Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 20:37   #3481
Soul89
Zadomowienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

06.09.2014

1. Sala: Hotel Kardamon
2. Zespol: ??
3. Kamerzysta: ??
4. Fotograf: http://justynaortyl.com/
5. Suknia:
6. Garnitur:
7. Kwiaty: Hortensje (?)
8. Wódka:
9. Samochód:
10. Tort:
11. Kolor: Szafir
12. Motyw przewodni: Morze

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg morskie.jpg (70,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje5.jpg (82,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Slide1.jpg (140,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-shell-bouquets-2.jpg (49,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 302530_285554548125140_167306672_n.jpg (74,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 308536_305688822778379_1183826222_n.jpg (92,2 KB, 12 załadowań)

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:39   #3482
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Waniliova, no u nas podobnie - teraz gotuje teściowa, ale jak zamieszkamy sami (czyli dopiero po ślubie) to będziemy tak robić.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:42   #3483
alloffkowa
Zakorzenienie

cześć ! widzę że piszecie u wigilii- u mnie tż od 3 lat chyba spędza, tzn najpierw u siebie a potem jedzie do mnie 30 km, ja u niego nigdy nie byłam i w sumie w tamtym roku zrobiło mi się troche przykro z tego powodu, bo on u mnie juz jak rodzina a ja u niego jak obca, ale nic mu nie mówiłam, a ostatnio tż powiedział że w wigilie bede jego narzeczoną już wiec nie wyobraża sobie żeby było inaczej, więc jedziemy na dwie ;-)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:52   #3484
Angel_21_
Rozeznanie

Waniliova - to tylko przeziębienie więc nic takiego tylko jestem osłabiona i zużyłam tone chusteczek

alloffkowa - u mnie jest podobna sytuacja bo u mnie TŻ jak rodzina a ja u niego tak sobie chodź nic do mnie nie mają że nie lubią itd oni po prostu tacy są i mój nawet woli u mnie spędzać czas niż u siebie więc sam ich też trochę unika ale powiedziałam że postaram się naprawić ich relacje on powiedział że całkiem możliwe że mi się uda oby
Stary 2012-11-22, 20:55   #3485
Waniliova
Zakorzenienie

poznanianka1990 my też dopiero po ślubie zamieszkamy sami i to też nie od razu bo trzeba dom wykończyć jakieś pół roku po ślubie... chyba, że znajdziemy super płatne prace i wykończymy szybciej

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
cześć ! widzę że piszecie u wigilii- u mnie tż od 3 lat chyba spędza, tzn najpierw u siebie a potem jedzie do mnie 30 km, ja u niego nigdy nie byłam i w sumie w tamtym roku zrobiło mi się troche przykro z tego powodu, bo on u mnie juz jak rodzina a ja u niego jak obca, ale nic mu nie mówiłam, a ostatnio tż powiedział że w wigilie bede jego narzeczoną już wiec nie wyobraża sobie żeby było inaczej, więc jedziemy na dwie ;-)
Super

Angel_21_ a, to do wesela na pewno Ci przejdzie

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Dobra dziewczyny ja mykam, TŻ już z pracy wrócił

Do jutra, dobranoc
Stary 2012-11-22, 21:03   #3486
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
No i fajnie
Ja nie wiem, czy będziemy mieć rozdzielność, wyjdzie w praniu, jak już będziemy mieć własne DG.
Ja trochę inaczej patrzę na rodzinę, bo sama wychowałam się w rodzinie będącej zaprzeczeniem tradycyjnej - moja mama zrobiła karierę, zarabia dużo lepiej niż ojciec, tata ze mną siedział w domu i nie pracował jak byłyśmy małe z siostrą... Ja i tak skaczę nad moim bardziej niż moja mama nad ojcem - bo ona nie skacze wcale Moi rodzice nie mają wspólnych kont, mają podział kto za płaci i to się sprawdza.
To u mnie tez rodzice mają osobne konta, ale to tata zarabia więcej, wiec przelewa mamie co miesiac tyle, by starczyło "na życie" plus mama dokłada ze swoich, a reszte każdy sobie odkłada

W ogóle dziewczyny informuję Was, nie wiem czy wiecie, że w rossmanie jest kolorowy tydzień i dają 40% zniżki na wszystkie kosmetyki do makijażu! Ja juz sie dzis obkupiłam
Stary 2012-11-22, 21:09   #3487
poznanianka1990
Zakorzenienie

agunineczka, dostałam e-maila o tej promocji. Ja kosmetyki do make up'u kupuję w Naturze, jedynie podkład w Rossmannie.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-11-22, 21:27   #3488
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
W ogóle dziewczyny informuję Was, nie wiem czy wiecie, że w rossmanie jest kolorowy tydzień i dają 40% zniżki na wszystkie kosmetyki do makijażu! Ja juz sie dzis obkupiłam
Dobrze wiedzieć bo jutro jadę do Krakowa na uczelnię i przy okazji chcę wstąpić do galerii do rossmana

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:28   #3489
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hejka

Dziś znów w pracy zapieprz, w dodatku jakaś jelitówka krąży... Ale ja póki co (tfu, tfu odpukać) dobrze się czuję

Kupiłam dzisiaj wreszcie buty na fakturę! Wczoraj wieczorem stwierdziłam, że szukam takich: http://www.google.pl/imgres?q=buty+s...26&tx=66&ty=72 (link przypadkowy - sugerowałam się zdjęciem,a nie artykułem )
No i kupiłam za niecałe 60zł - szare Więc jestem mega zadowolona

Ze smutnych wiadomości to muszę w przyszłym tygodniu się wybrać do lekarza rodzinnego, bo cały czas mam wysoki cukier... Tzn. albo na górnej granicy normy albo lekko podwyższony...

Co do świąt - my zawsze Wigilię osobno spędzaliśmy, każde w swoich domach, a święta razem - u mnie w rodzinie lub u niego. A teraz pewnie całe święta razem spędzimy, tylko nie wiem jeszcze gdzie

Kishlaczkowa, witaj Macie już ustaloną jakąś konkretną datę?
Boże, ja też myślałam, że do pracy szukasz butów, patrzę i doznałam szoku a chodzicie ubrane normalnie, czy macie jakiś roboczy strój przy maluchach? Ciekawi mnie to

Cytat:
Umiem zrobić kilka potraw, ale nie znoszę tego i migam się jak mogę. Najlepiej wychodzi mi mrożona pizza A zamawiana jeszcze lepiej. Uważam, że rynek gotowych potraw jest zdecydowanie zbyt ubogi, chyba już wszystkiego spróbowałam
A można spędzać osobno całkiem zwyczajnie, zawsze spędzamy osobno i to dla nas normalne.
Ja to bym ozłociła tego, który wymyślił te wszystkie knorr'owe cuda typu spaghetti, marynaty itp. Nie chcę nic mówić, ale mojemu Tż'owi najbardziej smakuje spaghetti napoli, które robię z sosem bolgnese z knorra (tak tak, nie napoli) i dodaję swoje przyprawy. No i mrożone zapiekanki też lubię

A święta w przyszłości to sama nie wiem, jak będziemy spędzać... póki co każdy u siebie. A potem chyba u mnie w domu. Ewentualnie wieczorem do teściów. Albo przywlokę ich wszystkich do siebie

Cytat:
To u mnie tez rodzice mają osobne konta, ale to tata zarabia więcej, wiec przelewa mamie co miesiac tyle, by starczyło "na życie" plus mama dokłada ze swoich, a reszte każdy sobie odkłada

Dlaczego po co łaaaj mi to mówisz a miałam omijać rossmanna szeroki łukiem
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:32   #3490
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Boże, ja też myślałam, że do pracy szukasz butów, patrzę i doznałam szoku a chodzicie ubrane normalnie, czy macie jakiś roboczy strój przy maluchach? Ciekawi mnie to

Ja to bym ozłociła tego, który wymyślił te wszystkie knorr'owe cuda typu spaghetti, marynaty itp. Nie chcę nic mówić, ale mojemu Tż'owi najbardziej smakuje spaghetti napoli, które robię z sosem bolgnese z knorra (tak tak, nie napoli) i dodaję swoje przyprawy. No i mrożone zapiekanki też lubię

A święta w przyszłości to sama nie wiem, jak będziemy spędzać... póki co każdy u siebie. A potem chyba u mnie w domu. Ewentualnie wieczorem do teściów. Albo przywlokę ich wszystkich do siebie

Dlaczego po co łaaaj mi to mówisz a miałam omijać rossmanna szeroki łukiem
Hmmm bo pewnie i tak kiedys byś nie ominęła a lepiej nie ominąc jak jest promocja, niż wtedy, kiedy jej nie ma
Stary 2012-11-22, 21:37   #3491
poznanianka1990
Zakorzenienie

Anulka, ubiór dowolny, ale musimy mieć fartuszki Każda z nas się raczej przebiera, chociażby dla wygody, no i gdyby się zdarzyło, że się pobrudzimy. Ja akurat chodzę w spodniach dresowych, koszulce z krótkim rękawem, do tego mam bluzę na zamku i na to fartuszek No i obowiązkowo buty na zmianę, tzn. laczki, a ja mam te balerinki

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-11-22, 22:01   #3492
klaudia1534
Raczkowanie

Ale mi dzień szybko zleciał, nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć
Podpisaliśmy umowę z zespołem i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa Czyli wszystko co powinno być załatwione z większym wyprzedzeniem już mamy, teraz pozostaje nam czekać

A co do wigilii to my do tej pory spędzaliśmy oddzielnie, ale zaraz po kolacji P. do mnie przyjeżdża i wieczór spędzamy już razem i ewentualnie idziemy na pasterkę pierwszy i drugi dzień świąt spędzamy jeden u mnie, drugi u P. W tym roku pewnie też tak jeszcze będzie.

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 22:42   #3493
Loczek_brown
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was pokrótce

Cytat:
oj tam, na razie to jest lincz na mnie Tak jestem złą narzeczoną, spędzamy osobno Wigilię, nie znoszę gotować i nigdy mu nic nie wyprasowałam, chociaż mieszkaliśmy razem 5 lat W dodatku zaganiam go do sprzątania biedaczka
Co do Wigilii, my jesteśmy już ze sobą 5,5 roku i nigdy nie spędziliśmy Wigilii razem, zawsze każde z nas spędza ją u swojej Babci i póki co też nie wyobrażam sobie inaczej Widzimy się zawsze w 1szy/2 dzień świąt. Nie byłabym w stanie zrezygnować z Wigilii z moją rodziną, TŻ również, więc na pewno wypracowanie kompromisu będzie trudne. Co do gotowania, sprzątania, prania, prasowania itd. mam bardzo podobne podejście jak velika pranie wspólnie robimy tylko to w pralce wszystko co w rękach TŻ pierze sobie sam Gotuje - uwaga TŻ, ja tylko w weekendy, choć wtedy często gotujemy razem. A sprzątamy zawsze na zmianę Chyba jestem okropną narzeczoną Aa no i nie prasuję za TŻta czasem coś się zdarzy, ale to sporadycznie

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 23:01   #3494
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cześć dziewczyny
Melduję się, zaglądałam ale jakoś cała sytuacja z naszym piesem mnie roztroiła
Dziś całe szczęście czucie w ogonie mu wróciło więc nerwy nie zostały uszkodzone Niestety widoczne jest zakrzywienie, duża opuchlizna nadal się utrzymuje, niedowład dalej jest w 3/4 części ogona
Byłam znów na kontroli u weta złamanie wykluczone, każe inne stłuczenia, zwichnięcia muszą się same zagoić jednak nie ma gwarancji ,że ogon wróci do stanu z przed wypadku
Trzeba się cieszyć że nie są uszkodzone nerwy w ogonie i udało się uniknąć amputacji
Jutro zaczynam maraton w pracy do poniedziałku po 12godzin dziennie więc pewnie nie będzie kiedy z Wami posiedzieć
Tż zły na mnie że jak mogłam nie przewidzieć tego że pies miał taki wypadek.. no niestety nie jestem jasnowidzem, a oprócz niego biegało stado psów więc kto by to przewidział... źle mi z tym
Przepraszam za te smęty

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 23:39   #3495
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Witajcie PM 2014!

Za namową Waniliova postanowiłam dołączyć do Waszego grona PM-ek 2014, ponieważ i mój ślub odbędzie się w tym pięknym roku!

Witaj

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja chyba odpuszczam, nie mam siły się kłócić, nie warto. Szkoda moich nerwow Pojutrze wesele, mam nadzieję, że będziemy daleko od nich siedzieli

Dokładnie nie ma co sie denerwowac... teraz jeszcze odpuść ale juz po ślubie nie daj sie xD

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Eh, dziewczyny złapałam jakiegoś dołka dzisiaj do południa byliśmy z TŻ w kilku firmach CV pozostawiać, tzn. głównie on bo to takie firmy logistyczne/magazyny. I nigdzie nikogo nie szukają... oczywiście TŻ strasznie się wkurzył, zaczął gadać, że on już nie wie co ma robić, że dzisiaj to najważniejsze są znajomości, itp. Ja mam inne zdanie i nie poddaje się tak szybko więc na dodatek pokłóciliśmy się o to ja w ogóle nie mam pracy (pisałam Wam, że zwolniłam się u tego kretyna), a TŻ szuka lepszej, a konkretnie lepiej płatnej...

Ja już nie wiem co mam robić i jak przemówić to TŻ... on nieraz sam mówi, że trzeba jeździć, szukać, a nieraz, że to nic nie daje teraz dzwonił do mnie i powiedział, że nie umie pracować jak jesteśmy pokłóceni i jak wie, że ja w domu się denerwuje powiedział też, że według niego powinnam sobie zmienić faceta...

Dodam jeszcze, że chyba trochę za bardzo pojechałam mu dzisiaj ''po gaciach''...

Musisz go zrozumieć... rzeczywiście cieżko jest znależć teraz samemu prace... mój Tz jest zakochany w swojej pracy i nie zamieniłby na żadną inną dlatego też nie rozumie mnie ze boje się ze kiedyś nie znajde odpowiedniej pracy, pracy w moim zawodzie (

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
O świętach gadacie my spędzamy od zawsze Wigilię oddzielnie, ja u moich dziadków, on u swoich. I nie wyobrażam sobie inaczej. Najczęściej śpię u babci, więc widzimy się dopiero w 1 dzień świąt wieczorem, jak wracam. Po ślubie pewnie też tak będziemy robić, bo ja nie zrezygnuję z Wigilii z dziadkami i on pewnie też nie.

Ja też spędzam z Tz oddzielnie świeta ale on zawsze po swojej wigili przyjeźdza do mnie posiedziec a pózniej jedziemy na pasterke I dzien swiat u mnie a II u niego
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 00:07   #3496
cikulada
Zadomowienie

Chciałabym się z wami pożegnać bo jutro rano jadę do Krakowa na studia w związku z czym odezwę się dopiero w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek także życzę wam miłego weekendu Dobranoc

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 08:00   #3497
Molise
Zakorzenienie

Cytat:

aaa w ogóle się jaram! Dzwoniła do mnie babka z sali i zwolnił sie 28.06. wiec od razu zarezerwowałam! Zostaje tak jak planowaliśmy i we wtorek jedziemy podpisać umowę
Czyli jednak nie ślubujemy tego samego dnia .... Ale cieszę się, że udało się po Waszej myśli

Co do Świąt to będą nasze pierwsze wspólne Tż pewnie pojedzie na Wigilię do swoich rodziców, ja do swoich. Później przyjedzie do mnie. I Dzień Świąt spędzimy z jednymi, a II z drugimi rodzicami

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 08:08   #3498
alloffkowa
Zakorzenienie

u mnie I i II dzień świąt spędzamy u mnie no bo tż pracuje w międzyczasie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-23, 08:30   #3499
Piankka
Zadomowienie

My Wigilię spędzamy najpierw u mojej mamy, w tym czasie szwagierka jest u swojej i o 19 jest następna u teściów
Teściowej na prezent kupię parowar, bo chciała a teściowi wódkę, albo wino.
Byliśmy ostatnio w media markt i była promocja ekspresów dolce gusto i w sumie ustalilismy, że go kupimy na święta, zaś jednak pomyśleliśmy, że od teściów chcemy na święta. Jak sie później dowiedziałam jaki ekspres mój ukochany sobie od taty zażyczył to myślałam, że go ubije całkiem inny niz ustaliliśmy - nie na kapsułki a na ziarno i dwa razy droższy nakrzyczałam na niego, że takiego nie chce(bo jeszcze bedzie, że sobie życzę nie wiadomo czego, za nie wiadomo ile )

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja tak nie uważam. Też jestem za tym, by gotować wspólnie. Ale jeśli np. mąż wcześniej wraca z pracy to on powinien się zająć obiadem i odwrotnie - gdy żona wraca wcześniej to ona gotuje. Takie jest moje zdanie Tylko niestety nie zawsze jest to możliwe do wykonania

A do sprzątania swojego C. nie muszę ganiać, sam to robi. Sprzątamy wspólnie. Ja nie jestem z tych, co uważają, że to baba ma tylko sprzątać, gotować, prać itd. Moja teściowa tak uważa, ja NIE
Ja nie gotuję w ogóle(jedynie psom) oznajmiłam to tż na początku, że gotować nie będę do momentu aż nie wyprowadzimy się na swoje, poza tym teściowa sama chce gotować dla wszystkich. Sprzątać to sprzątam, ale dom a nie po tż(bo od tego dała mu Bozia raczki i nóżki, aby poszedł to zrobić)
Ostatnio notorycznie przez 3 dni idąc do łazienki(tż wstawał wcześniej) zastawałam na zlewie piankę do golenia, obok zamknięcie od pianki na zlewe i podnosząc było na zlewie odciśnięte kółko od pianki zaschnięte. No ale nic 3dni sprzatałam i chowałam do szafki tż, czwartego dnia zastałam widok ten sam, wzięłam piankę i wyrzuciłam do śmieci(nie interesowało mnie czy była nowa czy nie) proszeniem nie potrafi to może jak zaczne wyrzucać to się nauczy
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 08:37   #3500
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
My Wigilię spędzamy najpierw u mojej mamy, w tym czasie szwagierka jest u swojej i o 19 jest następna u teściów
Teściowej na prezent kupię parowar, bo chciała a teściowi wódkę, albo wino.
Byliśmy ostatnio w media markt i była promocja ekspresów dolce gusto i w sumie ustalilismy, że go kupimy na święta, zaś jednak pomyśleliśmy, że od teściów chcemy na święta. Jak sie później dowiedziałam jaki ekspres mój ukochany sobie od taty zażyczył to myślałam, że go ubije całkiem inny niz ustaliliśmy - nie na kapsułki a na ziarno i dwa razy droższy nakrzyczałam na niego, że takiego nie chce(bo jeszcze bedzie, że sobie życzę nie wiadomo czego, za nie wiadomo ile )

Ja nie gotuję w ogóle(jedynie psom) oznajmiłam to tż na początku, że gotować nie będę do momentu aż nie wyprowadzimy się na swoje, poza tym teściowa sama chce gotować dla wszystkich. Sprzątać to sprzątam, ale dom a nie po tż(bo od tego dała mu Bozia raczki i nóżki, aby poszedł to zrobić)
Ostatnio notorycznie przez 3 dni idąc do łazienki(tż wstawał wcześniej) zastawałam na zlewie piankę do golenia, obok zamknięcie od pianki na zlewe i podnosząc było na zlewie odciśnięte kółko od pianki zaschnięte. No ale nic 3dni sprzatałam i chowałam do szafki tż, czwartego dnia zastałam widok ten sam, wzięłam piankę i wyrzuciłam do śmieci(nie interesowało mnie czy była nowa czy nie) proszeniem nie potrafi to może jak zaczne wyrzucać to się nauczy
lubię to
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-23, 08:44   #3501
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
haha i człowiek od rana ma lepszy humor
Piankka, you made my day

Witam się standardowo kawusią
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 08:50   #3502
Piankka
Zadomowienie

Tak samo, sprzątam wczoraj... oczywiście tż stolik nocny ominęłam szerokim łukiem bo tam PINCET szklanek... zabraknie mu na nim miejsca to je sprzątnie I została butelka sprite na biurku(było tam no 1/4 butelki, oczywiście też mówiłam aby sprzątnął... no nie zrobił, więc wzięłam sprite wylałam do zlewu - buteleczkę wyrzuciłam

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Ale tak to jest jak ma się teściową taką jak moja... to tak są później dzieciory wychowywane(czyli tż) rzuci gdzie popadnie, a teściowa sprzątnie...
Nie! u mnie tak nie będzie Jak widzę w salonie szklankę na stole, to gdy sprzątam(podniosę szklankę) aby umyć stół, zaś odłożę szklankę w miejsce w którym ją zastałam to tżowa szklanka
Stary 2012-11-23, 09:01   #3503
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

u mnie jest inaczej Teściowa wychowała swoich chłopaków jak należy TŻ po sobie sprząta, potrafi upiec dla mnie ciasto i robi najlepsze naleśniki pod słońcem
Poza tym sam pierze swoje ubrania i zmywa po obiedzie Taki mi się trafił okaz!

Edit
ale mi się podobają te filmy http://www.dziedzicfilm.pl/...
Właśnie na takim czymś mi zależy, fajny teledysk ślubny. Tylko dlaczego tak daleko ode mnie, 200 km w jedną stronę nic innego w swojej okolicy nie mogę znaleźć.
Dziewczyny z 3miasta, może Wy wiecie czy gdzieś w 3mieście ktoś robi takie teledyski ślubne na dobrym poziomie?

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2012-11-23 o 09:05
Stary 2012-11-23, 09:28   #3504
Waniliova
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim

Cytat:

Ooo, fajnie, że powiedziałaś o tej promocji jutro się wybiorę

klaudia1534 gratuluję podpisania umowy z zespołem

Paati89 cieszę się, że z pieskiem już lepiej jak TŻ może Cię o to oskarżać? faceci

ane3kaa ale ja go rozumiem i staram się mu pomóc, cierpliwość, ale to już za długo trwa w sumie to prawie dwa lata, więc nie dziwie się, że jest tak załamany... a ja razem z nim... swoją i jego sytuacją

cikulada wzajemnie miłego weekendu

Cytat:
tak to jeszcze nie robiłam, ale na pewno to wypróbuję

Cytat:
Tak samo, sprzątam wczoraj... oczywiście tż stolik nocny ominęłam szerokim łukiem bo tam PINCET szklanek... zabraknie mu na nim miejsca to je sprzątnie I została butelka sprite na biurku(było tam no 1/4 butelki, oczywiście też mówiłam aby sprzątnął... no nie zrobił, więc wzięłam sprite wylałam do zlewu - buteleczkę wyrzuciłam

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Ale tak to jest jak ma się teściową taką jak moja... to tak są później dzieciory wychowywane(czyli tż) rzuci gdzie popadnie, a teściowa sprzątnie...
Nie! u mnie tak nie będzie Jak widzę w salonie szklankę na stole, to gdy sprzątam(podniosę szklankę) aby umyć stół, zaś odłożę szklankę w miejsce w którym ją zastałam to tżowa szklanka
Dooookładnie! Mój TŻ tak samo został nauczony, ale ja na pewno nie będę tego tolerować sam ma po sobie sprzątać!

iLoNuS_ktl to fajny okaz Ci się trafił mój sam z siebie posprząta/pozmywa jak jest sam w domu (ale to też nie zawsze!) albo jak go jakaś wena najdzie a tak to też znajduje jego kubki, talerzyki, ubrania, itp. oczywiście tak jak Piankka nie sprzątam tego jedynie jak robię większe porządki. A co do teledysku ślubnego to fajna rzecz... ale czy my z czegoś takiego skorzystamy to nie wiem jeszcze

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2012-11-23 o 09:31
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 09:35   #3505
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
u mnie jest inaczej Teściowa wychowała swoich chłopaków jak należy TŻ po sobie sprząta, potrafi upiec dla mnie ciasto i robi najlepsze naleśniki pod słońcem
Poza tym sam pierze swoje ubrania i zmywa po obiedzie Taki mi się trafił okaz!
To fajny masz ten okaz będziemy mieć zmywarkę, bo bez tego się nie obejdzie... ugotować też potrafi, ale sprzątnąć niekoniecznie jedynie jak jestem chora to się zbierze do kupy

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:

tak to jeszcze nie robiłam, ale na pewno to wypróbuję
skuteczne dzisiaj golił się elektryczną
Stary 2012-11-23, 09:38   #3506
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
To fajny masz ten okaz będziemy mieć zmywarkę, bo bez tego się nie obejdzie... ugotować też potrafi, ale sprzątnąć niekoniecznie jedynie jak jestem chora to się zbierze do kupy

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

skuteczne dzisiaj golił się elektryczną

Właśnie mój tak samo, ugotować coś potrafi, ale sprzątać to sam z siebie nie a co do zmywania to jak byliśmy sami zrobiłam grafik kto kiedy zmywa
Stary 2012-11-23, 09:44   #3507
Piankka
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie mój tak samo, ugotować coś potrafi, ale sprzątać to sam z siebie nie a co do zmywania to jak byliśmy sami zrobiłam grafik kto kiedy zmywa
taa... jakby u mnie był grafik to bym we wszystkie dni była wpisana ja
O! pies lata ze skarpetką... tża
Stary 2012-11-23, 09:45   #3508
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

Edit
ale mi się podobają te filmy http://www.dziedzicfilm.pl/...
Właśnie na takim czymś mi zależy, fajny teledysk ślubny. Tylko dlaczego tak daleko ode mnie, 200 km w jedną stronę nic innego w swojej okolicy nie mogę znaleźć.
Dziewczyny z 3miasta, może Wy wiecie czy gdzieś w 3mieście ktoś robi takie teledyski ślubne na dobrym poziomie?
Dziedzic na filmiku głównym ma Kamila Grosickiego Ależ on szczupły był

Co do filmików chyba Cię nie uratuję bo znam tylko dwa
http://www.greenart-studio.com/

http://www.fabrykaobrazu.net/
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 09:53   #3509
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
taa... jakby u mnie był grafik to bym we wszystkie dni była wpisana ja
O! pies lata ze skarpetką... tża
u nas ten grafik w sumie podziałał
Stary 2012-11-23, 09:55   #3510
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Dziedzic na filmiku głównym ma Kamila Grosickiego Ależ on szczupły był

Co do filmików chyba Cię nie uratuję bo znam tylko dwa
http://www.greenart-studio.com/

http://www.fabrykaobrazu.net/
Kuźwa czemu to musi być takie drogie
w ogóle nie myśleliśmy o kamerzyście, ale tak bardzo spodobały mi się te teledyski i taki reportaż z wesela do 30 min
Tż mnie zabije będzie to ciężka walka do stoczenia...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości