|
|
#3661 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3662 |
|
BAN stały
|
Finlandię Spices widziałam
|
|
|
|
#3663 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
albo po róznych fajnych niusach w wiadomościachproblem jest teraz taki że trudno teraz dziecko wychować jak się samemu chce, tak naprawdę wychowuje państwo, nie mówiąc już o telewizji itepe, trzeba baaardzo dużo determinacji i umiejętności żeby nie wychować kolejnego bezmyślnego konsumenta
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3664 |
|
|
Z tego chyba można coś fajnego zmieszać
![]() A wczoraj H. mi ukręcił drinka, który wyglądał jak cola z zielonym połyskiem zamiast czerwonego. Suszyło mnie po nim pół dnia
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te dzieci jak piszesz wychowane przez państwo lepiej sobie w życiu radzą niż dzieci które są wychuchane. Widziałam, widziałam......ja chcę wiedzieć jak smakują
|
|
#3666 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mi o co innego chodziło, o to, że zakres swobody rodzica w wychowaniu własnego dziecka jest mocno ograniczony odgórnie przez państwo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rozwiń proszę, zaciekawiło mnie to stwierdzenie, raczej dawniej było bardziej ograniczone za czasów np naszych mam., kiedy to szkoła sie interesowała z kim stoich w sobote pod własnym domem, albo ze pijesz alko w weekend będąc pełnoletnim ( to akurat sprzed kilkunastu lat).przeciez teraz nawet nie trza dida do szkoły posyłac tylko mozna zdeklarowac ze sie go bedzie w domu uczyc samemu. w innych krajach jak usa czy skandynawia panstwo sie bardziej wtrąca, jak did sie poskarzy ze ma codziennie zajęcia dodatkowe to rodzica wzywają na dywanik czemu did nie ma czasu na zabawe...pewnei jak sie did bawi całymi dniami pod blokiem to wzywają czemu taki zaniedbany i niepobudzonyintelektualni e przez rodziców
|
|
|
#3669 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie wiem czy potrafię ładnie rozwinąć, to co mi się ogólnie myśli....
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no musi , ale to chyba dobre dla dzieci? bo inaczej to rodzic mógłby zdecydowac ze uczy dzieci tylko batoniki a pisac i czytac juz nie muszą umiec.... a plany dzieckaw miare jego rozwoju mogą sie wyklarowac inne niz miał zwariowany rodzic i cierpiałoby dziecko
|
|
|
#3671 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to fuaśnie solidnie nadrabiam ![]() Cytat:
postaraj się o białostocki bimber , tylko nie wiem jak - od organizatora wesel przebój weselnego bufetu ![]() Cytat:
![]() 2.pomachłam , ale na razie znowu ją wsysło ![]() Cytat:
I to wcale nie intuicyjnie , tylko są myślące . Przeleciałam Was porządnie idę dekupażyć ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
jeść ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
noo
ad1. ad2. u mnie tarta z mascarpone, bo nie było ricotty ![]() Cytat:
Cytat:
bo wtedy też zamilkłam ![]() no bo u Ciebie zawsze jest to słońce ![]() tak po tytule mi się skojarzyło
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-11-23 o 19:17 |
||
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ja tak miałam a czy ja myśląca?no może czasami![]() A dajesz przyprawy do ziemniaków?
|
|
#3674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale Ci fajnie - my zamawiamy se zchuopinem jako prezent od pary dla pary
czyli dopiero za miesiąc ![]() Cytat:
2. tak jak siebie poczytam z dystansu to chyba jednak niecałkiem żem zdrowa ![]() ale ponoć szaleńcom żyje się lżej moze warto zwariować buuu i teraz o nich myślisz - luzik - nie uciekną a Ty nabierzesz siły na konfrontację Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
gorzej jak wyjdzie w praniu wiecie jak ktoś ostro pierze ![]() Cytat:
1. jeszcze nie - koleżanki mi polecają tylko po co? no ale z ciekawości sie aż przejdę 2. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- |
|||||
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Szkoda że nie każdemu. To naturalne że człowiek się boi przed nieznanym ale jeśli ktoś chce mieć dziecko nie może się źle nastawiać
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no jeśli chce, ja np nie chcę ( aktualnie) niemniej osoby pragnące dzieci również nie powinny sobie wciskać kitu że będzie błogo i fogle - zdają sobei z reguły sprawę z ciężkich konsekwencji jakie to za sobą niesie - chcą dalej mimo to pragną ale wiedzą że to nie przelewki i nie haj lajf |
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słońce pamiętasz o liście? ![]() Melk swietny wątek ![]() Idę do wanny, dostałam @ i muszę chyba kogoś zabić żeby mi ulżyło
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no bo takie zdanie mam, cóż poradzić nie znam nikogo kto by pracę za pomocą UP zdobył. Jakiś staż to owszem, ale też raczej trzeba się prosić i chodzić, za piękne oczy nie dają. Więc ogólnie szansa ze osobie która nieszczególnie chce (tak jak Pinia, która mieszka gdzie indziej niż ma UP) się coś "trafi" tak samo z siebie jest nikła ![]() Co do Didów to nie włączam się w dyskusję bo absolutnie nie czuję się kompetentna żeby się hipotetycznie wypowiadać
|
|
|
|
#3680 |
|
To ja :)
|
No i doopa... Chyba jednak nie będzie urlopu./.. Jest tyle roboty, ze nawet przy pełnym składzie byśmy nie dały rady... A jest nas połowa.Dopiero dziś wróciłam z pracy. Bym poszła nadrobić w weekend, żeby tylko lecieć do tego Egiptu, ale nie wolno w weekendy
|
#3681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam - będzie krótka Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie to są pierdyknięci
![]() ciekawe kiedy mi węch wróci jak na razie jedyne co mi się udało, to zarazić chuopa
|
#3683 | ||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37780076]
[/QUOTE]Piękna fryzura ![]() Cytat:
Belweder jak najbardziej, pierwsza luksusowa wódka świata niby Zależy od smaku Cytat:
Obwąchaj kapsułkę kolejnym razem ![]() Cytat:
![]() Aaaaaa! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-11-23 o 20:49 |
|
|
|
|
#3685 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#3686 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
faktycznie trochę przesadziłam z tymi procentami |
|||
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam
dawno nie robiłam Cytat:
ale chociaż weekend bez łez załapałam jeszcze ![]() wracam nadrabiać dokładniej, bo jak wiecie tematy dzieckie mnie interesują
|
|
|
#3689 |
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego oczy nie widzą - no ale to zorganizuj sobie jakiś fancy weekend mejbi Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-23 o 21:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

) dla ojca
Siostrze raz kupił Żubrówkę paloną, a ostatnio coś fajnego i to jest ciekawa sprawa na prezent, no ale niestety już odpada - 

albo po róznych fajnych niusach w wiadomościach

nie nie chcę już więcej tutaj nie mam sił zresztą dziś - nie wiem gdzie się udać już do kogo
Tylko ja biere 4 na raz, ale czy działa?
Wiem za to, że przeokrutnie capi (ale kozieradki w składzie nie zauważyłem)
idę dekupażyć 

), że ma być podobno coś dla mnie, ale to nie było jeszcze pewne natenczas. Okazało się jednak, że koniec roku (Polly!
wiecie jak ktoś ostro pierze 
Ewuś nie ma jeszcze didów, a dobrze prawi 

Na jakim Ty świecie żyjesz?