Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! 4 8,33%
Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. 0 0%
Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy 0 0%
Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. 0 0%
Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci 0 0%
Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy 2 4,17%
Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka 13 27,08%
Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. 3 6,25%
Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy 2 4,17%
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 15 31,25%
Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy 1 2,08%
Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły 3 6,25%
Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. 1 2,08%
Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am 2 4,17%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 15:30   #2971
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Odkryłam w Szymonkowej buzi kolejne 2 białe potworki Kiedy one wyszły? Takim sposobem mamy 11 ząbków

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:40   #2972
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Monia ze mną też coś nie tegez bo przeczytałam teletubisie

Brumek jak kliknę na ikonkę baterii po prawej stronie pulpitu ( mam windowsa) jest napisane : pozostało :0 % ( podłączony, nie ładuje) to chyba wykrywa? siet!

Sara też się nie naspała bo ja hałasy z zewnątrz obudziły i płaczu co niemiara.
Stary 2012-11-23, 15:48   #2973
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Oliweczka ale to fajnie że nic, ja skończę remont i w poniedziałek widzimy się na lubartowskiej

A jak nie urodzę w poniedziałek?
Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

Dziewczyny ogarnia mnie lekka panika. Ale tłumacze sobie,że to chyba normalne, gorzej by było gdybym się nie martwiła, gdyby mi było wszystko jedno. Po szale ekscytacji nową pracą, wizją wyjścia do ludzi, szale zakupowym itp. dochodzi do mnie, że za moment będę musiałą zostawić Alę na ok 9godz. co dzień Ciężki tydzień mnie czeka i ciekawe ile czasu jeszcze będę potrzebować by oswoić się z nową rzeczywistością.
początki będą napewno trudne, ale z czasem napewno się wdrożysz i nauczysz łączyć pracę z wychowaniem dziecka, domem
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
to jak skończysz to jeszcze wpadnij do mnie i rozwieś moje, skoro nic się nie dzieje. a tak serio to ciśnienie się delikatnie podnosi. to już tuż.
a tak sobie teraz pomyślałam: 2 lata temu w święta byłas z brzuszkiem, rok temu już z Julką (na zewnątrz) a w tym roku : z Julką i Mateuszkiem. az strach pomyśleć co będzie za rok w święta
Będę wtedy mamą pełną gębą dwóch rozrabiaków
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dominik dostał wczoraj klapsa od dziadka
I jak tu pracować i wychowywać dziecko? Różnica poglądów, wieku daje w d u p ę. Mój teść to naprawdę świetny człowiek, ale ręce mi opadły. Zła jestem i czuję się bezsilna.
Idę zajarać
o kurcze...musisz z nim pogadać- koniecznie!
Cytat:
Otworzyłam mus jabłkowy od teściowej, chciałam dodać małej do owsianki. Jak go spróbowałam to mnie odrzuciło! No taka z niej kuchara.
Wczoraj tez miałam od niej taki mus w małym słoiczku po gerberku, też mi prawie wybuchł w rękach
nieźle- i co powiesz Jej o tym?
Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
OLIWKO pytałas dlaczego sie boje. Cały czas mam w głowie słowa lekarza po konsultacjach wyników nasienia TŻ (to było przed Martynkowa ciąża), ze nawet jak dojedzie do zapłodnienia dziecko może urodzic sie chore albo może dojsc do poronienia. Tż wyszeł 1% plemników o prawidłowej budowie. Wtedy nawet nie dawali nam szans na inseminacje...Tak głeboko te słowa zakorzeniły sie w mojej głowie...
Przy martynie tez sie bardzod enerowaąłm. Teraz tylko nie przygotowywałam mojego organizmu do ciazy. Nie braałm wczesniej kwasu foliowego, nie prowadziąlm zdrowego trybu życia...Piłam sporo alkoholu...Boje se czy to nie wpłyneło na dziecko...
aha, to rozumię, wcześniej jakoś nie kojarzyłam, że o tym pisałaś ale napewno wszystko będzie dobrze tylko popatrz na Martynkę
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Nie wiem co pisac. Dzięki dziewczyny za słowa pociechy. M. w domu już 2 tyg. Nic lepiej.

Cytat:

sara mi sie skasztaniała na spacerze. pierwszy raz od urodzenia Kilometr od domu.
moja też nigdy poza domem nie zrobiła kupy

a co do drobiu, to my tylko w gościach go jemy, w domu nigdy nie ma po prostu nie lubimy/robimy.

HEJ.

Znowu pochmurny dzień-taki przygnębiający....nawet nie wiecie jak ja bym już chciała być spowrotem w domu z Mateuszkiem- a tu jeszcze tyle przede mną

Kupiłam dzisiaj Julci dwie pary leginsów i przymierzałam Jej taką czapkę z misiem koalą- bombowa, ale czy jest sens kupowac 4 czapkę? korci...

Idę podgrzać P. obiad, bo wpadnie na chwilę , wyjątkowo z Tofikiem- ale na niego micha już czeka

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:54   #2974
mme_audrey
Raczkowanie

Dzień dobry czytam, jak dotrę do komputera to napiszę coś więcej na szybko: ja też z drobiu filety preferuję te wszystkie udka, nóżki skrzydełka i inne mnie przerażają...
Do napisania!
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:58   #2975
83monia
Zakorzenienie

robimy dzis cos dobrego? wcisnijcie guzik http://make-everything-ok.com/

i na koniec http://theendofinternet.com/

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 16:07   #2976
Kolina
Zadomowienie

hej

Oliweczka urodziła??????? tydzień nie zaglądałam i mam zaległości

patik mam Twój wpis powyżej, nie wiem o co chodzi dokładnie, ale bateria Ci nie ładuje? ja ostatnio tak miałam, z dnia na dzień przestała działać, wyciągnęłam ją i włożyłam ponownie i działa, znowu trzyma długo, może tak spróbuj

edit: Oliweczkę tez mam powyżej, czyli nie przegapiłam TEGO Wielkiego Wydarzenia

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2012-11-23 o 16:12
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 17:06   #2977
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Też przeczytałam Teletubisie!!!!!!

Ostatnio byli u nas znajomi i też się okazało, że kumpel nie tknie kuraka w postaci udka, skrzydełka. jedynie filet! Od małego tak jadł kurczaka, mama mu oddzielała zawsze od kości i tak mu zostało. Rozumiem flaki, wątkróbka czy inne podroby które mogą budzić niechęć, ale taki tradycyjny kurczaczek z rożna
Mam identycznie jak Twój kumpel. Za nic nie wziełabym do ust kurczaka z rożna.

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Dzień dobry czytam, jak dotrę do komputera to napiszę coś więcej na szybko: ja też z drobiu filety preferuję te wszystkie udka, nóżki skrzydełka i inne mnie przerażają...
Do napisania!
Ja też tak mam.
Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
hej

Oliweczka

edit: Oliweczkę tez mam powyżej, czyli nie przegapiłam TEGO Wielkiego Wydarzenia
nie przegapiłaś
A Ty jak się czujesz Kolinko?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

eve dziękuję Ci za płaszczyk! Idealny jest, wymierzyłam już i leży jak na mnie szyty. Strasznie Ci dziękuję. Zima mi nie straszna.

Lili kaszki też doszły. Dziś na kolację jedna pójdzie w ruch. Dziękuję kochana...

Ehh brak mi słów. Dziękuję dziewczyny.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 17:09   #2978
ellika
Rozeznanie

Ha! w końcu się zalogowalam z telefonu to czasem się odezwę z pociągu wracając do domu. Weeeekend. Ale się cieszę
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 18:22   #2979
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
nie przegapiłaś
A Ty jak się czujesz Kolinko?
ja dobrze, dziękuję
miałam intensywny tydzień, kolejny będzie podobny, moja mama jest w uk i trochę obowiązków spadło na mnie w związku z jej wyjazdem (kury etc), normalnie przychodziła do mnie codziennie zająć się Dawidkiem, teraz nie mam tej pomocy
Stary 2012-11-23, 19:04   #2980
Lili 83
Zakorzenienie

Marina nie ma za co.
I tak mam niesmak, że tylko tyle mogę posłać ..

Dziewczyny jakie dokumenty są potrzebne do wyrobienia dziecku paszportu/dowodu osobistego?
Kolina Ty wyrabiałaś Dawidkowi niedawno prawda?
Dowód? Paszport?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 19:15   #2981
Marina1
Zakorzenienie

Lili no coś Ty! chyba żartujesz... błagam Cię, dzięki Tobie Igor ma właśnie pełny brzuszek po "zdrowym brzuszku"

Lili ja nie wiem. W każdym razie widziałam dowód osobisty Malwinki DaKaro. Ale fajny taki dorosły dokument.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-11-23 o 19:26
Stary 2012-11-23, 19:16   #2982
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ja dobrze, dziękuję
miałam intensywny tydzień, kolejny będzie podobny, moja mama jest w uk i trochę obowiązków spadło na mnie w związku z jej wyjazdem (kury etc), normalnie przychodziła do mnie codziennie zająć się Dawidkiem, teraz nie mam tej pomocy
to się masz, nie powiem....dużo siły Kolinko

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 19:17   #2983
Marina1
Zakorzenienie

Widziałyście czego to "nasze" dzieci uczą w przedszkolach?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658985
Stary 2012-11-23, 19:23   #2984
patik87
Zakorzenienie

Kolina myślałam o Tobie. Pokazałbyś brzuszek
To nowa bateria kupiona i nie ładuje.

Nie skończyliśmy malowania, jedna ściana została. Tata nie dał rady, na jutro zostało. Ogranęłam trochę bałagan, Sary pokój na cacy, chyba nigdy tam tam dokładnie nie było sprzątnięte. Karnisz wyczyszczony, za meblami, listwy, okno, firanki, w szafkach. Wsio. Reszta jutro.
Już padam..
Stary 2012-11-23, 19:24   #2985
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie dokumenty są potrzebne do wyrobienia dziecku paszportu/dowodu osobistego?
Kolina Ty wyrabiałaś Dawidkowi niedawno prawda?
Dowód? Paszport?
my mamy dowód osobisty
składa się: wniosek, ten sam co dla dorosłych
potrzebne jest zdjęcie (2szt jeśli dobrze pamiętam)
odpis z aktu urodzenia
obecność obojga rodziców przy składaniu wniosku, już do odbioru wystarczy jeden

do dowodu zdjęcie jest lekko z profilu (widoczne lewe ucho), do paszportu na wprost, w momencie robienia zdjęcia musisz już wiedzieć który dokument chcesz wyrobić

dowód osobisty jest na 5lat, nie ma kosztu wyrobienia
paszport jest płatny i jest ważny rok

tak pamiętam, chyba nic nie poknociłam, dla pewności możesz jeszcze zadzwonić do odpowiedniego urzędu, ja tą drogą się dowiedziałam co muszę mieć
Stary 2012-11-23, 19:39   #2986
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
tak pamiętam, chyba nic nie poknociłam, dla pewności możesz jeszcze zadzwonić do odpowiedniego urzędu, ja tą drogą się dowiedziałam co muszę mieć
Dzięki
Będę się dowiadywać w urzędzie reszty.
Chciałam się zorientować czy lepiej paszport czy dowód.
Ale raczej dowód, bezpłatny i spokój na 5 lat.

Marina wyć mi się chce jak czytam Twoje posty
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 20:07   #2987
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Lili od sierpnia paszport jest tez na 5 lat. Z tym ze płatny. Lepiej dowód wyrobić.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 20:18   #2988
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Ja wyrabiałam Szymonowi paszport w październiku - kosztuje 30 zł i jest ważny na 5 lat

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 20:41   #2989
mme_audrey
Raczkowanie

Carmela, fajne te cymbałki!
Jak koleżanka pije herbatę, to na pewno ucieszy się z jakiegoś ciekawego zestawu Ja z chęcią przygarniałam różne kosmetyki dla ciężarówek i nie tylko - świece zapachowe, płyny do kąpieli, które pomagały się zrelaksować.

Myha
będzie dobrze!

alibany z tymi lekarzami to jakaś masakra jest

Marina - nie znamy się, ale przesyłam moc pozytywnej energii. I ogóle!

Shira udało mi się ukryć

Hela chodzi spać o 21, wstaje ok. 8-9. Ma drzemkę około południa. Czasem zdarzy jej się przespać po południu, ale to rzadko się zdarza (i śpi wtedy max. pół godziny).

Dziękuję za odpowiedzi dot. potraw wigilijnych. My też będziemy świętować u Rodziców, ale chciałabym przygotować coś dla Heli (chociaż oni już zapowiedzieli, że sami jej coś zmajstrują smacznego). Moja rola skończy się na lepieniu uszek

ale mnie głowa boli skupić się na niczym nie mogę

czy na Was (posiadających psy) ludzie też patrzą jak na kosmitów? jak wychodzę z dziewczynami to prawie paluchami na nas pokazują
Stary 2012-11-23, 20:57   #2990
adrji
Raczkowanie

Dobry wieczór,
tż wyszedł, zeby miec troche czasu dla was nawet go podwiozłam
zrobilam sobie herbatke i na szybko sałatke z krewetkami
i zasiadam do Was

myha kciuki za badania!
Patik pokaż pokoik Saren po takich generalnych porządkach z włascicielką oczywiscie
Madziulka za dwa kolejne potworki jupi!

jedzonko świąteczne- u nas pewnie skosztuje wszystkiego, oprócz potraw z grzybami bo i tak sie już wszystkim próbuje częstowac z naszego stolu, oprócz oczywiscie listy bardzo zakazanych ale ta nie jest jakas bardzo długa.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

mme audrey a ta z avka to troche do ciebie podobna? fryzurą? bo mamy obie takie bujne w avkach blond fryzury choć ja dziś byłam u fryzjera..
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 21:05   #2991
mme_audrey
Raczkowanie

adrij smacznego

to chyba mój pierwszy avatar, mam do niego olbrzymi sentyment - kiedyś byłam podobna do tej dziewczyny, farbowałam włosy. Teraz została mi skrzywiona mina i mac
Stary 2012-11-23, 21:06   #2992
ela_86
Wtajemniczenie

witam się wieczornie

patik fajnie, że już widać efekty czyli już bliżej niż dalej

muszę się pochwalić, że dzielna byłam, ketonalu nie wzięłam ale nie taka dzielna, żeby sobie odpuścić Ibuprom Max trochę dłużej musiałam czekać na efekt, ale w końcu się pojawił zastanawiam się teraz czy to normalne, że jeszcze mnie tak boli a opuchlizny już prawie nie ma.

Mały trochę lepiej po południu, kipa po pas, ale szalał z piłkami wyspał się w końcu na naszym łóżku, a ja chodziłam na palcach.
niestety nie przekonałam go jeszcze do inhalatora, nie chcę go przestraszyć, ale mam nadzieję, że jutro już zrobimy krok do przodu. Za to ja się poinhalowałam i kataru już prawie nie mam! rewelacja!
mój synuś mnie dziś zaskoczył i pozwolił sobie bez walki zapsikać do nosa, nareszcie

co jeszcze... tż się nie popisał, miał wyjść do sąsiada na 10minut, a wrócił po 1,5h, więc sama musiałam oporządzić małego :/ przymuszę go za to so sprzątania jutro, nie wywinie się!

patrzę 1 okiem na King Konga, dawno nie puszczali, nie żebym była fanką, ale nic innego nie ma :/
Stary 2012-11-23, 21:08   #2993
mme_audrey
Raczkowanie

fryzjer? jakieś radykalne zmiany? ja dziś zdobyłam namiary na (podobno) dobrą fryzjerkę, może w końcu zdecyduję się na zrobienie czegoś więcej, niż podcięcie koncówek

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

właśnie, pamiętam, że rozmawiałyście już o inhalatorach, ale może mogłybyście jeszcze raz napisać Wasze typy? Z tego co czytam, warto zakupić ten sprzęt.
Stary 2012-11-23, 21:08   #2994
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,
tż wyszedł, zeby miec troche czasu dla was nawet go podwiozłam
zrobilam sobie herbatke i na szybko sałatke z krewetkami
i zasiadam do Was

myha kciuki za badania!
Patik pokaż pokoik Saren po takich generalnych porządkach z włascicielką oczywiscie
Madziulka za dwa kolejne potworki jupi!

jedzonko świąteczne- u nas pewnie skosztuje wszystkiego, oprócz potraw z grzybami bo i tak sie już wszystkim próbuje częstowac z naszego stolu, oprócz oczywiscie listy bardzo zakazanych ale ta nie jest jakas bardzo długa.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

mme audrey a ta z avka to troche do ciebie podobna? fryzurą? bo mamy obie takie bujne w avkach blond fryzury choć ja dziś byłam u fryzjera..
a poszalałaś u fryzjera? gadaj
Stary 2012-11-23, 21:18   #2995
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A one też z Tesco czy nie?
Tak z Tesco, za 100zł chyba były ( no i -50% )

Cytat:
Kurcze Lilii nie mam już w "swoim" allegro tej aukcji, nie powiem Ci gdzie wywoływałam.. wtedy jakoś po 23 gr za sztukę chyba było, czy jakoś tak..
http://fotohit.com.pl/ od tych na forum kilka osób brało, maja też konto na all.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
po co taka lala? przegięcie!

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Carmela, fajne te cymbałki!
Jak koleżanka pije herbatę, to na pewno ucieszy się z jakiegoś ciekawego zestawu
Juz kupiłam herbatki, muszę tylko ładnie zapakować.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 21:22   #2996
iustyna1
Wtajemniczenie

http://www.nokaut.pl/domki-i-namioty...figurkami.html zobaczcie jaki fajny!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 21:42   #2997
adrji
Raczkowanie

fryzjer-a więc już opowiadam
wykupiłam sobie jakieś już miesiąc temu groupona do jakiegoś salonu mega podobno w warszawie bo jak potem sprawdzilam i mysle o ich cenach to do tej pory zbieram szczeke z podłogi kto chodzi wydawac tyle pieniedzy u fryzjera celebryci
to był jakiś rytual spa dlatego mi zależało, bo jakoś po porodzie zaczeły mi się włosy psuć jak nigdy problemow z nimi nie miałam, więc z tego calego zabiegu jestem mega zadowolona bo taka gładkośc włosów, natomiast strzyżenie jak strzyzenie, oczywiście jak zwykle za duzo pocieniowane a nie chciałam za krótko

przeszłam się też po sklepach przy okazji, ale jest tych świątecznych pięknych rzeczy wszędzie, szkoda tylko ze zawartość portfela nie pozwala na zakupowanie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
no fajny fajny!

wogole przemawiają do mnie ostatnio drewniane zabawki!
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 21:46   #2998
agulaaabar
Zakorzenienie

Justyna moje siostrzenice miały ta willę, miesiąc temu sprzedały na kiermaszu z zabawkami za 10 euro a i to wszyscy uważali za wygórowaną cenę

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 21:49   #2999
ela_86
Wtajemniczenie

miałam w planach posiedzieć tu dłużej, ale poddaję się...
idę spać...
nie wiadomo jaka noc mnie czeka przez ten katar zły

spokojnej nocki dla Was mamuśki
fajnie, że tu jesteśmy, można sie posmiac, ponarzekac, zawsze ktos pocieszy, doradzi, wesprze...
eh... robię się ckliwa, więc czas na mnie

paaaaa do jutra

ps. ibuprom działa a stojący szew nadal łaskocze

aaa Oliweczka, może byś tak już urodziła? ileż można czekać ,

no dobra teraz to już idę

Edytowane przez ela_86
Czas edycji: 2012-11-23 o 21:53
ela_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:02   #3000
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
miałam w planach posiedzieć tu dłużej, ale poddaję się...
idę spać...
nie wiadomo jaka noc mnie czeka przez ten katar zły

spokojnej nocki dla Was mamuśki
fajnie, że tu jesteśmy, można sie posmiac, ponarzekac, zawsze ktos pocieszy, doradzi, wesprze...
eh... robię się ckliwa, więc czas na mnie

paaaaa do jutra

ps. ibuprom działa a stojący szew nadal łaskocze

aaa Oliweczka, może byś tak już urodziła? ileż można czekać ,

no dobra teraz to już idę
Ja wiem, że nie wypada, ale się dzisiaj uśmiałam przy tym szwie

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Justyna moje siostrzenice miały ta willę, miesiąc temu sprzedały na kiermaszu z zabawkami za 10 euro a i to wszyscy uważali za wygórowaną cenę
Kuuuuurde!!!!!!!!!! a tak mi się podoba. Mogłaś pisać
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości