Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 20:48   #3571
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

cześć i cześć:d przeczytałam przywitałam sięe i spadam się uczyć, jutro mam na studiach wejściówkę z ogólnej teorii fizjoterapii.
więc papa;D
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:02   #3572
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Ja zaraz mykam do łóżka. Nie piszcie jutro zbyt dużo, bo będę miała sporo do nadrabiania
Jutro i w niedzielę mam zajęcia na uczelni także na forum będę dopiero w niedziele wieczorem.
Miłego weekendu!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:20   #3573
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
mala_czarna_21
jak byście byli w Łazienkach to nakarmcie ode mnie wiewióry. Ostatnio nie miałam czasu tam zajrzeć :P

Możesz napisać jaki masz tusz? zastanawiam się czy nie zmienić mojego i nie mam pomysłu...

Szkoda, że nie ma tej promocji w Naturze :/ ale w rossmanie też coś wybrałam i jutro też pójdę
kochana ja używam max factor false lash effect i to zdecydowanie najlepszy tusz jaki miałam a miałam sporo z astora, maybelline i loreala
jedynym minusem było to że lekko się osypywał ale jak go lekko potraktowałam pudrem mineralnym to się trzyma świetnie

wiewióry nakarmię rzecz jasna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 692333.jpg (6,5 KB, 9 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:37   #3574
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

O ja ale fajnie, wreszcie mogę do was pisać z telefonu ściągnęłam sobie nową przeglądarkę, bo na starej mogłam tylko was czytać

Ku mojej uciesze ból zaczyna mijać, także może nawet zasnę dzisiaj Obyło się bez lekarza, ale już miałam w pewnym momencie kryzys...
Tak leżąc w łóżku poważnie zaczęłam się zastanawiać, czy ta data nie jest za szybko. Tzn, że możemy nie dać rady finansowo Sama nie wiem TŻ cały czas szuka samochodu, pożyczył trochę na niego od rodziców... Zamiast zbierać na wesele

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:57   #3575
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Skoro każda po kolei opisuje swoje zaręczyny, to postanowiłam wrócić do tego mojego pięknego dnia

Rok temu TŻ wyjechał na kilka miesięcy do Irlandii do pracy. Tęskniłam niesamowicie, przez pierwszy miesiąc praktycznie płakałam, potem czas na szczęście zaczął lecieć szybciej. Odliczałam dni do 19 stycznia, bo na ten dzień miałam zabukowany bilet. Wreszcie długo wyczekiwany dzień nadszedł i po 4 miesiącach rozłąki byliśmy znowu razem . Cały mój pobyt był zaplanowany(oczywiście nie wiedziałam, że w całą akcje jest zamieszana siostra TŻa i jej facet ) . W niedzielę 22.01 wybraliśmy się na wycieczkę do Howth, nadmorskiego miasteczka. Siostra TŻ'a od rana była jakaś podenerwowana, ale zbytnio nie zwróciłam na to uwagi, bo mój to był istny Poker Face. Tego dnia strasznie wiało, no ale i tak postanowiliśmy przejść się po wybrzeżu, żebym chociaż przez chwilę nawdychała się Irlandzkiego powietrza na wybrzeżu . Po wyjściu z samochodu poszliśmy na plażę. Facet siostry TŻa wziął aparat i poprosił nas , żebyśmy porobili im wspólne fotki (cała ta akcja miała na celu odwrócenie mojej uwagi :P ), a potem oni poszli przed nami, a my sami spacerowaliśmy brzegiem morza. TŻ "wpadł na pomysł" byśmy poszukali muszli, bo był przypływ i była szansa, że znajdziemy takie duże ładne muszle. Stwierdziłam, że pomysł spoko, bo ja lubię takie "pierdółki".
No to pokazuję jedną : - Niee.. patrz ułamana jest. Następna: - Nie, też jakaś taka brzydka jest, szukamy dalej. I tak 3,4,5 raz i w końcu się wkurzyłam i pomyślałam, że mam w d*pie muszle, skoro żadna mu się nie podoba (siostra Tża z facetem dalej idą jakiś kawałek przed nami ). Wtem TŻ mówi: Zobacz, tutaj chyba jest jakaś cała. No to stanęłam zobaczyć, co on niby za cudo znalazł, bo moje były wszystkie be . Wyciągnął ją z piasku i dalej ciągnie ściemę : Popatrz nawet cała złączona, ale nam się trafiło... Po czym ją otworzył, a tam był... pierścionek ! Jezu.. oniemiałam i w 1 sekundzie przyszło mi na myśl :"Fak!, ktoś zgubił pierścionek" Po czym ja na to wszystko:

- Pierścionek ?
- No tak pierścionek
- Pierścionek ?!
- Pierścionek ! Wyjdziesz za mnie ?
- Ale jak to pierścionek ?! Tak!!

Cała ta akcja była obfotografowana przez faceta siostry TŻa, okoliczni ludzi stali bili nam brawo, a ja w totalnym szoku wróciłam ze wszystkimi do samochodu, powtarzając słowo "nie wierzę"..

Było idealnie
Faaajnie

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
W pakiecie prezentuje "ombre" jak ktoś chce sobie pofarbować i nie zobaczyć różnicy polecam zestawy z Loreal
Yyy ale to włosy przed farbowaniem?

Ja jutro mam zamiar zakupic farbę ciemny brąz, bo jednak nie chce tych swoich rudawych ombre...

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

zaraz właśnie wybiorę się do rossmana, chciałam od razu po zajęciach ale o 15 to to miasto jest nieprzejezdne

z tego co zapamiętałam:
misiadelko udanego wesela i połamania obcasów dla teścióweczki
soul89 i Kishlaczkowa piękne historie
tasiulkowego ombre rzeczywiście nie widać za bardzo

my jutro wyjeżdżamy na weekend do Warszawy, pochodzimy, pozwiedzamy a wieczore odwiedzimy kuzynkę TZ i jej męża

wczorajsza randka świetnie się udała
tylko zakończenie jakoś takie dziwne bo oglądaliśmy film "o północy w Paryżu" ale taka tragedia że zasnęłam po 20 min....
Ale Ty romantyczna jakby mi tż gdzieś zasnął to by dostał w gębe

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Która była na Skajfolu? warto?
Ja byłam! Fantastyczny!
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 22:58   #3576
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe powitanie! Normalnie, jak swego

Jeżeli chodzi o nas... Poznaliśmy się dość nietypowo, bo nad morzem na wyjeździe z wolontariatu. Mój TŻ jest z Jury Krakowsko-Częstochowskiej, a ja spod Warszawy, także poznanie się nad morzem było zabawne, jak cała nasza historia zapoznania . Pisaliśmy ze sobą i rozmawialiśmy ponad miesiąc, a parą zostaliśmy kiedy byłam u cioci, on przyjechał i tak jakoś wyszło .

Jesteśmy ze sobą od ponad 5 lat, a zaręczeni jesteśmy od 05.07.2012 r. Zaręczyny były piękne. Wszystko odbyło się w górach, przy drewnianym kościółku gdzie ślub brali moi rodzice. Miał być to zwykły wyjazd z wyjściem w góry, noclegiem w schronisku, a następnie zejście, do pociągu i do rodziców TŻ, bo mieliśmy ślub i wesele znajomej TŻ w jego rodzinnym mieście.
Od rana mieliśmy przeróżne perypetie - począwszy od sprzedania nam miejscówek w przedziale konduktorskim, przez zbitą szybę w samochodzie wujka (współzamieszanego w całe zaręczyny), po zamknięty kościółek. Na nieszczęście TŻ usłyszałam pytanie mojego Wujka, czy jeszcze kontaktuje i tu zaczęłam podejrzewać, że coś mi śmierdzi ten wyjazd . Zwłaszcza, że był tak kochany jak nigdy - zrobił mi śniadanie uroczyste, jak nigdy, zadbał abym nie dźwigała i był tak kochany, że wchodziłam mu na głowę! Zaczęłam głupio podpytywać i brać go pod włos, ale nie dał się.
Jadąc do celu, z którego mieliśmy wyruszyć mój Wujek odbił w boczną uliczkę, a że znam te rejony, gdyż spędzałam tam każde wakacje u dziadków, to moje podejrzenia wzrosły, jednak z drugiej strony wiedziałam, że są roboty drogowe, więc tak też to tłumaczyłam. Po zajechaniu pod kościółek Wujek uparł się aby nam go pokazać, podszedł do drzwi i okazało się, że jest zamknięty. Poszedł z TŻ na starą, zamkniętą już plebanię, widząc, iż jest to syzyfowa praca zaproponowałam abym obejść go dookoła. Tak też postąpiliśmy. Gdy znaleźliśmy się na jego tyłach, gdzie drzewa były pokryte dużą ilością zielonych liści mój TŻ złapał się za kieszenie u spodenek i powiedział, że zostawił telefon w samochodzie i musi iść po niego. I w to kłamstwo uwierzyłam z racji szyby, która wyleciała nam przy postoju. W związku z nieobecnością TŻ'a rozpoczęłam dyskusję z Wujkiem, to znaczy próbowałam go wciągnąć do rozmowy, niestety jego odpowiedzi brzmiały "tak", "nie", "nie wiem". Gdy obróciłam się zza kościółka wyłonił się mój TŻ z wielkim bukietem czerwonych róż, w garniturze... Wtedy wiedziałam już wszystko. Mój Wujek dyskretnie wycofał się zostawiając nas samych. Mój Luby podszedł, przytulił mnie i wyszeptał najpiękniejsze słowa o tym, jak mnie kocha, że jestem dla niego wszystkim, po czym uklęknął i spytał czy zostanę jego żoną. Zgodziłam się. Wyjazd był jedną wielką bajką, powróciła spontaniczność z pierwszego okresu naszego związku. Zakochaliśmy się na nowo w sobie i byliśmy cali tylko dla siebie. Nie liczyło się nic więcej.

Jeżeli chodzi o nasze przygotowania - salę mamy i udało się na nasz wymarzony termin, tj. 16.08.2014 r. A dzięki znajomością mój proboszcz także wpisał nasz na ten dzień w swoim notatniku. Teraz powoli szukamy pozostałych punktów, czyli zespół, kamerzysta i fotograf

Piękne zaręczyny )

Ślubujemy w tym samym dniu

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Kishlaczkowa: super historia

Jej, u mnie w styczniu to będzie rok od zaręczyn, a pamiętam wszystko dokładnie jakby to było wczoraj

U mnie juz rok minął 3 miesiace temu )

Soul do jakiego ty endokrynologa chodzisz? bo mi wyszło ze mam niedoczynność tarczycy (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 23:01   #3577
larys__a
Rozeznanie

Dobry wieczór
piękne Te wasze zaręczyny! Teraz sie nasłucham takich opowieści jak z filmu i potem jeszcze odmówie tż bo nie spodziewam się po nim ani orginalnego pomysłu ani spontaniczności- ten typ tak ma. Ale mi to nie przeszkadza liczy się intencja a jak to bezie wyglądać to już pal licho żby tylko romizar pieścionka był dobry

tasiulek ale Ci włoski urosły! Pięknie!

mała czarna
i ile dałaś za ten tusz w cenie promocyjnej?

i sa w ross zmienione ceny na te promocyjne czy jest cena stała i trzeba sobie samemu te -40% naliczyć?

velika daj tej coli! Byłam w sklepie i zapomniałam kupić ale mam chrupki z biedry i wcinam je bez wyrzutów sumienia!

Zapowiada się mi wolny weekend z tż którego nie widziałam calusieńki tydzień
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 23:01   #3578
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro każda po kolei opisuje swoje zaręczyny, to postanowiłam wrócić do tego mojego pięknego dnia

Rok temu TŻ wyjechał na kilka miesięcy do Irlandii do pracy. Tęskniłam niesamowicie, przez pierwszy miesiąc praktycznie płakałam, potem czas na szczęście zaczął lecieć szybciej. Odliczałam dni do 19 stycznia, bo na ten dzień miałam zabukowany bilet. Wreszcie długo wyczekiwany dzień nadszedł i po 4 miesiącach rozłąki byliśmy znowu razem . Cały mój pobyt był zaplanowany(oczywiście nie wiedziałam, że w całą akcje jest zamieszana siostra TŻa i jej facet ) . W niedzielę 22.01 wybraliśmy się na wycieczkę do Howth, nadmorskiego miasteczka. Siostra TŻ'a od rana była jakaś podenerwowana, ale zbytnio nie zwróciłam na to uwagi, bo mój to był istny Poker Face. Tego dnia strasznie wiało, no ale i tak postanowiliśmy przejść się po wybrzeżu, żebym chociaż przez chwilę nawdychała się Irlandzkiego powietrza na wybrzeżu . Po wyjściu z samochodu poszliśmy na plażę. Facet siostry TŻa wziął aparat i poprosił nas , żebyśmy porobili im wspólne fotki (cała ta akcja miała na celu odwrócenie mojej uwagi :P ), a potem oni poszli przed nami, a my sami spacerowaliśmy brzegiem morza. TŻ "wpadł na pomysł" byśmy poszukali muszli, bo był przypływ i była szansa, że znajdziemy takie duże ładne muszle. Stwierdziłam, że pomysł spoko, bo ja lubię takie "pierdółki".
No to pokazuję jedną : - Niee.. patrz ułamana jest. Następna: - Nie, też jakaś taka brzydka jest, szukamy dalej. I tak 3,4,5 raz i w końcu się wkurzyłam i pomyślałam, że mam w d*pie muszle, skoro żadna mu się nie podoba (siostra Tża z facetem dalej idą jakiś kawałek przed nami ). Wtem TŻ mówi: Zobacz, tutaj chyba jest jakaś cała. No to stanęłam zobaczyć, co on niby za cudo znalazł, bo moje były wszystkie be . Wyciągnął ją z piasku i dalej ciągnie ściemę : Popatrz nawet cała złączona, ale nam się trafiło... Po czym ją otworzył, a tam był... pierścionek ! Jezu.. oniemiałam i w 1 sekundzie przyszło mi na myśl :"Fak!, ktoś zgubił pierścionek" Po czym ja na to wszystko:

- Pierścionek ?
- No tak pierścionek
- Pierścionek ?!
- Pierścionek ! Wyjdziesz za mnie ?
- Ale jak to pierścionek ?! Tak!!

Cała ta akcja była obfotografowana przez faceta siostry TŻa, okoliczni ludzi stali bili nam brawo, a ja w totalnym szoku wróciłam ze wszystkimi do samochodu, powtarzając słowo "nie wierzę"..

Było idealnie
Przy tych waszych opowieściach to moje zareczyny to pikuś ;pp
Stary 2012-11-23, 23:01   #3579
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
U mnie dziś na kolację mega ostra pizza I rum z colą wieczór idealny.
Która była na Skajfolu? warto?
ja byłam i mam mieszane uczucia jako Bond byłam zawiedziona. jako film sensacyjny - ok

Kishlaczkowa pochwal się salą

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 23:04   #3580
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość

mała czarna i ile dałaś za ten tusz w cenie promocyjnej?

i sa w ross zmienione ceny na te promocyjne czy jest cena stała i trzeba sobie samemu te -40% naliczyć?

Zapowiada się mi wolny weekend z tż którego nie widziałam calusieńki tydzień
dałam 29,99 zł
a jest cena taka jak zawsze i sama sobie obliczasz te minus 40% albo w kasie naliczają

ide spać, weekend w Warszawie, więc żegnam się z Wami! Do niedzieli!
Miłego

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 23:04   #3581
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
mala_czarna_21
jak byście byli w Łazienkach to nakarmcie ode mnie wiewióry. Ostatnio nie miałam czasu tam zajrzeć :P

Możesz napisać jaki masz tusz? zastanawiam się czy nie zmienić mojego i nie mam pomysłu...

Szkoda, że nie ma tej promocji w Naturze :/ ale w rossmanie też coś wybrałam i jutro też pójdę

Ja mam strasznie krótkie rzesy i kupiłam ostatnio tusz i go bardzo polecam KLIK Jest super wydłuża mi rzesy pięknie
Stary 2012-11-23, 23:42   #3582
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
ja byłam i mam mieszane uczucia jako Bond byłam zawiedziona. jako film sensacyjny - ok

Dokładnie mam takie samo zdanie. Bond nie powinien płakać i chodzić w jakimś "pedalskim" szaliczku
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 08:47   #3583
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Soul89 piękna historia zaręczyn i piękne miejsce! Mega romantico

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

soul89 i Kishlaczkowa piękne historie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Aaa, myślałam, że wszystkie Wasze hehe domyślam się, że minę miałaś nieziemską
No jak tak przeglądam zdjęcia czasem, to śmiać mi się chce z tego jak oczy wywaliłam Na dodatek wtedy wiało strasznie i każdy włos w inną stronę miałam Ale to nieważne, ważne że pamiątka jest

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Soul89, piękne zaręczyny Romantico!
No postarał się ten Mój to mu muszę przyznać

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Faaajnie

senkju

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Piękne zaręczyny )

U mnie juz rok minął 3 miesiace temu )

Soul do jakiego ty endokrynologa chodzisz? bo mi wyszło ze mam niedoczynność tarczycy (
Powiem Ci tak, że na początku zapisałam się na Fundusz do p. Blicharz, bo taki super fachowiec z niej, ale terminy były bardzo odległe więc zapisałam się do p. Kuźmińskiej na nowym szpitalu, i póki co jestem zadowolona, bo od razu zleciła szereg badań i po ich obejrzeniu wystawiła mi praktycznie od razu diagnozę. Potem poszłam jeszcze prywatnie do p. Blicharz, ale szczerze to nie zrobiła na mnie jakiegoś pozytywnego wrażenia..

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013

Edytowane przez Soul89
Czas edycji: 2012-11-24 o 08:50
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 09:35   #3584
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci tak, że na początku zapisałam się na Fundusz do p. Blicharz, bo taki super fachowiec z niej, ale terminy były bardzo odległe więc zapisałam się do p. Kuźmińskiej na nowym szpitalu, i póki co jestem zadowolona, bo od razu zleciła szereg badań i po ich obejrzeniu wystawiła mi praktycznie od razu diagnozę. Potem poszłam jeszcze prywatnie do p. Blicharz, ale szczerze to nie zrobiła na mnie jakiegoś pozytywnego wrażenia..

Bo ja właśnie mam niedoczynność tarczycy... i szukam dobrego lekarza... zarejestrowałam sie prywatnie dopiero na 21 grudnia do Pękali,chyba ;p?
Stary 2012-11-24, 09:40   #3585
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Bo ja właśnie mam niedoczynność tarczycy... i szukam dobrego lekarza... zarejestrowałam sie prywatnie dopiero na 21 grudnia do Pękali,chyba ;p?
Pękalski może ? Moja koleżanka chodzi do niego i też jest zadowolona

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:03   #3586
klaudia1534
Raczkowanie

Dzień dobry Witam się z kubkiem zielonej herbaty
I zaraz lecę sprzątać. Gotowanie obiadu też dzisiaj do mnie należy i jeszcze się muszę na poniedziałkowego kolosa pouczyć.. A i trzeba się wypindrzyć na ten bal andrzejkowy Ale w między czasie będę się starała Was nadrabiać
Miłego dnia

Mój 100 post w błyskawicznym czasie one tutaj lecą

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:05   #3587
misiadelko
BAN stały

Hej hej!! Witam Was serdecznie, tu jest zimno i brzydko, gorszą pogodą na ślub mogłaby tylko być deszcz lub śnieżyca. Jeszcze nie pada ani nie sypie, ale zimno jak w psiarni i przez to smutno. Może jeszcze się odezwę, a jak nie to wezmę jutro lapa na śniadanie albo z łóżka napiszę Pozdrówki z krainy ziiiiiiimnaaaaaaaaaa !
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 10:14   #3588
Waniliova
Zakorzenienie

Hej ja dzisiaj mam pierwszy dzień @, ale na szczęście nie umieram za to od rana mam beznadziejny humor... ale mniejsza z tym

Cytat:
No jak tak przeglądam zdjęcia czasem, to śmiać mi się chce z tego jak oczy wywaliłam Na dodatek wtedy wiało strasznie i każdy włos w inną stronę miałam Ale to nieważne, ważne że pamiątka jest
Pewnie, taka pamiątka jest najważniejsza

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
cześć i cześć:d przeczytałam przywitałam sięe i spadam się uczyć, jutro mam na studiach wejściówkę z ogólnej teorii fizjoterapii.
więc papa;D
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja zaraz mykam do łóżka. Nie piszcie jutro zbyt dużo, bo będę miała sporo do nadrabiania
Jutro i w niedzielę mam zajęcia na uczelni także na forum będę dopiero w niedziele wieczorem.
Miłego weekendu!
Wzajemnie miłego weekendu

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
O ja ale fajnie, wreszcie mogę do was pisać z telefonu ściągnęłam sobie nową przeglądarkę, bo na starej mogłam tylko was czytać

Ku mojej uciesze ból zaczyna mijać, także może nawet zasnę dzisiaj Obyło się bez lekarza, ale już miałam w pewnym momencie kryzys...
Tak leżąc w łóżku poważnie zaczęłam się zastanawiać, czy ta data nie jest za szybko. Tzn, że możemy nie dać rady finansowo Sama nie wiem TŻ cały czas szuka samochodu, pożyczył trochę na niego od rodziców... Zamiast zbierać na wesele
Super, że już się lepiej czujesz ja tak samo jak Ty boję się, że możemy nie dać rady finansowo ja w ogóle nie mam teraz pracy, a TŻ kiepską ehh... doła wielkiego łapię przez to wszystko...

misiadelko udanej zabawy na weselichu
Stary 2012-11-24, 10:42   #3589
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja dzisiaj mam pierwszy dzień @, ale na szczęście nie umieram za to od rana mam beznadziejny humor... ale mniejsza z tym

Pewnie, taka pamiątka jest najważniejsza

Powodzenia

Wzajemnie miłego weekendu

Super, że już się lepiej czujesz ja tak samo jak Ty boję się, że możemy nie dać rady finansowo ja w ogóle nie mam teraz pracy, a TŻ kiepską ehh... doła wielkiego łapię przez to wszystko...

misiadelko udanej zabawy na weselichu
Dziewczyny, trzeba spiąć pupki i wszystkie damy radę!

A ja dzis jadę z moimi rodzicami do rodziców Tża...
Stary 2012-11-24, 10:45   #3590
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trzeba spiąć pupki i wszystkie damy radę!

A ja dzis jadę z moimi rodzicami do rodziców Tża...
Trzeba, trzeba, właśnie znowu przeglądam oferty pracy

O, to udanej wizyty życzę
Stary 2012-11-24, 11:49   #3591
Kate Noir
Zakorzenienie

Hej

mala_czarna dzięki

trochę dzisiaj pospaliśmy z tż ale muszę się szybko zebrać bo jedziemy do ikei

Miłego dnia!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:08   #3592
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam Was wszystkie!

siedzę na wykładzie i postanowiłam popisać z Wami, bo będzie ciekawiej

Na początku chciałabym podziękować wszystkim, którym spodobał się pomysł zaręczyn jaki obmyślił mój ukochany Tż! DZIĘKUJĘ PIĘKNIE!

Mój weekend, jak wcześniej wspomniałam przesiedzę na uczelni, a TŻ leży chory i ma katar, czyli to czego mężczyźni nie lubią najbardziej, więc marudzi i narzeka na jego obecność.

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość

Loczek_brown zamieszczam z postem kilka zdjęć sali. Dla mnie nie ukazują one 100% piękna tej sali. Szukając odpowiedniej mieliśmy kilka na oku, ta ze zdjęć zwyczajnie nam się podobała, ale kiedy weszliśmy i ujrzeliśmy ją na żywo - ZAKOCHALIŚMY się w niej!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 12:27   #3593
velika
Winter is coming

dzięki za opinie na temat Bonda ja jakąś wielką fanką serii nie jestem, ale chłop chciałby iść, a w sumie w kinie ostatni raz byliśmy na Avatarze Ale najbardziej czekam na Hobbita

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 13:33   #3594
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

mala_czarna dzięki

trochę dzisiaj pospaliśmy z tż ale muszę się szybko zebrać bo jedziemy do ikei

Miłego dnia!
Uwielbiam Ikeę udanych zakupów

Kishlaczkowa współczuje marudzenia TŻ żadnych zdjęć sali nie widzę
Stary 2012-11-24, 13:53   #3595
alloffkowa
Zakorzenienie

czeesc. ja tez uwielbbiam Ikee
w ogole tz napisal mi ze mama sie go pytala kiedy zareczyny! jsstem totalnie zadziwiona :P ciekawe co jej powiedzial
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-24, 13:57   #3596
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
czeesc. ja tez uwielbbiam Ikee
w ogole tz napisal mi ze mama sie go pytala kiedy zareczyny! jsstem totalnie zadziwiona :P ciekawe co jej powiedzial
Ooo hej, hej jak tam wejściówka poszła?
Stary 2012-11-24, 14:22   #3597
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo hej, hej jak tam wejściówka poszła?
a dziekuje, przy pracy zbiorowej calkiem dobrze.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

w ogole moj P kochany pisze mi: ale juz sie klocic nie bedziemy mogli- narzeczonym nie wolno
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-24, 14:34   #3598
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
a dziekuje, przy pracy zbiorowej calkiem dobrze.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

w ogole moj P kochany pisze mi: ale juz sie klocic nie bedziemy mogli- narzeczonym nie wolno
Praca zbiorowa super, lubię to

Hehe, tak narzeczonym nie wolno się kłócić ale mnie i TŻ się zdarza
Stary 2012-11-24, 15:10   #3599
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Praca zbiorowa super, lubię to

Hehe, tak narzeczonym nie wolno się kłócić ale mnie i TŻ się zdarza
w dodatku dodtalam 5 z biochemii
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-24, 15:11   #3600
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
w dodatku dodtalam 5 z biochemii
Ooo, ekstra, gratuluję

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości