|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Joł...mój humor pozstawia wiele do życzenia...
Cytat:
Kochana zalezy mi własnie na czasie...chyba problem sie rozwiążał... Idziesz na otwrcie tej nowej rstauracji? Też o niej myślałam..... Gratulację za termin!!!! Cytat:
Proszę, zeby mnie jeszcze NIE przenosić....nie chce zapeszać... |
||
|
|
|
#4382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że problem z fachowcem się rozwiązał. Jakbyś na przyszłość potrzebowała to daj znak. Na otwarcie właśnie nie wiem czy dotrę... zobaczymy |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A chrzciny to faktycznie masa roboty. Jestem dziś jak z krzyża zdjęta. Pół nocy męczyły mnie koszmary, obudziłam się po 2 zlana potem i z walącym sercem. Musiałam wstać, trochę się ogarnąć, otworzyłam okno, żeby nie było tak gorąco i zasnęłam. Pobudka znowu o 6, bo córka szła do szkoły, weszła się spytać czy nie mam może krótkich spodenek na WF? Kochana Mamusia ma wszystko, ale musiałam wstać i poszukać. I znowu przewracałam się w łóżku do 7. Obudziłam się przed 10 i czuje się fatalnie. Nie wiem jak niektóre dziewczyny dają radę pracować w ciąży? Dla mnie to jakiś kosmos. Od jakiegoś miesiąca strasznie się męczę z zasypianiem Dzień dobry tak w ogóle. Co macie na obiad? Może ja do kogoś wpadnę i cosik pożrę? ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę pamiętać..szkoda, ze wcześniej się nie zgadałysmy... |
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem leń i dziś idę do mamy na smażoną rybkę
Jak chcesz to Ci trochę zostawię ![]() Cytat:
A Ty skąd wiesz o tej restauracji? |
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką knajpę?? ja kocham indyjskie klimaty i bombay obstawiam co miesąc kocham,kocham,kocham!!!!! Nie stresuj się kobieto..to nie jest dobry moment na stresy..ciesz sie Dziewczyny wczoraj przezylam masakryczny ból.Nigdy nie czulam bólu po sexie a wczoraj po lezałam i sie zwijałam z bólu , mialam wrażenie ze to bóle miesiączkowe x 10 bolało jak skurcze , 30 min i przeszło. Co to ????
|
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kończymy sypialnie, sypialnie(mam nadzieję pokój dla dziecka) i łązienke na piętrze. Dużo tego, duzo metrów a budżet ograniczony....buuu O tej nowej restauracji wszyscy mówią. Linka to pewnie jakiś skurcz...może zła pozycja czy coś? Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ból nie wiem od czego, może szyjka była tak nisko i ją zawadziliście... Współczuję ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Coś czuję, że Ty masz na myśli Buddę, ale to jest tajska, tylko, że właścicielka Bombaju ją otwiera. Ta o której ja piszę to mała knajpka w centrum handlowym Fala.
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Szyjka nisko , była uderzana i wprowadziła macicę w rezonans i ona zaczeła sie kurczyc? buheuhe ale teoria :P jak sie to powtórzy wezme nospe..albo lepiej przed juz wezme profilaktycznie..jakaś masakra. Ból trwał niedługo , był od razy po i nie chce takiego czegoś wiecej przeżyć.
W poniedzialek po pracy w takim razie ide do tej knajpy na obiadzio mniam !!!!!Szyjka nisko to zamknieta?ja miałam dosłownie wrażenie ze to boli mnie to moje przeklęte tyłozgięcie , mialam wrażenie jak by macica operała sie na jelicie i drgała..takjakby ból miesiączkowy + chęć załatwienia się e-e Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-11-23 o 11:34 |
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To coś pomyliłam??? ![]() Ładnie....aż mi sie jeść zachciało... |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robicie smaka
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
No i tym samym sama głodna się zrobiłam. Idę wciągnąć kanapki...
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze biały barszcz..dzis męża nie ma wiec ja go zjem dokońca...
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
No i smaka robią!!! Nie dobre kobitki. Zjadłam bym sobie coś tajskiego albo hinduskiego. mniam...
![]() Cytat:
A tak serio, to czasami bywa takie coś, potem przejdzie i nie wiadomo w ogóle co to było. Życzę aby nie wróciło. Muszę jechać do miasta, parę spraw ogarnąć. A potem obiad zrobić, bo za rybkę Dedra to ja podziękuję,
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-11-23 o 12:31 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie zadna implantacja dzis znowu delikatne plamienia, do tego tempka sukcesywnie od 3 dni spadala i dzis z 37 zleciala na 36,77 a to dopiero 8 dzien II fazy nie ogarniam juz mojego organizmu, tak sie ladnie wykres zapowiadal... http://28dni.pl/cycles/196320 poki co cmi mnie znowu z lewej strony w dole brzucha. nuna gratulacje 10 tc Linka odnosnie bolu nie pomoge, ale tez mam tylozgiecie i niestety wiem jak to czasem moze podczas przytulanek zabolec :/ u mnie dzis na sniadanio-obiadek byl cheesburger nie chce mi sie dla samej siebie gotowac, mloda na szczescie w zlobku je. a dzis jeszcze na wyklady... jezu jak mi sie nie chce
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2012-11-23 o 12:38 |
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam traume i boje sie sexu Cytat:
raz owu 18 dc a raz 12 , a cykl ciągle taki sam długi jedyne co niezmienne w moich cyklach to piekielny ból cycków..wczoraj mało nie płakałam tak mnie bolały,dzis w nocy i rano zero bólu , potem rozbolały tak samo jak wczoraj..masakraPytanie do Ciebie Baju jak palcem czujesz tyłozgięcie?? |
||
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wyczuwania tylozgiecia, to ja szyjki ogolnie nie badam, dwa albo trzy razy probowalam i nie mam jej totalnie na wprost, tylko mam wrazenie ze jest z deka skierowana ku tylkowi nie wiem czy dobrze zobrazowalam.
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie badałam szyjki ale ostatnio sie na oglądalam zdjęć o obrazków i wolałam zapytać. Obciełam pazury i wsadziłam tam gdzie trza i mam dziwne wrażenie..palca można wsadzic jak by w 2 miejsca ale na rysunku właśnie było coś takiego ze przy tyłozgięciu po to leży się na brzuchu ze szyjka jest zlokalizowana dziwnie i w tej "przedniej' przegrodzie..co Ty na to?:P
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj TŻ mnie wkurzył bo poszedł do mamy na chyba 3 godziny (zaraz obok) a ja siedziałam w domu jak debil bo sama nigdzie nie wychodze jak jest ciemno
wiec do dzis rana byłam zla kiedy w koncu odkrył że chciałam iść z nim ![]() na dodatek mu powiedziałam że jade po wyniki i do galerii zobaczyc na sukienki i go nie biore, to biedny mnie prosił żebym go wzieła no i oczywiście się złamałama wczoraj w łazience napisał markerem na ubikacji "kocham Ilonke" na pralce "tak, kocham Cie" na ścianie "kocham Cię" i na drzwiach "przepraszam za szkody ale naprawdę Cię kocham" myślałam że padne ze śmiechu Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a tak wogole to witam ![]() i moze ten film jest ok, bo moja mama myslala ze to komedia zreszta po reklamie mi się też tak wydawało ale ogolnie mowi ze bardzo dolujacyIsia mam dokładnie tak samo, raz chodze o 1 spać raz o 21 jestem z męczona, a tak czy tak budze się o 4-5-6 i zasypiam o 8 albo nie zasypiam wogole. Dziś zasnęłam o 8 i obudziłam się o 11.. więc czuje się okrutnie... jade do szpitala po wyniki tarczycy
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-11-23 o 13:20 |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
isiu? a powiedziec Ci cos??
moja szefowa jest tajka i zawsze jak pracujemy razem, to mnie karmi tajskim jedzonkiem;D;D;D i nie musze do restauracji chodzic;D
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Romantyk nie ma co
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luna ale tz mial super pomysl
|
|
|
|
|
#4404 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki tarczycy ![]() Ja też ostatnio coś spać nie mogę. Zasnąć nie mogę, jak już zasnę to się budzę, potem się budzę 5-6 i już nie mogę zasnąć znowu. ![]() Cytat:
Ja to w ogóle marzę, żeby do Tajlandii pojechać. ![]() Kolejną tabletkę musiałam zjeść, bo niewyróbka...
|
||
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOOOooo jak słodko Kochany ten Twój przyszły mąż ![]() Ja się boje to prawda....w sumie, to juz się tak nie denerwuje..na nic nie mam wpływu nie? Cytat:
Ja zjadłam zupe i 2 toffii |
||
|
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
witam sie,,,
nie nadrobilam przyznaje bez bicia. naganialam sie dzis po urzedach ze jestem wypruta jak stonka po opryskach dotarlam do pracy i mi tu tak goraco teraz ze az mi sie w glowie zakrecilo.wczoraj z TZ poprawilismy przytulanki i niech sie dzieje wola nieba.... (oby byla kruszynka ) O 15 jadziemy na ten wyjazd integracyjny i do niedzieli juz z TZ nie podzialamy.. musi wystarczyc to co bylo ![]() Mysle, ze pecherzyk 17,5mm od poniedxzialku juz urosl na tyle, ze pekl wczoraj... dzis juz jajnika nie czuje... zatem mam nadzieje, ze biala armia TZta dziala skutecznie tam... ![]() Zycze Wam kochane milego weekendu. odezwe sie w poniedzialek papa
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet powiedzialam o tym Net(szefowa) to juz mi zapowiedziala, ze jak pojedziemy to ona swoja przyjaciolke zatrudni do oprowadzania nas![]() tak, ale my akurat pojedziemy trzeba by troche kasiury na bilety poswiecic, a reszta? tez nie tania
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja tak na szybko. Okresu dalej brak a tempka Rosnie
Nie mam pojecia o co biega no ale juz wyluzowalam. Nie ma szans na ciaze zresza rano czulam brzuch przez kilka min ale puki co spokoj i nie wiem o co chodzi. Jak @ nie przyjdzie do przyszlego tyg to musze sie pewnie znowu do gina wybrac
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

Jutro mąż hindus mojej szefowej otwiera knajpkę indyjską i zapraszają na otwarcie. Ale nie wiem czy chce mi się iść, bo po pierwsze czuję, że @ da mi popalić a po drugie TŻ jutro będzie długo w pracy. Także chyba jutro będzie dzień odpoczynku.
kocham,kocham,kocham!!!!!
bolało jak skurcze , 30 min i przeszło. Co to ????

dzis znowu delikatne plamienia, do tego tempka sukcesywnie od 3 dni spadala i dzis z 37 zleciala na 36,77
a to dopiero 8 dzien II fazy
nie ogarniam juz mojego organizmu, tak sie ladnie wykres zapowiadal...
raz owu 18 dc a raz 12 , a cykl ciągle taki sam długi 
ale ogolnie mowi ze bardzo dolujacy