Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 13:23   #4201
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

Dostałam info z superpharm, ze moge kupić krem Nivea bb za 10,90. Chcesz któraś? mogę zakupić
Stary 2012-11-22, 13:36   #4202
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
nie wiem jak Ty patrzyłaś, ale ja byłam 2tyg. temu i widziałam masę, pierdyliard! czarnych kozaków na płaskim obcasie w cenach 115- 350, masę, masę, masę!
a Factory w ogóle mi nie podeszło. uważam, żen ie ma po co tam jechać. Dużo lepsze jest w Wawie.
ale skórzane?
bo nieskórzane za 200zł to żadna atrakcja, jakiekolwiek mogę wybrać taniej w CCC czy gdziekolwiek. natomiast skórzane to zwykle 400 wzwyż nie wiem, nie umiem może szukać...

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-11-22 o 13:38
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:43   #4203
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

gg22 - przerzucisz mi dzisiaj tą walizkę do babci czy dopiero w przyszłym tygodniu?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:48   #4204
Ineso
Matka Smoka

A czy Wy wiecie w ogóle co będzie 3 grudnia?

DDD

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Nie zaszkodzi to moim włosom? W sensie to plątanie
Bo się już wczoraj przeraziłam że tego nie rozczeszę
Ale podczas mycia nie powinny Ci się plątać. Wbrew temu co pokazują w tv, nie myje się włosów masując dłonią wokół głowy wraz z włosami. Tylko wciera rozcieńczony szampon w skalp, ewentualnie lekko palacmi w dół przeciąga. Potem spłukuje.

Cytat:
łagodniejszego tzn? coś konkretnego polecisz?
Babydream najtańszy. Aktualnie moim ulubieńcem jest YR odżywczy.
Zazwyczaj ,,indyjskie" szampony ziołowe również.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 13:56   #4205
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

DDD

Ale podczas mycia nie powinny Ci się plątać. Wbrew temu co pokazują w tv, nie myje się włosów masując dłonią wokół głowy wraz z włosami. Tylko wciera rozcieńczony szampon w skalp, ewentualnie lekko palacmi w dół przeciąga. Potem spłukuje.

DDD

I to działa? Bo ja jak tak robiłam to miałam wrażenie, że moje włosy są nieumyte a szampon nie rozprowadził się po całych włosach. Dlatego wcieram porcję w skalp i porcję we włosy.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:00   #4206
Konto usunięte

Cytat:
DDD
Właśnie slyszałam

Między nami, dostałam info:
[...]możecie podjeżdżać sobie na ul. [...], tam jest nasza hurtownia PGK i można tam dużo taniej, w cenach hurtowych kupić sobie np. prezenty na świeta(mama, ciocia, itd.), są tam wszystkie firmy polskie:
Bielenda, Dermika, Eveline, Farmona, Miraculum, Celia, Bell, AA itd., itp. Powołaj się tylko na mnie i dostanisz jeszcze lepszy rabat.

Więc jak coś to info na sms, podjadę tam może dzisiaj/jutro.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:01   #4207
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Chce ktoś coś stąd? http://www.e-marilyn.pl/
Mają świetne rajstopy biodrówki (Emilka chyba też polecała?)
Chcę zamówić jak najszybciej ale chciałam dobić do darmowej wysyłki.
Bardzo polecam te biodrówki Mają widoczny szew ale są bardzo wygodne Miałam 2 pary 80 den i wytrzymały cały sezon bez szwanku

Cytat:
zapomniałam Cię zapytać- jakie nosisz rajstopy, że nie odbijają Ci się szwy w takich dopasowanych, gładkich spódnicach?
Patrz wyżej Szew często się odbija, wtedy zazwyczaj staram się założyć pod spód dłuższą bluzkę, którą wkładam w spódnicę
Stary 2012-11-22, 14:03   #4208
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Dziękuję, poszukam

Chce ktoś coś stąd? http://www.e-marilyn.pl/
Mają świetne rajstopy biodrówki (Emilka chyba też polecała?)
Chcę zamówić jak najszybciej ale chciałam dobić do darmowej wysyłki.
co tak sięte zamówienia posypały?
ja bym zamówiła te rajstopy biodrówki, ale chciałabym najpierw uzyskać odpowiedź od OMD bo zależy mi żeby się nie przebijał szew

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Gg, w końcu zdecydowałam się właśnie jechać do Szubryta ale to może w weekend.
nie wiem, gdzie Ci po drodze, ale na pewno jest na Meiselsa i na Dietla przy przystanku Starowiślna

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ale skórzane?
bo nieskórzane za 200zł to żadna atrakcja, jakiekolwiek mogę wybrać taniej w CCC czy gdziekolwiek. natomiast skórzane to zwykle 400 wzwyż nie wiem, nie umiem może szukać...
tak, skórzane nie pamiętam niestety nazw sklepów ale było ich sporo

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37757061]gg22 - przerzucisz mi dzisiaj tą walizkę do babci czy dopiero w przyszłym tygodniu?[/QUOTE]

łeee dzisiaj nie ma szans, jakbyś powiedziała wczoraj to bym się jakoś zorganizowała. chyba, że bardzo potrzebujesz to moge podrzucić, ale tak ok. 19-20

Cytat:
po BD mam siano a nie włosy:/
też lubię YR i właśnie czekam aż 6M zrobi zamówienie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 14:09   #4209
Konto usunięte

Cytat:
łeee dzisiaj nie ma szans, jakbyś powiedziała wczoraj to bym się jakoś zorganizowała. chyba, że bardzo potrzebujesz to moge podrzucić, ale tak ok. 19-20
Ale luz Pytam bo nie pamiętałam co wczoraj ustaliłyśmy
Stary 2012-11-22, 15:19   #4210
gg22
Zakorzenienie

6M- skoro ma być niedługo DDD to może wstrzymamy się z tym zamówieniem? bo przecież pewnie będą brali w tym udział

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Bardzo polecam te biodrówki Mają widoczny szew ale są bardzo wygodne Miałam 2 pary 80 den i wytrzymały cały sezon bez szwanku

Patrz wyżej Szew często się odbija, wtedy zazwyczaj staram się założyć pod spód dłuższą bluzkę, którą wkładam w spódnicę
eh no jest to jakiś sposób, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego producenci rajstop nie wpadli na tak oczywistą sprawę jak niewidoczny szew

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37757595]Ale luz Pytam bo nie pamiętałam co wczoraj ustaliłyśmy [/QUOTE]

zapraszam do klubu sprawdzić rozliczenie bombkowe
.
Stary 2012-11-22, 15:27   #4211
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
I to działa? Bo ja jak tak robiłam to miałam wrażenie, że moje włosy są nieumyte a szampon nie rozprowadził się po całych włosach. Dlatego wcieram porcję w skalp i porcję we włosy.
Spływająca piana myje. Aby uzyskać max. piany i max. wydajność z mało pieniącego się szamponu polecam metodę kubeczkową - do kubeczka wlac trochę szamponu, dodać wody i to rozlac po skalpie, wmasować. Ja dodaję drugą porcję taką samą na włosy, jak mam wrażenie, że mam sporo oleju/silikonów. Ale nie miętole nigdy

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37757419]Między nami, dostałam info:
[...]możecie podjeżdżać sobie na ul. [...], tam jest nasza hurtownia PGK i można tam dużo taniej, w cenach hurtowych kupić sobie np. prezenty na świeta(mama, ciocia, itd.), są tam wszystkie firmy polskie:
Bielenda, Dermika, Eveline, Farmona, Miraculum, Celia, Bell, AA itd., itp. Powołaj się tylko na mnie i dostanisz jeszcze lepszy rabat.

Więc jak coś to info na sms, podjadę tam może dzisiaj/jutro.[/QUOTE]
Och, no to już przy okazji....poproszę tą kredkę 2w1 z Celii superową - jakąś taką najmniej kolorową mi dobierz
Cytat:

po BD mam siano a nie włosy:/
też lubię YR i właśnie czekam aż 6M zrobi zamówienie
Siano mimo nałożonej dużej ilości odzywki do spłukiwania?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:32   #4212

ddd? hę?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 15:47   #4213
kasiencja
Pani Buka

Dzień Darmowej Dostawy

Stary 2012-11-22, 15:58   #4214
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Dzień Darmowej Dostawy
Taka Gwiazdka dla zakupoholiczek

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:50   #4215
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Siano mimo nałożonej dużej ilości odzywki do spłukiwania?
uhmmm:/
.
Stary 2012-11-22, 17:14   #4216
WrednaMyszka
Zakorzenienie

gg, spóźnione życzenia: spełnienia wszystkich marzeń i dużo uśmiechu

Cytat:
Wyluzuj trochę

Ja myję co drugi dzień, odżywki do spłukiwania idzie mi sporo, bo mam długie i sporo ich - stąd mam dość dobrą moc przerobową. Masek prawdziwych i olejów zazwyczaj używam raz na tydzień, od wielkiego dzwonu dwa razy. Choć pewnie się i zdarzyło, że zero.
No dobra Dzięki

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Ja myję co 2 dzień, chyba, ze bardzo mi się nie chce, Robie tak, że olej kilka godzin przed myciem, potem myję, wax na skóre głowy, biowax na włosy, potem płucze, joanna bez spłukiwania, olejek na końcówki. Ten wax na skalp to co drugie mycie, bo jest napisane ze co 3-5 dni
Olej przed każdym myciem?

Cytat:
Nie wiem Ponoć ma się to więcej nie zdarzać Dziwiłam się bo kumpel nawet słowem się nie zająknął, zero narzekania-po prostu przyjechał, uspokoił, naprawił i dał batonika na poprawę humoru
Jaki kochany
Cytat:
2-3 razy w tygodniu? Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! Ja myję codziennie co jest dla mnie przekleństwem Ale zarówno maskę jak i olej nakładam raz w tygodniu, czasem jak mam więcej czasu to częściej Odżywka do spłukiwania-codziennie
2-3 razy w tygodniu, bo zazwyczaj co 3 dni, więc tak wypada Chyba, że wiem, że następnego dnia nie będę mieć czasu to myję wcześniej.
Też kiedyś myłam codziennie i to rano, bo inaczej popołudniu grzywka już była przetłuszczona. Potem trafiłam do Was, systematycznie zaczęłam zmieniać pielęgnację. Teraz myję już wieczorem albo popołudniu (tak, żeby naturalnie wyschły), grzywki rano już myć nie muszę, bo nie przetłuszcza się tak jak kiedyś , włosy myję co 3 dni, a grzywkę 2 i 3 dnia rano też (aż tyle to nie wytrzyma) Nawet nie wiesz jaka radość

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Wredna zalozylam watek w klubie
Wiem, wiem, widziałam. Chodzi mi tylko o to, czy masz gdzieś w miarę blisko Jane Norman?
Wypatrzyłam tam sobie kilka przecenionych bluzek, a uważam, że mają świetne gatunkowo rzeczy, więc chętnie bym skorzystała

Cytat:
Dziewczyny, znacie jakiś dobry sklep mięsny w Krakowie? Ale taki z prawdziwego zdarzenia...żeby mieli porządną wołowinę na steki, cielęcinę, a jakby były jakieś bardziej orientalne mięsa typu jagnięcina czy konina to już w ogóle raj.
Na Saskiej jest pełno hurtowni wędlin i mięsa. Z tego co wiem to można też kupić na paragon. Mój tata tam dużo wyrobów kupuje. Jak chcesz to mogę zapytać jak się nazywa ta konkretna, w której on robi zakupy.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Myję włosy co drugi dzień, czasem co trzeci (ale to sporadyczne przypadki). Staram się olejować co najmniej raz w tygodniu, ale czasem to wypada np. co drugie mycie, a czasem kilka razy z rzędu nie mam na to czasu. Z olejem siedzę co najmniej godzinkę i potem myję - robię to wszystko wieczorem. Czasem aplikuję sok z aloesu albo dwufazową odżywkę w sprayu Biovax pod spód. Stosuję kilka olejów, staram się używać ich naprzemiennie: kokosowy, monoi, Amla, Himalaya i Green Pharmacy.
Średnio raz na dwa tygodnie myję włosy klasycznym drogeriowym szamponem z slsami, a normalnie używam Alterry. Odżywki, które najczęściej stosuję: Alterra i La Strada, ponadto z takich cięższych odżywko-masek to coco mask i Stapiz dodający objętości.
Jakoś raz na miesiąc-półtora udaje mi się użyć Waxa na ciepło :P Nie suszę, nie prostuję, nie modeluję - jak mi się źle układają to pryskam jakimś hydrolatem :P
Chciałabym pamiętać jeszcze o zabezpieczaniu końcówek jedwabiem, ale nie umiem się do tego zmobilizować...
Ale się rozpisałaś
No to ja w sumie podobnie tylko mniej tych wszystkich pierdół Ale spokojnie, na wszystko przyjdzie czas

Cytat:
osobiście uważam, że na włosy czy do mycia nie muszą to być drogie naturalne oleje tylko wystarczą rafinowane
Czyli taki np. KTC kokosowy rafinowany spokojnie może być i odżywi włosy?

Cytat:
co do mycia włosów - ja myję przeważnie co drugi dzień, czasem po 2,5dnia (jak np umyję w poniedziałek rano, to zdarza mi się umyć w środę wieczorem, ale wtedy już nie wyglądają najlepiej). grzywkę za to muszę myć codziennie rano.
o olejowaniu pamiętam niestety zbyt rzadko. a myję Babydreamem albo jakimś szamponem z YR, do tego odżywka Isana albo maska Coco albo jakaś inna.
Dzięki

Cytat:
ale skórzane?
Za 300 spokojnie znajdziesz i wcale nie musisz jechać do factory

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cholerko, czy mogę zastąpić cukier trzcinowy zwykłym w przepisie na muffiny potrójnie czekoladowe? Śmietana 12% to ma być ta gęsta?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 17:31   #4217
cholernarejestracja
Copyraptor

Wredna, poproszę, do Saskiej mam rzut kamieniem

Można, zawsze można zastąpić, tylko smak wychodzi mniej karmelowy, ale to prawie niewyczuwalne

Byłam dziś w Pepco, wydałam 50zł i mam całą siatę różnych rzeczy - kubek, miseczki, podkładki na tło do zdjęć, solniczkę i pieprzniczkę w kształcie bulterierów, majciochy...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:07   #4218
taka ja
Wtajemniczenie

Słyszałyście o promocji - 40% na kolorówkę w Rossmannie?
I jeszcze jedno pytanko, kiedyś hiper polecała mi tu eyelinery i pamiętam, że jeden który zachwalała był z Rimmela. Byłabyś Hiper tak kochana i przypomniała jaki to, albo ktoś inny kto wie o co mi chodzi? Będę max wdzięczna
I trzecie pytanko nie szykuje się jakieś spotkanie?
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 18:11   #4219
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Wredna, poproszę, do Saskiej mam rzut kamieniem

Można, zawsze można zastąpić, tylko smak wychodzi mniej karmelowy, ale to prawie niewyczuwalne

Byłam dziś w Pepco, wydałam 50zł i mam całą siatę różnych rzeczy - kubek, miseczki, podkładki na tło do zdjęć, solniczkę i pieprzniczkę w kształcie bulterierów, majciochy...
Poszło PW

Ufff, nie mam trzcinowego i nie zdążę kupić.

Stary 2012-11-22, 18:19   #4220

O promocji słyszałam, już parę rzeczy kupiłam i poluję jeszcze na jedną.

Macie sposób na przelanie eyelinera do innego pojemnika? Bo nie pasuje mi moja stara końcówka do nowego, a ja nie potrafię się innym malować
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:35   #4221
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość

Olej przed każdym myciem?
tak
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:40   #4222
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Pepco jest super! właśnie muszę zajrzeć po nowe rękawice kuchenne i kubki
co to jest podkładka na tło do zdjęć?

Dziewczyny, nie chce któraś jeszcze z http://www.creativehobby.pl/? Mnóstwo cudów tam jest Do jutra chciałabym wstępne deklaracje, w weekend zbieram wpłaty, w poniedziałek klikam.

Stary 2012-11-22, 20:46   #4223
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
Słyszałyście o promocji - 40% na kolorówkę w Rossmannie?
I jeszcze jedno pytanko, kiedyś hiper polecała mi tu eyelinery i pamiętam, że jeden który zachwalała był z Rimmela. Byłabyś Hiper tak kochana i przypomniała jaki to, albo ktoś inny kto wie o co mi chodzi? Będę max wdzięczna
I trzecie pytanko nie szykuje się jakieś spotkanie?
Tak, słyszałam Byłam dzisiaj i kupiłam... MF 2000 calorie za 17,99 zł
Eyeliner z Rimmela dobry jest ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-kresek.html
Stary 2012-11-22, 20:56   #4224
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Pepco jest super! właśnie muszę zajrzeć po nowe rękawice kuchenne i kubki
co to jest podkładka na tło do zdjęć?

Dziewczyny, nie chce któraś jeszcze z http://www.creativehobby.pl/? Mnóstwo cudów tam jest Do jutra chciałabym wstępne deklaracje, w weekend zbieram wpłaty, w poniedziałek klikam.
Haha, no zwykłe podkładki pod talerze, tylko normalni ludzie kupują komplet czterech i układają na stole, a ja kupuję cztery różne i używam ich tylko do zdjęć na bloga tak samo jak mam cały stos talerzy, każdy z innej bajki.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:20   #4225
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Cytat:
2-3 razy w tygodniu, bo zazwyczaj co 3 dni, więc tak wypada Chyba, że wiem, że następnego dnia nie będę mieć czasu to myję wcześniej.
Też kiedyś myłam codziennie i to rano, bo inaczej popołudniu grzywka już była przetłuszczona. Potem trafiłam do Was, systematycznie zaczęłam zmieniać pielęgnację. Teraz myję już wieczorem albo popołudniu (tak, żeby naturalnie wyschły), grzywki rano już myć nie muszę, bo nie przetłuszcza się tak jak kiedyś , włosy myję co 3 dni, a grzywkę 2 i 3 dnia rano też (aż tyle to nie wytrzyma) Nawet nie wiesz jaka radość
Możesz mi powiedzieć jak technicznie wygląda u Ciebie mycie samej grzywki? Bo u mnie właśnie włosy by spokojnie wytrzymały dzien dłużej, gdyby nie grzywka i przetłuszczone włosy przy skroniach. Jakoś nie moge sobie wyobrazić umycia samej grzywki, nie wychodzi mi to, chodzi o to w jaki sposób spłukać grzywke, aby reszta była sucha...

Do kiedy trwa ta promocja w Rossmannie?
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:25   #4226
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika17 Pokaż wiadomość
Możesz mi powiedzieć jak technicznie wygląda u Ciebie mycie samej grzywki? Bo u mnie właśnie włosy by spokojnie wytrzymały dzien dłużej, gdyby nie grzywka i przetłuszczone włosy przy skroniach. Jakoś nie moge sobie wyobrazić umycia samej grzywki, nie wychodzi mi to, chodzi o to w jaki sposób spłukać grzywke, aby reszta była sucha...

Do kiedy trwa ta promocja w Rossmannie?
Mogę Nie wiem jak bardzo dokładnie, ale proszę:

Oddzielam grzywkę od reszty włosów, wiążę włosy (właściwie teraz już mam taką wprawę, że nie muszę tego robić, ale na pewno wygodniej tak), nachylam się nad umywalką, odkręcam wodę, wkładam grzywkę pod strumień wody i moczę, następnie używam kropelki szamponu, myję grzywkę, płuczę, odsączam w ręcznik i suszę. Tyle Oczywiście robię to przed zrobieniem makijażu, bo inaczej to cały makijaż by spłynął

Stary 2012-11-22, 21:28   #4227
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja spłukuję końcówką prysznica, reszte mam spiętą w kuca, żeby się nie zamoczyła.
Stary 2012-11-22, 21:30   #4228
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja spłukuję końcówką prysznica, reszte mam spiętą w kuca, żeby się nie zamoczyła.
Grzywkę wolę akurat pod kranem, bo ustawię sobie malutki strumień, a prysznicem to ciężko

Stary 2012-11-22, 21:32   #4229
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Dzięki dziewczyny, musze więc tak spróbować
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:42   #4230
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Grzywkę wolę akurat pod kranem, bo ustawię sobie malutki strumień, a prysznicem to ciężko
Próbowałam tak robić; zarówno w umywalce jak i z wanną Skończyło się poobijaną głową, a raz wpadłam do góry nogami do wanny. Całe życie stanęło mi przed oczami i stwierdziłam, że dla grzywki nie warto
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości