Kredki do oczu

Golden Rose Emily, Waterproof Eye Pencil Wodoodporna kredka do oczu

Nasi użytkownicy zostawili 85 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 czerwca 2022 o 14:46
    świetna
    Bardzo dobra kredka , świetna jakość i kolor. Moje must have w codziennym makijażu. Nie jest droga, dość miękka i plastyczna, łatwa w użyciu, zostawia dobry kolor
  • 20 sierpnia 2021 o 20:16
    Sprawdza się.
    Produkt kupiłam przypadkowo. Wybrałam odcień 114, czyli butelkową zieleń. Konsystencja jest miękka, ale aplikacja nie sprawia trudności. Bardzo łatwo narysować precyzyjną kredkę. Kolor jest intensywny. Trwałość umiarkowana- łatwo o rozmycie, nawet przy przypadkowym dotyku. Kredkę dobrze się temperuje. Wystarczy najtańsza strugaczka. Wydajność bez zarzutu. Szkoda, że nie można jej kupić w większości drogerii. Mogę polecić.
    Zalety:
    • kolor
    • łatwość aplikacji
    Wady:
  • 1 lutego 2020 o 13:40
    Całkiem daje rade!
    Jest to jedna z kredek cielistych,która daje pigment i jest miękka w rysowaniu. Nie jest to może idealna kredka,ale gdyby nie było mojej z Rimmela,to ta mogła by ją zastąpić. Niestety po kilku godzinach znika z linii wodnej,ale tak na prawdę,która się do końca dnia utrzymuje? Kosztuje grosze i jest wydajna.
  • 31 stycznia 2020 o 14:01
    Super
    Kredki mam różne i już nie pamietam która jest do czego. Uwielbiam stosować różnie czy jako konturówke czy do oczu czy na całe usta, próbuje czy się nadają do wszystkiego. Golden Rose jest bardzo fajna i wydajna w użyciu.
    • Różnorodność
    • Kolor
  • 2 listopada 2019 o 21:35
    Tanie, a niezle
    Kredki są niesamowicie tanie! Aż się zdziwiłam, gdy zobaczyłam ich cenę. Ale czy razem z nią w parze idzie jakość? Moim zdaniem warto przetestować. Ja używam zazwyczaj aby urozmaicić makijaż górnej powieki i kreski wychodzą naprawdę ładne!
    Zalety:
    • kredki są miękkie
    • Napigmentowanie
    • Kolory
    Wady:
    • Szkoda, że nie ma ich w rossmanie