|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje że tż też sie ułożyCytat:
Z tym dyktafonem to dzięki,dziś chyba tak zrobie.Straszne,takie maleństwo Mam nadzieje że przeżyje
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Iza, Santom ma rację z tym dyktafonem. To świetny pomysł. A co do tego drania to nie mam słów.
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Biedactwo maleńkie. Mam nadzieję, że przeżyje. Nie wyobrażam sobie nawet co czuja jego rodzice. Straszne, że takie rzeczy się dzieją...
|
|
|
|
#4264 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tego palanta o rozumku jak ząbek czosnku to popieram pomysł z dyktafonem. No i super, że masz koleżankę i brygadzistę za sobą Cytat:
A ta historia z maluszkiem, aż mi zmroziła krew w żyłach. Mam nadzieję, że wszystko zakończy się szczęśliwie.
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, jestem właśnie na glukozie i musiałam wypić to świństwo, ale do przeżycia.
Iza cieszę się że znalazlas chociaż jakieś poparcie... Santom trzymam kciuki za malenstwo i chociaż będzie ciężko to wierze że przeżyje a to najważniejsze. Wczoraj czytałam w MjakMama o dziewczynce co przeżyła w 22tc czyli takiej jak ja i to w Polsce Jest któraś z Krakowa? |
|
|
|
#4266 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że z Tż nic poważnego i humorek się szybko poprawiBidulek, taki maluszek i już walczy o życie a rodzice to nawet sobie nie wyobrażam co teraz przeżywają. Mam nadzieję, że wszytsko dobrze się skończy. |
||
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko przeżył![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
Iza, to jakaś makabra... nagrywaj go, przecież on nie może tak ludzi traktować!!!!
Dedra, nie smutaj Jeszcze czekamy, przecież jak sama wiesz nasze hasło forumowe "póki @ nie ma jest nadzieja" Więc spokojnie. A poza tym czasami warto się popłakać, emocje puszczają... Ja miałam tak dwa tygodnie temu... wypiłam w sb cała butlę winka, które mi koleżanka przywiozła z Francji (miałam je zostawić na szczególną okazję, ale uznałam, że żadnej nie będzie, więc wypiłam je bez okazji .... ) Pomogło, wypłakałam się Tż, upiłam i troche mi sie lepiej zrobiło. Wiadomo, to chwilowe złudzenie, bo problemy nie uciekają od tak... ale jakoś mi to pomogło. Pozdrawiam!!!
|
#4269 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwieeelbiamCytat:
ale pomysl z dyktafonem idealny, albo nawet kamerke wlacz w telefonie dodatkowo. Cytat:
takie skrzacik malenki ![]() witajcie ![]() siedze w pracy i grzeje sie grzejnikiem bo mi zimno. w ogole wczoraj wieczorem jakies dreszcze mnie przechodzily i bylo mi zimno mocno,,, az nos mialam zimny... wzielam goraca kapiel i przeszlo. bleh..pogoda kijowa.... ale ale... jutro jedziemy z pracy na wyjzd integracyjny na weekend do kołobrzegu to sie wygrzeje w jakims jaccuzi moze juz jestem po owu ...to sie odstresuje i zrelaksuje, nie bede myslec o plodnych, tempkach itd i po tygodniu przytulanek utworzy sie jakis mały kropeczek jeszcze dzis z Tz moze doprawimy gdyby jednak owu byla dzis i niech natura robi swoje,.,,czyli malego czlowieczka ![]() sluchajcie, jesli w poniedzialek pecherzyk mial 17,5 mm to owu do dzis powinna chyba byc co? Edytowane przez magbes Czas edycji: 2012-11-22 o 10:01 |
|||
|
|
|
#4270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co piszesz, to chyba często się integrujecie w pracy ale to fajnie, pokazuje jak jesteście zgrani
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja witam sie rano dziewczyny ![]() przewaznie mam malo czasu na wizaz, jednak teraz na tym zwolnieniu chociaz odpoczne sobie ![]() zaraz ide na jakies sniadanko... bo jakos z lozka zlec sie nie moge. Dobrze ze maz dzis z pracy wzesniej wraca
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4274 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A wino to chyba i ja wypiję, bo mam. Może trochę się odstresuję. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to teraz jakos tak sie wyjatkowo zlozylo, ze szkolenie, wyjazd... tak to nie ma tak dobrze za czesto.
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Jejciu ale mi się pospało dzisiaj łuuu
Iza s☠☠☠☠... nagraj i do sądu najlepiej ja bym poszła co za cham wredny co cham aż mi się ciśnienie podniosło Kurcze tak pobieznie przeczyałam bo muszę leciec ale wpadnę później Czy u Was też taka durna pogoda u mnie pada i pada i pada |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
dedra najwazniejsze ze porozmawialiscie. Pewnie rzeczy trzeba wyjasniac, rozmawiac o nich, zeby nie krazyly wciaz w okolo bez rozwiązania... napewno sie dogadacie i wszystko sie ułoży
monini u mnie nie pada, jednak jest pochmurno, ponuro... i pogoda niestety pozytywnie nie nastraja...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-11-22 o 10:20 |
|
|
|
#4280 |
|
Przyczajenie
|
Kaczko a zdradzisz do jakiego lekarza chodzisz w Szczecinie? Prywatnie czy na fundusz? Zadowolona jesteś?
Nie chodzę do lekarza w Szczecinie. Chodzę w Wielkopolsce tam skąd pochodzę. Może i wygodniej byłoby w Szczecinie, ale jestem zadowolona. Może poszukam sobie 2 w Sz-nie...nie wiem nie myślałam o tym jeszcze. |
|
|
|
#4281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Iza, nie wiem jak Twoja komórka ale u mnie dyktafon działa fatalnie, lepiej nagrywa dźwięk kamerka. Kiedyś tak zrobiłam, włączyłam kamerkę i nagrałam to co potrzebowałam. Włożyłam do kieszeni ale tak, żeby wystawała i nagrałam. Nie chciałam tak bezczelnie podsuwać pod nos, bo są różne reakcje p. w złości ktoś może wytrącić z ręki a wtedy to doopa. Ale jak umieścisz ją tak dyskretnie, gdzieś za paskiem albo na szyi na smyczy to może się uda. Powodzenia!!!! magbes - baw się dobrze i odpocznij sobie porządnie. Zazdroszczę ![]() Ja już po śniadanku. Teraz puszczam maluchowi Czajkowskiego "walc kwiatów" i "walc dla Barbary" z nocy i dni. Bo za mocno kopie, trzeba go jakoś uspokoić. Skopiuje pomysł Luny i muszę kupić worki próżniowe, bo za dużo mam kocy i poduszek. Zrobi się miejsce dla maleństwa. Jak pomyślę co jeszcze muszę kupić, to się za głowę łapię.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-11-22 o 10:32 |
||
|
|
|
#4282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Hellołłll
To ja Koocur sie wita Dedr- czekamy....może jeszcze nie wszystko stracone... Izuś...ja byc Cie wytuliła bo Ty masz zły czas ostatnio... Magbes- mam cąły garnek wiec zapraszam... Santom...pozostaje nam sie tylko modlić! Color robisz inke??? |
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wyszło piękne słoneczko. Jest zupełnie inaczej niż wczoraj. Są chmury, ale słoneczko się przez nie przebija. Za to zimno troszkę. Tak rześko, ale przyjemnie
Może wybiorę się dziś na spacer ![]() Mdli mnie straszliwie. Trzy dni miałam spokoju z mdłościami i dziś wróciły. Pracuję dziś na leżąco, ale i tak mi niedobrze. Chyba coś jeszcze zjem, to może mi się poprawi, choć zjadłam dość spore śniadanie |
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiamy, ale to mi zawsze przychodzi z wielkim trudem. Niestety ale jestem bardzo skrytą osobą i zwykle wszystko tłumię w sobie aż w końcu wybuchnę. Mam straszne opory i nie wiem z czego to wynika. O wiele bardziej wolę czyny niż słowa, choć rozmowa jest potrzebna, więc czasem udaje mi się przełamać.
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Dedra też bym chciała już @ a jak na złość nic nie widać jej, jeszcze dzisiaj pewnie nie przyjdzie bo rano tempka w górze ciągle no chyba że wieczorem albo w nocy ale wątpię nie czuję jej dzisiaj w ogóle.
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny za wsparcie
|
|
|
|
#4288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a mąż niestety szuka pracy,wyjazdu za granice na wczoraj.. Cytat:
Czekam razem z Tobą na rozwój sytuacji... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Helołł Kocurku ![]() Dla Ciebie Inka to zawsze Nadrobiłam ![]() Witam się jeszcze z łóżka Ale nie mam weny wstawać coś:/
|
|
|
#4290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ...już sobie narobilam nadzieje ze do Bączkowskiego nie bedziesz musiała iść.. Cytat:
po co Ci mąż? olej go , weź mnie ![]() Cytat:
Dziewczyny dziś 16dc,od dziś dupka bede brała do 25dc. Czuje ze owu miałam 13 dnia , skad..nie wiem ale czuje :P Albo cykl sie lekko skróci albo faza lutealna sie wydłuży. Czuje sie źle jak co miesiąc z cyckami..bolą mnie piersi , boki i góra , sutki sa wrażliwe i wczoraj wybuchlam niepotrzebnie złościa,tż mnie lekko tknał a ja czułam jakby mnie ugryzł..narobilam paniki i nie chciał mnie wiecej dotknąć..uwierzcie ze to bolało jak to moze byc ze przez poł cyklu mnie bolą ze sie dotknąć nie moge?? od 15-30 dnia mam ochote płakać z bólu cycków , i tak co miesiąc Pytanie mam do Was , czy wy poza tym ze palcem czujecie ze szyjka jest nisko/wysko , zamknięta/otwarta czujecie zmiany połozenia szyjki podczas przytulania??? Ja od zawsze miałam takie dni ze mialam wrażenie ze facet mnie "dźga za głeboko , jakby uderzał juz w samą macicę" i to lekko nieprzyjemne jest i tak sie zastanawiam bo miałam wlaśnie to uczucie w te moje niby dni płodne czy to nie jest oznaka otworzenia szyjki ?? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Mam nadzieje że tż też sie ułoży
to straszne...
Z tym dyktafonem to dzięki,dziś chyba tak zrobie.

Jeszcze czekamy, przecież jak sama wiesz nasze hasło forumowe "póki @ nie ma jest nadzieja"
Więc spokojnie.
uwieeelbiam
Brzuch boli od czasu do czasu nie za bardzo ale ja wiem że te bóle się powiększą w końcu mimo że teraz są raz na kilka sekund tylko kilka razy dziennie i nic nie wynika z tego a mam je już od czterech dni. Trzy dni po odstawieniu wiem że mam co najmniej tydzień na to żeby dostać no ale jakoś się niecierpliwie strasznie wolałabym mieć to już za sobą.