|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8581 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
A do mnie mozesz wpaść zapraszam ![]() Martusia B. nie martw się, staram się dbac o siebie Mathilda śliczne fotki Wysłałam Ci zaproszenie bo Twoje nie doszło
|
|
|
|
|
#8582 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#8583 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wyglądasz tak, bo jak pamiętam to Ty też jesteś bardzo ładna
![]() Durga to dobrze, że o siebie dbasz, bo ja też zawsze mogę wpaść do Ciebie i ... w końcu nie mam tak daleko ![]() Ciekawa świata dziękuję za wsparcie W sumie nie wiem czemu zawsze się tak boję tego dentysty heh... Oj! A jak znowu tam będzie ten dentysta Hindus? Ja go nie chcę! |
|
|
|
#8584 |
|
Zakorzenienie
|
Mathildo- jesteś śliczna, wiedziałam to już, a teraz to tylko sie potwierdza
Em- Ty też jesteś baaardzo ładna! A tak na prawdę, to i tak ważniejsze jest wnętrze o czym wszystkie dobrze wiemy ![]() Weekendzik! A ja Fausta dalej nie przeczytałam...Trochę się dzisiaj chyba z nim jeszcze pomeczę, chociaż strasznie mi się nie chce...Na razie leniuchuje
|
|
#8585 |
|
Zadomowienie
|
Mathilda ja już widziałam Twoje zdjęcia, w jakimś wątku na wizażu,zgadzam się z dziewczynami bardzo ładna jesteś
Ciekawa świata i Blaque jak tam bez czekolady? ja muszę powiedzieć, że moje postanowienie uległo trochę modyfikacji . Nie jem czekolady, chipsów itp, ale nie wliczają się w to gofry z czekoladą, bitą śmietaną i truskawkami, które zjadłam wczoraj, były pszepyszne, robione przez siostrę i nie mogłam się powstrzymać. Durga tylko nie przeginaj, bo wybiorę się razem z Blaque .W ogóle doszłam do wniosku, że nie będę wymyślać jakiś diet, czy ograniczać się w jedzeniu, bo chyba trochę przesadzałam i dlatego po jakimś czasie mi się nie udawało. Nie jestem zadowolona z brzucha, ale zacznę znowu A6W w przyszłym tyg może wtedy będę zdrowa, bo jak na razie to mnie jeszcze codziennie głowa boli i jeszcze mam katar. Chyba nie ma co na siłę wymyślać sobie problemów
|
|
|
|
#8586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziwne ja mam Cię w znajomych już W każdym razie dziękuję i przestań z tym odchudzaniem dziękuję i... Martusia dobrze mówi!! Em Masz tak fajny słodki typ urody I ślicznie wychodzisz na zdjęciach ![]() Cytat:
siakOwa Witaj chyba nie było Cię tu wcześniej, a moze jestem jakaś zacofane :confussed: hmm w każdym razie fajny podpis Słuchasz reggae??Bo ja tak A ja mam stłuczoną troszkę kość biodrową Bo na w-f ie dziś mój kolega kopną piłkę która bardzo mocno uderzyła mnie w biodro a później kolega kopnął mnie tak lekko na żarty w to biodro ale strasznie mnie zabolało, on ma jakieś kościste kolana Aha Martusiu informacja o którą prosiłaś w piątek i sobotę zaczynam rozjeżdżać ludzi na ulicach hehehhe
|
|
#8587 |
|
Zakorzenienie
|
Ines dziękuję
Naprawdę kochane jesteście czasem człowiek wydaje się naprawdę beznadziejny a Wy potraficie podnieść na duchu Np. w walentynki mój kolega dał kwiatek przy całej klasie tylko jednej dziewczynie, wiecie jak to głupio wyglądało jak reszta dziewczyn nic nie dostała... A jak dawał na lekcjach nauczycielkom kwiaty to mówił "od chłopaków z naszej kalsy" jakby dziewczyny nie mogły dawać nauczycielkom kwiatków, to my dałyśmy lizaka serduszko nauczycielowi od historii i powiedziałyśmy że to "od dziewczyn"
|
#8588 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam se takie butki, czerwony nie moj kolor, ale tanie w sumie byly (49 zl). chcialam panterki, ale tz powiedzial ze jak kupie panterkowe to sie do mnie nie przyzna
koniec ferii nie wiem jak w poniedzialek wstane o 6
|
#8589 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, moja głupia komórka
dzisiaj mi się 2 razy zawiesiła ![]() myślicie, że uwzględnią reklamację? boję się, że powiedzą, że coś sobie zmyślam albo że jak im odeślę to powiedzą, że im się nie zawiesza i jeszcze będę musiała coś dopłacać ![]() nie wiem co robić, ale nie chcę takiej zawieszającej się komórki szczególnie jak długo robię zdjęcia i nagrywam filmiki, ale jak np. przeglądam SMSy to też
|
#8590 |
|
Raczkowanie
|
Witam :P Prosze juz nie gadac o fotkach wszystkie jestescie piękne :P hehe , siedze sobie jak nigdy w piątkowy wieczór przy kompie
MIło tak czasem ... po prostu samemu posiedziec ... posluchac muzy. Znacie Arctic Monkeys ? Kurcze zakochałem sie w tych gnojach :P (21 lat) Jak nie znacie , to koniecznie poznajcie :P oficjalna http://www.arcticmonkeys.com/ , i pare mp3 na próbe http://www.mp3.com/arctic-monkeys/ar...om_clk=arttabs i jeszcze tu jest http://www.arctic-monkeys.com/music.php ![]() pzdr!! ![]() PS. Jezeli o komórke chodzi, to jest tylko i wyłącznie wina softa (oprogramowanie), jezeli kupiłas ją nową w salonie, i masz gwarancje, to oczywiscie za darmo wgrają nowego i po problemie. Ja nie raz miałem problemy z softem , wieszanie wolne przegladanie itd, wgrałem sobie nowszego, i śmiga az miło . Jezeli masz kolegów co sie na tym troszke znają to bez problemu Ci to zrobią, zadna filozofia. A jezeli kupilas od kogos, no to mozesz isc gdzies do serwisu z telefonami... 5 dyszek zapłacisz..
"... Szukam kontaktu z dziewczętami, w celu połaczenia sie us-tamii sialalalala " Edytowane przez Norek_89 Czas edycji: 2007-02-23 o 20:52 Powód: dla "Ciekawej Świata" :D |
|
|
|
#8591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Norek_89 => dzięki za dopisek
![]() Cytat:
kupiłam w sklepie internetowym... a ma to jakieś znaczenie, że skasowałam przez pomyłkę wszystkie tapety i dzwonki i jakiś animacje, które tam były wgrane? a mogę sobie sama wgrać? jak będę miała kabelek do komputera? jak skasowałam? po prostu nacisnęłam przez nieuwagę coś tam kasuj wszystkie pliki czy jakoś tak
|
|
#8592 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bo mathilda jest mathilda, a em jest em... i obie jesteście cudowne bo jestescie "nasze"
Cytat:
^^Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ide zaraz spać, bo muszę jutro wstać o 5 rano, żeby do tego Poznania jechać-moja mama ma tam szkolenie na 9, więc wyjścia nie mam... ![]() dobranoc add: jeszcze coś, po pierwsze-ehhh objadłam się paluszków słonych , bo byłam u przyjaciółki poswiętowac jej 19. urodziny ![]() po drugie (ciekawe spostrzezenie)-po piwie Tyskie nie mam brzucha jak balon w przeciwienstwie do wszystkich innych
|
|
|
#8593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie to najprawdopodobniej wina softu...Kurde. Kurde kurde kurde. Od 2 dni zabieram się za "Lalkę" i matematykę. I jakoś zabrać się nie potrafię. Kurde. Nijak nie mam motywacji. A o ile z matmą pewnie nie będzie tragicznie, bo mogę sobie powtórzyć w poniedziałek [+ powt. w szkole], to nie wiem jak z lekturą... Wiem, panikuję ![]() Jezu, ale mam zakwasy na brzuchu. Dopiero teraz odczułam, jak moje mięśnie straciły formę przez jakieś pół roku. Teraz po połowie liczby brzuszków robionych wcześniej codziennie bez problemu - boli mnie. Masakra. No to se ponarzekałam. Chyba spadam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, pod dobry adres trafiłeś ![]() Też się w nich zakochałam, a może nawet za bardzo (patrz: podpis) ![]() I trwa to już długo i nie mija
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#8595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe mialam kilka pokus ale rozumiecie, ze przeszlam obok nich obojetnie? Ines wybaczamy to male co nieco Ale dzisiaj bylam na pizzy i zjadlam 2kawalki. Taki maly grzeszek Cytat:
hahaha dziekuje przyjelo sie kapitan ale plec mi zostala ta sama..Ja wrocilam wlasnie z pubu. Tak sobie bylo. Nie wiem, tak mnie chandra lapie cos.. Znowu sie zaczyna moje myslenie nad zyciem, nad tym jaka jestem, ze nikogo nie mam.. Ech glupia baba ze mnie Gdybym tylko TŻ'ta miala, wszystko byloby inne..
|
|
|
#8596 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj u mnie lepiej nie wspominać o czekoladzie
Ciężkie dni mam, ot co ![]() ![]() Nie mam obeznanego technicznie kumpla nie wiem co robić... SMSy też się jakoś ciężko pisze, przeszkadza mi to, że po kilku sekundach wyświetlacz zmienia się w lusterko i trzeba się nagimnastykować żeby to znowu stało się wyświetlaczem wiem, pomyślicie - wymyślam. Ale to chyba nie jest ten wymarzony telefon, na który tak długo czekałam
|
#8597 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma to znacznia ze cos tam pousuwałas... podaj mi model tego telefonu, bo w niektórych jest doscie do seema i niechcacy mozna usunąc pliki systemowe ale to raczej nie jest czesto spotykane. (poza tym telefon juz by sie nie właczył
).. Najlepiej kup sobie kabelek , i po krótkim szkoleniu smiało mozesz sama wgrywac softa
|
#8598 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemens CL75
jest chyba takie prawo, że jak kupuję coś przez neta to mogę zwrócić do 10 dni ![]() no i nie wiem czy nie chciałabym z tego skorzystać ![]() tylko, że wtedy będę musiała odesłać im tę komórkę na swój koszt. Telefon jest bardzo fajny (sama sobie przeczę), ale i SMSy źle mi się pisze, bateria trzyma jeden dzień no i w ogóle... nie tego ![]()
|
#8599 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote sie napic..
|
|
#8600 |
|
Raczkowanie
|
Hmm to juz Twoja decyzja.. ja na Twoim miejscu najpierw poszedłbym sie zoorientowac gdzies do serwisu , zeby oblukali co jest nie tak. Softa wgrać tez mozesz, ale potrzebujesz kabla, no i solidnego podszkolenia sie, bo mozna łatwo całkiem zepsuć telefon .. a to juz nie przelewki. Co do baterii, ja mam mote e398 , wgrałem soft od E1 , i teraz mam nagrywanie filmów dyktafony i takie pierdoły , ogolnie wszystko szybciej chodzi, własne logo jak sie włacza telefon , własna czcionka, napisy, wszystko
Mozna sie bawic i robic cuda. No ale ładować musze codziennie.... ;dps. Tu jakis koles na forum pisze " ja 2007-02-13 17:26 Trzymanie bateri, zawieszanie się i szybkość dzialania menu jest zależne od tego, co się komu trafi. Mi menu chodzi nawet szybko, a błąd karty przez pół roku zdażył się 2 razy. Przycisk "kasuj" z prawej storny jest we wszystkich nowszych modelach benq-siemens."
|
#8601 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Od tygodnia [no prawie] nie miałam alkoholu w ustach. Biorąc pod uwagą zeszły tydzień i praktycznie co drugi dzień spożywanie, to wymiatam haha Aż głupio to brzmi, bo tak naprawdę to grzeczne dziewczę jestem Tylko pierwszy tydzień ferii taki był, trzeba było odreagować po ciężkim edukacyjnie okresie.Słucham nowej płyty Ostrego, ajj Fajna.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8602 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pierwszy raz usłyszałam ich jakoś ponad rok temu chyba i do dziś mi zostało ![]() Co do alkoholu....to też dawno niczego w ustach nie miałam, no oprócz wczorajszych lodów z jakimś likierem własnie ![]() Spotkałam się wczoraj z Damianem...chicałam mu powiedzieć, ze potrzebuję więcej czasu, porozmawaic...ale jakos tak wyszło, że nie powiedziałam nic z przygotowanej sobie wcześniej mowy. Poszliśmy na kawe i lody do La Scali, biedny bo ciagle wydaje na mnie pieniądze. Widzę, że mu zalezy ale ja nie potrafię mu niczego dać czy obiecać. Trzymaliśmy się tylko za rece, dziwnie tak...dziwnie bo znamy się już w sumie miesiąc ![]() Aj zaraz musze zacząc robić płaskorzeźbę, a tak mi się nie chce....ale musze ją skończyć na poniedziałek na przeglad...i jeszcze 2 obrazy |
|
|
|
|
#8603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie...Tydzień temu byłam na osiemnastce, wypiłam dwa piwa, ale skutki odczułam Na razie mam dość. Ale dokładnie za miesiąc, ja będe miec osiemnastkę Ciekawa świata- szkoda, że tak bardzo chciałaś tego telefonu, a teraz tak Ci szwankuje:pocieszacz: Ale moze Norek dobrze mówi-da sie coś jeszcze cos z tym robić. Ale ciężko mi radzić co. Nade mną ciagle wisi Faust, mam juz go dośc! Ale dzisiaj babcia zabiera mnie na...gongi Każdy kto idzie to mu sie tam podoba. Jakiś facet wali w gongi, a człowiek przy tym niesamowicie sie relaksuje. Coś mi nie chce sie wierzyć, ze to na mnie podziała, ale skoro wszyscy to tak zachwalaja, to chcę sie przekonać na własniej skórze.Napisze Wam jak było
|
|
#8604 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ale jedynie wina albo piwa bo do woodki mam ostatnio obrzydzenie
|
#8605 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam bym się napiła czegokolwiek z procentami
![]() Krówko koniecznie o tych gongach napisz, kiedyś interesowałam się technikami relaksacyjnymi i chetnie sama bym na cos tkiego poszła
|
|
|
|
#8606 | ||
|
Zadomowienie
|
A ja mam inne marzenie: wyspać się
, a dopiero potem inne rzeczy. Cytat:
.Najgorzej z tymi słodyczami jak są w domu, bo jak jestem w sklepie to mogą minąć te półki i nie kupić,ale u mnie w domu są zawsze jakieś czekolady itp. Wystarczy tylko podejść do szafki i wziąć,dlatego ciężko się obejść. Cytat:
.Wczoraj były urodziny Aneci, byłam na wizażu niedługo i zapomniałam napisać we wczorajszej wiadomości,a dziś mi się przypomniało. Anecia mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz, bo rzadko Cię widać. Spóźnione,ale szczere życzenia sto lat, staruszko
|
||
|
|
|
#8607 |
|
Wtajemniczenie
|
Mathilda pewnie fajnie tak kogoś rozjechać
Laylaa buciki przecudne strasznie podobają mi się czerwone buty, usiłuję takie kupić, można wiedzieć gdzie je kupiłaś?![]() Agosek hinduska medycyny może i skuteczna, ale czemu ten Hindus był takie mały i włochaty Norek w sumie to dziękujemy za komplement, że wszystkie piękne jesteśmy ![]() Kupiłam sobie dzisiaj kapcie w kolorze lila i jto eszcze z cyrokaniamii i innymi błyszczącymi pierdółkami, jest to chyba najsłodsza rzecz jaką posiadam ![]() Muszę się zaraz wziąćś za wyczyszczenie klatek potworom, ale strasznie mi się nie chce |
|
|
|
#8608 |
|
Przyczajenie
|
hej wszystkie no juz teraz powoli 18 nastki hehe zglaszam sie
to ja ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8609 |
|
Zakorzenienie
|
Anecia STO LAT!
A nic innego chyba nie mam weny ani ochoty pisać... W poniedziałek szkoła
Choose life.' |
|
|
|
#8610 |
|
Zakorzenienie
|
martusia butki sa z dajszmana, byly jeszcze biale i czarne
koooniec ferii
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Zapraszam

nie wiem jak w poniedzialek wstane o 6