|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3452 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Nie wiem, czy bym nie zmieniła...
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Nagłówek usunięty w głowie mam wizje innego![]() Tymczasem wrzuciłam kolejny post o lakierach... |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
![]() Nie wyspałam się.:P po 23 wczoraj w domu byłam, nawet piwa nie wypiłam i padłam.
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja też nie pospałam. Niedługo zbieram się na uczelnię. Dzisiaj na szczęście tylko 5h, jutro 11
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że dziś będzie bez nadgodzin.:P
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co zęba- wiesz, ja skierowanie już miałam, ale dwa lata temu... A później czasu ani okazji nie było. No i 8 droższe bo je się chirurgicznie usuwa. Chociaż ja zamierzam pójść z nfztu, wtedy zapłacę tylko za zdjęcie. No by się przydało. ALe mój kupon tylko do końca miesiąca, więc muszę się po cokolwiek wybrać w tym tygodniu. Cytat:
|
||
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem kretynem. Naprawdę. Wstałam rano, pojechałam na zajęcia na 8.30, a już na uczelni spojrzałam na plan, a tam dwa okienka od 8.30 i zajęcia dopiero na 12 - no szlag mnie czasem trafi z tym moim nieogarnięciem, mogłam sobie spokojnie pospać...
![]() Tymczasem zapraszam na recenzję podkładu Lumiere
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jakiś dziwny humor mam ...
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana
![]() nie ma to jak ciepła bułeczka z masełkiem i solą czemu u mnie nie ma rossmanna? już dawno też byłabym po zakupach
|
#3461 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja wtedy złapałam bronzer. Żałuję, że nie kupiłam jeszcze rozświetlacza albo różu, albo jednego i drugiego.
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
Mam za oknem tak deszczową i ponurą pogodę, że nie chce się wstawać...
A jeszcze dziś z TŻem na pogrzeb idę - młodszy brat kumpla TŻa skoczył z wieżowca, nastolatek jeszcze... ![]() Na blogu makijaże wykonane paletką Safari, czekam na hejty
|
|
|
|
#3463 |
|
Wolę prosto!
|
Bry
Ja się dopiero zwlokłam z łóżka, ale najchętniej bym do niego wróciła Muszę się uczyć na koło w poniedziałek, a na samo wspomnienie przedmiotu mnie muli :P
|
|
|
|
#3465 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37788099]Mam za oknem tak deszczową i ponurą pogodę, że nie chce się wstawać...
A jeszcze dziś z TŻem na pogrzeb idę - młodszy brat kumpla TŻa skoczył z wieżowca, nastolatek jeszcze... ![]() Na blogu makijaże wykonane paletką Safari, czekam na hejty [/QUOTE]Aua Miał jakieś problemy pewnie?Cytat:
|
|
#3466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba się zapłaczę ...paznokcie mi sie znowu zaczęły rozdwajać, będę musiała je ściąć a tak mi szkoda ![]() polecicie jakąś dobrą odżywkę (oprócz eveline) zapraszam na notkę na blogu - dzisiaj o bazie pod makijaż z Delii (wiem, ze byłyście zainteresowane) |
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Chyba sobie dzisiaj zrobię totalny dzień lenia, nawet mi się nie chciało rano wyciskać soku na śniadanie a robię to normalnie codziennie od jakiegoś czasu ^^ Zamówię sobie potem pizze na obiad i kolację i spędzę dzień w piżamie jak nic Chociaż pogoda całkiem całkiem. Zobaczę czy uda mi się zmobilizować na jakiś spacer chociaż
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swój kończę i będę kupować kolejny, moja siostra już używa 3 świetny jest od razu napiszę, że moja sis sprawdzała czy jak będzie zmywała wazeliną zwykłą tusz to coś da, ale nic nie dało to warto kupić w 100%Dobry ![]() u mnie dzisiaj piękne słoneczko ![]() coś miałam napisać i znowu zapomniałam!
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was dopiero i nie wiem czy pisałaś coś jeszcze na temat tego kalendarza, fajny jest? Mogłabyś zrobić zdjęcie jak wygląda w środku?
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już listę szykuję na dzień darmowej dostawy
|
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Ja na razie jestem na etapie "rozpoznania" jakie sklepy biorą udział
|
#3475 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Ja nie wiem co gorsze - uczyć się z hardkorowego przedmiotu czy...nudnego A mój niestety taki jest, jakieś pitolenie o tym jak oczyszczać glebę, bleh |
|
|
|
|
#3476 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja czekałam, aż ta ósemka podrośnie, żeby nie trzeba było ciąć dziąsła itd, tylko żeby dało się usunąć. A musiałam usunąć, bo po prawej stronie nie do końca było na nią miejsce, a po lewej taki mutant wyrósł. Nie liczą dokładania znieczulenia 1500 razy to szybko poszło na szczęście. Potem też luz, następnego dnia już normalnie jadłam itd. A mnie ludzie postraszyli wizją nie wiadomo czego- spuchnięcia, bolącej szczęki i aż bałam się iść :P ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Zresztą znudziły mi się te cytrusowe soki jakoś, a jabłkowego np nie lubię. Ja muszę za mopa chwycić i wstawić parę prań- bo znowu stosy sobie naprodukowałam i iść do sklepu. A tak to odpoczywam. Tylko w piżamie nie lubię cały dzień siedzieć. I tak człowiek musi się rozebrać, żeby wziąć prysznic, a po 2 nie lubię bez stanika siedzieć- wadzi mi ten biust wtedy :P Cytat:
Wzięłam rozświetlacz, róż (jest bez talku ![]() A zmywacza do oczu nie zauważyłam ![]() Ja o tym zapomniałam i idę zapominać dalej :P
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, masz apetyt Ale Twojej figurze to nie zaszkodzi, więc zajadaj ze spokojem ![]() Gratuluję wyróżnienia Widać coraz lepiej Ci to idzie ![]() A w ogóle to jak tam? Podoba Ci się na razie? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37788099]Mam za oknem tak deszczową i ponurą pogodę, że nie chce się wstawać... A jeszcze dziś z TŻem na pogrzeb idę - młodszy brat kumpla TŻa skoczył z wieżowca, nastolatek jeszcze... ![]() Na blogu makijaże wykonane paletką Safari, czekam na hejty [/QUOTE]Ooo, a u mnie nawet słoneczko czasami wygląda, z czego skorzystałam i cyknęłam kilka zdjęć ![]() Aaa i miałam napisać, że patent nakładania szminki z udziałem pędzelka zamiast konturówki jest dobry Dałam radę i wygląda o niebo lepiej ![]() W ogóle jakoś wyjątkowo jestem zadowolona ze stanu swojej cery aż sama się dziwię i co chwilę zaglądam w lusterko
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.promoceny.pl/detail/lidl-...ytrusow-82379/ o takie coś, ta część na samej górze się sama obraca
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki cień i błyszczol wzięłaś ? ja uwielbiam TheBalm![]() zmywacz jest w takiej niebieskiej, metalowej "puszce"
|
|
|
#3480 |
|
Moderator
|
Jezu wczoraj pierwszy raz od nie pamiętam kiedy w weekend poszłam się myć o 23 już. Padłam
)Miałam wczoraj spontaniczne spotkanie z kochanymi bloggerkami z Wrocławia i okolic <3 tak się cieszę, że jednak szefowa mnie puściła i na ostatnią chwilę do nich dołączyłam ) wróciłam padnięta i jeszcze malowałam koleżankę na imprezę ) ale wypoczęłam że hoho, w sumie chyba z 9h spałam co też nie pamiętam kiedy mi się ostatni raz zdarzyło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

?
. Nie wiem, czy bym nie zmieniła...
Nagłówek usunięty w głowie mam wizje innego
Byłam przekonana, że tło jest zbyt słabo rozmazane i za dużo trawy wkradło się w kadr. Tymczasem zdjęcie zostało pochwalone za kompozycję i nieostre tło.