![]() |
#2011 | |
Rozeznanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Mam chyba takie same serducho z h&m?
Cytat:
![]() Wszystko R.E.W.E.L.A.C.J.A ! Bardzo ładnie wyglądasz ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Anies
to dobrze ze szeroka ! Lubuję sie sama w takich(prostych i troszeczke na boczek) Jak jest gorąco to zaczesuje moja na bok żeby nie miec nalesnika ![]() Dawaj jakieś nowe zestawy ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wrzucam moj na dzis ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() sabcia-myszka - bardzo ladny zestaw, szczegolnie sweterek i torebka ![]() Camilla - imprezowy najlepszy, a torebke wybralabym chyba ta druga ![]() canile - czyzby sweterek z terranovy? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem ![]() Cytat:
Najlepiej zrób zdjęcie od pasa w dół i sprawa się wyjaśni. ![]() Zapnij pasek na talię i wszystko będzie ślicznie ![]()
![]() |
#2017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo fajnie ![]() nie nie, sweterek z lumpa ![]()
![]() |
#2018 |
Wtajemniczenie
|
sabcia
Bardzo fajny zestaw ![]() ![]()
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My kobiety chyba jestesmy zbyt krytyczne co do siebie-ale rozumiem to bo tez czasami tak mam ![]() Co do aparatu-duzo daje dobre dzienne oswietlenie-czesto zdjecia nie wyjda takie jak trzeba i wtedy stosuje kontrast w PS-albo rozjasniam jezeli wyjda za ciemne. Bardzo dziekuje za komentarz-fajnie ze Ci przypadly do gustu ![]() Fajny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do figury jako takiej zastrzeżeń nie mam, ale do wzrostu momentami tak. Usta mam małe i wąskie, zwłaszcza górną wargę, nie lubię ich. Błyszczyki znikają po 10 minutach, a szminki zbierają się na załamaniach. Noooo, wyżaliłam się ![]()
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wzrostu-moim zdaniem ubierasz sie tak ze wygladasz na wysoka-nigdy bym nie pomyslala ze masz mniej niz 170 cm. Z blyszczykami tez tak mam-a szminek nie lubie ![]() Tez nie mam za wielkich ust-takie normalne mam-a probowalas blyszczykow powiekszajcych?Fajne sa-ja zawsze mam takie nabrzmiale usta po nich ![]() Mi sie ogolnie podobaja normalne usta-nie lubie zbyt wielkich-normalne moim zdaniem wygladaja bardziej dziewczeco . Anies czekam na wiecej zestawow-bo po 1 to mam niedosyt-musialam klikac kilka razy zeby wzrok nasycic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | ||||||||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajny grzyb i calosc sie ladnie prezentuje, tylko chyba pod spod zlaozylabym longa. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta bluzeczka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do zestawow-lubie polaczenie czerni z czerwienia,a Tobie udalo sie to polaczyc. Cytat:
![]() ![]() A teraz cos ode mnie ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Co prawda za oknem zima jak nie patrzeć.
Postanowiłam jednak poszaleć z wiosenno-letnimi zestawami- jejjj już się nie mogę doczekać ocieplenia klimatu! Enjoy! *spódniczka jasnoróżowa, bluzka z bufkami i peep toe * białe spodnie(nigdy nie byłam przekonana do tego koloru na spodnie) te jakoś mi się podobają jednak. W drugiej wersji inne butki(z kokarda) *zielony blazerek i torebka w grochy a1.JPG a2.JPG b1.JPG b2.JPG c1.JPG c2.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam jeszcze 2 ostatnie na obecną pogodę
![]() *szary cieplusi angorkowy golf...mmm jest w nim bosko w takie mrozy *fioletowy- uwaga! torba nie świeci się jak psu... ![]() szary.JPG d1.JPG d2.JPG a co do butów to będę nosiła takie zamszowe co można nosić w wersji za kolano(ze sznureczkami na górze)nie chciało mi się ich zakładać...wybaczcie leniowi ![]() ![]() super_karo mój faworyt to 4! Ładne bolerko! gdzie takie dostałaś i w jakiej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanko.
Znalazłam w szafie taką czarną bluzkę-golf (długie rękawy, jest dośc długa, zasłania mi prawie połowe pośladków). Do czego ją nosić, zczym łaczyć - ogólnie, macie jakiś pomysł na niego? Przy okazji dam też bordowy półgolfik z krótkim rekawkiem, też nie mam na niego pomysłu żadnego ale nosze go czasem... (plama na zdjęciu nie jest plama na bluzce ![]() Foty:
![]() |
#2030 |
Raczkowanie
|
super_karo dwa pierwsze zestawy swietne!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2031 |
Rozeznanie
|
Praline podoba mi się zestaw z szarym golfem
![]() ![]() Super karo bardzo podoba mi się 1 zestaw szczególnie torebka.A ten wisior w zestawie 4..taki sam ma moja P.od fizyki grrr... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Białe spodnie są z super materiału- nie są starobabowe czy coś- kojarzą mi sie z ukochanymi latami 60 ![]() Dlaczego mowisz im nie? mi się podobaja. white.JPG zresztą..jakby sie wszystkim to samo podobało byłoby nudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Twoje zestawy bardzo ładne, szczególnie podoba mi się 3 i 4 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2034 |
Wtajemniczenie
|
praline fajne masz te muchomory
![]() ![]() synesthesia ten czerowny golfik jest za krótki. Co do czarnego przydałyby się jakieś korale, coś co go ożywi ![]() super_karo b. ładne zestawy. Świetne okulary, no i ta czarna torebka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Wtajemniczenie
|
super_karo śliczne te zestawy
![]()
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szminek też nie lubię, ale kombinowałam z nimi, żeby powiększyć optycznie usta, nic z tego. Tak, mam błyszczyki powiększające usta, ale jak pisałam, po 10 min zostaje wspomnienie o błyszczyku, zjadam wszystko w mgnieniu oka ![]() Też w żadnym wypadku nie chciałabym mieć wielkich ust, właśnie normalne. Moje są zminiaturyzowane, bo wydaje mi się, że kształt mają ładny. Zresztą ja cała jestem zminiaturyzowana. Jakbyś zobaczyła moje uszy ... ![]() Wczoraj miałam zrobić zdjęcia i wzięłam się za oglądanie filmów ![]() Cytat:
2 też mi się podoba, ale nie lubię za długich pasków. Z Ciebie jest przecinek, więc naturalnie rozumiem, że możesz mieć problem z zakupem paska o odpowiedniej długości, ale wystarczy nałożyć czarną gumkę i włożyć w nią końcówkę paska. Też mi się podoba zestaw z czerwonymi akcentami. Bardzo ładna bransoletka. Cytat:
![]() Ładne te blazerki/blezerki. Udało Ci się trafić z butami, bo idelanie pasują do tego niebieskiego. Nr 1 na czasie, bo podobno tej wiosny będzie moda na "lady in white" oraz łączenie ze sobą jasnych kolorów. Cytat:
Chyba zbędnę będzie pisanie, że pasuje do spódnic, jeansów itp ![]() Te same inspiracje, a styl różniący się ![]()
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt, czarny golf jest mega uniwersalny... ![]() A jakieś pomysły na bordowy półgolf? Wiem, może jest odrobine przykrótki, ale bardzo go lubie, tylko nie mam na niego pomysłów ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2007-02-25 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zadomowienie
|
super_karo ten zestaw http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1172349911 mi sie w szczegolnosci spodobal
![]() super jest ![]() ![]()
#2040 |
Rozeznanie
|
czarny elfie, bardzo ladnie prezentujesz sie w zestawie 2 i 3
![]() canile, powinnas polubic kolor czerwony, bardzo korzystnie w nim wygladasz camilla, bardzo ladny zestaw z czarna kopertowa bluzka i czerwona spy bag (mila odmiana - wszyscy, wlaczajac w to mnie, maja czarne ![]() anies, jestes taka ladna dziewczyna, prosze nie narzekac, naprawde slicznie sie prezentujesz. moglabym tobie potowarzyszyc jedynie w narzekaniu vide wzrostu - ja takze jestem 'malenstwem' ![]() ![]() super-karo, dziekuje slicznie, to chyba tobie pownnam pogratulowac figury ![]() praline, bluzeczka w groszki, balerinki z kokarda i blazerek bardzo ladne. piewrszy o ostatnie dwa zestawy bardzo udane vanilla cafe, swietna tunika, gdzie ja dorwalas? cos ode mnie: 1- zestaw z weekendowej domowki (rurki na zdjeciu mialy byc grafitowe grr) 4 - rozjasniana, nie wiem czy cos widac ostatnie zdjecia to zestawy z nowym grzybem atmosphere, ktorego udalo mi sie wynalezc w lumpie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.