Zima się zbliża, liście z drzew spadają, a tżtówki 2010 wciąż mocno kochają!:) Cz. VI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 16:29   #901
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie
Dot.: Zima się zbliża, liście z drzew spadają, a tżtówki 2010 wciąż mocno kochają!:)

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wydałam 40 zeta w aptece od tygodnia trzyma mnie przeziębienie

I bylam w rosmanie z okazji tego -40 na kolorówkę sobie skorzystałam
współczuję, leki są coraz droższe a i tak były drogie nie wiem czy u Ciebie gdzies jest, ale polecam aptekę Ziko jest duuużo tańsza niż inne a to sieciówka więc powinna być
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja to jestem strasznie upośledzona jeśli chodzi o promocje Nigdy o niczym nie wiem, a potem kupuję w normalnej cenie, bo muszę
promocje to moja specjalność
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:39   #902
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Zima się zbliża, liście z drzew spadają, a tżtówki 2010 wciąż mocno kochają!:)

Cytat:
Powiem Wam, że u mnie w domu jest kominek i został użyty 2 razy przez 16 lat Może dlatego, że z niego ciepło nie grzeje domu, tylko ew. pokój w którym jest, a reszta leci do góry.
Zrobiłam sobie próbę makijażu, żeby nie brać ze sobą tony kosmetyków i jestem bardzo zadowolona z efektu
U nas też tak miało być, ale Tż naczytał się różnych informacji na ten temat i doszliśmy do wniosku, ze lepiej do niego dołożyć i mieć w sumie dwa w jednym bo nie trzeba palić w piecu centralnym. Ale dla klimatu zapalić zawsze możesz i drzwi otwierać

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
U mnie tez miał być kominek bo mamy wielki salon,ale póki co spełzło na niczym fajna sprawa,ale czy az tak potrzebna to ja nie wiem

lece do tż,trzymajcie się papa
potrzebny, czy ja wiem. Pewnie by się obeszło Ale ma swój urok, szczególnie zimą, kiedy można sobie przy nim po prostu posiedzieć i potulić się

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Kominek Marzę o nim i zazdroszczę.

Ale jestem ciekawa co dostanę od TŻ pod choinkę Przed chwilą z nim gadałam i pytałam czy już wie, co mi kupi, a on na to, że oczywiście, od dawna i że jest to coś super. Can't wait

Lecę kończyć obiad, a później obejrzymy ostatni film Allena
wszystko przed Tobą, kominek do zrobienia!
uwielbiam niespodzianki, ale na razie nawet się nie zastanawiam co Tż wymyśli dla mnie pod choinkę, jeśli w ogóle coś
Stary 2012-11-22, 16:43   #903
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja polecam aptekę Galen, też jest bardzo tanio i też sieciówka Na tabletkach anty oszczędzam prawie 8 zł na opakowaniu

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 16:48   #904
Elaaaa
Wtajemniczenie

a ja aptekę Dla Ciebie, u nas bezkonkurencyjna na niektórych lekach mają nawet -90% w porównaniu do innych aptek
Stary 2012-11-22, 16:57   #905
behindblueeyes
Zakorzenienie

Ja ostatnio zamawiam przez neta w DOZ i odbieram koło siebie Za szczepionkę na pęcherz zapłaciłam kilkanaście zł mniej niż normalnie.

Co do promocji, to co tydzień przeglądam wszystkie nowe gazetki i jestem na bieżąco

Maria - chyba powinnam się udać do Ciebie na lekcje makijazu

Marta - bawcie się dobrze

Parole - zdrówka

Przyszła moja nagroda - perfumy Demi Moore. Zapach mi się nie podoba. Babcia dostanie go pod choinkę
Stary 2012-11-22, 18:55   #906
mariamarysienka
Zakorzenienie

Zapraszam
Chociaż wielkim ekspertem to ja nie jestem, ale lubię siebie i kogoś malować

Przed chwilą gadałam z koleżanką z Białegostoku, tą z którą najbardziej się zaprzyjaźniłam i jest mi tak ciepło na sercu Bo ona cały czas o mnie pamięta, mówi że jestem najfajniejszą koleżanką w jej życiu i że strasznie chciałaby, żebym w przyszłym roku studiowała w Białymstoku I tak dzisiaj wspominała, jak lubiła ze mną chodzić do Douglasa i wąchać perfumy i jak jej o nich opowiadałam i teraz zawsze koleżanki ciągnie ze sobą, żeby wąchać, ale mówi że to nie to samo. I tak mi jest miło, bo w liceum przyjaźniłam się z dziewczyną, obie myślałyśmy że to będzie taka świetna przyjaźń na wiele lat, a po maturze odezwała się do mnie dopiero w sierpniu I teraz jest dla mnie prawie obcą osobą, bo gadamy ze sobą o niczym raz na parę miesięcy.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Hej zobaczcie, prześwietny filmik, gdzie babka będąca w ciąży próbowała słodyczy z całego świata i akurat tutaj testuje polskie słodycze Za każdym razem jak jej coś smakuje, to czuję się taka dumna

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 20:06   #907
martusia205
Zakorzenienie

hej ja już u tż,jest fajnie,tylko on musi iść na parę godzin do pracy w sobotę biedak jest tak przemęczony..
w dodatku jego mama już zasypuje nas propozycjami,że zrobi frytki,oponki,itd

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-22, 21:11   #908
Frutti
Zakorzenienie

No i w końcu po maturach W KOŃCU.
Cóż, pomyliłam Mariannę z Izabelą Łęcką w pierwszym fragmencie w przeciwieństwie do drugiego nie było konkretnego imienia, opis pasował do Izabeli a w tym o Zbrodni i karze było napisane, że to Sonia. Więc cała praca...
Matematyka tragedia, wiadomo a angielskiego łatwiejszego nie można było sobie wymarzyć.

Teraz mogę was ponadrabiać poza tym TŻtowski ma urlop więc każdą chwilę spędzam z nim, od matur do wieczora z przerwami na powtórki.
Stary 2012-11-23, 07:00   #909
asik1503
Zakorzenienie

cześć
wczoraj byłam cały dzień u tż'a dlatego dopiero teraz mogłam nadrobić co napisałyście
sylwester... w tym roku spędzę go z mamą, bratową i bratankiem... niestety przez nieogarnięcie w pracy tż'a ja kupiłam bilet na 1stycznia (żeby nie siedzieć sama w sylwka bo tż miał być w pracy) a się potem okazało, że on nie może pracować na nocną zmianę do końca grudnia nie wiem po co robili zamieszanie...
kominek... super bajer u mnie w domu też był i grzał salon... na święta był miłym dodatkiem
Maria makijaż brzmi fajnie szkoda, że bez zdjęcia ja mam wielkie oczy jak sobie doklejam rzęsy normalnie wtedy nie potrzebuję nic więcej robić na pewno będziesz super wyglądać
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 12:56   #910
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

dzień dobry
co tu dzisiaj taka cisza od rana...hmmm widać że weekend już za chwilę
my wieczorem jedziemy do mnie do domu
martwię się bo minął mi termin zasiłku na wychowawczym, i musimy od nowa składać wszystkie dokumenty tak jak za pierwszym razem, a jak się ostatnio dowiadywaliśmy to babka mówiła że będzie potrzebna tylko decyzja przyznania tego pierwszego zasiłku i zaświadczenie o dochodach tżta z pracy...a teraz nagle chcą wszystkie zaświadczenia z zusu ze skarbówki to jest specjalnie chyba żeby ludzi zniechęcić zeby sie nie starali bo za duzo zachodu, ale nie odpuszczę im bo to jest prawie 500 zł miesięcznie

Maria miłej zabawy fajnie że masz taką bliską koleżankę wystarczy jedna a bliska
Stary 2012-11-23, 13:12   #911
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Hej zobaczcie, prześwietny filmik, gdzie babka będąca w ciąży próbowała słodyczy z całego świata i akurat tutaj testuje polskie słodycze Za każdym razem jak jej coś smakuje, to czuję się taka dumna
Świetne Ptasie mleczko pobiło wszystko

Maria - bawcie się dobrze

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
cześć
wczoraj byłam cały dzień u tż'a dlatego dopiero teraz mogłam nadrobić co napisałyście
sylwester... w tym roku spędzę go z mamą, bratową i bratankiem... niestety przez nieogarnięcie w pracy tż'a ja kupiłam bilet na 1stycznia (żeby nie siedzieć sama w sylwka bo tż miał być w pracy) a się potem okazało, że on nie może pracować na nocną zmianę do końca grudnia nie wiem po co robili zamieszanie...
A TŻ nie może też wróćić z Tobą?

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
martwię się bo minął mi termin zasiłku na wychowawczym, i musimy od nowa składać wszystkie dokumenty tak jak za pierwszym razem, a jak się ostatnio dowiadywaliśmy to babka mówiła że będzie potrzebna tylko decyzja przyznania tego pierwszego zasiłku i zaświadczenie o dochodach tżta z pracy...a teraz nagle chcą wszystkie zaświadczenia z zusu ze skarbówki to jest specjalnie chyba żeby ludzi zniechęcić zeby sie nie starali bo za duzo zachodu, ale nie odpuszczę im bo to jest prawie 500 zł miesięcznie
No niestety...polska biurokracja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 13:29   #912
asik1503
Zakorzenienie

Behind tylko właśnie chodzi o to, że ja będę w Niemczech a tż jedzie do domu na święta a potem wraca do Wawy... już nawet myśleliśmy żeby kupić mu bilet i żeby przyleciał do mnie na sylwestra ale 700zł to masakryczna cena także nic z tego
22.08.18
IG
Stary 2012-11-23, 13:35   #913
EsTeLL25
Zakorzenienie

Hej Wam
Ja wczoraj byłam u Tż i dzsiaj wróciłam On miał ranną zmianę ale o 17 ma przyjechać i jak wszystko dobrze pójdzie zostanie do poniedziałku. Ja mam rano do pracy przez weekend więc spędzimy sobie popołudnia razem

Przyszła dzisiaj dla niego bluzaCiekawe czy będzie dobra i co powie

U mnie dzisiaj tak słonecznie Tyle, że chłodno ale i tak cieszę się, że mam wolne w taki słoneczny dzień.
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
hehe ja mam kilka wątków na wizażu z których można czerpać info o promocjach
Widziałam takie wątki -bardzo przydatne

Cytat:
cześć

Maria makijaż brzmi fajnie szkoda, że bez zdjęcia ja mam wielkie oczy jak sobie doklejam rzęsy normalnie wtedy nie potrzebuję nic więcej robić na pewno będziesz super wyglądać
Ja mam rzęsy średniej długości dlatego bez tuszu nie ruszam się z domu. Marzy mi się przedłużanie rzęs 1:1. Planuję ale jeszcze nie teraz. Może na wiosnę. Koleżanka z pracy miała wyglądała BOSKO

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 13:37   #914
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Behind tylko właśnie chodzi o to, że ja będę w Niemczech a tż jedzie do domu na święta a potem wraca do Wawy... już nawet myśleliśmy żeby kupić mu bilet i żeby przyleciał do mnie na sylwestra ale 700zł to masakryczna cena także nic z tego
Aaa rozumiem. Dość sporo..odbijecie sobie po Sylwku
Stary 2012-11-23, 13:59   #915
asik1503
Zakorzenienie

Estell ja bez tuszu to prawie nie mam rzęs bo są dość mizerne a doczepiane (o ile porządnie) świetnie wyglądają moja siostra ma
Behind nie ma innej opcji może uda nam się wybrać na jakiś bal karnawałowy
22.08.18
IG
Stary 2012-11-23, 14:26   #916
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

a moje rzęsy są ok dlatego jak tylko mogę to daję im odetchnąć bez tuszu
z doklejanym całym wachlarzem rzęs jakoś nigdy nie mogłam sobie poradzić...co innego kępki Asia a jakich Ty używasz? całe czy kępki jesli całe to masz jakiś sposób żeby to dobrze przykleić?

Estell zazdroszczę słońca u mnie szaro i mżawka od rana
Stary 2012-11-23, 14:32   #917
asik1503
Zakorzenienie

Maryjamie ja aktualnie jak przyklejam to cały pasek i sposób podpatrzyłam kiedyś jak szukałam makijażu na imprezę na YT najpierw przyklejam na środku a potem dociskam i poprawiam boki i to wszystko robię pęsetą
22.08.18
IG
Stary 2012-11-23, 14:43   #918
EsTeLL25
Zakorzenienie

Cytat:
Estell ja bez tuszu to prawie nie mam rzęs bo są dość mizerne a doczepiane (o ile porządnie) świetnie wyglądają moja siostra ma
No własnie. Koleżanka była u kosmetyczki i dała prawie 200 zł a efekt rewelacyjny. Rzęsy gęste, długie i podkręcone ale wyglądały przy tym naturalnie. Naprawdę byłam pod wrażeniem

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
a moje rzęsy są ok dlatego jak tylko mogę to daję im odetchnąć bez tuszu
z doklejanym całym wachlarzem rzęs jakoś nigdy nie mogłam sobie poradzić...co innego kępki Asia a jakich Ty używasz? całe czy kępki jesli całe to masz jakiś sposób żeby to dobrze przykleić?

Estell zazdroszczę słońca u mnie szaro i mżawka od rana
No ja aż jestem w szoku co za pogoda Mgła ostatnio była u mnie non stop.. szaro brrrr a dzisiaj taki ładny dzień.

Ja bym całego wachlarza rzęs nie doklejała wydaje mi się, że efekt mógłby wyjść zbyt sztuczny jeśli już to kępki no ale ja bym chciała 1:1 muszę uzbierać kaskę

Stary 2012-11-23, 14:55   #919
asik1503
Zakorzenienie

Estell to chyba zależy od tego jakie to są rzęsy na studniówce miałam doczepiane całe paski i nikt nie zauważył, że są sztuczne albo może moje oczy są stworzone do sztucznych
a co do 1:1 moja siostra ma super zrobione za to koleżanka wygląda jakby ją ktoś oskubał a nie doczepił bo kilka jej odpadło w krótkim czasie i ma teraz co drugi wystąp... xD
22.08.18
IG
Stary 2012-11-23, 15:07   #920
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdecydowałam się na taki wypad dla rodziców:
http://www.kupbon.pl/dabki/hotele-i-...&#.UKy3BIeEYeE
Mam nadzieję,że będą zadowoleni
super prezent

Cytat:
Ja za to w Sylwestra pewnie będę siedzieć w domu z tż, bo żadne z nas jakoś nie celebruje tego święta
u mnie tak samo są organizowane Sylwestry, w tym roku nawet organizuje go moja bliska koleżanka, ale co z tego skoro upubliczniła to wydarzenie na facebooku i będzie jedna wielka mieszanka znajomych, których nie lubię, nie znam itp nie na tym Sylwester u mnie polega, jak się bawić to albo na jakimś fajnym balu albo skromnie z tylko swoimi znajomymi

dziewczyny kochane! nic nie mówiłam więc :

w środę byłam z tatą Tż i Tż w WORDzie mój Tż miał egzamin łączony.... iiiii.... zdał za 1 razem! jestem mega dumna z niego, bo miał cięężkiego egzaminatora... marne szanse były.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:42   #921
EsTeLL25
Zakorzenienie

Cytat:
Estell to chyba zależy od tego jakie to są rzęsy na studniówce miałam doczepiane całe paski i nikt nie zauważył, że są sztuczne albo może moje oczy są stworzone do sztucznych
a co do 1:1 moja siostra ma super zrobione za to koleżanka wygląda jakby ją ktoś oskubał a nie doczepił bo kilka jej odpadło w krótkim czasie i ma teraz co drugi wystąp... xD
No właśnie bo one odpadają po jakimś czasie... trzeba chodzić na uzupełnienie Mojej koleżance też poodpadały i poszła do kosmetyczki to zrobiła jej porządek. One odpadają bo nasze rzęsy rosną i odpadajaa te, że są przyklejone do naszych to więc dlatego są ubytki.

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane! nic nie mówiłam więc :
w środę byłam z tatą Tż i Tż w WORDzie mój Tż miał egzamin łączony.... iiiii.... zdał za 1 razem! jestem mega dumna z niego, bo miał cięężkiego egzaminatora... marne szanse były.
Gratulacje dla Twojego Tżta

Stary 2012-11-23, 15:47   #922
el amor
Zakorzenienie

dziękuję w jego imieniu
kurcze w końcu skończą nam się problemy z dojazdem i z wszystkim związanym ze spotkaniami.... czekaliśmy na to dwa lata chyba to jeszcze nie dociera do mnie w pełni, że za niepełne dwa tygodnie przyjedzie po mnie legalnie
Stary 2012-11-23, 15:50   #923
Frutti
Zakorzenienie

el, super
Dobrze że już po maturach. Poza tym gardło mnie boli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 16:18   #924
asik1503
Zakorzenienie

El amor gratulacje dla tż'a

Estell ja przyznam, że jak zobaczyłam tę koleżankę to tak sobie właśnie pomyślałam, że mogłaby to iść uzupełnić a nie z takimi pojedynczymi latać bo fatalnie to wygląda... tym bardziej, że jej naturalne są też bardzo mizerne... albo chociaż tuszem się ratować
22.08.18
IG
Stary 2012-11-23, 17:36   #925
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
el, super
Dobrze że już po maturach. Poza tym gardło mnie boli
to tak jak mnie

Estell pokaż bluzę dla tż

Maria udanej zabawy

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 18:17   #926
behindblueeyes
Zakorzenienie

el amor - super, gratulacje!

Dziewczyny, zdrówka dla Was

Przyszedł mój podkład z Revlonu Jutro mam zajęcia..ale tylko do 12.30 TŻ przyjeździe po mnie na uczelnie i lecimy na miasto. Muszę kupić cyckonosz

Naomi, co tam u Ciebie? Spokojnie na froncie?
Stary 2012-11-23, 18:20   #927
el amor
Zakorzenienie

cyckonosz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-23, 19:01   #928
Elaaaa
Wtajemniczenie

Witajcie! w pracy dowiedziałam się, ze ni z gruszki ni z pietruszki moja ukoochana uczelnia zorganizowała nam jutro zjazd choć mieliśmy w zeszłym tygodniu i za tydzień mamy znowu.. Rewelacja my mamy jutro osiemnastkę, rano idę do pracy więc nie ma szans na to żeby iść do szkoły.. wrrr.. nienawidzę organizacji w tej szkole..

el amor gratuluję

Maryjamie ja mam podobnie z załatwianiem stypendium, rozumiem co roku bo dochód może się zmieniać ale ja dwa razy w roku dostarczam te same zaświadczenia, już nie mówiąc o aktach urodzenia członków rodziny które przecież się nie zmienią.. biurokracja nie raz miałam ochotę tym rzucić tak jak mówisz, ale wtedy moje studia nie miały by racji bytu więc nie mam wyjścia i odwiedzam wszelkie urzędy po kolei co pół roku
Stary 2012-11-23, 19:21   #929
ParoleParole
Zakorzenienie

Cześć

Asia ja też sylwestra pewnie z rodzicami spędzę
Stary 2012-11-23, 19:22   #930
asik1503
Zakorzenienie

ja w tym roku już sobie odpuściłam stypendium... fakt, że pewnie bym się nawet nie załapała ale jak widziałam co oni teraz wymagają i wszystko w oryginale...
22.08.18
IG
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości