|
|
#2011 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Mam chyba takie same serducho z h&m?
Cytat:
.Wszystko R.E.W.E.L.A.C.J.A ! Bardzo ładnie wyglądasz ! |
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Anies
to dobrze ze szeroka ! Lubuję sie sama w takich(prostych i troszeczke na boczek) Jak jest gorąco to zaczesuje moja na bok żeby nie miec nalesnika ![]() Dawaj jakieś nowe zestawy !
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo jak je kupowałam była mowa o tym, że są to rurki, Pani w Tajli Wejl mnie o tym poinformowała, średnio mi sie wtedy podobały, ale facet nalegał, zebym je kupiła. Na but żaden ich nie założe, nie da rady, nogawki muszą być w kozaku. Mam jeansy o klasycznie prostych nogawkach i wyglądają zupełnie inaczej
|
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ot takie zwykle Cytat:
u mnie tez niestety snieg![]() wrzucam moj na dzis
|
||
|
|
|
#2015 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje ![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sabcia-myszka - bardzo ladny zestaw, szczegolnie sweterek i torebka ![]() Camilla - imprezowy najlepszy, a torebke wybralabym chyba ta druga ![]() canile - czyzby sweterek z terranovy? bo sama mam podobny
|
|||||
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem ![]() Cytat:
Najlepiej zrób zdjęcie od pasa w dół i sprawa się wyjaśni. ![]() Zapnij pasek na talię i wszystko będzie ślicznie .
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo fajnie nie nie, sweterek z lumpa
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
sabcia
Bardzo fajny zestaw (ten i ten wczorajszy )
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w szoku odnosnie tego co napisalas o swoich dloniach ustach cerze i figurze.Ja zawsze ogladajac Twoje zdjecia podziwiam figure,cere,wlosy i uwazam ze masz ladne dlonie i normalne usta-i to nie jest cukrowanie tylko szczera prawda![]() My kobiety chyba jestesmy zbyt krytyczne co do siebie-ale rozumiem to bo tez czasami tak mam ![]() Co do aparatu-duzo daje dobre dzienne oswietlenie-czesto zdjecia nie wyjda takie jak trzeba i wtedy stosuje kontrast w PS-albo rozjasniam jezeli wyjda za ciemne. Bardzo dziekuje za komentarz-fajnie ze Ci przypadly do gustu ![]() Fajny Lubie taka kolorystyke
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Do figury jako takiej zastrzeżeń nie mam, ale do wzrostu momentami tak. Usta mam małe i wąskie, zwłaszcza górną wargę, nie lubię ich. Błyszczyki znikają po 10 minutach, a szminki zbierają się na załamaniach. Noooo, wyżaliłam się
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wzrostu-moim zdaniem ubierasz sie tak ze wygladasz na wysoka-nigdy bym nie pomyslala ze masz mniej niz 170 cm. Z blyszczykami tez tak mam-a szminek nie lubie ![]() Tez nie mam za wielkich ust-takie normalne mam-a probowalas blyszczykow powiekszajcych?Fajne sa-ja zawsze mam takie nabrzmiale usta po nich ![]() Mi sie ogolnie podobaja normalne usta-nie lubie zbyt wielkich-normalne moim zdaniem wygladaja bardziej dziewczeco . Anies czekam na wiecej zestawow-bo po 1 to mam niedosyt-musialam klikac kilka razy zeby wzrok nasycic
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2025 | ||||||||
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
NO to zabieram sie do pracy i komentowania Nie bylo mnie kilka dni a juz takie zaleglosci :PCytat:
Lubie polaczenie turkusu z brazem, a Ty to swietnie polaczylas. I te butki..![]() Cytat:
Swietna -dlatego chyba wszystkie zestawy pasuja CI idealnie ![]() Fajny grzyb i calosc sie ladnie prezentuje, tylko chyba pod spod zlaozylabym longa. Cytat:
ten pasek. Ladnie Czekam na wiecej zestawow .Cytat:
![]() Cytat:
No i ciekawa ich kolekcja. Najbardziej podoba mi sie zestaw czarno-czerwony no i sportowy Zazdroszcze figurki no i jakosci tych zdjec ![]() Ta bluzeczka ![]() Ja siedze w swetrze i zamarzam ![]() Cytat:
Zawsze widze w Twoich zestawach ze jest jeden wyrozniajacy sie kolorystyczny akcent i ta szarosc .Swietnie![]() Cytat:
A co do zestawow-lubie polaczenie czerni z czerwienia,a Tobie udalo sie to polaczyc. Cytat:
Pomimo tego ze jest klasyczny,wszystko do siebie pasuje. Zgadzam sie z Anies z paskiem byloby idealnieA teraz cos ode mnie Dlugo nic nie wklejalam, ale koniec ferii to postaralam sie i sa 4
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda za oknem zima jak nie patrzeć.
Postanowiłam jednak poszaleć z wiosenno-letnimi zestawami- jejjj już się nie mogę doczekać ocieplenia klimatu! Enjoy! *spódniczka jasnoróżowa, bluzka z bufkami i peep toe * białe spodnie(nigdy nie byłam przekonana do tego koloru na spodnie) te jakoś mi się podobają jednak. W drugiej wersji inne butki(z kokarda) *zielony blazerek i torebka w grochy a1.JPG a2.JPG b1.JPG b2.JPG c1.JPG c2.JPG |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze 2 ostatnie na obecną pogodę
![]() *szary cieplusi angorkowy golf...mmm jest w nim bosko w takie mrozy *fioletowy- uwaga! torba nie świeci się jak psu... to wina lampy.szary.JPG d1.JPG d2.JPG a co do butów to będę nosiła takie zamszowe co można nosić w wersji za kolano(ze sznureczkami na górze)nie chciało mi się ich zakładać...wybaczcie leniowi TE co mam na zdjeciu to nadają sie do jazy figurowej super_karo mój faworyt to 4! Ładne bolerko! gdzie takie dostałaś i w jakiej cenie? |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanko.
Znalazłam w szafie taką czarną bluzkę-golf (długie rękawy, jest dośc długa, zasłania mi prawie połowe pośladków). Do czego ją nosić, zczym łaczyć - ogólnie, macie jakiś pomysł na niego? Przy okazji dam też bordowy półgolfik z krótkim rekawkiem, też nie mam na niego pomysłu żadnego ale nosze go czasem... (plama na zdjęciu nie jest plama na bluzce )Foty:
|
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
super_karo dwa pierwsze zestawy swietne!
bardzo podoba mi sie wielka torba z pierwszego i zakiecik w obu zestawach skad sa? w drugim zestawie podoba mi sie kompozycja z paskiem, mimo iz bez niego zakiet tez wyglada ladnie super
|
#2031 |
|
Rozeznanie
|
Praline podoba mi się zestaw z szarym golfem
Super karo bardzo podoba mi się 1 zestaw szczególnie torebka.A ten wisior w zestawie 4..taki sam ma moja P.od fizyki grrr... |
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Białe spodnie są z super materiału- nie są starobabowe czy coś- kojarzą mi sie z ukochanymi latami 60 Fotki nie oddają ich uroku- zobacz na zbliżeniu.Dlaczego mowisz im nie? mi się podobaja. white.JPG zresztą..jakby sie wszystkim to samo podobało byłoby nudno
|
|
|
|
|
#2033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoje zestawy bardzo ładne, szczególnie podoba mi się 3 i 4 ![]() Cytat:
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
praline fajne masz te muchomory
podoba mi się najbardziej chyba ten z niebieskimi bucikami Ale jakos nie moge się przekonać do tych białychsynesthesia ten czerowny golfik jest za krótki. Co do czarnego przydałyby się jakieś korale, coś co go ożywi Długość jest dobra, nawet mógłby być trochę dłuższy. Do czego nosić? Proste ciemne spodnie, spódniczki w kształcie litery A. Golf pasuje też pod żakiet. może to sie wydać dziwne ale ja taki czarny dopasowany golf zakładam pod tunikę ( ta ze zdjęcia) super_karo b. ładne zestawy. Świetne okulary, no i ta czarna torebka |
|
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
super_karo śliczne te zestawy
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedne i drugie...
|
|
|
|
|
#2037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szminek też nie lubię, ale kombinowałam z nimi, żeby powiększyć optycznie usta, nic z tego. Tak, mam błyszczyki powiększające usta, ale jak pisałam, po 10 min zostaje wspomnienie o błyszczyku, zjadam wszystko w mgnieniu oka .Też w żadnym wypadku nie chciałabym mieć wielkich ust, właśnie normalne. Moje są zminiaturyzowane, bo wydaje mi się, że kształt mają ładny. Zresztą ja cała jestem zminiaturyzowana. Jakbyś zobaczyła moje uszy ... Wczoraj miałam zrobić zdjęcia i wzięłam się za oglądanie filmów , może dzisiaj mi się uda. Cytat:
2 też mi się podoba, ale nie lubię za długich pasków. Z Ciebie jest przecinek, więc naturalnie rozumiem, że możesz mieć problem z zakupem paska o odpowiedniej długości, ale wystarczy nałożyć czarną gumkę i włożyć w nią końcówkę paska. Też mi się podoba zestaw z czerwonymi akcentami. Bardzo ładna bransoletka. Cytat:
. Śliwkowy też ładny, ale ja nie lubię tego koloru. Ładne te blazerki/blezerki. Udało Ci się trafić z butami, bo idelanie pasują do tego niebieskiego. Nr 1 na czasie, bo podobno tej wiosny będzie moda na "lady in white" oraz łączenie ze sobą jasnych kolorów. Cytat:
Chyba zbędnę będzie pisanie, że pasuje do spódnic, jeansów itp ![]() Te same inspiracje, a styl różniący się .
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt, czarny golf jest mega uniwersalny... Zapomniałam o tym =="A jakieś pomysły na bordowy półgolf? Wiem, może jest odrobine przykrótki, ale bardzo go lubie, tylko nie mam na niego pomysłów ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2007-02-25 o 13:40 |
|
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
super_karo ten zestaw http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1172349911 mi sie w szczegolnosci spodobal
super jest
|
#2040 |
|
Rozeznanie
|
czarny elfie, bardzo ladnie prezentujesz sie w zestawie 2 i 3
canile, powinnas polubic kolor czerwony, bardzo korzystnie w nim wygladasz camilla, bardzo ladny zestaw z czarna kopertowa bluzka i czerwona spy bag (mila odmiana - wszyscy, wlaczajac w to mnie, maja czarne )anies, jestes taka ladna dziewczyna, prosze nie narzekac, naprawde slicznie sie prezentujesz. moglabym tobie potowarzyszyc jedynie w narzekaniu vide wzrostu - ja takze jestem 'malenstwem' i mam 163cm wzrostu super-karo, dziekuje slicznie, to chyba tobie pownnam pogratulowac figury . bardzo przypadly mi do gustu zestawy 1 i 3, zdradz prosze skad ta marynarka i szary sweterekpraline, bluzeczka w groszki, balerinki z kokarda i blazerek bardzo ladne. piewrszy o ostatnie dwa zestawy bardzo udane vanilla cafe, swietna tunika, gdzie ja dorwalas? cos ode mnie: 1- zestaw z weekendowej domowki (rurki na zdjeciu mialy byc grafitowe grr) 4 - rozjasniana, nie wiem czy cos widac ostatnie zdjecia to zestawy z nowym grzybem atmosphere, ktorego udalo mi sie wynalezc w lumpie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, bo jak je kupowałam była mowa o tym, że są to rurki, Pani w Tajli Wejl mnie o tym poinformowała, średnio mi sie wtedy podobały, ale facet nalegał, zebym je kupiła. Na but żaden ich nie założe, nie da rady, nogawki muszą być w kozaku. Mam jeansy o klasycznie prostych nogawkach i wyglądają zupełnie inaczej

.
u mnie tez niestety snieg

56...54...53...52...51...50 

).