|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Próbuję nadrobić, ale coś kiepsko mi idzie
![]() Dzień dobry, a raczej dobry wieczór. Maluchy zasnęły i czekam na małżona, aż z pracy wróci. Sandra po pierwszym porodzie okres dostałam dopiero jak odstawiłam pierś - po 13, 14 miesiącach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Muminku miło Cię widzieć.Cieszę się że sprawy idą w dobrym kierunku.Tulimy Was mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja robi to samo jak przystawię nos ![]()
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Trochę minęło zanim zajarzyłam jakie znowu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Bylam w tym mopsie i mam nadzieje ze to kurka juz ostatnie papiery i przysla mi ze decyzja pozytywnie rozpatrzona
![]() Bylam w rossmanie,ogolnie nie chcialam tam wejsc bo szadnych szyldow nie bylo ze jakas promocja,ale weszlam przejechalam wzrokiem po kosmetykach i mysle to chyba tylko w miescie Sojki promocja,ale w koncu ujrzałam te magiczne 40% ![]() Dominik nie robil kupy od 3 dni a moze nawet i więcej.Nic go nie boli,jednak jego bąki są strasznie smierdzące.Wczoraj nawet wyrzucilam tzeta do kuchni zwalając ze to on tak psuje powietrze,a to moja bambaryłka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
Muminku nareszcie masz swojego skarba w domku, kolki się skończą i wszystko się unormuje
![]() na dziś mówię dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
witam
![]() Muminku super ze juz w domu, teraz moze byc tylko lepiej! ![]() ![]() mialam pojsc do rossmana i zapomnialam ![]()
#4541 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tamlin111 powiedz mi warto wydać na nią tyle pieniędzy bo to jest karuzelka z tego droższego przedziału,ale właśnie mi się ta najbardziej podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Haha! "eo eo eo eo" jest też nam znane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
muminek super że jesteście w domu . Biedna mała tyle wycierpiała a tu jeszcze kolki ją dopadły ... ale na pewno niebawem miną
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny niekarmiące po ilu tygodniach dostałyście okres??????????? bo ja już mam schizy ... ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() u nas już się chyba wszystko unormowało ![]() ![]()
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dzięki za info w sprawie mleczka. Chyba się zdecyduję na jedno karmienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
ja się żegnam na dzisiaj.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie dziś mnie dopadł, po 10 tyg i 3 dniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Wtajemniczenie
|
witam wieczorowo
![]() Bylismy z mężem w galerii, chcieliśmy kupić coś chrześniaczce Tż w Tesco, ale zapoooomnijcie ![]() ile było ludzi to jest szok.. wiara po tysiąc złoty płaciła w kasach , no poszaleli przez tą noc zabawek ![]() Ja kupiłam sobie za to w Rossmanie podkład, tusz do rzęs ![]() i padam na twarz.. Cytat:
![]() to takie słodkie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
Moj lubi slinic sobie palca wskazujacego i uwielbia wkladac sobie palce jak ma w buzi smoka od butelki pelnej mleka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Do kiedy sie odbija dzieciaczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Ufff dla nas to był ciężki dzień. Mały leży w łóżeczku, przebudził się i wierci się, ale mam nadzieję, że zaraz zaśnie dalej, bo przespał tylko jakieś 20 minut. Na szczęście popołudniu już było lepiej z jego brzuszkiem, ale większość dnia walczyliśmy z tym horrorem. Może mi się wydaje, ale mam wrażenie, że po tej herbatce się polepszyło, więc dziękuję za podpowiedź, choć niestety nie pamiętam komu.
![]() Muminku cieszę się, że Wasza córcia już w domku. Teraz już będzie tylko lepiej. ![]() Anesh mi znajoma właśnie polecała te czopki Viburcol dla małego, bo podobno u jej córek świetnie się sprawdzały. A powiedz mi, Ty je na receptę kupowałaś czy są dostępne bez niej? No proszę jak ładnie zeswatałyśmy te nasze dwa ssaczki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Hej.Ja tylko na chwilę.
A Kubuś jak płacze mówi "me"takie krótkie,nie jak kózka meeee ![]() tamlin pisałam o tym żółwiu,ale chyba przeoczyłaś ![]() muminku ostatnio myslałam o Was,że pewnie już w domku.Niech te kolki szybko mijają,już wystarczająco przeszła maleńka. aaliyah a po jakim czasie spania zaczęłaś go budzić? Straszne to musi być...Ja się w ogóle dziwie jak niektóre z Was kąpią dzieci na śpiocha ![]() Mój na szczęście budzi się sam w ciągu dnia,bo śpi tylko na spacerze i czasem przytnie komara na rękach.W nocy też mu się przestawiło teraz i wstaje co 2-2,5-3godziny.A już było tak pięknie,że pierwszym snem potrafił 5-6godz.przespać...ehh... A co do prezentów...w biedronce są fajne zabawki grające(radyjka,piloty)bo dajże po 22zł,chyba kupię,przyda się ![]() Dobranoc wszystkim.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-11-23 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dostałam po w 8 tyg ![]() aaliyah biedna ty nie wyobrazam sobie co przezylas!! ![]() ![]() a ja dzis wreszcie sie wyspie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my zważyliśmy i wyszło 6200 i się teraz zastanawiam czy od wizyty u pediatry, kiedy ważył 5700 (16 dni temu), nie przybrał za mało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Czy któras jeszcze oprócz sojki i asiulki dodaje już do mleka kleik ?
Ja myślę żeby zacząć bo przeciez to moje dziecko co dwie godziny chce jeść a tak to może wytrzyma dłużej . Bo nawet na porządny spacer nie można pójść. Mhm to i mnie już powoli by mógł nawiedzic okres bo w pn już będzie 10 tyg . Co do kładzenia paluszkow do buzi to u mojego jest to już na porządku dziennym ![]() KATEE to widze że i Twój synus budzi się częściej w nocy ... GDA pytanie nie do mnie ale sobie odpowiem ![]() ![]() ![]()
#4555 |
Rozeznanie
|
Moj w ciagu 13 dni przybral 800 to juz chyba za duzo czy nie? Bo ja sie nie znam jak to powinno byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Jas jak jest głodny to musi mieć na już :O bo jak mu nie dam to cały blok go chyba słyszy ![]()
![]() |
#4557 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zosia przespała dziś od 20:30 do 5:00 i jeszcze ją musiałam wybudzić bo dostałam nawału w piersi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zocha jak jest głodna wsadza do buzi cokolwiek, np. róg kocyka. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Dzieci z wiekiem wolniej przybierają.
Weronika ja mu z kleiku wyszłam teraz daje kaszke ale tylko raz. Na noc ![]() Ja jeszcze chce spac a mę wspaniale dzieci juz sie wyspaly a mnie sie oczy zamykają No ale dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
A u nas od 5 wzdecia, ale przetrzymane na brzuchu męża do teraz
![]() Chcieliśmy Windi użyć, ale się rozbeczał, więc niestety nici z takiej pomocy... To dostał cyca i zasnął, ale nadal się pręży. Zaraz wypróbujemy rumianek parzony z torebki i posłodzony tym hippa. Oby zadziałało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
On nie chce pić rumianku. Dziwak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.