|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamusie a ja się melduję po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia Ale co najlepsze - na 19.15 było chyba z 10 par (akurat się rozchodzili gdy przyszliśmy), a na naszą godzinę (20.30) miało być nas razem 4 pary - ale okazało się że oprócz nas dotarła tylko jeszcze jedna para Więc w sumie takie prawie indywidualne to spotkanie było , tym bardziej że ta druga parka to taka mloda chyba (lekko po 20stce) i siedzieli cicho i nic nie mówili A my z Tżtem sobie poużywaliśmy, bo połozna nam bardzo przypadła do gustu ), więc troszke ich po prostu olała Nie wiem... jacyś tacy wystraszeni siedzieli A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnimTak więc reasumując - póki co jesteśmy bardzo zadowoleni i mam nadzieję, że to się nie zmieni
|
|
|
#4052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/sliczne-rozki-80x8...747667151.html i do tego jeszcze: http://allegro.pl/5-cz-90x120-wypeln...748805381.html http://allegro.pl/przescieradelko-ba...761084649.html http://allegro.pl/sliczna-posciel-2-...761098377.html Cytat:
ja mojego też poinformowałam o tej promocji i muszę podjechać jeszcze po kilka rzeczy. Na razie kupiłam tylko cienie. A jeszcze kusi mnie nowy podkład z Max Factora i zapewne jeszcze kilka rzeczy wpadnie
|
|||
|
|
|
|
#4053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie dziś jakoś szaro buro, ale fasolka po bretońsku juz sie gotuje i zaraz biorę się za mufinki dyniowe Cytat:
mocneCytat:
![]() Moderna dla cebie tez brawa za serduszko coś mi nie zacytowało![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Cytat:
nawet teraz w przychodni inne dzieci siedziały przymulone i marudzące a ta się śmiała biegała gadała w domu tak samo![]() Cytat:
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla tż-ta
|
|
|
#4057 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam w 22 tyg (21t4d). Tam się sprawdza przede wszystkim czy wszystkie narządy są odpowiednio polożone i dobrze się wykształcają (przede wszystkim serce), czy kończyny dobrze rosną - a jeśli dzidzia pokaże to też czy ilość paluszków przy rączkach i nóżkach jest ok
|
|
#4058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze jedno, kiedy wybiera się położną? mój gin nic mi jeszcze o tym nie mówił, a słyszałam, że niektórym sprawdzają w trakcie ciąży bicie serduszka itd. będę wdzięczna za oświecenie mnie
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() zapisalam się wczoraj na to echo serca w klinice w Krakowie na 4 grudnia mam nadzieje ze wszystko jest ok albo ze z tymi zastawkami to byla pomylka bo taka mozliwosc tez jest ![]() Nie moge przezalowac ze na polowkowym maly nie pokazał twarzy to bylo ostatnie 3d i mialam ogromna nadzieje ze go zobacze...no ale ma sliczny tyleczek ![]() poza tym nie zbadała mu twarzy bo stwierdzila ze zbada za 2 mies jak przyjade na echo ale skoro jade do Krakowa na echo z NFZ to do niej juz nie bede ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
skonczone oczywiscie
|
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jesli sie mylę, to niech mnie dziewczyny poprawiąCytat:
No i trzymam kciuki, za wizytę 4 grudnia
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie ostatnio dzwoniła położna środowiskowa i prosiła żebym się zgłosiła do niej po 21 tygodniu.
Ja też będę w 23 na połówkowym. |
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja już miałam 2 razy 3d więc trzeci raz się nie wybieramy dzięki za kciuki a i gratuluje szkoły rodzenia!!
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-11-24 o 11:14 |
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
To moje dziecko to straszny/a wiercipięta, tak się kręci, aż mi brzuch podskakuje. Nie przypuszczałam, że tak wcześnie będzie tak widać
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dzisiaj obudziłam się o 4 i nie mogłam zasnąć, plątałam siępo domu 2 godziny... Wreszcie zasnęłam... obudził mnie dopiero brat po 8. Bratowa rodzi, termin na 8 grudnia... dzisiaj odeszły jej wody. Trzymam kciuki
|
|
#4067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przepisala. eh znowu bede musiała na właśną rękę robić badania w ogóle to mam wrażenie że ona tych wyników nie analizuje. jak jej sie pytam o te moje podwyższone leukocyty to mi mówi że normalne w ciąży. Cytat:
dla wiercipięty hehemój mały dzisiaj też chyba zmieniał pozycje bo mi z dwóch stron brzuch falował ![]() mógłby chociaż mamie po pęcherzu nie skakać jak wychodzi z domu ![]() no witam się sobotnio ![]() dziś mam labe a ja mam w planie wyjście do galerii pobuszowanie po sklepach, zaszaleć i kupić sobie lody albo koktajl, kupić buraczki na obiad w razie nudy mam na kompie ":Kevin sam w domu" chociaż jestem strasznie zawiedziona że na święta nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- wow! to trzymamy kciuki, a chłopak czy dziewczynka?
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
24tc, brzuszek duży Przepraszam za wygląd, ale wrzucam z buzią fotę, bo nie chce mi się jej ciąć
|
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
tez sie juz deklarowalam...
Cytat:
Cytat:
![]() Ptaszysko, sciskam Kochana co sil!!!!!! ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- bosko wygladasz! promiennie!
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!!!
Konkurs skończony, a mi błooogoo ![]() Tylko Obserwujecię nie zarządziła dziś kawusi :d Więc koniecznie któraś z was musi się zapisać do konkursu ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supernoi które miejsce ;>
|
|
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
witam, ja dopiero skończyłam sprzątanie domku
co słychać u was? ja wczoraj kupiłam Bąbelkowi okrycie kąpielowe ze słonikami i napisem "KOCHAM MAMĘ"
|
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby poszło szybko---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- strippi udało się coś wygrać ?
|
|
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
jeszcze mam czas na poczytanie Was ![]() jestem trochę zdezorientowana.. prawie wszystkie piszecie, że słyszałyście bicie serduszka- ja jeszcze nigdy.. że szyjka macicy taka a taka- ja nigdy.. że badanie połówkowe między tym a tym tygodniem- ja też nic takiego od lekarza nie słyszałam.. o 3d tylko mówił i że można dodatkowo wykupić sobie 3 więcej ale to też nie powiedział kiedy a tu za niedługo połowa ciążyyy!!! jakoś tak się źle z tym czuję.. tak jakbym była trochę hurtowo traktowana.. biorę się w garść- przygotuję kartkę z pytaniami i normalnie nie wyjdę od lekarza jak mi nie odpowie na wszystkie pytania! czarny flamaster super brzuszek ![]() strippi głosowałam dzień w dzień jak wyniki? aa i dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka mieszka tu niedaleko mnie i na styczeń będzie miała dziecinę też fajnie wiedzieć, że nie jest się tak bardzo samotnym ![]() zapraszam dziś na murzynka z marmeladą
|
|
|
|
|
#4075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za szybką akcjeCytat:
dla wiercipiętkaCytat:
![]() no i jak?
|
|
|
#4076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, Cytat:
za jedną drużynę !!!! Cytat:
no i co , które miejsce???? Cytat:
!!!---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
a z tą kuzynką to super !
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
ogłoszenie wyników dopiero 11.12 :/ także 2 tygodnie sobie poczekam, ale w tym czasie dalej będę sprawdzać nicki które mają więcej ode mnie
może szybciej przejrzę niż oni podadzą wyniki
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heloł |
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
czesc ja po usg i ok ale w pon wizyta w poradni o cisnienie ech... kupilismy z tz pierwsze body dla babla
w leclerku jest promocja 7 szt za 10 zł z 40 100% bawełna
|
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() ![]() Cytat:
![]() no sliczny brzusio ![]() powiem wam ze ze mna cos nie tak chyba jest, wstalam o 7 na siku - i se mysle poloze sie jeszcze na chwilke i CO slysze sms mi przychodzi, odwracam sie patrze a tu od siostry '' ZYJEMY WSTAJEMY CZY CO..??'' no lukam na godzine a tam 13.15 !!!! hahaha - niezly spioch ze mnie.dzis bede miala gosci w sumie siostra - wiec kolejen ciasto i tort yhmmm
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Ale co najlepsze - na 19.15 było chyba z 10 par (akurat się rozchodzili gdy przyszliśmy), a na naszą godzinę (20.30) miało być nas razem 4 pary - ale okazało się że oprócz nas dotarła tylko jeszcze jedna para
Więc w sumie takie prawie indywidualne to spotkanie było
, tym bardziej że ta druga parka to taka mloda chyba (lekko po 20stce) i siedzieli cicho i nic nie mówili
Nie wiem... jacyś tacy wystraszeni siedzieli
A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnim

05.07.2008
a odnośnie tematu sorry dla mnie dziwienie się jakiejś nierealności w głupawym filmie o uwaga, WAMPIRACH jest trochę śmieszne... a latanie na ziemią, zmiany w wilkołaki, utraty dziewictwa i inne pierdoły są niby nie przegięciem 

hahaha - niezly spioch ze mnie.