 18. I to były jedyne posiłki.
Albo dopiero o 16 coś, przez cały dzień nic.

Oj ja wam powiem ,że na jedzenie znajduję więcej czasu niż na ćwiczenia. Teraz to już w ogóle 6h pracy. Stanie 6h także . Jak już wracam to jedynie siedzę i się uczę. Ale przy tych 6h stania zawsze się z kimś zamieniam i roznoszę przez godzinę ulotki. A z jedzeniem staram się urozmaicać posiłki. Czyli rano śniadanko. 6:00 przypuśćmy jajka sadzone na szynce z ketchupem. Później w drodze do pracy jakiś owoc. Podczas pracy najczęściej kanapka lub 2 kanapki z dodatkiem warzyw. Podczas powrotu z pracy zdarza mi się zjeść jakiś serek (ale to rzadko). A jak wracam to robię coś na ciepło .np budyń ,kisiel. Jak mam trochę chęci to jakąś sałatkę a nawet obiad. Jeszcze wieczorem coś mi się zdarza jeść .
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 12:17   #3606
blondyna789
Zakorzenienie

hej ho

domiwika, akurat kisiel czy budyń to średni argument odnośnie ciepłego posiłku równie dobrze możesz powiedzieć, że ciepła herbata to ciepły posiłek

a ja właśnie konsumuję pyyyszne śniadanko bułka z siemieniem lnianym, ogórkowym serkiem tartare, pomidorem i świeżym tymiankiem
Stary 2012-11-22, 13:24   #3607
201607180946
Konto usunięte

Dziewczyny, na razie znikam z Wizażu, ale będę się odzywała na FB
Mam teraz parę spraw na głowie, szykują się zmiany w moim życiu, ale pozytywne i potrzebuję czasu dla siebie. Trzymajcie się
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:09   #3608
Krasko1
Zakorzenienie

Przyszedł prezent gwiazdkowy który kupiłam .. dla mnie
fundnęłam sobie czarną https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eye-liner.html i Śliwkową
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...eye-liner.html
Plus zestaw
http://i.pinger.pl/pgr499/a0d53d6d00...aa88d9/216.jpg (swoją drogą nie mogę znaleźć na kwc)

Trzymaj się Kasiu i powodzenia we wszystkim co planujesz

Dokładnie, kisiel to taki..deserek, jak herbatka

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:45   #3609
xsyskax
Zadomowienie

Wrocilam kochane miałam trochę spraw do ogarniecia, jednak odzyskałam czas na wizaz
Co u mnie. Wymienili mi ogrzewanie, dowiedziałam sie, ze mam zepsuty boiler, ktory nabija nam drugie tyle rachunku za prąd z włosami tez mało co robilam. Polożyłam raz maseczke z jajkiem, która wysuszyla mi włosy. Raz zakremowalam na noc biedronkowym kremem. Postanowiłam sobie dorobić przez roznoszenie poczty w mojej okolicy

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
xsyskax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:47   #3610
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
Wrocilam kochane miałam trochę spraw do ogarniecia, jednak odzyskałam czas na wizaz
Co u mnie. Wymienili mi ogrzewanie, dowiedziałam sie, ze mam zepsuty boiler, ktory nabija nam drugie tyle rachunku za prąd z włosami tez mało co robilam. Polożyłam raz maseczke z jajkiem, która wysuszyla mi włosy. Raz zakremowalam na noc biedronkowym kremem. Postanowiłam sobie dorobić przez roznoszenie poczty w mojej okolicy
niezła myśl Szkoda tylko, że już tak ciepło nie jest, byłoby milej..

Pomożecie? Który krem ma lepszy skład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-tradzik.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-11-22, 15:10   #3611
xsyskax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
niezła myśl Szkoda tylko, że już tak ciepło nie jest, byłoby milej..

Pomożecie? Który krem ma lepszy skład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-tradzik.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html
Zazwyczaj analizuje składy włosowych kosmetykow tak wiec raczej nie pomogę. Widzę tylko, ze obydwa kremy maja wysoko silikony a. To chyba nie dobrze dla cery?
Z ta poczta to wychodzi 2 godz dziennie na rowerku, za godz zapłacą 7-8 euro wiec będzie na ☠☠☠☠☠☠☠y dla siebie

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Stary 2012-11-22, 15:57   #3612
kocurzyca
Zakorzenienie

Mam koszmarną pogodę.
Jak ja takiej nienawidzę.
Udało mi sie zapisać do przyzwoitej przychodni.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Powiedzcie mi, bo ja się kompletnie nie znam. Czy taka lampa utwardzająca jak mają w salonach manicure, to utwardza lakier czy tylko jakiś tam akryl?
Bo ja się zastanawiam nad kupieniem takiego czegoś, bo już mam dość swoich paznokci. Nie ma takiej opcji, żeby mi lakier wysechł w jeden dzień. I wiecznie chodzę ze szpetnymi pazurami, bo a to zarysuję, a to odbije mi się poduszka.
Ten sprej przyspieszający wysychanie nic nie daje.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:00   #3613
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Zazwyczaj analizuje składy włosowych kosmetykow tak wiec raczej nie pomogę. Widzę tylko, ze obydwa kremy maja wysoko silikony a. To chyba nie dobrze dla cery?
Z ta poczta to wychodzi 2 godz dziennie na rowerku, za godz zapłacą 7-8 euro wiec będzie na ☠☠☠☠☠☠☠y dla siebie
Pewnie taak.. Dziwne, że są takie kremy do cery trądzikowej ech.. Ostatnio cały czas używałam Pharmaceris ale miałam ciągle wrażenie, że jestem tłusta, świece się.. że po prostu mam coś na twarzy. Ale nie zapychał, nic mi po nim nie wychodziło więc nie narzekam do końca Dzisiaj użyłam ziaja med i póki co pod względem komfortu jest lepsza- nie mam wrażenia, że się kleję.. Zobaczymy co z zapychaniem Dzlatego byłam ciekawa składów

2h to szybko zleci! Będziesz mogła się za to trochę rozpieścić na zakupach

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi, bo ja się kompletnie nie znam. Czy taka lampa utwardzająca jak mają w salonach manicure, to utwardza lakier czy tylko jakiś tam akryl?
Bo ja się zastanawiam nad kupieniem takiego czegoś, bo już mam dość swoich paznokci. Nie ma takiej opcji, żeby mi lakier wysechł w jeden dzień. I wiecznie chodzę ze szpetnymi pazurami, bo a to zarysuję, a to odbije mi się poduszka.
Pewnie coś daje.. Ale nie znam się Co do lakieru to mam podobnie..

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-11-22, 16:34   #3614
n0emi
Zakorzenienie

hej
Witam po dlugiej nieobecności, ale u mnie to tak jest że jak coś się zwali to wszystko na raz. Byłam wczoraj w nocy na inwentaryzacji (po której chyba będę chora bo stałam na lodówkach ) i od razu musiałam jechać do miasta załatwiać sprawy.
Ale w nagrode dziś zamówiłam sobie telefon (jednak przedłużam oferte w orange) Sony Xperia U A wiecie że już nie produkują sony ericsson?

I Marysiu mam do Ciebie pytanie. Ile trwa bezpłatne szkolenie sama wiesz gdzie ?

Kocurku ja robiłam sobie paznokcie ktore trzeba utwardzać w tej lampie. To chyba akrylowe i powiem tak, że to jest bardzo nieprzyjemne uczucie, takiego ściśnięcia. Nie wiem jak reaguje na zwykły lakier
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:40   #3615
Unless
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
Macie jakis fajny serial godny polecenia?
Ostatnio wciągam się 'Plotkarę', za 'Bones' szaleję już kilka lat polecam oba jeśli nie oglądałaś. I niedawno robiłam rundę wszystkich sezonów 'Przyjaciół' podobno polskie 'Przyjaciółki' to też fajny serial, ale nie dane mi było jeszcze obejrzeć spokojnie całego odcinka (niestety)

Edytowane przez Unless
Czas edycji: 2012-11-22 o 16:41
Unless jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-22, 16:50   #3616
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
hej
Witam po dlugiej nieobecności, ale u mnie to tak jest że jak coś się zwali to wszystko na raz. Byłam wczoraj w nocy na inwentaryzacji (po której chyba będę chora bo stałam na lodówkach ) i od razu musiałam jechać do miasta załatwiać sprawy.
O, współczuję. Ja kiedyś byłam na lodówkach, w środku lata i mi nie powiedzieli, ze to będzie przaca na lodówkach. Tylko ja byłam na rozkładaniu towaru. Pojechałam w krótkich spodenkach i ażurowej bluzce na ramiączka.
Pracownice jak mnie zobaczyły, to się zlitowały i zorganizowały mi chociaż t-shirt. I tak w szortach i koszulce spędziłam 8 h w lodówce. Mózg mi tam zamarzł.
Cytat:
Ale w nagrode dziś zamówiłam sobie telefon (jednak przedłużam oferte w orange) Sony Xperia U A wiecie że już nie produkują sony ericsson?
To już dosyć dawno. Dobrze ponad pół roku, bo jak ja szukałam telefonu, to już były Sony.

Pochwal się jak się sprawuje.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Niech mi ktoś wyjaśni,jaki cel ma ciągłe, bezsensowne zmienianie numerów autobusów
Rzadko jeżdżę autobusami i za każdym razem jak gdzieś jadę to muszę robić wielkie dochodzenie, bo są pozmieniane numery i trasy. Jutro potrzebuję jechać autobusem. Jeździł tam 248. A teraz takiego autobusu w ogóle nie ma. Strona jest tak beznadziejna i nieczytelna, ze tez nic nie można znaleźć.
I nie wiem jak ja się jutro do roboty dostanę.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-11-22, 16:54   #3617
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
O, współczuję. Ja kiedyś byłam na lodówkach, w środku lata i mi nie powiedzieli, ze to będzie przaca na lodówkach. Tylko ja byłam na rozkładaniu towaru. Pojechałam w krótkich spodenkach i ażurowej bluzce na ramiączka.
Pracownice jak mnie zobaczyły, to się zlitowały i zorganizowały mi chociaż t-shirt. I tak w szortach i koszulce spędziłam 8 h w lodówce. Mózg mi tam zamarzł.

To już dosyć dawno. Dobrze ponad pół roku, bo jak ja szukałam telefonu, to już były Sony.

Pochwal się jak się sprawuje.
No masakra jak wróciłam to 2 godziny telepałam się w łóżku Teraz też mam jeszcze ciary. Najgorzej było jak niektóre lodówki były całe w lodzie... i musiałam zeskrobywać lód żeby dokopać się do kodu kreskowego Ale ile różności jedzeniowych zobaczyłam wiem że może mrożonki nie są najlepsze ale takiego apetytu sobie narobiłam że hoho

O widzisz to ja tego nie wiedziałam wybrałam sobie już dawno sony ericsson xperia neo v i jak zadzwonili do mnie to chciałam sie o niego wypytać. Jak mi to powiedzieli że ericssonów już nie robią to myślałam że coś ściemnia. Ale w sumie dobrze wyszło bo podobnie zapłacę za ten drugi a ponoć jest lepszy.

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2012-11-22 o 16:56
Stary 2012-11-22, 17:27   #3618
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Dwugłowy smok... yyy tzn szczur

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Jusztynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:29   #3619
xsyskax
Zadomowienie

kucurzyco ja zawsze po pomalowaniu paznokci czekam jakieś 10 - 15 min i wkładam dłonie pod zimna wodę. Oczywiście pod delikatny strumień

10.09.2012 Dbam o włosy

Blog
Moje włosy
Stary 2012-11-22, 17:32   #3620
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:
Mam koszmarną pogodę.
Jak ja takiej nienawidzę.
Udało mi sie zapisać do przyzwoitej przychodni.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Jakich używasz lakierów? Ja czekam około godziny na wyschnięcie oglądając coś na kompie np i potem nic się nie odciska ani nic... I to najtanszy lakier za 99 p A Rimmel robi chyba te błyskawicznie schnące np? Próbowałaś ich?

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Stary 2012-11-22, 18:07   #3621
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
kucurzyco ja zawsze po pomalowaniu paznokci czekam jakieś 10 - 15 min i wkładam dłonie pod zimna wodę. Oczywiście pod delikatny strumień
To tez mi nic nie daje.
Cytat:
Jakich używasz lakierów? Ja czekam około godziny na wyschnięcie oglądając coś na kompie np i potem nic się nie odciska ani nic... I to najtanszy lakier za 99 p A Rimmel robi chyba te błyskawicznie schnące np? Próbowałaś ich?
Różnych. Ze wszystkimi jest to samo. Mam Revlona, różne z Rimmela (szybkoschnące też), essencei coś tam jeszcze . W każdym razie ze wszystkimi mam ten sam problem. Jedna warstwa jeszcze jakoś tam schnie. Ale druga to masakra. Posta pisałam z 15 minut po pomalowaniu paznokci, czyli 2 godziny temu. Przed chwilą przysiadłam sobie rekę i na paznokciach mam odbite leginsy

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Jest taka cudowna pogoda, ze Skarpeta dziś cały czas u mnie siedzi. Nie wiem dlaczego nie u siebie. Kiedyś powiedziałam właścicielce żartem, że jakby zginął jej kot to najprawdopodobniej jest u mnie. A dziś już ma prawo zacząć się martwić. Pewnie zaraz wparuje "oddawaj mi kota!!"
A ten kot już raz sam zmienił właściciela.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-11-22, 18:11   #3622
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89

Cytat:

To tez mi nic nie daje.

Różnych. Ze wszystkimi jest to samo. Mam Revlona, różne z Rimmela (szybkoschnące też), essencei coś tam jeszcze . W każdym razie ze wszystkimi mam ten sam problem. Jedna warstwa jeszcze jakoś tam schnie. Ale druga to masakra. Posta pisałam z 15 minut po pomalowaniu paznokci, czyli 2 godziny temu. Przed chwilą przysiadłam sobie rekę i na paznokciach mam odbite leginsy

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Jest taka cudowna pogoda, ze Skarpeta dziś cały czas u mnie siedzi. Nie wiem dlaczego nie u siebie. Kiedyś powiedziałam właścicielce żartem, że jakby zginął jej kot to najprawdopodobniej jest u mnie. A dziś już ma prawo zacząć się martwić. Pewnie zaraz wparuje "oddawaj mi kota!!"
A ten kot już raz sam zmienił właściciela.
Może masz jakieś dziwne paznokcie... Pierwszy raz się spotykam z czymś takim Ja czasem i 3 warstwy daję i max godzina i jest cacy... Może zmywacz masz zły, albo resztki kremu na rękach? Pojedź takim prawiwym smrodliwym zmywaczem z acetonem i może wtedy

I widzę, że koty sąsiadów które sępią i wolą 'nas' od właściciela to powszechny angielski problem

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński

Edytowane przez Jusztynka89
Czas edycji: 2012-11-22 o 18:13
Stary 2012-11-22, 18:50   #3623
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Może masz jakieś dziwne paznokcie... Pierwszy raz się spotykam z czymś takim Ja czasem i 3 warstwy daję i max godzina i jest cacy... Może zmywacz masz zły, albo resztki kremu na rękach? Pojedź takim prawiwym smrodliwym zmywaczem z acetonem i może wtedy

I widzę, że koty sąsiadów które sępią i wolą 'nas' od właściciela to powszechny angielski problem
Zawsze tak miałam. Czasem mi się udaje uniknąć odgnieceń i zadrapań, ale na ogół jak mam pomalowane paznokcie, to w jakiś sposób zdążę je zrujnować. A jak chcę mieć ładne paznokcie na jakąś imprezę, to muszę je zrobić dzień wcześniej i resztę dnia nic nie robić. Nawet chodzenie do łazienki jest utrudnione.

Ale mam pewien pomysł. Jak się sprawdzi to się podzielę

Ja zrobiłam wszystko, żeby ten kot mnie lubił
Mam kupione kocie przysmaki, zapraszam go jak tylko go spotkam Nawet dałam mu powąchać nerwosol. Jestem straszną kociarą, a własnego kota nie mam tu. Za to w sąsiedztwie jest ich mnóstwo. To sobie pożyczam kota sąsiadów
Z obecną właścicielką ma bardzo dobrze. Od poprzedniej zwiał, właśnie do obecnej. Po prostu pewnego dnia jak do niej przyszedł, to już nie chciał sobie pójść. Miał wtedy z pół roku i nie był szczęśliwy. Sąsiadka wzięła kota, zaniosła do ówczesnej właścicielki i zapytała czy go chce, a tamta stwierdziła że nie. Ze jak chce to nich go sobie weźmie. i wzięła. Ma tego Skarpetę, kotka bez łapki i pieska bez łapki. Sama jest w połowie sparaliżowana i zajmuje się ojcem staruszkiem. Dobrzy ludzie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-11-22, 19:02   #3624
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

ale świetne
Stary 2012-11-22, 19:13   #3625
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Unless Pokaż wiadomość
Ostatnio wciągam się 'Plotkarę', za 'Bones' szaleję już kilka lat polecam oba jeśli nie oglądałaś. I niedawno robiłam rundę wszystkich sezonów 'Przyjaciół' podobno polskie 'Przyjaciółki' to też fajny serial, ale nie dane mi było jeszcze obejrzeć spokojnie całego odcinka (niestety)
Plotkare mam na bierzaco 'Bones' nie ogladalam za to sciagnelam na lapka wszystkie odcinki Pamietnikow Wampirow bo nigdy nie mialam okazji tego obejrzec Mieszkam z mama i po 20 tv jest jej zwlaszcza ze jest w jej pokoju wiec mi zostaje laptop
Stary 2012-11-22, 19:30   #3626
Unless
Rozeznanie

ja też głównie z laptopa korzystam, ale jest mnóstwo stron gdzie można obejrzeć za friko do 'pamiętników' sie nie moge przekonać, nie obejrzałam ani jednego odcinka... może dlatego że moja kumpela swojego czasu zrobiła z tego seialu 'wielkie bum' i już miałam dość od samego opowiadania oo, i ja lubie jeszcze od czasu do czasu obejrzeć 'detektywa Monka', pocieszny gościu

Jusztynka89: boskie szczurki
Stary 2012-11-22, 19:37   #3627
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Unless Pokaż wiadomość
ja też głównie z laptopa korzystam, ale jest mnóstwo stron gdzie można obejrzeć za friko do 'pamiętników' sie nie moge przekonać, nie obejrzałam ani jednego odcinka... może dlatego że moja kumpela swojego czasu zrobiła z tego seialu 'wielkie bum' i już miałam dość od samego opowiadania oo, i ja lubie jeszcze od czasu do czasu obejrzeć 'detektywa Monka', pocieszny gościu

Jusztynka89: boskie szczurki
wiesz co ja mam tyle miejsca na dysku ze wole sobie sciagnac i w razie co miec zwlaszcza ze na torrentach odcinki sa ladnie popakowane w sezony i caly sezon sciagam w 10min Monka nie lubie Probuje sie przekonac do "slodkie klamstewka" ale cos nie moge
Stary 2012-11-22, 19:41   #3628
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Cały dzień bez internetu

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 19:47   #3629
Little Katie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Cały dzień bez internetu
co sie stalo?
Stary 2012-11-22, 19:55   #3630
Unless
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Little Katie Pokaż wiadomość
wiesz co ja mam tyle miejsca na dysku ze wole sobie sciagnac i w razie co miec zwlaszcza ze na torrentach odcinki sa ladnie popakowane w sezony i caly sezon sciagam w 10min Monka nie lubie Probuje sie przekonac do "slodkie klamstewka" ale cos nie moge
nie widziałam, ale po opisie nie wydaje się taki zły. kiedyś może go obejrzę, dzięki za podpowiedź z takich seriali, hmm, młodzieżowych i babskich lubiłam również 'gwiazdę od zaraz' (ang. 'instant star'). są tylko 4 sezony, sama obejrzałam 3. I nie wykluczam że może kiedyś go odświeżę więcej niestety nie pamiętam jakie seriale oglądasz? może mi przypadnie coś do gustu z Twojej propozycji poza 'kłamstewkami..'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości