Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 13:19   #4741
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Bo tak będzie

Na dziecko nie ma, tylko na nas no i jeśli to rozejście jest duże to jest wskazanie do cesarki. Ale pamiętaj, ze spojenie normalnie w ciąży też boli bo się wszystko rozciąga, także spokojnie poczekaj do wizyty i po prostu niech Ci gin sprawdzi.

Dziewczyny jak w końcu jest z tą kasą z ZUSu, oni przysyłają pieniądze za okres zwolnienia czy za miesiąc? Bo dostałam dzisiaj i nijak mi się z żadną kwotą nie zgadza
Różnie wysyłają, ja zwolnienie miałam 27 październik- 26 listopad i ostatnio patrze i mam tylko do końca października za te kilka dni, pewnie niedługo dostane resztę
Stary 2012-11-23, 13:32   #4742
j1987
Raczkowanie

Dziękuje za miłe powitanie

A co mogę o sobie a raczej o nas dwóch powiedzieć z każdym dniem rośniemy w siłę ( a raczej mała bo coraz mocniej kopie ) jestem +6 kg do przodu od początku ciąży - tak że nie dużo przytyłam (jak to położna określiła tyle co muszę)
Do pracy chodzę cały czas bo się dobrze czuję (pracuje w administracji) ale wiadomo czasem mam taki dzień, że najchętniej to bym z łóżka nie wstawała ale mam przynajmniej dobrze, że jak do domku wracam do obiadu nie muszę gotować bo już na mnie czeka ( mieszkamy z teściami i teściowa gotuje ale są oki to ich pierwsze wnuczątko więc dmuchają i chuchają na mnie )
Stary 2012-11-23, 13:35   #4743
nafiyqa
Zakorzenienie

j1987, 6kg? Juz Ci zazdroszcze
Ja tak jak Ty jestem w 28tc, ale dodatkowych kg mam dwa razy wiecej

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:36   #4744
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Dziewczyny czym zagęszczacie sos ??? Zasmażką czy śmietana???

Ja tam kucharka nie jestem, a więc wrzuciłam mięsko, marchewkę , pietruszkę i troszkę pieczarek, 3 cebule skroiłam. I to się tak dusi i pięknie pachnie i w smaku też jest pyszne
ale czym lepiej zagęścić? zasmażkę zrobiłam, ale ona jest tak niewyraźna

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-11-23 o 13:39
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:39   #4745
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czym zagęszczacie sos ??? Zasmażką czy śmietana???

Ja tam kucharka nie jestem, a więc wrzuciłam mięsko, marchewkę , pietruszkę i troszkę pieczarek, 3 cebule skroiłam. I to się tak dusi i pięknie pachnie ale czym zagęścić?
mnie bardziej smakuje zasmażka, ale troche cięzka jest.
moja teściowa za to, to każdy sos śmietaną zagęszcza...

--------
może musisz ją dłużej podsmażyc, żeby nabrała odpowiedniego koloru i smaku

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2012-11-23 o 13:40
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:39   #4746
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak w końcu jest z tą kasą z ZUSu, oni przysyłają pieniądze za okres zwolnienia czy za miesiąc? Bo dostałam dzisiaj i nijak mi się z żadną kwotą nie zgadza
za okres zwolnienia i chyba jeszcze się w to wliczają dni wolne od pracy, ale nie wiem dokładnie, jakoś tak mi dziewczyny od zusów w biurze mówiły

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Mnie strasznie boli już jakieś 3 miesiące, może nawet dłużej, mówiłam lekarzowi, ale powiedziała, że to normalne i nic mi nie sprawdzał na USG. Myślicie, że powinnam na następnej wizycie na niego naciskać, żeby zobaczył czy mi się to spojenie nie rozchodzi ?
może ten lekarz już cię jakoś zmacał wstępnie i nic nie zauważył dlatego tak mówił; jak byłam z tym u ortopedy, to mnie najpierw palcami pouciskał, bo to podobno czuć jak się rozchodzi, także bez paniki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:39   #4747
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
j1987, 6kg? Juz Ci zazdroszcze
Ja tak jak Ty jestem w 28tc, ale dodatkowych kg mam dwa razy wiecej
u mnie w pracy koleżanka się też mi dziwi bo ja cały czas jem a tak mało jem
Stary 2012-11-23, 13:40   #4748
nafiyqa
Zakorzenienie

Aga, ja mam problem z takimi domowymi sosami do mies, po prostu nie umiem ich robic... Wiec nie poradze.
Jedyny wyjatek to sos czosnkowy, polewam nim wszystko, co sie da

Stary 2012-11-23, 13:42   #4749
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczęta!

jakoś ostatnio nie umiem za Wami nadążyć, chyba muszę zrezygnować z gotowania obiadów i sprzątania, wtedy będę na bieżąco

bokeh, co do takiego regularnego twardnienia brzucha - miałąm tak w 24 tc, trafiłam do szpitala, okazało się, że to była rozpoczęta akcja porodowa i rozwarcie na opuszek palca już mi się zdążyło zrobić! więc ja bym tego nie bagatelizowała

co do wózka - ja wybrałam tako captiva - jeszcze jej nie mamy, ale już wiem, że innego nie chcę. Byłam w sklepie z wózkami i ten mi chyba najbardziej odpowiadał - też ma 4 duże pompowane koła, z przodu skrętne. Waga nie jest dla mnie AŻ TAK ważna, bo będziemy mieszkać w domku, więc wózek będę zostawiać i tak na dole, nie muszę nosić go po schodach itp.

Idę robić obiad dla rodzinki (dla mnie, męża i teściów), tymczasem pozdrawiam was gorąco!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:42   #4750
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Aga, ja mam problem z takimi domowymi sosami do mies, po prostu nie umiem ich robic... Wiec nie poradze.
Jedyny wyjatek to sos czosnkowy, polewam nim wszystko, co sie da

mhhhhh, uwielbiam na duszoną pierś z kurczaka, narobiłaś smaka kobietooo

Stary 2012-11-23, 13:44   #4751
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez j1987 Pokaż wiadomość
A co mogę o sobie a raczej o nas dwóch powiedzieć z każdym dniem rośniemy w siłę ( a raczej mała bo coraz mocniej kopie ) jestem +6 kg do przodu od początku ciąży - tak że nie dużo przytyłam (jak to położna określiła tyle co muszę)
Do pracy chodzę cały czas bo się dobrze czuję (pracuje w administracji) ale wiadomo czasem mam taki dzień, że najchętniej to bym z łóżka nie wstawała ale mam przynajmniej dobrze, że jak do domku wracam do obiadu nie muszę gotować bo już na mnie czeka ( mieszkamy z teściami i teściowa gotuje ale są oki to ich pierwsze wnuczątko więc dmuchają i chuchają na mnie )
A ja 26 tydzień i + 8 kg. Gotować też nie muszę bo na razie mieszkamy z moimi rodzicami i babcią, więc babcia (80 lat) gotuje pyszne obiadki
Stary 2012-11-23, 13:48   #4752
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
A ja 26 tydzień i + 8 kg. Gotować też nie muszę bo na razie mieszkamy z moimi rodzicami i babcią, więc babcia (80 lat) gotuje pyszne obiadki
to dobrze mieć taką babcie, która jest na tyle sprawna w tym wieku i takie obiadki gotuje
Stary 2012-11-23, 13:50   #4753
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
mnie bardziej smakuje zasmażka, ale troche cięzka jest.
moja teściowa za to, to każdy sos śmietaną zagęszcza...

--------
może musisz ją dłużej podsmażyc, żeby nabrała odpowiedniego koloru i smaku

Chyba go w ogóle jednak nie zagęszczę wrzuciłam jeszcze cebulę, porozwalałam kawałki marchewki i on się sam zagęścił, tzn. nie jest aż tak bardzo bardzo gęsty, ale po co mam psuć smak zasmażką albo śmietaną :P może mężowi będzie smakować

A ja mam 32tc i 7kg + więc chyba nie jest źle
Stary 2012-11-23, 13:52   #4754
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej j 1987
Brzmi jak jakis pseudonim wojskowy hehe.

Chcialam sie przespac ale cos mi nie idzie, to wrocilam do salonu i ogladam tv.

Kuriera dalej nie ma i odrzuca moje polaczenia, dacie wiare? Ja mam ostatnio watpliwe szczescie to kurierow ciucmokow

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Ja mam dalej 6,5kg w 33tc

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:58   #4755
sylwietta1988
Zakorzenienie

witam nową mamusie twój nick mi sie ze "Stawką wiekszą niż żcyie" skojarzył

u mnie w 35 tyg już +12 ale każdy sie dziwi gdzie niby te kilogramy są- w sumie cięzko sie nie czuje tylko ten tyłek i uda,.... wszystko mi sie wlasnie tam ulokowało...............

odgrzewam wczorajszy żurek do tego swiezo gotowane ziemniaczki i obiad jak ta lala wczoraj dwa talerze zjadłam to pewnie dzisiaj na jednym sie nie skonczy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:00   #4756
maluchna30
Zadomowienie

[/B]QUOTE=j1987;37774958]Witam wszystkie mamusie,
Na początek wypadałoby się przedstawić mam na imię Justyna i podobnie jak wszystkie tu obecne jestem w ciąży (28 tc). Od dłuższego czasu Was podglądam i czytam Wasze wpisy i równocześnie żałuję, że wcześniej nie zaczęłam pisać ale jakoś nie miałam motywacji albo czasu ( cały czas pracuję). Mój wpis związany jest z tym, że chciałbym Wam powiedzieć, że ( przynajmniej dla mnie) ten wątek okazał się bardzo potrzebny i rozwiał niektóre moje wątpliwość związane z wyprawką dla naszej Oleńki a kiedy mam zły dzień i przypomnę sobie niektóre wpisy tu to od razu humor się poprawia
pozdrawiam wszystkie Mamy [/QUOTE]

Hello bejbe, tylko 6 kg??? Jak ty to robisz? Moja corcia tez Ola bedzie.

lady no mnie tez muli, ale robie spagetti i tak mi pachnie, ze mam zamiar i tak je zjesc.

marsi wczoraj kumpela przedstawila mi motto zyciowe: miej wyje.ane, a bedzie ci dane. To oczywiscie apropo tesciowych, chociaz mimo wszystko moja to dobra kobieta jest, czasami ma odpaly, jak kazdy zreszta.
Stary 2012-11-23, 14:00   #4757
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej z rana, dziewczyny.
Ja mam w ten weekend znowu zjazd na uczelni. Ostatnio co tydzień nam robią, i to w dodatku od rana do wieczora (oprócz piątków, ale np jutro - od 8 do 20, bez przerwy ), na szczęście następny dopiero za 2 tygodnie, więc będzie trochę luzu w weekend za tydzień.
A teraz idę jeść śniadanko, bo niedługo jedziemy z TŻem na miasto, załatwić kilka spraw.

Maluchna, ale sympatyczna teściowa. Dobra riposta.

Po prostu denerwują mnie takie mądrale, którym jest wszystko obojętne i jeszcze się dziwią innym ludziom, że im nie jest. Dla mnie to jest niepojęte, że można być osobą całkowicie obojętną na cierpienie nienarodzonego jeszcze dzieciątka. No jak tak można? Ja, na szczęście, nigdy nie widuję takich osób, ale jakbym spotkała dziewczynę z brzuchem, która pali, to zwróciłabym jej uwagę, na pewno w spokojny sposób, więc nie sądzę, że odpowiedziałaby na to ogniem. Może by jej się zrobiło głupio chociażby, że obca osoba jej coś powiedziała na ten temat... Ale masz rację, odpuszczam, bo szkoda w ogóle komentować posty takich kobiet, jak te, które się tam wypowiadają.

A co to za wątek bo ja chyba coś przegapiłam ???

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
odkamieniacz do czajnika dzisiaj kupiłąm ,ale wątpię żeby się nadał

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
chciałam się pochwalić dziełem mojego TZ
oto paski w pokoju mojego maluszka,
TZ wszystko robił sam- i to nie tapeta
ja zaś malowałam listwy ozdobne i ścienne
jest jeszcze kawałek do poprawki ale wszystko wygląda bajkowo- zdjęcia z telefonu więc jakoś taka se
Piękne pochwały dla tż !

Kurcze ewulka, nie strasz, bo ja czekam do poniedziałkowej wizyty..... wieczorem już było ok, teraz też w miare mała się fajnie rusza (własnie ma bidulek czkawke) więc zobaczymy, mam nadzieje że wieczorem nie bedzie tak jak wczoraj dziś więcej będę siedzieć i nic nie robić...

U mnie dziś na obiad pierogi z kaszą gryczną a dla tż nie mam nic... będzie o 21 penwie głodny jak pół wojska i co ja mam począć

I apropo Wam tez jest gorąco ???? jejku ja sie budze w nocy i tak mi gorąco, nigdy tak nie miałam najchętniej przy otwartym balkonie bym spała, teraz siedze w pokoju kaloryfer skręcony na 0 i dalej mi ciepło
Stary 2012-11-23, 14:02   #4758
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kuriera dalej nie ma i odrzuca moje polaczenia, dacie wiare? Ja mam ostatnio watpliwe szczescie to kurierow ciucmokow
Lady, zadzwoń do Bartka! On na pewno coś na to poradzi!
Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Różnie wysyłają, ja zwolnienie miałam 27 październik- 26 listopad i ostatnio patrze i mam tylko do końca października za te kilka dni, pewnie niedługo dostane resztę
ja odkad zaczelam pracowac to dostaje wypłate 1ego i dzieki Bogu tak jest i teraz. jakos nie umialabym sie odnalezc w takiej sytuacji ze dostaje troszke kasy dzis, troszke za tydz itd. naszczescie przelewaja mi cala wyplate a potem ewentualnie jak im sie cos nie bedzie zgadzac to sie beda dogadywac z pracodawca
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
za okres zwolnienia i chyba jeszcze się w to wliczają dni wolne od pracy, ale nie wiem dokładnie, jakoś tak mi dziewczyny od zusów w biurze mówiły
i przynajmniej wiem ile pi razy drzwi powinnam co miesiac dostac bo wypłata w miarę stała, a tak to bym sie musiala domyslac czy mi dobrze wypłacicli i ile jeszcze zapłacą. tak w ogole to w sprawach finansowych to ja jestem ciemna masa, i prawde mowiac to moga mnie rżnąc na kase a ja i tak tego nie zauważę, bo nikt nigdy nam nie powiedzial ile i za co powinniśmy dostawać pieniążków. a tu dyszka, tu dwie i się uzbiera ładna sumka
Cytat:
Dziękuje za miłe powitanie
Witaj! a skąd jesteś mamuśko?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:03   #4759
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Marsi, pieknie to wyglada i widze kawalek kolyski!

Wczoraj wyrzygalam kolacje, dzisiaj sniadanie, ja pierdziele, w 8miesiacu ciazy?!
Lady - a może to po tabletkach, które zażywasz? Moja koleżanka była prawie całą ciąże na Fenoterolu, no-spie, magnezie i na końcu żołądek zaczął odmawiać jej posłuszeństwa. Miała wymioty i ból brzucha, była z tego powodu w szpitalu. Życzę Ci żeby te incydenty się skończyły i żebyś nie musiała się męczyć
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:04   #4760
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Witam Pogoda paskudna, zimno rano mi się strasznie nie chciało wstawać, ale musiałam jechać dziś pobrać krew na morfo, żeby mieć aktualne wyniki na zbliżającą się wizytę kontrolną u ginki Byłam zaskoczona, bo pierwszy raz w życiu facet pobierał mi krew i powiem szczerze na prawdę super pobrał, praktycznie nic nie poczułam. Także profeska pełna

Wzięłam się dziś też za prasowanie ubranek maluszkowych, teraz zjadłam obiadek. U mnie dziś dorsz z ziemniakami i surówka z kiszonej kapusty. Teraz się czuję pełna, więc sobie odpoczywam.
Stary 2012-11-23, 14:04   #4761
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Hej j 1987
Brzmi jak jakis pseudonim wojskowy hehe.

Chcialam sie przespac ale cos mi nie idzie, to wrocilam do salonu i ogladam tv.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Ja mam dalej 6,5kg w 33tc

Pseudo może i kojarzy z wojskiem czy "Stawką większą niż życie" używam go bo krótki i łatwy do zapamiętania
Stary 2012-11-23, 14:05   #4762
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
mhhhhh, uwielbiam na duszoną pierś z kurczaka, narobiłaś smaka kobietooo
Hehhe, sama sobie tez

Stary 2012-11-23, 14:07   #4763
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Witam wszystkie mamusie,
Na początek wypadałoby się przedstawić mam na imię Justyna i podobnie jak wszystkie tu obecne jestem w ciąży (28 tc). Od dłuższego czasu Was podglądam i czytam Wasze wpisy i równocześnie żałuję, że wcześniej nie zaczęłam pisać ale jakoś nie miałam motywacji albo czasu ( cały czas pracuję). Mój wpis związany jest z tym, że chciałbym Wam powiedzieć, że ( przynajmniej dla mnie) ten wątek okazał się bardzo potrzebny i rozwiał niektóre moje wątpliwość związane z wyprawką dla naszej Oleńki a kiedy mam zły dzień i przypomnę sobie niektóre wpisy tu to od razu humor się poprawia
pozdrawiam wszystkie Mamy
Witamy odzywaj się częściej. I gratulujemy córeczki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zna odpowiedzi na pytania, na które nikt jeszcze nie wpadł
Haha

Co do tego sosu to ja czasami żeby nie zagęszczać to blenderem ciach ciach te warzywa i on się sam zagęszcza
No gołąbki już wstawione gotują się zaraz mi język nie powiem gdzie ucieknie takiego mam smaka na nie.

Wózek ja też mam polskiego producenta dymex aston z pompowanymi kołami i skrętne z przodu także chyba będą dobre. Szczególnie u dziadków na wsi.

Bokeh i jak tam się czujesz?

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:08   #4764
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Lady, zadzwoń do Bartka! On na pewno coś na to poradzi!

hahahaaha padłam Bartek-specjalista roku

Stary 2012-11-23, 14:09   #4765
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Witaj! a skąd jesteś mamuśko?

Z okolic Łańcuta (tj Podkarpacie)

A co do tego gorąca to mi też jest, w pracy siedzę z krótkim rękawem a tak wogóle to teraz też jestem w pracy ale na zastępstwie kolegi i nudzę się tu jak cholera a moja praca czeka w innym pokoiku

Edytowane przez j1987
Czas edycji: 2012-11-23 o 14:12
j1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:11   #4766
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehhe, sama sobie tez
to Ty zrób, a ja wpadne do Ciebie na obiadek
ale może wcześniej zapytam co Bartek na to

Stary 2012-11-23, 14:13   #4767
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

Co do tego sosu to ja czasami żeby nie zagęszczać to blenderem ciach ciach te warzywa i on się sam zagęszcza
No gołąbki już wstawione gotują się zaraz mi język nie powiem gdzie ucieknie takiego mam smaka na nie.
Też o tym czytałam. Tylko, że ja mięso pokroiłam w kostkę więc ciężko by mi było, ale dzięki
Ale mówię, bo czytałam na necie żeby zostawić on się odparuje i będzie sos , sam z siebie. Jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić, ale właśnie tak zrobiłam. I jest super i pyszny, a ja taka głodna, ale poczekam na mężusia
Stary 2012-11-23, 14:18   #4768
adusia1554
Rozeznanie

A ja mam dzisiaj ochotę na gofry z bitą śmietaną i brzoskwiniami z puszki
Chyba zmolestuję później TŻta żeby zrobił żonie bo ja będę silnie zajęta prasowaniem ciuszków małej.

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:18   #4769
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Z okolic Łańcuta (tj Podkarpacie)

A co do tego gorąca to mi też jest, w pracy siedzę z krótkim rękawem a tak wogóle to teraz też jestem w pracy ale na zastępstwie kolegi i nudzę się tu jak cholera a moja praca czeka w innym pokoiku
O, byłam kiedys w Łańcucie , w tym zamku/pałacu. ale to bylo dawno - jeszcze w szkole podstawowej, osmioklasowej
ależ ja stara d..pa jestem
ale pamietam ze wywarł na mnie niesamowite wrażenie
praca nie zając pogadaj z nami, zobaczysz jak to wciąga

Cytat:
to Ty zrób, a ja wpadne do Ciebie na obiadek
ale może wcześniej zapytam co Bartek na to

ale go musza ucha i polichy piec

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 14:20   #4770
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj ochotę na gofry z bitą śmietaną i brzoskwiniami z puszki
Chyba zmolestuję później TŻta żeby zrobił żonie bo ja będę silnie zajęta prasowaniem ciuszków małej.

aaa ja też chcę, i do tego posmarowane jakimś pysznym dżemem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości