|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
wiecie co na którymś wątku chyba listopadowym jedna dziewczyna umieściła foto jakie znalazła w necie, chyba bym poszarpała takich rodziców nooo
http://www.wiocha.pl/793238,Wiocha_d...ow_albo _zabawa |
|
|
|
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ciuszki ![]() ja oczywiście znowu kupiłam ciuszki dla Michałka ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
strippi ja też chciałam dziś zamówić z C&A ale jednak poczekam na potwierdzenie dziewczynki 10 grudnia choć lekarz powiedział ostatanio, że już tak zostanie bo widać jak się narządy zaczęły wykształcać. A w środę jak byłam w smyku od razu chwyciłam 3 sukienki z opaskami i rajstopkami w komplecie i gdyby nie koleżanka to bym wyszła z nimi.
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Rozeznanie
|
A mozecie podac linka do tej aukcji? Bo wlasnie slyszalam, ze czasem takie byle jakie te rzeczy potrafia przyslac :/
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już 2 osoby znalazłam co mają więcej niż ja jednak ma 3900 druga 3370 :/ nie dam rady uzbierać 400pkt by pobić choć jedną nie wspomnę o tym gościu co ma już 4100 :/
|
|
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zamawiałam poza aukcją. napisałam do Pani maila i ustaliłysmy wszystko poza bo oni szyją i można sobie zamowic co się chce. baby szyk sobie wrzuć w allegro. bo jak dobrze pamietam to od nich zamawiałyśmy. Prawda dziewczyny?
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#4027 |
|
Rozeznanie
|
ja 20 tydzień i już mało brakuje i nie wytrzymam i rzucę się w szał kupowania ciuszków heee ale noooo powstrzymuje sie bo nie wiem co tam się kryje pod serduszkiem, ale za tydzien chyba się juz dowiem
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa no ja tez dzis COLUNIA do obiadku, ale ja juz zapobiegawczo 2 lity kupilam,
Cytat:
u mnie nudy ciag dalszy, zrobilam sobie przeglad zdjec na kompie teraz biore sie za piosenki, za filmy i seriale mi sie nie chce - mam prawie 300 gb |
|
|
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
co do badań to ja dostałam namiary od mojej ginki na specjalistyczną klinikę w której zajmują się szczegółowymi badaniami gen.,a także leczeniem niepłodności i takie tam.... byłam tam na badaniu gen w 13 tyg. i teraz na połówkowym - lekarz niespieszy się ,szczegółowo pokazuje i przy tym nawija co widzi i czy wszystko prawidłowo działa ... dostaje się pełen opis + płytkę + fotkę( o to sama poprosiłam) .koszt 200 zł . badanie połówkowe robi się 20-24 tyg. i najlepiej zadzwonić 2-3 tyg.wcześniej. co do coli - to ja podobnie ,jestem wielką przeciwniczką takich świństw a teraz niemogę się oprzeć coli w puszce.... ![]() Cytat:
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upoluje cos - o hutrownie ubranek tez zachacze, juz siostrze powiedzialam ze na powrot ma mi dodatkowy bagaz wykupic a co sie bede, dla mojich ''jojeczek'' zrobie wszytsko - nawet moge pol wyplaty wydac, dobrze ze w grudniu dostajemy w norge zawsze wieksza :d ahahah wiec moge szalec az do woli |
|
|
|
|
|
#4031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze biedronkowe śledzie...Cytat:
![]() A ja mam stresa przed jutrzejszym USG... Ehh, żeby był wszystko ok i skad te moje a'la okresowe bóle;/ jeszcze raz prosze o kciuki- bo zawsze pomagają. |
||
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za malutki brzuszek!!! szczuplutka jesteś no i akwarium-widzę pawie oka - też mieliśmy ... tym samym przypomniałam sobie ,że miałam zamieścić fotkę mojego akwarium przed pęknięciem no i nowego..... oczywiście zapomniałam..... a ! a ta klinika gdzie byłam na połówkowym to MedArt na słowiańskiej w poznaniu http://www.medart.pl/pl
|
|
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na rodzinę to nie ma co liczyć :/ mam 30 osób na fejsie więc codziennie 90pkt, ale im się nie chce. Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4034 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oo dziękuję za inf. ![]() Cytat:
Cytat:
za 22 tydz.Cytat:
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
Klementyna - może to już skurcze przepowiadające??? mnie też czasem łapią...
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki .... ale nie jest tak żle - znając go zaraz będzie zdrowy ,a zresztą moje dzieci musiały by mieć chyba z 50 stopni gorączki aby wyglądać i czuć się żle - a On skacze,biega i warjuje a dochodzi mu do 39,6 ... to są właśnie dzieci
|
|
#4038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4039 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4040 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wybór wózka za serduszkoCytat:
za NatalkęCytat:
za tc za zakupyCytat:
za wybór wózkano właśnie ![]() A jak tam mężuś
|
||||
|
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tydzien i za zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
a po wizycie bylo 25min opoznienia. nic ciekawego mam infekcje ;/ nie dala mi skierowania na zadne badania ale mam za to na usg. musze pomyslec kiedy isc do jutra bo musze kompa oddac tżtowi dobranoc
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Kurcze ale mam dziś podly nastrój. Od dwóch dni próbuje dodzwonić się do swojego gina ale ma tel wyłączony
(przypomniałam sobie że na jakieś szkolenie z USG miał jechać) a chciałam przełożyć wizyte z czwartku na piątek ale nie mam jak a musze w czwartek być u notariusza.. no trudno z bede biegać może zdąże. Mały nie chce kopac .. ![]() I zrobiła mi się jakas paskudna ranka, wyglada podobnie do zimna ale nie na ustach a pod nimi na skórze ... wyglądam jak yeti ... a piecze dzidostwo ... nie wiem co to i skąd to. Nic nam nie idzie z remontem, stoimy w miejscu, mnóstwo spraw nie załatwionych, jak się wali to wszystko. Sory że tak marudze ale jakbym mogła to tak bym sie dziś ze zbierali by mnie z podłogi.---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Jak mu pokazałam (chyba oliwka wstawiała) to z otwartą szczeną patrzył w kompa
|
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
sie umeczylam a przeciez nie mam az tak duzego brzucha ![]() mloda mi napisala ze jej probna matura z geografi to cytuje ''katastrofa łamana przez tragedię'' glupia
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skurcze to chyba mocniejsze i krótkie sa, albo bezbolesne? Tak słyszałam, a mnie tak tliło z godzine, az ie wziełam no-spe i przeszło. Potem jak tylko mnie zaczynało tlic to brałam no-sope i po 10-15min przechodziło...Jutro sie wszystkeigo dowiem mam nadzieję. Dobranoc
|
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem zła na siebie. Obiecałam sobie ograniczyć słodycze i co? i dziś wciągnęłam 10 krówek
Co gorsza, zauważyłam że apetyt mi się zwiększył i często czuję się głodna. A jeszcze do nie dawna mogłam żyć samymi owocami, bo na nic innego nie miałam ochoty. Jak tak dalej pójdzie to za jakiś miesiąc będę wyglądać jak baryłka
|
|
#4046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do ranki to polecam pastę Zinci jakoś tak, rewelacja na te sprawy Cytat:
od tygodnia non stop chce mi się jeść też miałam ograniczyć słodycze, a zjadłam 2 rządki czekolady toffi z milki :/ a na kolacje 2 kanapki z nutellą i jak tu nie tyć.. ehh
|
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
racja.........
![]() Cytat:
Cytat:
czasem tak jest jak się wali .... to wszystko a czasami tylko tak myśimy a potem jest dobrze fotkę wstawię jak nie zapomnę .........Ja Twardzielka właśnie siedzę i bęczę .... kto nie ma ochoty się popłakać to proszę nie czytać ... http://demotywatory.pl/3975472/Matczyna-milosc kończę king konga i idę spać dobranoc
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej cudne, też się poryczałamto dobre jest - http://demotywatory.pl/3977306/Kobiecy-foch a ja oglądam konie w necie, obejrzyjcie sobie jakie niesamowite są, jak potrafią tańczyć do muzyki http://www.youtube.com/watch?v=FM3KL...eature=related
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-11-23 o 23:20 |
|
|
|
|
|
#4049 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że skoro na czczo, to sobie te tabletki położę przy łóżku i będę łykać zanim wstanę![]() Cytat:
Ja byłam wczoraj na wizycie (ostatni dzień 23 tygodnia) i to była normalna wizyta bez żadnych ekstremalnych doznań![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
pisałyście ostatnio o promocji w rossmanie na kolorówkę, a dziś mój mąż przyszedł z pracy i mówi mi, że słyszał jak koleżanki w pracy mówiły że "jest promocja na wszystkie kolory czy kolorowe kosmetyki czy jakoś tak"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

za wszystkie rozpoczęte tygodnie

ja przed ciążą nie piłam napoi gazowanych jeśli już wypiłam to było od wielkiego święta a raczej łyk dwa od tż. A ostatnio tak piszecie i co idę do kuchni to podpijam a wczoraj to dwie szklanki
Tak piszecie piszecie a mnie coraz większa ochota nachodzi i grzeszę 
upoluje cos - o hutrownie ubranek tez zachacze, juz siostrze powiedzialam ze na powrot ma mi dodatkowy bagaz wykupic 

oczywiście zapomniałam.....
będzie dobrze

(przypomniałam sobie że na jakieś szkolenie z USG miał jechać) a chciałam przełożyć wizyte z czwartku na piątek ale nie mam jak a musze w czwartek być u notariusza.. no trudno z bede biegać może zdąże. Mały nie chce kopac ..
ze zbierali by mnie z podłogi.
Jak mu pokazałam (chyba oliwka wstawiała) to z otwartą szczeną patrzył w kompa
skurcze to chyba mocniejsze i krótkie sa, albo bezbolesne? Tak słyszałam, a mnie tak tliło z godzine, az ie wziełam no-spe i przeszło. Potem jak tylko mnie zaczynało tlic to brałam no-sope i po 10-15min przechodziło...Jutro sie wszystkeigo dowiem mam nadzieję. Dobranoc
i dzisiaj pierwszą zjadłam i tak mi dziwnie na żołądku po niej jakoś nie dobrze jak leże to duszno mi strasznie