Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 11:02   #4381
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Joł...mój humor pozstawia wiele do życzenia...

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Kocur zależy co potrzebujesz robić. Mój tato się tym zajmuje. Jak chcesz to zapraszam na PW. Tylko z terminami może być ciężko, bo jest dość rozchwytywany...

.

Kochana zalezy mi własnie na czasie...chyba problem sie rozwiążał...

Idziesz na otwrcie tej nowej rstauracji? Też o niej myślałam.....

Gratulację za termin!!!!

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Nuna jest jak sie nie myle w mamuskach.. no a na Kocurka i Anulke czekalam z prywatna prosba o przeniesienie i podanie daty porodu

Proszę, zeby mnie jeszcze NIE przenosić....nie chce zapeszać...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:08   #4382
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Joł...mój humor pozstawia wiele do życzenia...

Kochana zalezy mi własnie na czasie...chyba problem sie rozwiążał...

Idziesz na otwrcie tej nowej rstauracji? Też o niej myślałam.....

Gratulację za termin!!!!

Proszę, zeby mnie jeszcze NIE przenosić....nie chce zapeszać...
co z humorem nie ta?
Dobrze, że problem z fachowcem się rozwiązał. Jakbyś na przyszłość potrzebowała to daj znak.
Na otwarcie właśnie nie wiem czy dotrę... zobaczymy
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:12   #4383
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiula3335 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem taka zabiegana bo mam chrzciny u rodzinki w niedziele i pomagam przy przyjeciu dzisiaj mam 8 dc i juz zaczynam sie brac do roboty z tż od wczoraj ja z tż jestesmy 6 lat w sumie od 9 miesiecy zareczeni ale jeszcze nie mamy planow co do slubu. i jeszcze dowiedzielismy sie ze tż ma chyba zoltaczke typu c;( w poniedzialek idzie zrobic szereg badan. zobaczymy co bedzie. ale boje sie strasznie;/
Ups, to nie zazdroszczę. Ale ta żółtaczka to chyba jest z tych lżejszych, że tak powiem? Można to wyleczyć?
A chrzciny to faktycznie masa roboty.

Jestem dziś jak z krzyża zdjęta. Pół nocy męczyły mnie koszmary, obudziłam się po 2 zlana potem i z walącym sercem. Musiałam wstać, trochę się ogarnąć, otworzyłam okno, żeby nie było tak gorąco i zasnęłam. Pobudka znowu o 6, bo córka szła do szkoły, weszła się spytać czy nie mam może krótkich spodenek na WF? Kochana Mamusia ma wszystko, ale musiałam wstać i poszukać. I znowu przewracałam się w łóżku do 7. Obudziłam się przed 10 i czuje się fatalnie. Nie wiem jak niektóre dziewczyny dają radę pracować w ciąży? Dla mnie to jakiś kosmos. Od jakiegoś miesiąca strasznie się męczę z zasypianiem. Jak się nie budzę w nocy to jest sukces. Nie ma opcji żebym obudziła się wyspana o 7-8. Dziś wyglądam jak cień i snuje się jak cień.

Dzień dobry tak w ogóle.

Co macie na obiad? Może ja do kogoś wpadnę i cosik pożrę?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:13   #4384
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
co z humorem nie ta?
Dobrze, że problem z fachowcem się rozwiązał. Jakbyś na przyszłość potrzebowała to daj znak.
Na otwarcie właśnie nie wiem czy dotrę... zobaczymy
Po prostu sie stresuje, remont przed nami....jakoś tak...

Będę pamiętać..szkoda, ze wcześniej się nie zgadałysmy...

Synuś
Stary 2012-11-23, 11:23   #4385
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Co macie na obiad? Może ja do kogoś wpadnę i cosik pożrę?
Ja jestem leń i dziś idę do mamy na smażoną rybkę Jak chcesz to Ci trochę zostawię

Cytat:

Będę pamiętać..szkoda, ze wcześniej się nie zgadałysmy...
Remonty są rzeczywiście stresujące, nie lubię tego a też czeka nas remont przedpokoju i sypialni. Nienawidzę remontu, wala się syfu pełno i kurzu. Bleee...
A Ty skąd wiesz o tej restauracji?
Stary 2012-11-23, 11:23   #4386
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

Witam piątkowo! Jeszcze tylko 6 godzin i weekend. Potrzebuję go. @ się rozkręciła, zdycham na maxa. Jadę na prochach przeciwbólowych. Wczoraj oczywiście znowu sobie troszkę popłakałam w rękaw TŻ. Obejrzeliśmy sobie fajną komedię i dziś jest już lepiej. Co do terminu ślubu to zrobimy tydzień później, czyli 20.04. Trudno się mówi, chociaż wciąż nie mogę uwierzyć, że u nas w usc mają takie durne zasady. Jutro mąż hindus mojej szefowej otwiera knajpkę indyjską i zapraszają na otwarcie. Ale nie wiem czy chce mi się iść, bo po pierwsze czuję, że @ da mi popalić a po drugie TŻ jutro będzie długo w pracy. Także chyba jutro będzie dzień odpoczynku.
Piątek , piąteczek,piątunio !!!!!
Jaką knajpę?? ja kocham indyjskie klimaty i bombay obstawiam co miesąc kocham,kocham,kocham!!!!!

Cytat:
Nie stresuj się kobieto..to nie jest dobry moment na stresy..ciesz sie

Dziewczyny wczoraj przezylam masakryczny ból.Nigdy nie czulam bólu po sexie a wczoraj po lezałam i sie zwijałam z bólu , mialam wrażenie ze to bóle miesiączkowe x 10 bolało jak skurcze , 30 min i przeszło. Co to ????
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:27   #4387
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem leń i dziś idę do mamy na smażoną rybkę Jak chcesz to Ci trochę zostawię

Remonty są rzeczywiście stresujące, nie lubię tego a też czeka nas remont przedpokoju i sypialni. Nienawidzę remontu, wala się syfu pełno i kurzu. Bleee...
A Ty skąd wiesz o tej restauracji?

My kończymy sypialnie, sypialnie(mam nadzieję pokój dla dziecka) i łązienke na piętrze.

Dużo tego, duzo metrów a budżet ograniczony....buuu

O tej nowej restauracji wszyscy mówią.

Linka to pewnie jakiś skurcz...może zła pozycja czy coś?

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Jaką knajpę?? ja kocham indyjskie klimaty i bombay obstawiam co miesąc kocham,kocham,kocham!!!!!

Dziewczyny wczoraj przezylam masakryczny ból.Nigdy nie czulam bólu po sexie a wczoraj po lezałam i sie zwijałam z bólu , mialam wrażenie ze to bóle miesiączkowe x 10 bolało jak skurcze , 30 min i przeszło. Co to ????

Synuś
Stary 2012-11-23, 11:29   #4388
dedra
Zadomowienie

Cytat:

W Fali otwierają taką małą knajpkę, będą pyszne kurczaczki, ryż, warzywka, chlebki puri i jakieś desery. Byłam nawet testerem tego kurczaczka zanim zatwierdzili menu

Ból nie wiem od czego, może szyjka była tak nisko i ją zawadziliście... Współczuję

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
O tej nowej restauracji wszyscy mówią.
Coś czuję, że Ty masz na myśli Buddę, ale to jest tajska, tylko, że właścicielka Bombaju ją otwiera. Ta o której ja piszę to mała knajpka w centrum handlowym Fala.
Stary 2012-11-23, 11:31   #4389
Linka1984
Zakorzenienie

Szyjka nisko , była uderzana i wprowadziła macicę w rezonans i ona zaczeła sie kurczyc? buheuhe ale teoria :P jak sie to powtórzy wezme nospe..albo lepiej przed juz wezme profilaktycznie..jakaś masakra. Ból trwał niedługo , był od razy po i nie chce takiego czegoś wiecej przeżyć.

W poniedzialek po pracy w takim razie ide do tej knajpy na obiadzio mniam !!!!!

Szyjka nisko to zamknieta?ja miałam dosłownie wrażenie ze to boli mnie to moje przeklęte tyłozgięcie , mialam wrażenie jak by macica operała sie na jelicie i drgała..takjakby ból miesiączkowy + chęć załatwienia się e-e

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2012-11-23 o 11:34
Stary 2012-11-23, 11:37   #4390
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
W Fali otwierają taką małą knajpkę, będą pyszne kurczaczki, ryż, warzywka, chlebki puri i jakieś desery. Byłam nawet testerem tego kurczaczka zanim zatwierdzili menu

Ból nie wiem od czego, może szyjka była tak nisko i ją zawadziliście... Współczuję

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Coś czuję, że Ty masz na myśli Buddę, ale to jest tajska, tylko, że właścicielka Bombaju ją otwiera. Ta o której ja piszę to mała knajpka w centrum handlowym Fala.

To coś pomyliłam???

Ładnie....aż mi sie jeść zachciało...

Synuś
Stary 2012-11-23, 11:57   #4391
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny robicie smaka

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:58   #4392
dedra
Zadomowienie

No i tym samym sama głodna się zrobiłam. Idę wciągnąć kanapki...
Stary 2012-11-23, 12:04   #4393
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:04   #4394
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam jeszcze biały barszcz..dzis męża nie ma wiec ja go zjem dokońca...

Synuś
Stary 2012-11-23, 12:30   #4395
IsiaG
Zadomowienie

No i smaka robią!!! Nie dobre kobitki. Zjadłam bym sobie coś tajskiego albo hinduskiego. mniam...

Cytat:

Hmm, Linka a może za dużo seksu i się zatarłaś?
A tak serio, to czasami bywa takie coś, potem przejdzie i nie wiadomo w ogóle co to było. Życzę aby nie wróciło.

Muszę jechać do miasta, parę spraw ogarnąć.

A potem obiad zrobić, bo za rybkę Dedra to ja podziękuję, nie bardzo. a nikt nie chce przygarnąć głodnej i kropka.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

Edytowane przez IsiaG
Czas edycji: 2012-11-23 o 12:31
IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:35   #4396
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Oby to była implantacja

Dziewczyny tak mi przyszło do głowy czy ta szybka @ to nie wczesne #....
kochana ja uwazam ze tutaj to wychodzi stres, nie zadne #, zreszta najlepiej niczego sie nie doszukiwac bo niczemu to nie sluzy

u mnie zadna implantacja dzis znowu delikatne plamienia, do tego tempka sukcesywnie od 3 dni spadala i dzis z 37 zleciala na 36,77 a to dopiero 8 dzien II fazy nie ogarniam juz mojego organizmu, tak sie ladnie wykres zapowiadal...
http://28dni.pl/cycles/196320

poki co cmi mnie znowu z lewej strony w dole brzucha.

nuna gratulacje 10 tc

Linka odnosnie bolu nie pomoge, ale tez mam tylozgiecie i niestety wiem jak to czasem moze podczas przytulanek zabolec :/

u mnie dzis na sniadanio-obiadek byl cheesburger nie chce mi sie dla samej siebie gotowac, mloda na szczescie w zlobku je.
a dzis jeszcze na wyklady... jezu jak mi sie nie chce
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2012-11-23 o 12:38
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:52   #4397
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Hmm, Linka a może za dużo seksu i się zatarłaś?
A tak serio, to czasami bywa takie coś, potem przejdzie i nie wiadomo w ogóle co to było. Życzę aby nie wróciło.
zatarcie boli na zewnątrz u wyjscia lub w srodku w pochwie a mnie bolało jak na @ , macica + jajniki , coś w środku.. mam traume i boje sie sexu

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nie ogarniam juz mojego organizmu, tak sie ladnie wykres zapowiadal...

Linka odnosnie bolu nie pomoge, ale tez mam tylozgiecie i niestety wiem jak to czasem moze podczas przytulanek zabolec :/

Eh wiem co czujesz,ja co cykl mam inne objawy , w innych dniach .. już męczy mnie analizowanie ich raz owu 18 dc a raz 12 , a cykl ciągle taki sam długi jedyne co niezmienne w moich cyklach to piekielny ból cycków..wczoraj mało nie płakałam tak mnie bolały,dzis w nocy i rano zero bólu , potem rozbolały tak samo jak wczoraj..masakra

Pytanie do Ciebie Baju jak palcem czujesz tyłozgięcie??
Stary 2012-11-23, 13:02   #4398
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
zatarcie boli na zewnątrz u wyjscia lub w srodku w pochwie a mnie bolało jak na @ , macica + jajniki , coś w środku.. mam traume i boje sie sexu

Eh wiem co czujesz,ja co cykl mam inne objawy , w innych dniach .. już męczy mnie analizowanie ich raz owu 18 dc a raz 12 , a cykl ciągle taki sam długi jedyne co niezmienne w moich cyklach to piekielny ból cycków..wczoraj mało nie płakałam tak mnie bolały,dzis w nocy i rano zero bólu , potem rozbolały tak samo jak wczoraj..masakra

Pytanie do Ciebie Baju jak palcem czujesz tyłozgięcie??
mi sie juz nie chce myslec nic na temat cykli, to mierzenie tempki tylko mnie stresuje

co do wyczuwania tylozgiecia, to ja szyjki ogolnie nie badam, dwa albo trzy razy probowalam i nie mam jej totalnie na wprost, tylko mam wrazenie ze jest z deka skierowana ku tylkowi nie wiem czy dobrze zobrazowalam.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2012-11-23, 13:11   #4399
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie juz nie chce myslec nic na temat cykli, to mierzenie tempki tylko mnie stresuje

co do wyczuwania tylozgiecia, to ja szyjki ogolnie nie badam, dwa albo trzy razy probowalam i nie mam jej totalnie na wprost, tylko mam wrazenie ze jest z deka skierowana ku tylkowi nie wiem czy dobrze zobrazowalam.
Dlatego ja tempki nawet nie badam , nie dość ze nie jestem w stanie codziennie tego robic o tej samej porze to jeszcze ten stres " spadła! rośnie a miała nie rosnąc" itd ...

Nigdy nie badałam szyjki ale ostatnio sie na oglądalam zdjęć o obrazków i wolałam zapytać. Obciełam pazury i wsadziłam tam gdzie trza i mam dziwne wrażenie..palca można wsadzic jak by w 2 miejsca jak bym miała 2 przegrody dosłownie .. jakby jedna od drugiej była odzielona mięśniem..ale dziwne uczucie,przestraszyłam się ze mam 2 pochwy ale na rysunku właśnie było coś takiego ze przy tyłozgięciu po to leży się na brzuchu ze szyjka jest zlokalizowana dziwnie i w tej "przedniej' przegrodzie..co Ty na to?:P
Stary 2012-11-23, 13:16   #4400
Luna0
Zakorzenienie

Wczoraj TŻ mnie wkurzył bo poszedł do mamy na chyba 3 godziny (zaraz obok) a ja siedziałam w domu jak debil bo sama nigdzie nie wychodze jak jest ciemno wiec do dzis rana byłam zla kiedy w koncu odkrył że chciałam iść z nim
na dodatek mu powiedziałam że jade po wyniki i do galerii zobaczyc na sukienki i go nie biore, to biedny mnie prosił żebym go wzieła no i oczywiście się złamałam

a wczoraj w łazience napisał markerem na ubikacji "kocham Ilonke" na pralce "tak, kocham Cie" na ścianie "kocham Cię" i na drzwiach "przepraszam za szkody ale naprawdę Cię kocham" myślałam że padne ze śmiechu i to tak fajnie jak sikałam to po kolei mi się wszystko rzucalo w oczy bo na początku to nie zauwazyłam nic. Kochany z niego łobuz

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Nuna jest jak sie nie myle w mamuskach.. no a na Kocurka i Anulke czekalam z prywatna prosba o przeniesienie i podanie daty porodu
Kocurek pewnie się boi

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

a tak wogole to witam

i moze ten film jest ok, bo moja mama myslala ze to komedia zreszta po reklamie mi się też tak wydawało ale ogolnie mowi ze bardzo dolujacy

Isia mam dokładnie tak samo, raz chodze o 1 spać raz o 21 jestem z męczona, a tak czy tak budze się o 4-5-6 i zasypiam o 8 albo nie zasypiam wogole. Dziś zasnęłam o 8 i obudziłam się o 11.. więc czuje się okrutnie...

jade do szpitala po wyniki tarczycy

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-11-23 o 13:20
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:18   #4401
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

isiu? a powiedziec Ci cos?? moja szefowa jest tajka i zawsze jak pracujemy razem, to mnie karmi tajskim jedzonkiem;D;D;D i nie musze do restauracji chodzic;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:19   #4402
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Wczoraj TŻ mnie wkurzył bo poszedł do mamy na chyba 3 godziny (zaraz obok) a ja siedziałam w domu jak debil bo sama nigdzie nie wychodze jak jest ciemno wiec do dzis rana byłam zla kiedy w koncu odkrył że chciałam iść z nim
na dodatek mu powiedziałam że jade po wyniki i do galerii zobaczyc na sukienki i go nie biore, to biedny mnie prosił żebym go wzieła no i oczywiście się złamałam

a wczoraj w łazience napisał markerem na ubikacji "kocham Ilonke" na pralce "tak, kocham Cie" na ścianie "kocham Cię" i na drzwiach "przepraszam za szkody ale naprawdę Cię kocham" myślałam że padne ze śmiechu i to tak fajnie jak sikałam to po kolei mi się wszystko rzucalo w oczy bo na początku to nie zauwazyłam nic. Kochany z niego łobuz
Po takich przeprosinach szybko bym wybaczyła Romantyk nie ma co
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:22   #4403
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja tempki nawet nie badam , nie dość ze nie jestem w stanie codziennie tego robic o tej samej porze to jeszcze ten stres " spadła! rośnie a miała nie rosnąc" itd ...

Nigdy nie badałam szyjki ale ostatnio sie na oglądalam zdjęć o obrazków i wolałam zapytać. Obciełam pazury i wsadziłam tam gdzie trza i mam dziwne wrażenie..palca można wsadzic jak by w 2 miejsca jak bym miała 2 przegrody dosłownie .. jakby jedna od drugiej była odzielona mięśniem..ale dziwne uczucie,przestraszyłam się ze mam 2 pochwy ale na rysunku właśnie było coś takiego ze przy tyłozgięciu po to leży się na brzuchu ze szyjka jest zlokalizowana dziwnie i w tej "przedniej' przegrodzie..co Ty na to?:P
ooo to ja nie wiem co na to bo ja na stojaka badalam

Luna ale tz mial super pomysl
Mel B 14/14 ✓
Stary 2012-11-23, 13:36   #4404
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Twój TŻ jest rozczulający.
Trzymam kciuki za wyniki tarczycy
Ja też ostatnio coś spać nie mogę. Zasnąć nie mogę, jak już zasnę to się budzę, potem się budzę 5-6 i już nie mogę zasnąć znowu.

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
isiu? a powiedziec Ci cos?? moja szefowa jest tajka i zawsze jak pracujemy razem, to mnie karmi tajskim jedzonkiem;D;D;D i nie musze do restauracji chodzic;D
Fajnie Ci Ja to w ogóle marzę, żeby do Tajlandii pojechać.

Kolejną tabletkę musiałam zjeść, bo niewyróbka...
Stary 2012-11-23, 13:36   #4405
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to ja nie wiem co na to bo ja na stojaka badalam

Luna ale tz mial super pomysl

Buheuhe to zadanie domowe...iść do łazienki , umyć palce , kucnąc i badać
Stary 2012-11-23, 13:47   #4406
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Kocurek pewnie się boi

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

a tak wogole to witam

i moze ten film jest ok, bo moja mama myslala ze to komedia zreszta po reklamie mi się też tak wydawało ale ogolnie mowi ze bardzo dolujacy

Isia mam dokładnie tak samo, raz chodze o 1 spać raz o 21 jestem z męczona, a tak czy tak budze się o 4-5-6 i zasypiam o 8 albo nie zasypiam wogole. Dziś zasnęłam o 8 i obudziłam się o 11.. więc czuje się okrutnie...

jade do szpitala po wyniki tarczycy

OOOOooo jak słodko

Kochany ten Twój przyszły mąż

Ja się boje to prawda....w sumie, to juz się tak nie denerwuje..na nic nie mam wpływu nie?

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Hymmmmmmmm al Ci dobrze!!!!

Ja zjadłam zupe i 2 toffii

Synuś
Stary 2012-11-23, 13:48   #4407
magbes
Zadomowienie

witam sie,,,
nie nadrobilam przyznaje bez bicia.
naganialam sie dzis po urzedach ze jestem wypruta jak stonka po opryskach dotarlam do pracy i mi tu tak goraco teraz ze az mi sie w glowie zakrecilo.
wczoraj z TZ poprawilismy przytulanki i niech sie dzieje wola nieba.... (oby byla kruszynka )
O 15 jadziemy na ten wyjazd integracyjny i do niedzieli juz z TZ nie podzialamy.. musi wystarczyc to co bylo Mysle, ze pecherzyk 17,5mm od poniedxzialku juz urosl na tyle, ze pekl wczoraj... dzis juz jajnika nie czuje... zatem mam nadzieje, ze biala armia TZta dziala skutecznie tam...

Zycze Wam kochane milego weekendu. odezwe sie w poniedzialek
papa
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:52   #4408
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Twój TŻ jest rozczulający.
Trzymam kciuki za wyniki tarczycy
Ja też ostatnio coś spać nie mogę. Zasnąć nie mogę, jak już zasnę to się budzę, potem się budzę 5-6 i już nie mogę zasnąć znowu.

Fajnie Ci Ja to w ogóle marzę, żeby do Tajlandii pojechać.

Kolejną tabletkę musiałam zjeść, bo niewyróbka...
oj, to tez jest moje marzenie nawet powiedzialam o tym Net(szefowa) to juz mi zapowiedziala, ze jak pojedziemy to ona swoja przyjaciolke zatrudni do oprowadzania nas
tak, ale my akurat pojedziemy trzeba by troche kasiury na bilety poswiecic, a reszta? tez nie tania

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:15   #4409
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam ja tak na szybko. Okresu dalej brak a tempka Rosnie Nie mam pojecia o co biega no ale juz wyluzowalam. Nie ma szans na ciaze zresza rano czulam brzuch przez kilka min ale puki co spokoj i nie wiem o co chodzi. Jak @ nie przyjdzie do przyszlego tyg to musze sie pewnie znowu do gina wybrac
Stary 2012-11-23, 14:37   #4410
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam ja tak na szybko. Okresu dalej brak a tempka Rosnie Nie mam pojecia o co biega no ale juz wyluzowalam. Nie ma szans na ciaze zresza rano czulam brzuch przez kilka min ale puki co spokoj i nie wiem o co chodzi. Jak @ nie przyjdzie do przyszlego tyg to musze sie pewnie znowu do gina wybrac
czemu nie ma?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości