Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 11:32   #1321
katherine271
Raczkowanie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

była u mnie mama i powiedziała że dla niej każdy dzień ciąży był koszmarem, że ja mam tak ja ona, że czekała tylko aż kolejne dni będą mijały byle do porodu, i coś w tym jest bo ja prócz paru dni na początku tak w terminie miesiączki jeszcze kiedy czulam się normalnie, to do teraz dzień w dzień atrakcje jakieś i końca nie widać cóż, witaj najpiękniejszy okresie w życiu kobiety (mam parę książeczek o ciąży, jakbym miała piec już by tam były bo ja nie znajduje nic dla siebie, rozpierającej energii brak i poczucia że to napiękniejszy czas), jedynie myśl o kruszynie, która za te kilka miesięcy zasili szeregi rodzinne trzyma mnie w jako tako psychicznej formie bo gdyby nie to bym się załamała. Ok, koniec smutów.
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:34   #1322
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
chciałam iść tam do szkoły, bo chcę tam rodzić. to taki szpital najbliższy miejscu gdzie mieszkam, zresztą moi rodzice dalej mieszkają Na Skarpie więc to prawie jakbym miałą rodzić w domu
Może spotkamy się na porodówce?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:34   #1323
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
W ciągu 4h wysłana do labu ?? A to ja nie wiem w jakim czasie dostarczają , tyle tylko że punkt czynny do 9, a od 15-17 mogę już odebrać w centrum miasta wynik w labie.

Gdzieś mi się obiło o uszy, że w ciągu 4 godzin od pobrania próbki- ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ja robię badania w Diagnostyce- chodziłam do oddziału gdzie mają laboratorium i punkt pobrań- dlatego np wyniki morfologii krwii online miałam już zanim zdążyłam wrócić do domu, a betę w przeciągu 2-3 godzin od pobrania krwi

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:37   #1324
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Super masz z tymi ciuszkami. Wiem coś o tym, bo jak uda nam się z dziewczynką to chyba nigdy w życiu nic nie bedę musiała kupować, bo mam po młodszej siostrze Moja mama mi ją sprezentowała na 19 urodziny i mój mały pieronek ma teraz 4 latka i przecudwne ubranka, nie mówiąc już o wózkach, łóżeczkach, laktatorach, wanienkach itd. Szok, ja mam już całą wyprawkę jak coś
To super!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Hej ja juz po. Pisze z telefonu. Wszystko ok, ale bez usg Pozniej napisze wiecej papa
Najważniejsze, że z bejbikiem wszystko ok

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Gdzieś mi się obiło o uszy, że w ciągu 4 godzin od pobrania próbki- ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ja robię badania w Diagnostyce- chodziłam do oddziału gdzie mają laboratorium i punkt pobrań- dlatego np wyniki morfologii krwii online miałam już zanim zdążyłam wrócić do domu, a betę w przeciągu 2-3 godzin od pobrania krwi
O to super!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:37   #1325
humpback
Zakorzenienie

Margosia może ale to ty musisz się wstrzymać z porodem jakieś 3-4 dni, a ja o tyle musze się pospieszyć

katherine to w takim razie życzę żeby te dni szybko ci mijały
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:39   #1326
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Margosia może ale to ty musisz się wstrzymać z porodem jakieś 3-4 dni, a ja o tyle musze się pospieszyć

katherine to w takim razie życzę żeby te dni szybko ci mijały
Nie ma problemu Poczekam

Mały
Stary 2012-11-23, 11:40   #1327
Aaś
Zakorzenienie

katherine ja wiem ze to tak łatwo powiedzieć ale naprawdę czas szybko leci zaraz będą święta, potem nowy rok, zaraz potem wiosna i ziu. koniec
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:41   #1328
Innocence_89
Rozeznanie

hej dziewczyny wracam i ja Teraz jak juz wiem, że wszystko z maleństwem ok i przestałam popadać w paranoje spokojnie mogę uczestniczyć w życiu forumowym A co u mnie Maleństwo jest całkiem zdrowiutkie dziś mija 13 tydzień i 4 dzień i o 15 mam wizyte w gina niby tylko na cytologie ale poprosze go czy możemy podglądnąć dzidziusia może już będzie widać płeć ostatnio badał mi przezierność karku i kość nosową i wszystko idealnie tak jak i wyniki badań wieć narazie śpię spokojnie. Mdłości mnie nadal męczą było kilka dni przerwy już sie ucieszyłam ale wróciły z podwójną siłą dziś poranek spędziłam nad wc
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:42   #1329
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__
Nie ma problemu Poczekam
to ja zepnę poślady i jesteśmy umówione

Cytat:
Napisane przez Aaś
zaraz będą święta
ja Świąt już się nie mogę doczekać
Stary 2012-11-23, 11:43   #1330
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
W tym roku na pewno dawali bo znajomi dostali z miesiąc temu, a narazie nie ustalili jeszcze, że nie będzie w 2013
o to trzeba monitorowaćbo ja juz spisałam na straty a tu prosze

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Lekarz pokazał 1 pęcherzyk na usg ale ja gdzieś tam z tyłu głowy mam taką myśl, że mogą być właśnie bliźniaki- na pewno nie dwujajowe ale jednojajowe to może
Pytałam ginekologa czy może być dwójeczka ale stwierdził, że raczej nie - ale zobaczymy następnym razem
W każdym razie progesteron mam wysoki (40ng/ml), beta według norm mojego laboratorium mieści się już w 7 tydoniu (i z moich obliczeń beta w ciągu 48h podskoczyła o ponad 350% a po 72h o prawie 400%, no a gdyby książkowo przysrastała w ciągu 48h o te 100% to teraz byłoby 8000jednostek a nie 15tys ) więc albo będą dwa maluchy albo co bardziej prawdopodobne Dziudziuś -Wojownik
super wieści

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak myślicie o szkole rodzenia to radzę się już zapisać!
Właśnie dzwoniłam do szpitala w którym chcę rodzić i na marzec nie ma wolnych miejsc a na majową już się nie kwalifikuję
Nie powiem bo bardzo mnie to zdziwiło? Zaskoczyło? Widocznie trzeba się zapisywać jak się dwie kreski zobaczy, albo przed poczęciem:rolle yes:
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
W Krakowie w Żeromskim- pani powiedziała, że są jedyną bezpłatną szkołą w Krakowie i w płatnych jeszcze są szanse
Ja też chciałam zaczekać do wizyty we wtorek ale dziewczyny na innym forum mi kazały dzwonić od razu i okazało się, ze już i tak nie ma miejsc

A zależało mi na tej szkole bo chcę rodzić w tym szpitalu, więc chyba na inną się po prostu nie wybiorę
dzwoniłam tam w połowie września i zostało kilka wolnych miejsc, ale nie zdecydowałam się, ale widzisz, mogłam się zapisać to bym Ci odstąpiła miejsce, bo ja idę do Uniwersyteckiego, tyle, ze tam jest płatna 400 zł. W Narutowiczu jest ponoć za 200 zł. Ujastek 300-350 zł, jakoś tak.
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:45   #1331
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
była u mnie mama i powiedziała że dla niej każdy dzień ciąży był koszmarem, że ja mam tak ja ona, że czekała tylko aż kolejne dni będą mijały byle do porodu, i coś w tym jest bo ja prócz paru dni na początku tak w terminie miesiączki jeszcze kiedy czulam się normalnie, to do teraz dzień w dzień atrakcje jakieś i końca nie widać cóż, witaj najpiękniejszy okresie w życiu kobiety (mam parę książeczek o ciąży, jakbym miała piec już by tam były bo ja nie znajduje nic dla siebie, rozpierającej energii brak i poczucia że to napiękniejszy czas), jedynie myśl o kruszynie, która za te kilka miesięcy zasili szeregi rodzinne trzyma mnie w jako tako psychicznej formie bo gdyby nie to bym się załamała. Ok, koniec smutów.
hehe też ostatnio myslalłam nad stwierdzeniem , że okres ciąży to dla kobiety napjpiękniejszy moment w życiu...ja jak narazie mam r óżne odczucia , ciągłe mdłości , brak sił, omdlenia, i ciągła myśl czy wszystko w porządku... tak bardzo bym chciała żeby maleństwo było już przy mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 11:46   #1332
klaudziora
Przyczajenie

Witam wszystkie majowe i czerwcowe mamy. Dołączam do waszego gorna chociaż dośc późno tu trafiłam. TP mam na 22 maja i w moim brzuszku jest mężczyzna
klaudziora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:48   #1333
Innocence_89
Rozeznanie

Ja też bede najprawdopodobniej rodzić w Krakowie, ale nie wiem w którym szpitalu bo o każdym są zarówno złe jak i dobre opinie .Najbardziej myśle o koperniku albo żeromskim. Moja siostra rodziła na Rydygiera hmmm różne ma spostrzeżenia ale 2 raz już by tam nie rodziła.
Stary 2012-11-23, 11:49   #1334
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

I druga tura Poza tym jeszcze zwykle koszulki,spiochy i bodziaki
I odkrylam ze jest mnustwo ciuszkow na rozmiar 3-6 i od 6-12
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8606.jpg (134,0 KB, 18 załadowań)
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:54   #1335
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana
dzwoniłam tam w połowie września
fajnie, ja w połowie września nie byłam jeszcze w ciąży tylko akurat miałam OM. jak będę planowała kolejne dziecko, to będę dzwonić przy każdej miesiączce i zapisywać się 'jakby co'

Innocence. super że z maleństwem wszystko OK

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudziora Pokaż wiadomość
Witam wszystkie majowe i czerwcowe mamy. Dołączam do waszego gorna chociaż dośc późno tu trafiłam. TP mam na 22 maja i w moim brzuszku jest mężczyzna
klaudziora witamy i do plotek zapraszamy jak to mówią lepiej późno, niż wcale. no i brawa dla kolejnego chłopca

Inna to z żyrafą jest przecudne

Innocence a na kiedy masz termin?mamy szansę na spotkanie w szpitalu czy bardziej na skorzystanie z twojej opinii?
Stary 2012-11-23, 11:56   #1336
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wracam i ja Teraz jak juz wiem, że wszystko z maleństwem ok i przestałam popadać w paranoje spokojnie mogę uczestniczyć w życiu forumowym A co u mnie Maleństwo jest całkiem zdrowiutkie dziś mija 13 tydzień i 4 dzień i o 15 mam wizyte w gina niby tylko na cytologie ale poprosze go czy możemy podglądnąć dzidziusia może już będzie widać płeć ostatnio badał mi przezierność karku i kość nosową i wszystko idealnie tak jak i wyniki badań wieć narazie śpię spokojnie. Mdłości mnie nadal męczą było kilka dni przerwy już sie ucieszyłam ale wróciły z podwójną siłą dziś poranek spędziłam nad wc
Witaj ponownie
Trzymam za wizytę
A jaki masz tp, coś się zmieniło ??

Wybacz pytanie, ale czy przypadkiem nie miałaś mieć bliźniaków ??

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudziora Pokaż wiadomość
Witaj i gratuluję synka

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
katherine ja wiem ze to tak łatwo powiedzieć ale naprawdę czas szybko leci zaraz będą święta, potem nowy rok, zaraz potem wiosna i ziu. koniec
Zgadzam się, czas bardzo szybko leci i nim się obejrzymy a maluszki będą z nami

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-11-23 o 11:57
Stary 2012-11-23, 11:56   #1337
maarchewka
Zakorzenienie

Dzwoniłam do szkoły rodzenia - powiedziały ze przyjmują od 28 tc. Będę dzwonić później bo tam jakoś wywieszają nowe zajęcia na max 2 miesiące przed rozpoczęciem.

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:56   #1338
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, ja w połowie września nie byłam jeszcze w ciąży tylko akurat miałam OM. jak będę planowała kolejne dziecko, to będę dzwonić przy każdej miesiączce i zapisywać się 'jakby co'
Będziemy dzwonić razem

Mnie inne szkoły nie interesują bo głównie chciałam trochę poznać położne i szpital, a tak będę musiała wybrać się na spacer oglądowo-poznawczy

Mały
Stary 2012-11-23, 11:56   #1339
karolina2121
siedzę i myślę

Witam !

Ja zaczynam się ogarniać dla gina chyba paznokcie nawet pomaluje jak zdążę

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Hej ja juz po. Pisze z telefonu. Wszystko ok, ale bez usg Pozniej napisze wiecej papa
Dobrze, że wszystko ok

Trzymajcie kciuki trzymajcie, jak wrócę od razu zdam relację

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 11:57   #1340
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
I druga tura Poza tym jeszcze zwykle koszulki,spiochy i bodziaki
I odkrylam ze jest mnustwo ciuszkow na rozmiar 3-6 i od 6-12
Kolejne śliczne ubranka

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-11-23, 12:01   #1341
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:

Innocence. super że z maleństwem wszystko OK

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

klaudziora witamy i do plotek zapraszamy jak to mówią lepiej późno, niż wcale. no i brawa dla kolejnego chłopca

Inna to z żyrafą jest przecudne

Innocence a na kiedy masz termin?mamy szansę na spotkanie w szpitalu czy bardziej na skorzystanie z twojej opinii?
Mam termin na 27 maja a wolałybyście rodzić SN czy CC?
Stary 2012-11-23, 12:01   #1342
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bede najprawdopodobniej rodzić w Krakowie, ale nie wiem w którym szpitalu bo o każdym są zarówno złe jak i dobre opinie .Najbardziej myśle o koperniku albo żeromskim. Moja siostra rodziła na Rydygiera hmmm różne ma spostrzeżenia ale 2 raz już by tam nie rodziła.

żeromski jest w porządku o koperniku i rydygierze nie wiem nic ja rodzę na galla i polecam (po opiniach dziewczyn i po moim leżeniu ostatnim tam)
Stary 2012-11-23, 12:02   #1343
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Mam termin na 27 maja

a wolałybyście rodzić SN czy CC?
Ok

Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-11-23, 12:03   #1344
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121
Trzymajcie kciuki trzymajcie, jak wrócę od razu zdam relację

Cytat:
Napisane przez maarchewa
Dzwoniłam do szkoły rodzenia - powiedziały ze przyjmują od 28 tc. Będę dzwonić później bo tam jakoś wywieszają nowe zajęcia na max 2 miesiące przed rozpoczęciem.
no i to jest rozsądne podejście. ja się zastanawiam ile z tych tak bardzo wcześnie zapisanych tak naprawdę dotrze na tą szkołę rodzenia.
Stary 2012-11-23, 12:03   #1345
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
hehe też ostatnio myslalłam nad stwierdzeniem , że okres ciąży to dla kobiety napjpiękniejszy moment w życiu...ja jak narazie mam r óżne odczucia , ciągłe mdłości , brak sił, omdlenia, i ciągła myśl czy wszystko w porządku... tak bardzo bym chciała żeby maleństwo było już przy mnie
a to ja miałam to szczęście, ze nic mnie nie męczyło naprawdę uważam okres ciąży za bardzo fajny i radosny

Cytat:
ja byłam jakoś w 7 tc, pytałam wtedy czy planuja na marzec jakąś edycję, ale powiedzieli mi, ze nie. |Też mnie zaskoczyło to że tak wcześnie trzeba dzwonic.
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:04   #1346
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

dzwoniłam tam w połowie września i zostało kilka wolnych miejsc, ale nie zdecydowałam się, ale widzisz, mogłam się zapisać to bym Ci odstąpiła miejsce, bo ja idę do Uniwersyteckiego, tyle, ze tam jest płatna 400 zł. W Narutowiczu jest ponoć za 200 zł. Ujastek 300-350 zł, jakoś tak.
moja przyjaciolka rodzila na galla i tam byla na szkole rodzenia i chyba nic nieplacila a na pewno nie zapisywala sie wczesniej:/
Stary 2012-11-23, 12:04   #1347
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witaj ponownie
Trzymam za wizytę
A jaki masz tp, coś się zmieniło ??

Wybacz pytanie, ale czy przypadkiem nie miałaś mieć bliźniaków ??[COLOR=Silver]
:
Były dwa pęcherzyki płodowe ale drugi był pusty tzw puste jajo płodowe bez zarodka więc dzidziuś jest jedendrugi pęcherzyk sie wchłonął a termin mam na 27 maja wg OM miało być na 20 maja ale wg USG okazało sie że dzidziuś jest tydzień młodszy
Stary 2012-11-23, 12:05   #1348
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Dziekuje Kochane
Pozniej to na biezaco bede sie chwalic,bo sa super ogrodniczki z Disneya,bluzy,czapy itd...Ohhh jak mi teraz dobrze,znow wbilo mi sie pozytywne myslenie
Chyba dla poprawienia nastroju co jakis czas bede wyciagac te ciuszki i przebierac
Ale jak patrze na brzusio to odrazu mi lepiej,jest taki piekny,duzy
Czy Wam tez zanikly juz wciecia w talii??
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Stary 2012-11-23, 12:06   #1349
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
żeromski jest w porządku o koperniku i rydygierze nie wiem nic ja rodzę na galla i polecam (po opiniach dziewczyn i po moim leżeniu ostatnim tam)
Dobrze wiedzieć ja o koperniku znalazłam forum z tego okresu i podobno był tam generalny remont i jest super najnowocześniejszy sprzet i najlepsza kadra ale jak jest naprawde...
Stary 2012-11-23, 12:07   #1350
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Mam termin na 27 maja a wolałybyście rodzić SN czy CC?
Ja chyba sobie zazycze znieczulenie wewnatrzoponowe,ale jeszcze sie zastanawiam,bo mialam juz 2 narkozy i boje sie ze jeszcze jak wezme to znieczulenie to juz bedzie za duzo dla mojego organizmu
29/10/12 Pierwsze USG
Nasze Maleństwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości