|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Hahahaha Krooliczek
Taaa ja też pamiętam swoje zaręczyny jakby były wczoraj... odmówiłam ale zaraz się poprawiłam
|
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Uciekam do pracy
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nic o tym nie mówiłaś, albo coś przegapiłam ![]() Piankka miłego dnia w pracy
|
|
#3544 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też oczywiście byłam w Rossmanie - Agu oddajesz mi kasę za to że powiedziałaś Kupiłam sobie farbę do ombre - stwierdziłam że i tak końcówki muszę obciąć to poszaleje i dupa nic nie widzę
|
||
|
|
|
#3545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kishlaczkowa ale piękne zaręczyny |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
Skoro każda po kolei opisuje swoje zaręczyny, to postanowiłam wrócić do tego mojego pięknego dnia
![]() Rok temu TŻ wyjechał na kilka miesięcy do Irlandii do pracy. Tęskniłam niesamowicie, przez pierwszy miesiąc praktycznie płakałam, potem czas na szczęście zaczął lecieć szybciej. Odliczałam dni do 19 stycznia, bo na ten dzień miałam zabukowany bilet. Wreszcie długo wyczekiwany dzień nadszedł i po 4 miesiącach rozłąki byliśmy znowu razem ) . W niedzielę 22.01 wybraliśmy się na wycieczkę do Howth, nadmorskiego miasteczka. Siostra TŻ'a od rana była jakaś podenerwowana, ale zbytnio nie zwróciłam na to uwagi, bo mój to był istny Poker Face . Tego dnia strasznie wiało, no ale i tak postanowiliśmy przejść się po wybrzeżu, żebym chociaż przez chwilę nawdychała się Irlandzkiego powietrza na wybrzeżu . Po wyjściu z samochodu poszliśmy na plażę. Facet siostry TŻa wziął aparat i poprosił nas , żebyśmy porobili im wspólne fotki (cała ta akcja miała na celu odwrócenie mojej uwagi :P ), a potem oni poszli przed nami, a my sami spacerowaliśmy brzegiem morza. TŻ "wpadł na pomysł" byśmy poszukali muszli, bo był przypływ i była szansa, że znajdziemy takie duże ładne muszle. Stwierdziłam, że pomysł spoko, bo ja lubię takie "pierdółki". No to pokazuję jedną : - Niee.. patrz ułamana jest. Następna: - Nie, też jakaś taka brzydka jest, szukamy dalej. I tak 3,4,5 raz i w końcu się wkurzyłam i pomyślałam, że mam w d*pie muszle, skoro żadna mu się nie podoba (siostra Tża z facetem dalej idą jakiś kawałek przed nami ). Wtem TŻ mówi: Zobacz, tutaj chyba jest jakaś cała. No to stanęłam zobaczyć, co on niby za cudo znalazł, bo moje były wszystkie be . Wyciągnął ją z piasku i dalej ciągnie ściemę : Popatrz nawet cała złączona, ale nam się trafiło... Po czym ją otworzył, a tam był... pierścionek ! Jezu.. oniemiałam i w 1 sekundzie przyszło mi na myśl :"Fak!, ktoś zgubił pierścionek- Pierścionek ? - No tak pierścionek - Pierścionek ?! - Pierścionek ! Wyjdziesz za mnie ? - Ale jak to pierścionek ?! Tak!! Cała ta akcja była obfotografowana przez faceta siostry TŻa, okoliczni ludzi stali bili nam brawo, a ja w totalnym szoku wróciłam ze wszystkimi do samochodu, powtarzając słowo "nie wierzę".. ![]() Było idealnie ![]()
|
#3547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dopiero wstaję... nocka była spoko, normalnie luz blues... oczywiście jak po każdej nocce zaczeli do mnie wydzwaniać o 10, chyba się przyzwyczajam ![]() Cytat:
Tyyyyyyyyyyyyle rzeczy mam do kupienia. Dzięki za cynkWidzę, że gadałyście o jedzeniu i sprzątaniu. Ogółem nie mogę na mojego tż'a narzekać pod tym względem. Sprzątamy zazwyczaj na zmianę z tym, że on i nasz współlokator nie wpadną na to by wyczyścić kuchenkę, czy umyć łazienkę. Po prostu nie wiedzą tam brudu Jednak naprawdę nie mam na co narzekać bo to są złote chłopaki. Myją po sobie naczynia, zamiatają i takie tam. Ja z kolei nie potrafię prasować Zostaje mi tylko wbić tż'owi do głowy, że nie pierze się rzeczy jasnych z ciemnymi. Nie rozumiem czemu nie może tego załapać... a taki inteligentny chłopak ![]() Gotujemy zazwyczaj na zmianę bo tż dużo je i jak mam już dosyć tych jego kurczaków to musi sobie sam ugotować. W sumie to chyba lubię gotować... ale jeszcze bardziej jak tż gotuje dla mnie. Niestety żadne z nas nie potrafi zrobić naleśników ![]() Paati89 mam nadzieję, że jak opuchlizna zejdzie to będzie ok ![]() Cytat:
Sama chciałabym mieć taki http://www.youtube.com/watch?v=qSW8ZGiahFQ ale pewnie mieć nie będę bo kosztują swoje. edit: Zauważyłyście, że jakaś wiżanka notorycznie pisze na każdym możliwym wątku o 3-kolorowych obrączkach?
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-11-23 o 14:21 |
||
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Tycikata mnie też jak na razie pasuje i w sobotę, i w niedzielę
Soul89 ale mega romanitico zaręczyny! marzenie a mamy tylko takie jak już wróciliśmy do domu
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo chciałam mniej więcej pokazać Wam okolice tego miasteczka moje to tylko zdjęcia owej "znaleźnej" muszli Na naszych fotkach to ja mam w wiekszości minę karpia i takie oczy O_O
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
BAN stały
|
Tasiulek, ale ten "języczek"? Ja go kupiłam miesiąc temu ale jeszcze nie zdążyłam użyć, mówisz że taki dobry jest? Dopiero sobie o nim przypomniałam
Teraz do cieni kupiłam sobie, bo zostawiłam u rodziców moje pędzle a nie chcę ryzykowac i malować się na wesele pacynką , marzy mi się jakiś do wygładzania makijażu ale boję się, że kupię i będzie leżał, masz może? Bo ciekawam czy niezbędny ![]() Muszę iść się pakować, chyba nie zdążę do szkoły, TŻ mnie zabije. |
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach!!!
|
|
|
|
|
#3553 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Tego do wygładzania widziałam, ale jakoś nie wydaje mi się niezbędny ![]() W pakiecie prezentuje "ombre" jak ktoś chce sobie pofarbować i nie zobaczyć różnicy polecam zestawy z Loreal
|
||
|
|
|
#3554 |
|
BAN stały
|
Ooooo właśnie ten mam, jutro wypróbuję
Coś tam widzę na tym drugim zdjęciu, ale jakbyś nie napisała, że to ombre to myślałabym, że to światło tak pada ![]() Dzisiaj robię pierwszy raz w życiu najważniejsze danie kaszubskich wesel --> ryż z białym sosem i rodzynkami
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szukam właśnie czegoś podobnego, ale ciężko ![]() Cytat:
Ja też całe życie paluchami nakładam, chciałabym w końcu spróbować pędzlem, ale nie wiedziałam jaki kupić... Poszukam tego skoro chwalisz i jakiś filmik instruktażowy muszę dorwać do takiego nakładania ![]() A co to ombre to faktycznie - nic nie widać
|
||
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dzisiaj i Was przeleciałam Nareszcie weekend mam A tyle planów i zajęć, że weekend co najmniej tygodniowy by się przydał Dziewczyny świetne te Wasze historie zaręczynowe A w ogóle to dzisiaj rano jak ten żul numer jeden o godzinie 8 kupowałam wino w sklepie
|
#3557 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do instruktażu polecam blogmakijaż albo maxineczkę
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak dla mnie niedobre.... Kurde chyba mnie bierze jakieś choróbsko, bo czuję się cała połamana... ;/ Soul89 piękna historia zaręczyn i piękne miejsce! Mega romantico
|
|
|
#3559 |
|
Winter is coming
|
I ja skorzystałam z promocji w rossmannie, akurat kończy mi się podkład, tusz i jeden cień
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz właśnie wybiorę się do rossmana, chciałam od razu po zajęciach ale o 15 to to miasto jest nieprzejezdne z tego co zapamiętałam: misiadelko udanego wesela i połamania obcasów dla teścióweczki ![]() soul89 i Kishlaczkowa piękne historie tasiulkowego ombre rzeczywiście nie widać za bardzo my jutro wyjeżdżamy na weekend do Warszawy, pochodzimy, pozwiedzamy a wieczore odwiedzimy kuzynkę TZ i jej męża ![]() wczorajsza randka świetnie się udała tylko zakończenie jakoś takie dziwne bo oglądaliśmy film "o północy w Paryżu" ale taka tragedia że zasnęłam po 20 min....
|
|
#3561 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z miasta, jakoś dałam radę.
Jutro TŻ do mnie przyjeżdża... Co by tu robić, nie wydając za bardzo kasy w poniedziałek ma urodzinki i chciałam jakoś inaczej spędzić czas ale nie mam pomysłu
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubrałam szpilki meliski, jeansowe rurki, biały top i żakiet taki jak na środkowym zdjęciu chciałam założyć taką chabrową spódnicę ale było za zimno a randka głównie spacerowa
|
|
|
#3564 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Albo ściągnij karaoke i pośpiewajcie ![]() Nie jestem dobra w te klocki ale pewnie któraś będzie miała dobry pomysł Cytat:
![]() Chyba coś podobnego przywdzieję, dziękować |
||
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe domyślam się, że minę miałaś nieziemską ![]() Cytat:
ale pamiętam jak też nie mogłam się doczekać ojjj... TŻ mi mówił, że w święta 2011 będę już siedzieć przy stole jako jego narzeczona i tak było 6 grudnia 2011
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co polecasz z tej cukierni? ![]() rossmann zaliczony mam mojego maxfactora tuszcz do r zęs jak to mój TZ mówi![]() a reszta dla mamy bo ja staram się nie kupować na zapas a teraz lekka kolacyjka, może sałatka z grillowanym kurczakiem
|
|
|
#3567 |
|
BAN stały
|
Marchewkową babeczkę i red velvet
|
|
|
|
#3568 |
|
Winter is coming
|
U mnie dziś na kolację mega ostra pizza
I rum z colą wieczór idealny.Która była na Skajfolu? warto?
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna_21
jak byście byli w Łazienkach to nakarmcie ode mnie wiewióry. Ostatnio nie miałam czasu tam zajrzeć :P Możesz napisać jaki masz tusz? zastanawiam się czy nie zmienić mojego i nie mam pomysłu... Szkoda, że nie ma tej promocji w Naturze :/ ale w rossmanie też coś wybrałam i jutro też pójdę
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj miałam chrzest bojowy w pracy, normalnie masakra Już dzisiaj miałam ogólnie dosyć, aż mnie głowa bolała od tych pisków i krzyków. Ale było mniej dzieci, więc mniej roboty kroooliczek89, współczuje bólu, ja aż takich bolesnych @ nie mam. tylko pierwszy dzień jest najgorszy, ale jak wezmę Pyralginę zanim zacznie mnie mocno boleć to jest ok ![]() Soul89, piękne zaręczyny Kishlaczkowa, fajne zaręczyny Będziemy ślubować tego samego dnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

ale zaraz się poprawiłam

albo nic o tym nie mówiłaś, albo coś przegapiłam 

Kupiłam sobie farbę do ombre - stwierdziłam że i tak końcówki muszę obciąć to poszaleje i dupa nic nie widzę

) . W niedzielę 22.01 wybraliśmy się na wycieczkę do Howth, nadmorskiego miasteczka. Siostra TŻ'a od rana była jakaś podenerwowana, ale zbytnio nie zwróciłam na to uwagi, bo mój to był istny Poker Face
Nie rozumiem czemu nie może tego załapać... a taki inteligentny chłopak 

marzenie 

I rum z colą