Urodzone w 1989 :) - Strona 287 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-23, 17:07   #8581
201707171556
Konto usunięte

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

Durga-49? A ile wazysz teraz? Ale pamietaj o zdrowiu. Ja nie chce slyszec, ze cos Ci sie dzieje albo jestes oslabiona. Bo wtedy to sie przejde do Ciebie
Teraz ważę chyba 53, tzn. tyle ważyłam gdy się ważyłam ostatnio (bo nie mam wagi w domu) ale jutro ide do babci to sprawdze ile jest teraz choć podejrzewam, że bez zmian
A do mnie mozesz wpaść zapraszam

Martusia B.
nie martw się, staram się dbac o siebie

Mathilda śliczne fotki Wysłałam Ci zaproszenie bo Twoje nie doszło
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 17:08   #8582
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
http://www.fotka.pl/profil/lilith133/ hahha wreszcie wstawiłam zdjęcia na moje konto Zapraszam
Uaaa! Czemu ja tak nie wyglądam?
Stary 2007-02-23, 17:39   #8583
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie wyglądasz tak, bo jak pamiętam to Ty też jesteś bardzo ładna

Durga to dobrze, że o siebie dbasz, bo ja też zawsze mogę wpaść do Ciebie i ... w końcu nie mam tak daleko

Ciekawa świata dziękuję za wsparcie W sumie nie wiem czemu zawsze się tak boję tego dentysty heh...
Oj! A jak znowu tam będzie ten dentysta Hindus? Ja go nie chcę! Mimo, że Indie i ich kultura bardzo mi się podobają, to tego dentysty boję się jak ognia.
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 18:39   #8584
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Mathildo- jesteś śliczna, wiedziałam to już, a teraz to tylko sie potwierdza
Em- Ty też jesteś baaardzo ładna!
A tak na prawdę, to i tak ważniejsze jest wnętrze o czym wszystkie dobrze wiemy

Weekendzik! A ja Fausta dalej nie przeczytałam...Trochę się dzisiaj chyba z nim jeszcze pomeczę, chociaż strasznie mi się nie chce...
Na razie leniuchuje
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 19:00   #8585
i_n_e_s
Zadomowienie

Mathilda ja już widziałam Twoje zdjęcia, w jakimś wątku na wizażu,zgadzam się z dziewczynami bardzo ładna jesteś .

Ciekawa świata i Blaque jak tam bez czekolady? ja muszę powiedzieć, że moje postanowienie uległo trochę modyfikacji . Nie jem czekolady, chipsów itp, ale nie wliczają się w to gofry z czekoladą, bitą śmietaną i truskawkami, które zjadłam wczoraj, były pszepyszne, robione przez siostrę i nie mogłam się powstrzymać.

Durga tylko nie przeginaj, bo wybiorę się razem z Blaque .
W ogóle doszłam do wniosku, że nie będę wymyślać jakiś diet, czy ograniczać się w jedzeniu, bo chyba trochę przesadzałam i dlatego po jakimś czasie mi się nie udawało. Nie jestem zadowolona z brzucha, ale zacznę znowu A6W w przyszłym tyg może wtedy będę zdrowa, bo jak na razie to mnie jeszcze codziennie głowa boli i jeszcze mam katar.
Chyba nie ma co na siłę wymyślać sobie problemów
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 19:06   #8586
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
mathilda
Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
zgadzam się

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
mathilda-też Ci chciałam komentarz wstawić, ale masz zablokowane dla osób tej samej płci... śliiiiiiczne zdjęcie przy Twoich to się mozna kompleksów nabawic . Mam gdzieś na kompie ten obrazek, który masz w miniaturce.
Dziękuję, nie wiedziałam nawet że mam zablokowane, ale już to zmieniłam i możesz do mnie pisać
Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Mathilda ślicznie

A co do szczęścia to uważam, że jestem szczęśliwa, bo mam kochającą rodzinę, kochające TŻa, grupę świetnych znajomych, jestem zdrowa... to się liczy!
Dzięki... cieszę się Twoim szczęściem
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Mathilda śliczne, naprawdę
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Mathilda śliczne fotki Wysłałam Ci zaproszenie bo Twoje nie doszło
dziwne ja mam Cię w znajomych już
W każdym razie dziękuję i przestań z tym odchudzaniem
Cytat:
dziękuję i...
Cytat:
Nie wyglądasz tak, bo jak pamiętam to Ty też jesteś bardzo ładna
Martusia dobrze mówi!! Em Masz tak fajny słodki typ urody I ślicznie wychodzisz na zdjęciach

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Mathildo- jesteś śliczna, wiedziałam to już, a teraz to tylko sie potwierdza
Em- Ty też jesteś baaardzo ładna!
A tak na prawdę, to i tak ważniejsze jest wnętrze o czym wszystkie dobrze wiemy
Dziękuję! Em słuchaj Krowy

siakOwa
Witaj chyba nie było Cię tu wcześniej, a moze jestem jakaś zacofane :confussed: hmm w każdym razie fajny podpis Słuchasz reggae??
Bo ja tak

A ja mam stłuczoną troszkę kość biodrową Bo na w-f ie dziś mój kolega kopną piłkę która bardzo mocno uderzyła mnie w biodro a później kolega kopnął mnie tak lekko na żarty w to biodro ale strasznie mnie zabolało, on ma jakieś kościste kolana
Aha Martusiu informacja o którą prosiłaś w piątek i sobotę zaczynam rozjeżdżać ludzi na ulicach hehehhe

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 19:09   #8587
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Ines dziękuję
Naprawdę kochane jesteście czasem człowiek wydaje się naprawdę beznadziejny a Wy potraficie podnieść na duchu
Np. w walentynki mój kolega dał kwiatek przy całej klasie tylko jednej dziewczynie, wiecie jak to głupio wyglądało jak reszta dziewczyn nic nie dostała... A jak dawał na lekcjach nauczycielkom kwiaty to mówił "od chłopaków z naszej kalsy" jakby dziewczyny nie mogły dawać nauczycielkom kwiatków, to my dałyśmy lizaka serduszko nauczycielowi od historii i powiedziałyśmy że to "od dziewczyn"

Stary 2007-02-23, 19:52   #8588
laylaaa
Zakorzenienie

kupilam se takie butki, czerwony nie moj kolor, ale tanie w sumie byly (49 zl). chcialam panterki, ale tz powiedzial ze jak kupie panterkowe to sie do mnie nie przyzna i w sumie przez niego nie kupilam

koniec ferii nie wiem jak w poniedzialek wstane o 6
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN7652.JPG (109,0 KB, 17 załadowań)

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 20:36   #8589
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Kurcze, moja głupia komórka

dzisiaj mi się 2 razy zawiesiła muszę tam zadzwonić jutro, im szybciej tym lepiej, w ogóle ciągle się zawiesza, mam dość

myślicie, że uwzględnią reklamację? boję się, że powiedzą, że coś sobie zmyślam albo że jak im odeślę to powiedzą, że im się nie zawiesza i jeszcze będę musiała coś dopłacać

nie wiem co robić, ale nie chcę takiej zawieszającej się komórki
szczególnie jak długo robię zdjęcia i nagrywam filmiki, ale jak np. przeglądam SMSy to też

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 20:48   #8590
Norek_89
Raczkowanie

GG do Norek_89

Witam :P Prosze juz nie gadac o fotkach wszystkie jestescie piękne :P hehe , siedze sobie jak nigdy w piątkowy wieczór przy kompie MIło tak czasem ... po prostu samemu posiedziec ... posluchac muzy. Znacie Arctic Monkeys ? Kurcze zakochałem sie w tych gnojach :P (21 lat) Jak nie znacie , to koniecznie poznajcie :P oficjalna http://www.arcticmonkeys.com/ , i pare mp3 na próbe http://www.mp3.com/arctic-monkeys/ar...om_clk=arttabs i jeszcze tu jest http://www.arctic-monkeys.com/music.php pzdr!!

PS. Jezeli o komórke chodzi, to jest tylko i wyłącznie wina softa (oprogramowanie), jezeli kupiłas ją nową w salonie, i masz gwarancje, to oczywiscie za darmo wgrają nowego i po problemie. Ja nie raz miałem problemy z softem , wieszanie wolne przegladanie itd, wgrałem sobie nowszego, i śmiga az miło . Jezeli masz kolegów co sie na tym troszke znają to bez problemu Ci to zrobią, zadna filozofia. A jezeli kupilas od kogos, no to mozesz isc gdzies do serwisu z telefonami... 5 dyszek zapłacisz..

Edytowane przez Norek_89
Czas edycji: 2007-02-23 o 20:52 Powód: dla "Ciekawej Świata" :D
Norek_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 21:18   #8591
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Norek_89 => dzięki za dopisek

Cytat:
Napisane przez Norek_89
PS. Jezeli o komórke chodzi, to jest tylko i wyłącznie wina softa (oprogramowanie), jezeli kupiłas ją nową w salonie, i masz gwarancje, to oczywiscie za darmo wgrają nowego i po problemie. Ja nie raz miałem problemy z softem , wieszanie wolne przegladanie itd, wgrałem sobie nowszego, i śmiga az miło . Jezeli masz kolegów co sie na tym troszke znają to bez problemu Ci to zrobią, zadna filozofia. A jezeli kupilas od kogos, no to mozesz isc gdzies do serwisu z telefonami... 5 dyszek zapłacisz..

kupiłam w sklepie internetowym... a ma to jakieś znaczenie, że skasowałam przez pomyłkę wszystkie tapety i dzwonki i jakiś animacje, które tam były wgrane?
a mogę sobie sama wgrać? jak będę miała kabelek do komputera?

jak skasowałam? po prostu nacisnęłam przez nieuwagę coś tam kasuj wszystkie pliki czy jakoś tak

Stary 2007-02-23, 21:50   #8592
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Cytat:
Bo mathilda jest mathilda, a em jest em... i obie jesteście cudowne bo jestescie "nasze"

Cytat:
Oj! A jak znowu tam będzie ten dentysta Hindus? Ja go nie chcę! Mimo, że Indie i ich kultura bardzo mi się podobają, to tego dentysty boję się jak ognia.
Podobno hinduska medycyna jest bardzo dobra i bardzo skuteczna. ^^

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Ciekawa świata i Blaque jak tam bez czekolady? ja muszę powiedzieć, że moje postanowienie uległo trochę modyfikacji . Nie jem czekolady, chipsów itp, ale nie wliczają się w to gofry z czekoladą, bitą śmietaną i truskawkami, które zjadłam wczoraj, były pszepyszne, robione przez siostrę i nie mogłam się powstrzymać.
Ja ostatni raz chipsy jadłam chyba w 2 klasie gimnazjum-postanowiłam sobie, że jeść nie będę i od tamtej pory nie tknęłam.. heh Ale nie jest to aż takie poświęcenie, bo mimo wszystko, nie jest to mój ulubiony rodzaj pożywienia.

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
kupilam se takie butki, czerwony nie moj kolor, ale tanie w sumie byly (49 zl). chcialam panterki, ale tz powiedzial ze jak kupie panterkowe to sie do mnie nie przyzna i w sumie przez niego nie kupilam
Alez Twój TŻ ma siłę przekonywania.

Cytat:
Kurcze, moja głupia komórka

dzisiaj mi się 2 razy zawiesiła muszę tam zadzwonić jutro, im szybciej tym lepiej, w ogóle ciągle się zawiesza, mam dość

myślicie, że uwzględnią reklamację? boję się, że powiedzą, że coś sobie zmyślam albo że jak im odeślę to powiedzą, że im się nie zawiesza i jeszcze będę musiała coś dopłacać

nie wiem co robić, ale nie chcę takiej zawieszającej się komórki
szczególnie jak długo robię zdjęcia i nagrywam filmiki, ale jak np. przeglądam SMSy to też

Cytat:
Napisane przez Norek_89 Pokaż wiadomość
No właśnie, może masz jakiegoś obeznanego technicznie kumpla, który móglby Ci to zrobic, albo idź do jakiegoś serwisu-najwyżej ocenią, czy lepiej reklamować czy naprawić....

Ide zaraz spać, bo muszę jutro wstać o 5 rano, żeby do tego Poznania jechać-moja mama ma tam szkolenie na 9, więc wyjścia nie mam...

dobranoc

add: jeszcze coś,
po pierwsze-ehhh objadłam się paluszków słonych , bo byłam u przyjaciółki poswiętowac jej 19. urodziny
po drugie (ciekawe spostrzezenie)-po piwie Tyskie nie mam brzucha jak balon w przeciwienstwie do wszystkich innych
Stary 2007-02-23, 21:53   #8593
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Norek_89 => dzięki za dopisek

kupiłam w sklepie internetowym... a ma to jakieś znaczenie, że skasowałam przez pomyłkę wszystkie tapety i dzwonki i jakiś animacje, które tam były wgrane?
a mogę sobie sama wgrać? jak będę miała kabelek do komputera?

jak skasowałam? po prostu nacisnęłam przez nieuwagę coś tam kasuj wszystkie pliki czy jakoś tak
Oj, ja na komórkach nie bardzo się znam, więc niewiele poradzę. Masz pewnie gwarancję, więc chyba najlepiej by było zgłosić się do 'gwarancjodawcy' Faktycznie to najprawdopodobniej wina softu...

Kurde.
Kurde kurde kurde.
Od 2 dni zabieram się za "Lalkę" i matematykę. I jakoś zabrać się nie potrafię.
Kurde.
Nijak nie mam motywacji. A o ile z matmą pewnie nie będzie tragicznie, bo mogę sobie powtórzyć w poniedziałek [+ powt. w szkole], to nie wiem jak z lekturą... Wiem, panikuję

Jezu, ale mam zakwasy na brzuchu. Dopiero teraz odczułam, jak moje mięśnie straciły formę przez jakieś pół roku. Teraz po połowie liczby brzuszków robionych wcześniej codziennie bez problemu - boli mnie. Masakra.

No to se ponarzekałam. Chyba spadam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 22:00   #8594
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Znacie Arctic Monkeys ? Kurcze zakochałem sie w tych gnojach :P (21 lat) Jak nie znacie , to koniecznie poznajcie :P oficjalna http://www.arcticmonkeys.com/ , i pare mp3 na próbe http://www.mp3.com/arctic-monkeys/ar...om_clk=arttabs i jeszcze tu jest http://www.arctic-monkeys.com/music.php pzdr!!

Hehe, pod dobry adres trafiłeś
Też się w nich zakochałam, a może nawet za bardzo (patrz: podpis)
I trwa to już długo i nie mija
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-23, 22:00   #8595
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
U mnie wspaniale Hehe mialam kilka pokus ale rozumiecie, ze przeszlam obok nich obojetnie? Ines wybaczamy to male co nieco
Ale dzisiaj bylam na pizzy i zjadlam 2kawalki. Taki maly grzeszek
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
http://www.fotka.pl/profil/lilith133/ hahha wreszcie wstawiłam zdjęcia na moje konto Zapraszam
mathi-pieronie ty jeden Sliczna jestes! Jejq masz tak sliczna cere, oczy i usta..Ja tez chce byc tak sliczna
Cytat:
blaque-gratulacje nasz kapitanie (pani kapitan?)
hahaha dziekuje
przyjelo sie kapitan ale plec mi zostala ta sama..

Ja wrocilam wlasnie z pubu.
Tak sobie bylo. Nie wiem, tak mnie chandra lapie cos..
Znowu sie zaczyna moje myslenie nad zyciem, nad tym jaka jestem, ze nikogo nie mam.. Ech glupia baba ze mnie
Gdybym tylko TŻ'ta miala, wszystko byloby inne..
Stary 2007-02-23, 22:20   #8596
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Oj u mnie lepiej nie wspominać o czekoladzie Ciężkie dni mam, ot co

Nie mam obeznanego technicznie kumpla kasy na jakiekolwiek naprawy kompletnie
nie wiem co robić...
SMSy też się jakoś ciężko pisze, przeszkadza mi to, że po kilku sekundach wyświetlacz zmienia się w lusterko i trzeba się nagimnastykować żeby to znowu stało się wyświetlaczem wiem, pomyślicie - wymyślam. Ale to chyba nie jest ten wymarzony telefon, na który tak długo czekałam jestem w kropce

Stary 2007-02-23, 22:30   #8597
Norek_89
Raczkowanie

GG do Norek_89

Nie ma to znacznia ze cos tam pousuwałas... podaj mi model tego telefonu, bo w niektórych jest doscie do seema i niechcacy mozna usunąc pliki systemowe ale to raczej nie jest czesto spotykane. (poza tym telefon juz by sie nie właczył ).. Najlepiej kup sobie kabelek , i po krótkim szkoleniu smiało mozesz sama wgrywac softa
Stary 2007-02-23, 22:36   #8598
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Siemens CL75

jest chyba takie prawo, że jak kupuję coś przez neta to mogę zwrócić do 10 dni
no i nie wiem czy nie chciałabym z tego skorzystać
tylko, że wtedy będę musiała odesłać im tę komórkę na swój koszt.

Telefon jest bardzo fajny (sama sobie przeczę), ale i SMSy źle mi się pisze, bateria trzyma jeden dzień no i w ogóle... nie tego

Stary 2007-02-23, 22:42   #8599
blaque
Zakorzenienie

mam ochote sie napic..
Stary 2007-02-23, 22:46   #8600
Norek_89
Raczkowanie

GG do Norek_89

Hmm to juz Twoja decyzja.. ja na Twoim miejscu najpierw poszedłbym sie zoorientowac gdzies do serwisu , zeby oblukali co jest nie tak. Softa wgrać tez mozesz, ale potrzebujesz kabla, no i solidnego podszkolenia sie, bo mozna łatwo całkiem zepsuć telefon .. a to juz nie przelewki. Co do baterii, ja mam mote e398 , wgrałem soft od E1 , i teraz mam nagrywanie filmów dyktafony i takie pierdoły , ogolnie wszystko szybciej chodzi, własne logo jak sie włacza telefon , własna czcionka, napisy, wszystko Mozna sie bawic i robic cuda. No ale ładować musze codziennie.... ;d

ps. Tu jakis koles na forum pisze " ja 2007-02-13 17:26
Trzymanie bateri, zawieszanie się i szybkość dzialania menu jest zależne od tego, co się komu trafi. Mi menu chodzi nawet szybko, a błąd karty przez pół roku zdażył się 2 razy. Przycisk "kasuj" z prawej storny jest we wszystkich nowszych modelach benq-siemens."
Stary 2007-02-23, 23:20   #8601
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
mam ochote sie napic..
Ja też

Od tygodnia [no prawie] nie miałam alkoholu w ustach. Biorąc pod uwagą zeszły tydzień i praktycznie co drugi dzień spożywanie, to wymiatam haha Aż głupio to brzmi, bo tak naprawdę to grzeczne dziewczę jestem Tylko pierwszy tydzień ferii taki był, trzeba było odreagować po ciężkim edukacyjnie okresie.

Słucham nowej płyty Ostrego, ajj Fajna.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-02-24, 09:55   #8602
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Znacie Arctic Monkeys ? Kurcze zakochałem sie w tych gnojach :P (21 lat) Jak nie znacie , to koniecznie poznajcie :P oficjalna http://www.arcticmonkeys.com/ , i pare mp3 na próbe http://www.mp3.com/arctic-monkeys/ar...om_clk=arttabs i jeszcze tu jest http://www.arctic-monkeys.com/music.php pzdr!!
Aaaa....Arctic Monkeys...lubię lubię Pierwszy raz usłyszałam ich jakoś ponad rok temu chyba i do dziś mi zostało

Co do alkoholu....to też dawno niczego w ustach nie miałam, no oprócz wczorajszych lodów z jakimś likierem własnie

Spotkałam się wczoraj z Damianem...chicałam mu powiedzieć, ze potrzebuję więcej czasu, porozmawaic...ale jakos tak wyszło, że nie powiedziałam nic z przygotowanej sobie wcześniej mowy. Poszliśmy na kawe i lody do La Scali, biedny bo ciagle wydaje na mnie pieniądze. Widzę, że mu zalezy ale ja nie potrafię mu niczego dać czy obiecać. Trzymaliśmy się tylko za rece, dziwnie tak...dziwnie bo znamy się już w sumie miesiąc

Aj zaraz musze zacząc robić płaskorzeźbę, a tak mi się nie chce....ale musze ją skończyć na poniedziałek na przeglad...i jeszcze 2 obrazy Po co polazłam do tej szkoły, męczę się już 5 lat i ciagle przeglądy, stres przed dyplomem ehhh....
Stary 2007-02-24, 11:10   #8603
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
mam ochote sie napic..

Ja jakoś nie...Tydzień temu byłam na osiemnastce, wypiłam dwa piwa, ale skutki odczułam Na razie mam dość.
Ale dokładnie za miesiąc, ja będe miec osiemnastkę więc sie wyszaleje juz na całego.

Ciekawa świata
- szkoda, że tak bardzo chciałaś tego telefonu, a teraz tak Ci szwankuje:pocieszacz: Ale moze Norek dobrze mówi-da sie coś jeszcze cos z tym robić. Ale ciężko mi radzić co.

Nade mną ciagle wisi Faust, mam juz go dośc!
Ale dzisiaj babcia zabiera mnie na...gongi
Każdy kto idzie to mu sie tam podoba.
Jakiś facet wali w gongi, a człowiek przy tym niesamowicie sie relaksuje. Coś mi nie chce sie wierzyć, ze to na mnie podziała, ale skoro wszyscy to tak zachwalaja, to chcę sie przekonać na własniej skórze.
Napisze Wam jak było
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 11:24   #8604
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
mam ochote sie napic..
ja też ale jedynie wina albo piwa bo do woodki mam ostatnio obrzydzenie

Stary 2007-02-24, 11:31   #8605
201707171556
Konto usunięte

Ja tam bym się napiła czegokolwiek z procentami

Krówko koniecznie o tych gongach napisz, kiedyś interesowałam się technikami relaksacyjnymi i chetnie sama bym na cos tkiego poszła
Stary 2007-02-24, 14:00   #8606
i_n_e_s
Zadomowienie

A ja mam inne marzenie: wyspać się , a dopiero potem inne rzeczy.

Cytat:
Ja ostatni raz chipsy jadłam chyba w 2 klasie gimnazjum-postanowiłam sobie, że jeść nie będę i od tamtej pory nie tknęłam.. heh Ale nie jest to aż takie poświęcenie, bo mimo wszystko, nie jest to mój ulubiony rodzaj pożywienia.
Ja lubię, ale nie jem często, raz na miesiąc max albo i rzadziej, gdzieś przeczytałam kiedyś, że psują cerę i zakodowało mi się to w pamięci .
Najgorzej z tymi słodyczami jak są w domu, bo jak jestem w sklepie to mogą minąć te półki i nie kupić,ale u mnie w domu są zawsze jakieś czekolady itp. Wystarczy tylko podejść do szafki i wziąć,dlatego ciężko się obejść.

Cytat:
U mnie wspaniale Hehe mialam kilka pokus ale rozumiecie, ze przeszlam obok nich obojetnie? Ines wybaczamy to male co nieco
Ale dzisiaj bylam na pizzy i zjadlam 2kawalki. Taki maly grzeszek
Dzięki, to było tylko taki jeden mały wyjątek .

Wczoraj były urodziny Aneci, byłam na wizażu niedługo i zapomniałam napisać we wczorajszej wiadomości,a dziś mi się przypomniało.

Anecia mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz, bo rzadko Cię widać.
Spóźnione,ale szczere życzenia sto lat, staruszko
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 14:26   #8607
Martusia B.
Wtajemniczenie

Mathilda pewnie fajnie tak kogoś rozjechać
Laylaa buciki przecudne strasznie podobają mi się czerwone buty, usiłuję takie kupić, można wiedzieć gdzie je kupiłaś?
Agosek hinduska medycyny może i skuteczna, ale czemu ten Hindus był takie mały i włochaty
Norek w sumie to dziękujemy za komplement, że wszystkie piękne jesteśmy

Kupiłam sobie dzisiaj kapcie w kolorze lila i jto eszcze z cyrokaniamii i innymi błyszczącymi pierdółkami, jest to chyba najsłodsza rzecz jaką posiadam
Muszę się zaraz wziąćś za wyczyszczenie klatek potworom, ale strasznie mi się nie chce
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 14:29   #8608
olciamm22
Przyczajenie

hej wszystkie no juz teraz powoli 18 nastki hehe zglaszam sie to ja
olciamm22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 15:02   #8609
uhahana
Zakorzenienie

Anecia STO LAT!

A nic innego chyba nie mam weny ani ochoty pisać...
W poniedziałek szkoła
Choose life.
'

Stary 2007-02-24, 15:12   #8610
laylaaa
Zakorzenienie

martusia butki sa z dajszmana, byly jeszcze biale i czarne

koooniec ferii

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości