|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Ja też Wibo różowy, bo go tak zachwalacie
wzięłam ostatni 'z kolejki', jeśli to w ogóle coś da...ale jak go w domu otworzyłam, to był czyściutki, więc jest szansa, że nie macany. I do tego 2 lakiery, Wibo Extreme Nails i Lovely Moulin Rouge.Dzięki Bogu za brak funduszy, inaczej chyba pół Rosska by wyniosła
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam tą
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki porady w sprawie pomadek
Dziś byłam na chwilę w Rossmannie po chemię domową i przeglądałam na szybko pomadki - Rimmel Kate Moss ma fajny róż, nr 20, a widziałam, że wiele z Was kupuje te pomadki, więc może na nią się zdecyduję, ale mam jeszcze parę dni na przemyślenie. Wczoraj kupiłam tusz Maybelline Colossal Smoky Eye, ale po dzisiejszym malowaniu nie jestem zadowolona, więc wzięłam jeszcze ten, co zawsze kupuję, czyli najzwyklejszy Volum' express. W ogóle ten wątek to zło :P Miałam kupić tylko podkład i tusz, a mam już te rzeczy razy dwa, lakier i kusi mnie pomadka, a w sumie przydałaby mi się kredka do oczu... I mam 5 dni na wymyślenie, co jeszcze :P
|
#4024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem naturalną blondynką, mam raczej jasną cerę, ale nie jestem jakimś wielkim bladziochem , ale coś czuje, że może być za ciemny, no nic szukam dalej |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z drugich zakupów w Rossie
Ale jeszcze jutro jadę do C.H Alfy, do kina, a tam jest taki ogromny Rossmann, więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie kupię. Dzisiaj zakupiłam w R.:- lakier do paznokci z Miss Sporty, taki brzoskwiniowy nr. 452 za 3,59 - błyszczyk z Miss Sporty, numer 180 Miami Beach za 6,59 |
|
|
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Czy są u was te błyszczyki? Byłam w dwóch rossmannach i nie widzialam...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...st.html&next=1 |
|
|
|
#4027 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
Też dzisiaj poszłam do Rosska ale starałam się kupować tylko to co i tak miałam na oku i chciałam wypróbować. Wyszłam z:
puder sypki Manhattan puder Rimmel Stay Matte beżowe cienie do powiek Manhattan - nie używam cieni ale taki matowy zwyklak mi się przyda zielony tusz do rzęs wibo odżywkę lovely top coat korektor miss sporty z witaminami pomadka Rimmel by Kate 102 Wszystkie te rzeczy mam pierwszy raz więc będzie testowanie ![]() Możecie polecić jakąś jakąś pomadę o bardzo neutralnym kolorze i najlepiej matową. Jestem blada i nie pasują mi mocne kolory a nie umiem sobie wyobrazić jak wyglądają na ustach kolory. |
|
|
|
#4030 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam 3 kolorki lakierów z Miss sporty, do tego magnetyczny Lovley i magnes, ale jakiś ciulowy, nic się nie dzieje tylko taka jedna kreska się pojawiła i nie wiem czy ja coś źle robię czy jak to jest? Do tego Craca zielonego z Wibo. Korektor z Affiinitone. Dwie pomadki Eliksir 05 i 07. Mamie wzięłam jakiś taki czarny tusz z Missy Sporty. I tak jak Almirka pisała, na pierwszy rzut oka wszystkiego pełno, ale jak czegoś szukasz to tych najjaśniejszych odcieni nie ma. A szafy z Wibo, lovley i miss sporty, tak przebrane, że koniec
|
|
#4031 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okazji nie zmarnowalam bo lakier też kazalam sobie wycofac ![]() Cytat:
![]() czy ten błyszczyk jest jeszcze dostępny?? dostalam go kiedys i byl super ale dzis go nie widzialam
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz gwiazdkę magnes?
|
|
|
#4035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę, a tak się napaliłam a tu beznadzieją
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy tak piszą, że boją się że tusze macane a u mnie dziś wszyściutko nowe ledwo wyciągnięte
Pewnie wczotaj wykupili te macane a dziś wyciągneli już nawe I co mnie dziś zaciekawiło to to, że puder z MS był dziś ofoliowany
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
a wie któraś z Was po ile są teraz pomadki Rimmela? bo chcę kupić 070 airy fairy
|
|
|
|
#4039 |
|
Klientka w krawacie
|
11,39
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
lakier trzeba dobrze wymieszac przed malowaniem...
<testowalam z magnesem Golden rose i wychodzil wzorek> sam magnez to szajs..->przynajmniej gwiazdka
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy są u Was te lakiery
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-paznokci.html |
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam zamiar wybrać się po m.in. korektor. Potrzebuję taki który dobrze zakryje sińce pod oczami a także przebarwienia na twarzy. Polecacie coś?
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4045 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kupiłam zielony - świetny ![]() Cytat:
Mogła byś napisać coś o tych cieniach Wibo? maja ciekawe kolory ![]() Cytat:
Oglądałam ten cień ale w końcu nie wzięłam teraz trochę żałuję.... Używałaś go już wcześniej? ![]() Cytat:
Healthy Mix chociaż 123 perfect też niczego sobie a zmieszane razem tworzą świetny duet Nie wiem czy nie pójdę jeszcze po 123 te ceny tak kuszą
|
||||
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji dzisiejszych zakupów ze zdziwieniem zauważyłam, że niektóre ceny poszły w górę, np wyjściowa cena pomadki Rimmel. Zastanawiam się czy tylko tak na okoliczność promocji, żeby zbyt tanio nie było, czy to już na stałe
|
|
|
|
#4047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2012-11-23 o 21:53 |
||
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
przez was rowniez i ja poczynilam rossmanowskie zakupy :P
- Lovley top coat 4,29 - Miss Sporty bezbarwna maskara (kupilam do utrwalenia brwi) 6,59 - MF 2000 Calorie Dramatic Volume (sprawdzilam date produkcji na internetowym kalkulatorze i wyszlo mi 3 sierpnia 2009 moj byl nie zmacany) 17,99- Miss Sporty szminka 020 striptizzz 5,69- Wibo lakier nr 49 (zielono-morsko-choinkowy,taki troche pawi ah te moje okreslenia :P ale jest bardzo ladny ) 2,99- Apart olejek do kapieli energetyzujacy 1,99 - Apart olejek do kapieli rozgrzewajacy 1,99 - Wellness&Beauty sol do kapieli fiolek i koniczyna 3,29 - Brise swieczka jablko i cynamon <3 11,49 - Herbatki: ciasto serowo-truskawkowe i truskawki w smietanie 2x 3,59 - Lovely konturowka do oczu z temperowka nr 59 (brazowo fioletowy kolor) 2,99 - La Risa swieczki podgrzewacze pomarancza i wanilia i jablko i cynamon,cudne !
|
#4049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz mieć paznokieć pod tym magnesem, ale nie dotykaj nim lakieru. Edytowane przez hey_stella Czas edycji: 2012-11-23 o 23:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

wzięłam ostatni 'z kolejki', jeśli to w ogóle coś da...ale jak go w domu otworzyłam, to był czyściutki, więc jest szansa, że nie macany. I do tego 2 lakiery, Wibo Extreme Nails i Lovely Moulin Rouge.

Ale jeszcze jutro jadę do C.H Alfy, do kina, a tam jest taki ogromny Rossmann, więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie kupię. Dzisiaj zakupiłam w R.: