|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Gucia - boska jesteś
przecież ta piłka jest całkiem duża i najczęsiej biała, cieżko jej nie zobaczy Koszykówka? oł noł!!!! Koszykówki nie ciepię odkąd przy wyskoku do wybicia piłki ktoś mnie po ciągnął za nogę i wyrżnęłam brodą w parkiet, do dzisiaj mam piękną bliznę.A naleśniki z białym serem na słodko.
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego nie znoszę ![]() a koszykówka to wiesz... ja odkąd pamiętam grałam w okularach. Moi w-fiści się burzyli, że to nie bezpieczne, że co ja wyprawiam. A ja nie dość że grałam jako jedna z lepszych, to jeszcze byłam najbardziej uważającą osobą na boisku. Bo nikt! Dosłownie nikt! nie miał prawa dotknąć moich okularów ![]() teraz po latach wiem, że mięli racje, ale bez okularów nie byłam wstanie grać. Wada wzroku mocno utrudnia życie.
|
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno bym sobie takie skombinowała
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia łącze się w bólu, ja pamiętam jak mi w szkole kazali grać bez okularów, a ja siatki nie widziałam a co dopiero piłke
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rossi ale czemu nie?!
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wybaczcie że tylko znowu tak wpadam, dziękuję za Wasze kciuki, ale wizytę wtorkową miałam przesadzoną a zaraz idę na kolejną - już do innego lekarza. jutro opiszę co i jak
|
|
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi mnie nie nudzi bo nie jest łatwo. Ćwiczenia często się zmieniają i niewiele potrafię wykonać dokładnie musiałabys spróbować. Mnie relaksuje to mimo zmęczenia.
|
|
|
|
#4091 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Celi sto lat
Spelnienia marzen i upragnionego dzidziusia ![]() Dziekuje za kciuki Napisalam dzis egzamin... w sumie prosty mi sie trafil (bo kazdy mial inny zestaw pytan) i chyba mam wszystko dobrze... takze jestem zadowolona ![]() Moj sernik zrobil w szkole furore i teraz musze przetlumaczyc przepis na niemiecki bo nauczycielka i jedna pani z biura prosily haha i jedna kolezanka tez chce, ale na angielski... nio to se narobilam...w ogole dzwonil do mnie dzisiaj nieznany numer kilka razy, ale bylam w szkole i mialam wylaczone dzwieki... i teraz oddzwaniam a to urzad pracy ale nie z mojego miasta tylko z miasta 100 km dalej... nie wiem czego chca bo sie zglosila automatyczna sekretarka i mowila ze z tego numeru sa mozliwe tylko polaczenia wychodzace i jesli ktos do mnie dzwonil to mam czekac na kolejny kontakt, a jak potrzebuje cos z urzedu to dzwonic na ogolny numer... wiec czekam... ale chyba az do poniedzialku... moze maja dla mnie jakas prace... ale przeciez nie bede dojezdzac codziennie 100 km w jedna strone... za chwile jedziemy odebrac nasza hondzie
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uważam, że powinien być wybór i zgadzam się, że wtedy dużo więcej młodzieży by ćwiczyło. A przykre jest to, że wolą wziąć zwolnienie i nie robić nic. A później wychodzą różne problemy z postawą, z tym, że nie skończyli 23 roku życia a już narzekają na kręgosłup, kolana, ogólnie na sprawność. To jest przerażające! U nas były bardzo różnorodne zajęcia, ale co z tego jak każdy musiał robić to samo i musiał poszczególne "dyscypliny" zaliczyć.
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas na szczęście jakiś wybór był - między aerobikiem a siatką, basen za to był obowiązkowy.
Gucia - super te naleśniki, jakie puchate!
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w szkole też nie lubilam wf, nie znosilam biegać i siatki, uwielbialam kosz ale niestety u nas dominowala siatka... a szkoda.. Cytat:
![]() napisz koniecznie! Cytat:
jaki sernik robilas? jak się odezwą daj koniecznie znać co chcieli!!
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha taki:
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...-brzoskwiniami tylko mialam przepis od jednej wizazanki i nieco sie roznil ilosci poszczegolnych skladnikow... jesli chcecie to moge wkleic jej przepis do k
|
|
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć , witam
i nic więcej chyba nie napisze bo jestem padnięta , wkurzona , śpiąca a jeszcze czeka mnie odkurzanie i posprzątanie łazienki ale humor sobie poprawiłam bo kupiłam sobie lakier do paznokci kolor miętowy celi sto lat
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie reszta starszych osób, to po parku tylko z patyczkami biega ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żadnych podobnych ciast tam nie mają?Cytat:
ja w podstawówce przez 5lat byłam w klasie sportowej w 7 i 8 klasie to nawet w soboty miałam treningi, ale ja głupia wtedy byłam ale dzięki temu nauczyłam się jak kopać piłkę i palców sobie nie złamać
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
celi słońce sto lat!!!
Cytat:
oprócz skakania przez kozła, bo jeszcze w podstwówce podczas skoku "schowała" mu się jedna noga, przechylił się a ja jakos spadła, i później przed każdym skokiem miałam obawy.Koszykówkę uwielbiałam, nawet grałam w drużynie, ale później za gorsze oceny ojciec zabronił mi trenować a w wakacje podczas grania naderwałam sobie dziurkę w pępku i mam blizne do dziś po koloczyku.Siatkę też lubiłam, była dość popularna w liceum, choć bez wypadku też się nie obeszło... tym razem dostałam piłką w twarz, a że miałam kolczyk w wardze to też mam pamiątkę w postaci niewielkiej blizny. Wiem, że może trudno w to uwierzyć, ale kiedyś miałam kilka kolczyków
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Celi spełnienia wszystkich marzeń Katunia to miło, że twoje zajecia się spodobały ![]() Cytat:
Ale sprawności jakie dziecko nabywa, opóźniona gratyfikacja- uczenie cierpliwości itd jest genialnym pomysłem Byłam dziś na badaniach krwi, 240 zł w plecy
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-11-23 o 17:29 |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Celi 100 lat!
![]() Rosette ja też nie lubiłam w-f, nie znosiłam skoku w zwyż, bo bałam się poprzeczki kiedyś na mnie spadła... no i biegu na krótkie dystanse, a te oczywiście były niemalże zawsze ;/ Hej! ja weekend w szkole i jestem nie pocieszona... a do tego zaginął mi piórnik nie mam pojęcia gdzie go posiałam... w pracy niet, w domu też... no i zastanawiam się czy na warsztatach nie został choć wydawało mi się, że miałam, bo uzupełniałam dziennik, ale już sama nie wiem
|
|
|
|
#4102 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w zeszlym roku kupilysmy do tych zajec takie kredki -mamy je do dzis i sa mega super! http://powerprice.pl/jovi-kredki-swi...ek-p58176.html ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- INDIA wchodze na fb, i w aktualnościach patrze a pod komentarzami fotki od jednej z naszych zonek wpis od laski ktora nazywa sie tak samo jak ty i jest z tego samego miasta co ty patrze na to male foto i mowi ty nie ty no nie ty ale jak to przecież... i nawet ma podobne foto do jednego z twoich, akurat nie masz go ustawionego ale na pierwszy rzut oka.. mega mnie to ździwiło ![]() ja wiem że ludzie mają tak samo na imie ale uwspólnego znajomego znaleść taka osobę wow ![]()
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubiłam na 60m za to lubiłam na 500m (chyba to było tyle
2,5 okrążenia) ![]() przypomniało mi się jak sobie palec na w-f złamałam jak graliśmy w kosza - piłka zamiast do rąk to spadła mi na palec ![]() No nic trudno, dzięki za dobre chęci ![]() Marta jakbyś wysyłała Basi to ja chęcią tez przygarnę pomysły choć powiem Wam, że zastanawiam się skąd Wy macie takie fajne kursy u nas nic nie słychać w mieście... a w wodn to już w ogóle nikt taki "sławny" nie robi |
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja również przyąłczams ie do życzeń dla CELI wszystkiego naj!Cytat:
![]() UWAGA-biegam z tatą ![]() zmotywował mnie bo ja to ogólnie biegac nie lubię ale z nim jakos raźniej. biegamy "już" 1,5 tyg
|
|
|
|
|
#4106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wyślij mi na prv linka tej osoby, bo az jestem ciekawa
|
#4108 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzięki, przeszło, minęło cieszy mnie fakt, że już pood rana bolała mnie głowa, więc nie byłam w szczytowej formie, a "moje" dzieci dały dziś ciała jak nigdy, niemniej jednak i nadal je kocham Cytat:
mam nadzieję, że jazdę próbną swoim nowym własnym prywatnym samochodem już zaliczyłaś ![]() Cytat:
Cytat:
ja po niedzieli wstawię to co dziś miałyśmy Cytat:
Celi sto lat padam na ryjek, dzień był ogólnie do bani, boląca od rana głowa zrobiła swoje, tabletki żadnej nie brałam bo bym jak śnięta na hospitacji była, więc mam ochotę sobie teraz ukręcić głowę
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
cześćććć
![]() wstawać śpiochy ![]() my z juniorem już od 6 na nogach ;/ (tzn on teraz drzemie) a ja juz wstawiłam pranie, gotuję mu zupki... tz pojechał do teściów... amnie jszcze sprzątanie czeka ;/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

przecież ta piłka jest całkiem duża i najczęsiej biała, cieżko jej nie zobaczy

a zaraz idę na kolejną - już do innego lekarza.

Spelnienia marzen i upragnionego dzidziusia
a w wakacje podczas grania naderwałam sobie dziurkę w pępku i mam blizne do dziś po koloczyku.
nie mam pojęcia gdzie go posiałam... w pracy niet, w domu też...
no i zastanawiam się czy na warsztatach nie został
2,5 okrążenia)
dzięki, przeszło, minęło cieszy mnie fakt, że już po