Walczymy o nasze marzenia! cz.4 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-21, 09:15   #2941
yolanda9
Zadomowienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4

Dzień dobry! ależ jestem śpiąca...
Cytat:
Napisane przez Zafrine Pokaż wiadomość
kobietę poznalam przypadkiem jak juz byla w szpitalu po porodzie. i tak chciala oddac dziecko do adopcji a tak to po prostu nas wskazala jako rodziców. ma jeszcze 6 tygodni zeby zmienic zdanie. po rozprawie nie bedzie miala praw do dziecka. roznica jest taka ze sie poznalysmy i znamy swoje dane. przy adopci przez osrodek nie zna sie danych rodzicow dziecka, ani oni nie znaja naszych. no i duzo szybciej bede mogla zabrac malego do domu
a kiedy bedziesz mogła zabrać synusia do domku?
Mam nadzieję, że bedziesz nam tu pisała jak sie Wam układa
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
U mnie już po @ oczywiście jestem leń i zapomniałam mierzyć tempkę kit w to w tym cyklu tylko wiesiołek!.
a który to dc? chyba tempke morzesz jeszcze zacząc mierzyc na tym etapie... chybaże nie chcesz
za cykl

Cytat:
To super, że przejmiesz listę
Wiesz jak to działa? jak masz jakieś pytania to pisz na priva.
A to nie wystarczy tylko skopiować i nanosić zmiany?? To jeśli coś jeszcze powinnam wiedzieć to poproszę o info
Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
yolanda,mam 31 dc;] moze w 12 dc styka jak nie to doprawimy w sobote;]
No! i to jest dobre podejście... no i rozumiem, że ten 31 dc to tylko pomyłka
Cytat:
Napisane przez libra22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, czytam Was ale nie zawsze odpisuje...
To dobrze, że jesteś z nami, chociaż czasem Cię nie widać...ale proszę, pisz każdego dnia chociaż co porobiałaś
Cytat:
Jola ja mam 19dc ale już w przyszły poniedziałek 25dc dostanę planowaną @. Póki co wcale o niczym nie myślę, w weekend wyjeżdzam w dziewczynami z pracy do spa
No tego to nie rozumiem...jak to planowaną??...przecież @ ma nie przyjść!
A tego spa zazdraszczam Koniecznie napisz co Ci tam "robili"
Cytat:
A kiedy powinnaś dostać @ ?
Ja mam dzisiaj 25 dc czyli pewnie jeszcze co najmnie tydzień zanim się cos wyjaśni... żadnych objawów ciązy nie czuję...standard

Nie pisałam ostatnio na ten temat, a w poniedziałek byłam na zumbie na razie się zastanawiam czy jeszcze mam ochotę iśc... Po pierwsze zajęcia prowadziła jakaś bardzo młoda dziewczynka, nie miała mikroportu - więc nie słyszałam co mówiła, muzyka bardzo przyjemna, mało osób, bo chyba z 8 sztuk nas było (90% podobnych do mnie gabarytowo- a bałam się, że same szczypiorki beda). No a same zajęcia- no cóz- miałam wrażenie, że trochę chaotyczne (dla mnie), bo pewnie jak pochodziłabym trochę to nauczyłabym się ruchów i byłoby na pewno przyjemniej...a tak... zanim załapałam krok, to zdążyłam ze dwa razy go wykonać, bo juz był następny... także mam wrażenie, że ćwiczyłam przez to na pół gwizdka i w związku z tym nie zmęczyłam się tak bardzo jak bym chciała... A do tego musiałabym się bardziej otworzyć, bo na razie niektóre ruchy wydawały mi się śmieszne albo zbyt erotyczne
Wczoraj natomiast kupiłam sobie karnet na step aerobik - i tu już męczę się bardzo i pocę jak opiekana świnkaDzisiaj na ten sam karnet mam zamiar iśc na dance latino-fat burning (pierwszy raz, więc ciekawe jak będzie)... Ogólnie to jak wracam z takich zajęć to jedyne o czym marzę to mycie i spanie
No i po dzisiejszym wyjściu zdecyduję, które zajęcia zostają, a które nie...mam zamiar chodzić dwa razy w tygodniu

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

No to moja premiera

Uwaga! Proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Yolanda9

Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 4 staraczki

paulinaizabela (Paulina, 28 lat, Irlandia) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 47, last @ 23.10
yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) cykl 4, last @ 28.10
Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 9, last @ 02.11
Malinka123108(Marlena, 22 lata, Podkarpacie) cykl 2, last @ 07.11

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 3zafasolkowane:

Kobra913 (Agnieszka) gratulujemy! dwie kreseczki w 20 cyklu (t.p 31.12.2012r.)
Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.)
Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań)gratulujemy! dwie kreseczki w 34 cyklu (tp.19.04.2013r.)

Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !!

Dra - Rafał - ur.14.09.2010r.
Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r.
Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r.
Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r.
Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r.
Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r.
Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r.
Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r.
Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r.
Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r.
Danika - Olga - ur.04.10.2011r.
Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r.
Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r.
Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r.
Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r.
Sas - Lena - ur.07.07.2012r.
Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r.
Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc

...no to teraz czekamy na wiadomości o rozwiązaniu od Agasobo Chybaże ktoś ma cynk, że już po - to proszę dac znać
...Już sama znalazłam

Cherubinko, czyżby zbliżal się czas testowania??

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2012-11-21 o 11:37
yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-21, 17:18   #2942
malinka123108
Wtajemniczenie

szczeze to na poczatku roku planujemy ten wyjazd jakby sie udalo w 4 cuklu staran to nie mialabym nic przeciwko...moze to glupi ale wole od poczatku do konca miec tego samego lekarza...
Stary 2012-11-21, 20:02   #2943
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny.

Wiem że to nie ten wątek ale podczytuje was juz chyba ze 3 lata albo i wiecej sama sie staralam ale jakos nie wychodzilo, a dzis okazalo się że mamy synka z adopcji jest sliczny i zdrowy a ja jestem po prostu zakochana

Kazdej życzę takiego szczęścia i odnalezienia dla siebie tej wlasciwej drogi
Buziaki
Cytat:
Synus ma 4 dnito adopcja ze wskazaniem dlatego moge go szybciej zabrac zupelnie nie jestem przygotowana. dobrze ze chociaz remont pokoju zrobilismy w wakacjach. Teraz czeka mnie dosłownie szal zakupów
wspaniale!!! Gratuluję!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 07:53   #2944
yolanda9
Zadomowienie

Dzień dobry!
Rany ale jestem śpiąca! Niby poszłam wcześńie spać, ale za to dwa razy wstawałam na siusiu A w ogóle to telefon mi szwankuje i obudziłam sie rano, patrze na ten telefon, a on wyłączony szybko załączyłam no i już 5.50 byla...czyli czas wstawać Widać, że organizm sie już przywzwyczaił do takiego wstawania i to bez budzika

Byłam na ćwiczonkach wczoraj, może nie zmęczyłam się tak jak na stepie, ale też fajnie było
A dzisiaj po pracy idę paznokcie zrobić

No nie wiem jak was zachęcić do pisania Dobrze chociaż, że monologu nie prowadzę...
Malinko, mam nadzieje, że będzie tak jak Ty chcesz

Irmusia, napisz co tam u Ciebie

...a ja wczoraj pierwsze ozdoby na choinke kupiłam - takie słomiane(9wprawdzie dla mamy), ale i tak fajnie...już zaczynam czuć atmosferę zblizających się świąt.. Tylko stresa mam, bo nie przepadam kupować prezentów (oczywiście ze względu na ograniczony budżet) W tym roku robię wigilię u siebie ma być w sumie 18 osób

Stary 2012-11-22, 11:38   #2945
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Witam z kawką
Jakoś nie mam nastroju na udzielanie się
Ta @ mnie uświadomiła, że nie mamy co liczyć na naturalne poczęcie Mąż stwierdził wczoraj, że już raczej nam się nie uda i w przyszłym roku szykujemy się na in vitro jakoś tak mi z tym ciężko trochę Poza tym zauważyłam ,że zaczynają mnie boleć ciąże znajomych...a przedwczoraj się dowiedzieliśy o jednej młodszej koleżance. Wcześniej tak nie reagowałam... a teraz czuję wielką niesprawiedliwość i przykrość, czemu to nie ja?!
Paula, rozumiem Cię, bo do mnie też zaczyna docierać, że zostało in vitro. Jeszcze pojadę do lekarza jak wykończę leki i będziemy próbować, ale ja już nie nastawiam się na jakiś cud Najgorsze, że następny cykl zacznie się przed świętami i boję się, że znając moje szczęście, gin nie będzie przyjmować ...no ale zobaczymy. Nie jestem pesymistką, ale wkurzam się, bo na drodze są same przeszkody, normalnie zawsze jest coś nie tak
Paula, ale nie znikaj całkiem z wątku

Cytat:
Cześć Dziewczyny.

Wiem że to nie ten wątek ale podczytuje was juz chyba ze 3 lata albo i wiecej sama sie staralam ale jakos nie wychodzilo, a dzis okazalo się że mamy synka z adopcji jest sliczny i zdrowy a ja jestem po prostu zakochana

Kazdej życzę takiego szczęścia i odnalezienia dla siebie tej wlasciwej drogi
Buziaki
Zafrine, pamiętam jak pisałaś wcześniej o adopcji. A teraz gratuluję Ci z całego serca

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj 25 dc czyli pewnie jeszcze co najmnie tydzień zanim się cos wyjaśni... żadnych objawów ciązy nie czuję...standard

Nie pisałam ostatnio na ten temat, a w poniedziałek byłam na zumbie na razie się zastanawiam czy jeszcze mam ochotę iśc... Po pierwsze zajęcia prowadziła jakaś bardzo młoda dziewczynka, nie miała mikroportu - więc nie słyszałam co mówiła, muzyka bardzo przyjemna, mało osób, bo chyba z 8 sztuk nas było (90% podobnych do mnie gabarytowo- a bałam się, że same szczypiorki beda). No a same zajęcia- no cóz- miałam wrażenie, że trochę chaotyczne (dla mnie), bo pewnie jak pochodziłabym trochę to nauczyłabym się ruchów i byłoby na pewno przyjemniej...a tak... zanim załapałam krok, to zdążyłam ze dwa razy go wykonać, bo juz był następny... także mam wrażenie, że ćwiczyłam przez to na pół gwizdka i w związku z tym nie zmęczyłam się tak bardzo jak bym chciała... A do tego musiałabym się bardziej otworzyć, bo na razie niektóre ruchy wydawały mi się śmieszne albo zbyt erotyczne
Wczoraj natomiast kupiłam sobie karnet na step aerobik - i tu już męczę się bardzo i pocę jak opiekana świnkaDzisiaj na ten sam karnet mam zamiar iśc na dance latino-fat burning (pierwszy raz, więc ciekawe jak będzie)... Ogólnie to jak wracam z takich zajęć to jedyne o czym marzę to mycie i spanie
No i po dzisiejszym wyjściu zdecyduję, które zajęcia zostają, a które nie...mam zamiar chodzić dwa razy w tygodniu

Cherubinko, czyżby zbliżal się czas testowania??
Yola, ale fajnie, że byłaś na zumbie i aerobiku. Znając siebie, też pewnie ciężko by mi się było otworzyć na tych tańcach Ja najbardziej chyba jednak lubię biegać
U mnie nie będzie testowania, możesz mi zmienić termin @ na 20.11.2012. Za to trzymam kciuki za Twoje 2 krechy, bo chyba teraz będzie Twoja kolej

Wszystkim życzę miłego dnia
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 12:23   #2946
yolanda9
Zadomowienie

Uwaga! Proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Yolanda9

Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 9, last @ 02.11
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 48, last @ 20.11

Mamy 3zafasolkowane:

Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.)
Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań)gratulujemy! dwie kreseczki w 34 cyklu (tp.19.04.2013r.)

Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Paula, ale nie znikaj całkiem z wątku
ja się przyłączam

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
U mnie nie będzie testowania, możesz mi zmienić termin @ na 20.11.2012. Za to trzymam kciuki za Twoje 2 krechy, bo chyba teraz będzie Twoja kolej
ach ta wredna @
Jeszcze przede mną będzie jeszcze testowała Libra Halooo Libra, gdzie jesteś??

Cherubinko, Tobie również życze miło spędzonego dnia!

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2012-11-22 o 12:25
Stary 2012-11-22, 13:12   #2947
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Jestem jestem...trochę zła bo mi Dyra dała robotę do domu, i to w dodatku coś...co miłą zrobić ktoś inny, ale się nie wywiązał :/ Buu
Ale za to jutro wyjazd cieszę się i denerwuję, bo w poniedziałek będe testowała, to chyba pierwszy cykl w którym tak dużo nie myślę, ale przeczucie mi mówi, że chyba niet Czuję się normalnie
Stary 2012-11-22, 13:43   #2948
danika
Zakorzenienie

hej kochane dziewczyny

przepraszam, że się nie odzywam...podczytuje Was bo wielki mam sentyment do Was i naszego (chyba moge jeszcze tak pisać?) wątku ale nie wyrabiam na zakrętach, praca po 9-10 godzin zabiera a jeszcze w domu chcę pobyc z Olgunią trochę i nawet nie włączam juz wieczorem kompa.

Paulinko przytulam Cie bardzo mocno, wiem jakie to uczucie kiedy "wszycy" zachodza w ciąże a Ty nie, i trzeba robić dobrą minę do złej gry kiedy łzy sie cisną do oczu. trzymam nieustające za Was

Zafrine bardzo sie cieszę z Twojego szczęscia wzruszyłam się jak ma na imię synulek?

wybaczcie, ze nie odpisuję każdej z osobna, ale za wszystkie trzymam i przesyłam fluidki od mojej 14 miesięcznej łobuzicy
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 14:27   #2949
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Jestem jestem...trochę zła bo mi Dyra dała robotę do domu, i to w dodatku coś...co miłą zrobić ktoś inny, ale się nie wywiązał :/ Buu
Ale za to jutro wyjazd cieszę się i denerwuję, bo w poniedziałek będe testowała, to chyba pierwszy cykl w którym tak dużo nie myślę, ale przeczucie mi mówi, że chyba niet Czuję się normalnie
Trzymaj się tam jakoś z tą dodatkową robotą Mnie przed chwilą kolega przyszedł opowiedział jakies ploty i tylkomi tym krew zepsuł aż nie wytrzymalam i powiedziałam mu co myślę, ale to wcale mi nie ulżyło
No a co do cyklu to wcale czuć czegoś specjalnego nie musisz, zeby sie udało Sama tez wolałabym żeby były jakies znaki, ale wiele kobiet ich poprostu do 6-7 tygodnia nie ma... i tego nakazuje sie trzymać... tymczasem ja
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej kochane dziewczyny

przepraszam, że się nie odzywam...podczytuje Was bo wielki mam sentyment do Was i naszego (chyba moge jeszcze tak pisać?) wątku ale nie wyrabiam na zakrętach, praca po 9-10 godzin zabiera a jeszcze w domu chcę pobyc z Olgunią trochę i nawet nie włączam juz wieczorem kompa.

wybaczcie, ze nie odpisuję każdej z osobna, ale za wszystkie trzymam i przesyłam fluidki od mojej 14 miesięcznej łobuzicy
, no to może juz niedługo poczujesz, że czas na rodzeństwo dla "łobuzicy" dziękuje za fluidka

Ja tylko do 15 i się zwijam (na paznokcie idę...)... musze ochłonąć, bo na prawdę mnie ten "kolega" zdenerwował ... może i jestem naiwna w stosunku do ludzi i ich uczciwości, ale gadanie typu, że "ktoś usłyszał, że X powiedział... w związku z tym działa na dwa fronty" mnie wk...wia a wogóle to ogólnie mnie ten pseudo kolega wkurza, bo zawsze jak przychodzi to takie "niusy" przynosi, że tylko chaos wprowadza

Stary 2012-11-22, 21:49   #2950
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
...a dzis okazalo się że mamy synka z adopcji jest sliczny i zdrowy a ja jestem po prostu zakochana
Ja pamiętam jak pisałaś o przygotowaniach do adopcji itd I baaardzo się cieszę!!! że tak Wam się udało! i że takie maleńswo i w ogóle Super!!! Powodzonka i dużo radości w szykowaniu wyprawki!

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:54   #2951
yolanda9
Zadomowienie

...i znowu puchy...

Życzę Wam miłego weekendu! do napisania w poniedziałek Mam nadzieję, że będę miała co czytać

Stary 2012-11-24, 21:04   #2952
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze przede mną będzie jeszcze testowała Libra Halooo Libra, gdzie jesteś??
Cytat:
Libra, zatem w pierwszej kolejności za Ciebie

Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2012-11-24 o 21:07
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 21:40   #2953
karolca
Zakorzenienie

Moja pociecha chodzi przy meblach, dziś wstała przy lustrze. W chodziku biega po całym mieszkaniu i cieszy się do wszystkiego Nareszcie zaczęła gaworzyć, śmieje się więcej i częściej niż jeszcze niedawno. Jest bardzo absorbująca ale potrafi zająć się sobą nawet na godzinę. Jednak nawet na sekundę nie mogę spuścić jej z oczu. Pełzanie, raczkowanie to mały pikuś
Jak przychodzę po nią po pracy to od razu zaczyna szukać swojego ukochanego cycusia

Zostawiam mój 8-miesięczny fluidek

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2012-12-01 o 17:52
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-25, 21:21   #2954
nadiazloto1
Zakorzenienie

Hej hej znowu Was zaniedbałam ale na prawdę brak mi czasu. Śpię po 5-6 godzin na dobę i to z przerwami więc jak wracam z pracy to padam. W wolne dni jest dużo roboty w domu i chłopcom trzeba trochę czasu poświęcić.

Bardzo mi przykro że Paule nawiedziła @, a takie dobre przeczucie miałam. Może do trzech razy sztuka? Trzymam kciuki.

Jola Tobie kibicuje podwójnie, w starankach i odchudzaniu

Malinko dokąd wyjezdzacie?

Zafrine tak się cieszę, że macie synka, cudowną wiadomość nam przyniosłas Daj znać jak idzie ze skompletowaniem wyprawki i jak układa się Wasza znajomość.

Karolca mała jest cudna. Teraz chodzi przy meblach a za kilka miesięcy będzie się po nich wspinała

Cherubinko za Ciebie też trzymam kciuki

Libra czekam na testowanko

Edytowane przez nadiazloto1
Czas edycji: 2012-11-25 o 21:23
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-25, 22:05   #2955
malinka123108
Wtajemniczenie

nadia narazie szukamy...mam nadzieje ze do stycznia bedzie cos wiadomo
Stary 2012-11-26, 07:30   #2956
yolanda9
Zadomowienie

Dzien dobry!
Jak zwykle witam się z kawką
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Śliczny i roześmiany ten fluidek

Nadia, oj not to jesteś usprawiedliwiona, ale i tak nam tu bez Ciebie smutno...
Za kciuki w starankach dziękuję, ale w odchudzaniu to nie trzymaj...bo ja już jednka nie na diecie na razie tlko ćwiczenia wprowadziłam, dlatego, że dieta mi nie szła

Malinko, oby udało się znaleźć jakieś fajne miejsce do życia

No i po weekendzie....ale to dobrze, bo nie lubie je spędzać bez męża ( w pracy był...) No ale za to w sobotę udało mi się zrobić świąteczne pierniczki Teraz będą sobie leżakowały do świąt
A poza tym 30 dc i czekam....

Stary 2012-11-26, 20:11   #2957
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Ja tylko na chwilę przepraszam...czytam Was cały czas.
Dostałam @...a właściwie dopiero się rozkręca...zmieńcie mi proszę dane...10 cykl...ostatnia @ 27.11
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!

Stary 2012-11-27, 07:05   #2958
Tacca
Zakorzenienie

Witam!!!
Długo mnie nie było. Nie mam czasu zwyczajnie, ale cały czas pamiętam o Was i często zastanawiam się co słychać.
U nas w miarę ok. Ostatnio walczyłam z alergią u Piotrka, bo strasznie go zsypało. Ale już jest dobrze.
Powiem szczerze, że czasem nie wiem sama w co ręce włożyć..
Ech...

Zostawiam fluidki dla wszystkich od mojego Bąbla Rozrabiaki.
Stary 2012-11-27, 07:28   #2959
yolanda9
Zadomowienie

Pozdrawiam Yolanda9

Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 10, last @ 27.11

Mamy 3zafasolkowane:

Przykro mi Libra Nawet nie będę powtarzać, że to nowy cykl i nowe nadzieje, bo wiem, że na pewnym etapie to takie teksty wkurzają Ale nic nie pochwaliłaś sie jak spedziłaś weekend, a przeciez miałaś być w spa

Tacca, życzę odpoczynkui dziękuje z fluidki, tym bardziej, że mam andzieję zadziałają jeszcze bardziej, bo Piotruś z tego samego dnia co ja z tym, że ja kilka lat wcześniej urodzona

U mnie na razie spokój i zazdroszczę troszke tak krótkich cyklów Librze, wiem, że ciężko jest jak @ przyjdzie, ale przynajmniej sie nie czeka i nie nakręca tak jak ja pewnie zaraz zacznę I to nawet nie dlatego, że mam jakieś podstawy czy przeczucia, ale tylko ze względu na dłuuugie cykle
W ogóle to jestem zła, bo lekarz u którego byłam w sierpniu (ten który torbiel wykrył) nie pracuje już w klinice, do której mam kartę medyczną No i teraz w grudniu miałam iść na kontrolę i znów będę musiała iść do "nowego" gina Nie lubie takich sytuacji

...dzisiaj step...

miłego dnia!

Stary 2012-11-27, 15:14   #2960
magdulec
Zadomowienie

Hej!
my na zwolnieniu z Gabkiem drugi tydz, znowu angina, chyba w pracy mnie zjedza za ta nieobecnosc

musze zmienic mu cos na odpornosc innego dawac, moze jakies zioła, myslisce ze takiemu malemu brzdacowi można już podawac??musze zrobic rozeznanie...

na sylwka ze znajomymi zarezerwowalismy domek i robimy wypad na 3 dni, zamiast szyby w aucie bedzie sylwek

zafrine super!Gratulacje.

paulinko tak mi przykro, miałam przeczucie ze to fasolka

yolanda gratuluje nowej funkcji ewentualnie mozesz mnie dopisac do listy staraczek aby było wiecej, ale oficjalnie planujemy pożądne staranka tak od lutego-marca jezeli Wam to nie bedzie przeszkadzalo. ostatnia @ 13.11.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 16:09   #2961
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Hej Jola dzięki fakt jest coraz ciężej, nie wiem co jest przyczyną tego że nam się nie udaje
Fakt długość moich cykli jest pocieszająca, bo nie musze tak długo czekać na @ Jakiś plus
A w SPA było bardzo fajnie, miałam masaż czekoladowy, masaż relaksacyjny całego ciała i zabieg odchudzający pośladki i uda . pogoda nie dopisała...byłyśmy w Kołobrzegu, ale taka odskocznia od pracy się przydała...no i mąż się stęsknił
Stary 2012-11-27, 21:01   #2962
Zafrine
Raczkowanie

GG do Zafrine

Dziękuje wszystkim za miłe słowa i trzymanie kciuków.
Jutro zabieramy Filipka do domu
Zafrine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 21:13   #2963
Irmusia81
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

jaka śliczna!

Cytat:
A poza tym 30 dc i czekam....
trzymam kciuki

Cytat:
Ja tylko na chwilę przepraszam...czytam Was cały czas.
Dostałam @...a właściwie dopiero się rozkręca...zmieńcie mi proszę dane...10 cykl...ostatnia @ 27.11
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!
przytulam

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że czasem nie wiem sama w co ręce włożyć..
Ech...
skądś to znam

Cytat:
super
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 07:51   #2964
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Hej!
my na zwolnieniu z Gabkiem drugi tydz, znowu angina, chyba w pracy mnie zjedza za ta nieobecnosc .
oj współczuję choróbska ja daję na odporność cebion multi
Super plan macie na sylwka Ja pewnie w domku go spędzę...chciałam iśc do knajpy, ale nie znalazło to poparcia wśród moich znajomych i jak na razie nikt nie ma lepszej propozycji, więc ewnie skończy się jak zawsze

Cytat:
yolanda gratuluje nowej funkcji ewentualnie mozesz mnie dopisac do listy staraczek aby było wiecej, ale oficjalnie planujemy pożądne staranka tak od lutego-marca jezeli Wam to nie bedzie przeszkadzalo. ostatnia @ 13.11.
I pewnie, że dopiszę Cię do listy, tylko uzupełnij dane tak jak i my mamy
Cytat:
Hej Jola dzięki fakt jest coraz ciężej, nie wiem co jest przyczyną tego że nam się nie udaje
Fakt długość moich cykli jest pocieszająca, bo nie musze tak długo czekać na @ Jakiś plus
No właśnie! Ja dzisiaj 32 dc, test negatywny,to ja juz nowy cykl chcę a pewnie znów jeszcze kilka dni sie naczekam
Cytat:
A w SPA było bardzo fajnie, miałam masaż czekoladowy, masaż relaksacyjny całego ciała i zabieg odchudzający pośladki i uda . pogoda nie dopisała...byłyśmy w Kołobrzegu, ale taka odskocznia od pracy się przydała...no i mąż się stęsknił
Do spedzania miło czasu wcale ladna pogoda nie potrzebna No i same plusy, czyt. wygłodniały mąz na dni płodne
Cytat:
Super! Gratuluje i zyczę Wam wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki
dziękuje, ale dzisiaj juz raczej nie trzeba, jak pisałam wyżej 32 dc i test negatywny już czuję, że @ czai się za rogiem

Dzisiaj zaczynam kompleksowe leczenie zębów
A poza tym mam kłopot, bo lekarz, który zdiagnozował mi torbiel, polecił mi przyjśc na kontrolę w grudniu. A teraz okazało się, że juz nie przyjmuję w klinice, z której ja mogę skorzystać w ramach pakietu medycznego... Wczoraj umówiłam się do innego lekarza (wybrałam jednego z trzech dostępnych giną- poczytałam opinie na "znany lekarz")i termin ustalono mi UWAGA: na 2 stycznia I teraz się zastanawiam czy nie iść prywatnie do tego pierwszego gina jeszcze w grudniu

....szkoda, że nie będę mogła na świeta pochwalić się rodzinie, że w ciąży jestem... a juz sobie wyobrażałam jak by to było pięknie.... Myślałam, że w drugą ciążę już łatwiej będzie mi zajść, ale widać, że wszystko sie powtarza.... I wcale mniej teraz nie przeżywam (mimo, że mam synka), bo drugi bobas to też moje marzenie i kiedy się nie spełnia, to też boli

Magdulec last @ 13.11

Stary 2012-11-28, 07:55   #2965
karolca
Zakorzenienie

Zafrine super! Gratulaje.
Mam nadzieje, ze pchhwalisz sie synkiem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-11-28, 12:00   #2966
magdulec
Zadomowienie

yolanda dzieki za info, wczoraj kupiłam jakis syrop multiwitaminowy bo za bardzo w aptekach nie mogłam znaleźć dla rocznego dziecka.
na szczescie Gabrys jakos dzielnie znosi chorobę, normalnie je, bawi się, nie ma goraczki tylko kaszel go meczy i wczoraj bylismy u lekarza i lewy migdałek jeszcze nie do konca ok wiec do nastepnego wt siedzimy.
zapomniałam o danych Magda, lubelskie, 31 wiosenek juz

za zeby, ja byłam na wakacjach na konrtoli i nie było az tak zle, myslałam ze po ciazy poleca mi zeby a tu tylko dwa zrobione były. mam ciotke dentystke wiec spoko, powiedziała ze juz w naszym wieku tak zeby szybko sie nie psują jak nastolatkom....

zafrine super!!!!!!!!!!!

a ja korzystam i myje okna bo ptaszyska nam ku....... narobily, ubrałam ciepło gabrysia i ciezko mu sie bawic, bo podobno ma snieg w pt padac i mróz.....

poczytałam o tym cebinmutlimie i nie było tego u nas, bo rózne rzeczy mi pokazywaly a tego nie, jak skonczy ten syrop co kupiłam to wyprobujemy to.

Edytowane przez magdulec
Czas edycji: 2012-11-28 o 12:07
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 13:27   #2967
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
za zeby, ja byłam na wakacjach na konrtoli i nie było az tak zle, myslałam ze po ciazy poleca mi zeby a tu tylko dwa zrobione były. mam ciotke dentystke wiec spoko, powiedziała ze juz w naszym wieku tak zeby szybko sie nie psują jak nastolatkom....
ja juz po.... dzisiaj jeden ząbek zrobiony, ale niestety mam jeden do leczenia kanalowego i to będzie mozna zrobić jak wbiję się na wizytę w pierwszej części cyklu doktorek nie chce ryzykować, bo przy takim leczeniu czasem się zdarza, że trzeba antybiotyk podać a tego by nie chcial przy dzidzi, więc następnym razem to zaczniemy...następna wizyta 7 stycznia i mam nadzieję, że jeśli @ zechce przyjść to przynajmniej nie pokrzyżuje mi planów z tym leczeniem

Cytat:
a ja korzystam i myje okna bo ptaszyska nam ku....... narobily, ubrałam ciepło gabrysia i ciezko mu sie bawic, bo podobno ma snieg w pt padac i mróz.....
...a mi okna niedano umyła teściowa złota kobitka

nasza aktualna lista:

Magdulec (Magda, 31 lata, lubelskie) last @ 13.11

Mamy 3zafasolkowane:

...@ dalej nie ma.... pewnie przez ten stomatologiczny stres

Stary 2012-11-29, 07:27   #2968
yolanda9
Zadomowienie

Dzień dobry!
Witam się z połowa już kawki niestety ona nie pomaga, bo nadal
Dzisiaj poszukam jakichś przepisów na dania wigilijne
miłego dnia!

Stary 2012-11-29, 08:09   #2969
karolca
Zakorzenienie

A jak @?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-11-29, 09:03   #2970
yolanda9
Zadomowienie

@ nadal brak i plamień na razie też nie ma...33 dc no ale wczoraj test negatywny

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości