Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-24, 00:24   #4051
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Chciałam Wam pokazać swoje zdjęcie ale nie moge załadować.
Monicca1989 tu masz link do sukienki która ja miałam, tylko że moja była ładniejsza bo była śnieżnobiała i nie miałm takiej wielkiej biżuterii.
Suknia hiszpanka, lub jak kto woli "falbaniasta".
http://www.suknieslubne.szczecin.pl/...2012/brise.jpg
śliczna suknia
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość

Qrcze dziewczyny ja co miesiąc robię morfologię i mocz. ewentualnie jakieś dodatkowe badania do tego...
Ale to fakt dużo zależy od lekarza...
ja też robię przed każdą wizytą Ale nie przeszkadza mi to, bo te badania akurat nie są drogie a wolę żeby gin trzymała rękę na pulsie w kwestii moich wyników
Cytat:
Napisane przez mariolci Pokaż wiadomość
wiecie co na którymś wątku chyba listopadowym jedna dziewczyna umieściła foto jakie znalazła w necie, chyba bym poszarpała takich rodziców nooo

http://www.wiocha.pl/793238,Wiocha_d...ow_albo _zabawa
straszne
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A ja mam stresa przed jutrzejszym USG... Ehh, żeby był wszystko ok i skad te moje a'la okresowe bóle;/ jeszcze raz prosze o kciuki- bo zawsze pomagają.
trzymamy
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a po wizycie bylo 25min opoznienia. nic ciekawego mam infekcje ;/
nie dala mi skierowania na zadne badania
ale mam za to na usg. musze pomyslec kiedy isc
a chociaż na tę infekcję cos Ci przypisała? Oby szybko przeszla

Mamusie a ja się melduję po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia Dzis w sumie bardziej takie organizacyjne te zajęcia były i połozna nam przedstawiła co będziemy omawiać na kolejnych 10 spotkaniachTrzeba było powypełniać trochę papierków i pod koniec jeszcze uczyliśmy się oddychać przeponą Ale co najlepsze - na 19.15 było chyba z 10 par (akurat się rozchodzili gdy przyszliśmy), a na naszą godzinę (20.30) miało być nas razem 4 pary - ale okazało się że oprócz nas dotarła tylko jeszcze jedna para Więc w sumie takie prawie indywidualne to spotkanie było, tym bardziej że ta druga parka to taka mloda chyba (lekko po 20stce) i siedzieli cicho i nic nie mówili A my z Tżtem sobie poużywaliśmy, bo połozna nam bardzo przypadła do gustu Więc w sumie ogólnie wykład kierowała do nas (bo ta parka juz na początku nawet na podstawowe pytania nie odpowiadała - typu: w jakim szpitalu pani planuje rodzic), więc troszke ich po prostu olała Nie wiem... jacyś tacy wystraszeni siedzieli W każdym razie jak tylko wyszliśmy, to Tż pierwszy zaczął mowić, że połozna fajna i zajęcia zapowiadaja się ok Więc ja go pytam: czyli planujesz ze mna na wszystkie jeźdźić? A on na to: myślałaś, że nie będę chciał? A ja na to: no właśnie nie wiedziałam... A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnim
Tak więc reasumując - póki co jesteśmy bardzo zadowoleni i mam nadzieję, że to się nie zmieni
Stary 2012-11-24, 08:06   #4052
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
A mozecie podac linka do tej aukcji? Bo wlasnie slyszalam, ze czasem takie byle jakie te rzeczy potrafia przyslac :/
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
ja zamawiałam poza aukcją. napisałam do Pani maila i ustaliłysmy wszystko poza bo oni szyją i można sobie zamowic co się chce. baby szyk sobie wrzuć w allegro. bo jak dobrze pamietam to od nich zamawiałyśmy. Prawda dziewczyny?
W takim razie ja sobie jakąś inną aukcję zapisałam i zamówiłam te:
http://allegro.pl/sliczne-rozki-80x8...747667151.html
i do tego jeszcze:
http://allegro.pl/5-cz-90x120-wypeln...748805381.html
http://allegro.pl/przescieradelko-ba...761084649.html
http://allegro.pl/sliczna-posciel-2-...761098377.html

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
pisałyście ostatnio o promocji w rossmanie na kolorówkę, a dziś mój mąż przyszedł z pracy i mówi mi, że słyszał jak koleżanki w pracy mówiły że "jest promocja na wszystkie kolory czy kolorowe kosmetyki czy jakoś tak" i pyta czy nie chcę podjechać, zobaczyć
Ale masz fajnego męża ja mojego też poinformowałam o tej promocji i muszę podjechać jeszcze po kilka rzeczy. Na razie kupiłam tylko cienie. A jeszcze kusi mnie nowy podkład z Max Factora i zapewne jeszcze kilka rzeczy wpadnie
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 09:15   #4053
Malpka
Zakorzenienie

hej
u mnie dziś jakoś szaro buro, ale fasolka po bretońsku juz sie gotuje i zaraz biorę się za mufinki dyniowe

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość

także proszę teraz bardzo mocno z Natalką na jutro żeby kość nosowa była jak trzeba bo się martwię że będę musiała robić inwazyjne badania ;(
mocne
Cytat:
moderna brawo za serducho. Ptaszysko trzymamy kciuki. Ja jestem po wizycie u poloznej serduszko ladnie bije. Ale reklamowki nie dostalam buuu. Teraz czekam na wizyte u ginki i bedzie opoznienie buu

Moderna dla cebie tez brawa za serduszko coś mi nie zacytowało

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A ja mam stresa przed jutrzejszym USG... Ehh, żeby był wszystko ok i skad te moje a'la okresowe bóle;/ jeszcze raz prosze o kciuki- bo zawsze pomagają.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
o dzięki .... ale nie jest tak żle - znając go zaraz będzie zdrowy ,a zresztą moje dzieci musiały by mieć chyba z 50 stopni gorączki aby wyglądać i czuć się żle - a On skacze,biega i warjuje a dochodzi mu do 39,6 ... to są właśnie dzieci
hehe skądś to znam po mojej Julce też nigdy nie widać że chora nawet teraz w przychodni inne dzieci siedziały przymulone i marudzące a ta się śmiała biegała gadała w domu tak samo

Cytat:
Ja Twardzielka właśnie siedzę i bęczę .... kto nie ma ochoty się popłakać to proszę nie czytać ...
http://demotywatory.pl/3975472/Matczyna-milosc

kończę king konga i idę spać
dobranoc
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 09:16   #4054
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość

Raaaany dziewczyny serio, nie każdy był w kinie, nie można poczekać trochę aż sobie wszyscy z radością obejrzą tylko trzeba innym psuć a odnośnie tematu sorry dla mnie dziwienie się jakiejś nierealności w głupawym filmie o uwaga, WAMPIRACH jest trochę śmieszne... a latanie na ziemią, zmiany w wilkołaki, utraty dziewictwa i inne pierdoły są niby nie przegięciem
Spokojnie, to nie był jakiś spoiler. To co powyżej napisałam możesz odnaleźć w opisie filmu dystrybutora albo na zwykłej ulotce przed premierowej. Co do "dziwienia się" to czekam aż obejrzysz i się wypowiesz, nie znam osoby - a pracuje w kinie, która nie śmiałaby się chociaż z jednej akcji w tej części, i nie miałam tu na myśli latania nad ziemią czy zmiany w wilkołaka - bo są to cechy, które same z siebie wynikają z konwencji zmierzchu
Stary 2012-11-24, 09:19   #4055
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość

Mamusie a ja się melduję po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia Dzis w sumie bardziej takie organizacyjne te zajęcia były i połozna nam przedstawiła co będziemy omawiać na kolejnych 10 spotkaniachTrzeba było powypełniać trochę papierków i pod koniec jeszcze uczyliśmy się oddychać przeponą Ale co najlepsze - na 19.15 było chyba z 10 par (akurat się rozchodzili gdy przyszliśmy), a na naszą godzinę (20.30) miało być nas razem 4 pary - ale okazało się że oprócz nas dotarła tylko jeszcze jedna para Więc w sumie takie prawie indywidualne to spotkanie było, tym bardziej że ta druga parka to taka mloda chyba (lekko po 20stce) i siedzieli cicho i nic nie mówili A my z Tżtem sobie poużywaliśmy, bo połozna nam bardzo przypadła do gustu Więc w sumie ogólnie wykład kierowała do nas (bo ta parka juz na początku nawet na podstawowe pytania nie odpowiadała - typu: w jakim szpitalu pani planuje rodzic), więc troszke ich po prostu olała Nie wiem... jacyś tacy wystraszeni siedzieli W każdym razie jak tylko wyszliśmy, to Tż pierwszy zaczął mowić, że połozna fajna i zajęcia zapowiadaja się ok Więc ja go pytam: czyli planujesz ze mna na wszystkie jeźdźić? A on na to: myślałaś, że nie będę chciał? A ja na to: no właśnie nie wiedziałam... A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnim
Tak więc reasumując - póki co jesteśmy bardzo zadowoleni i mam nadzieję, że to się nie zmieni
dla tż-ta
Stary 2012-11-24, 09:25   #4056
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dziewczyny, w którym tc miałyście lub macie robione USG połówkowe? co tam dokładnie się sprawdza?
Stary 2012-11-24, 09:30   #4057
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w którym tc miałyście lub macie robione USG połówkowe? co tam dokładnie się sprawdza?
ja byłam w 22 tyg (21t4d). Tam się sprawdza przede wszystkim czy wszystkie narządy są odpowiednio polożone i dobrze się wykształcają (przede wszystkim serce), czy kończyny dobrze rosną - a jeśli dzidzia pokaże to też czy ilość paluszków przy rączkach i nóżkach jest ok
Stary 2012-11-24, 10:11   #4058
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
ja byłam w 22 tyg (21t4d). Tam się sprawdza przede wszystkim czy wszystkie narządy są odpowiednio polożone i dobrze się wykształcają (przede wszystkim serce), czy kończyny dobrze rosną - a jeśli dzidzia pokaże to też czy ilość paluszków przy rączkach i nóżkach jest ok
Ok, dzięki za info a czy podczas tego badania można już wykluczyć zespół downa lub inne choroby ?
I jeszcze jedno, kiedy wybiera się położną? mój gin nic mi jeszcze o tym nie mówił, a słyszałam, że niektórym sprawdzają w trakcie ciąży bicie serduszka itd. będę wdzięczna za oświecenie mnie
Stary 2012-11-24, 10:12   #4059
Luna0
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
zapisalam się wczoraj na to echo serca w klinice w Krakowie na 4 grudnia mam nadzieje ze wszystko jest ok albo ze z tymi zastawkami to byla pomylka bo taka mozliwosc tez jest

Nie moge przezalowac ze na polowkowym maly nie pokazał twarzy to bylo ostatnie 3d i mialam ogromna nadzieje ze go zobacze...
no ale ma sliczny tyleczek

poza tym nie zbadała mu twarzy bo stwierdzila ze zbada za 2 mies jak przyjade na echo ale skoro jade do Krakowa na echo z NFZ to do niej juz nie bede

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
ja miałam w 21t6d skonczone oczywiscie

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 10:20   #4060
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja Twardzielka właśnie siedzę i bęczę .... kto nie ma ochoty się popłakać to proszę nie czytać ...
ja twardzielką nie jestem więc z rana
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 10:51   #4061
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok, dzięki za info a czy podczas tego badania można już wykluczyć zespół downa lub inne choroby ?
I jeszcze jedno, kiedy wybiera się położną? mój gin nic mi jeszcze o tym nie mówił, a słyszałam, że niektórym sprawdzają w trakcie ciąży bicie serduszka itd. będę wdzięczna za oświecenie mnie
hmmm... zespół downa i inne jakieś zespoły chorobowe lekarz wykluczał na tym pierwszym usg (w 11-14 tyg) - na podstawie przezierności karkowej... i z tego co się orientuję, to to był jedyny czas gdy można było to sprawdzić Ale jesli sie mylę, to niech mnie dziewczyny poprawią
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
zapisalam się wczoraj na to echo serca w klinice w Krakowie na 4 grudnia mam nadzieje ze wszystko jest ok albo ze z tymi zastawkami to byla pomylka bo taka mozliwosc tez jest

Nie moge przezalowac ze na polowkowym maly nie pokazał twarzy to bylo ostatnie 3d i mialam ogromna nadzieje ze go zobacze...
no ale ma sliczny tyleczek

poza tym nie zbadała mu twarzy bo stwierdzila ze zbada za 2 mies jak przyjade na echo ale skoro jade do Krakowa na echo z NFZ to do niej juz nie bede

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

ja miałam w 21t6d skonczone oczywiscie
Lunka, a nie będziesz się wybierała na to usg 3D w okolicach 33 tygodnia? Wtedy buźkę w całej okazałości i z detalami mozna obejrzeć
No i trzymam kciuki, za wizytę 4 grudnia
Stary 2012-11-24, 10:59   #4062
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja idę5 grudnia będę wtedy w 23t5d

Cytat:
Co do położnej to ja już od 2-3 wizyt (na nfz) słucham serduszka przed wizytą u lekarza. Rozmawiam z położną, pyta o różne rzeczy i wpisuje w taką duża kartę A4, która u nich zostaję. Pyta jak się czuję, co mi dolega, również to ona wpisuję do mojej karty wyniki badań, waży, mierzy i dopiero wtedy idę do gabinetu lekarza. A na ostatniej wizycie dała mi numer do położnej środowiskowej i kazała mi do niej zadzwonić i umówić się. Mówiła, że tamta kazała jej to przekazać mi ponieważ ta nie jeździ do domu tylko jest na miejscu. Także nie wiem przed porodem już taka położna przyjeżdża? Wiem że po porodzie tak ale nie wiem dlaczego tak wcześnie kazała mi zadzwonić.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 11:06   #4063
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze jedno, kiedy wybiera się położną?
Do mnie ostatnio dzwoniła położna środowiskowa i prosiła żebym się zgłosiła do niej po 21 tygodniu.

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja idę5 grudnia będę wtedy w 23t5d
Ja też będę w 23 na połówkowym.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 11:12   #4064
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm... zespół downa i inne jakieś zespoły chorobowe lekarz wykluczał na tym pierwszym usg (w 11-14 tyg) - na podstawie przezierności karkowej... i z tego co się orientuję, to to był jedyny czas gdy można było to sprawdzić Ale jesli sie mylę, to niech mnie dziewczyny poprawią

Lunka, a nie będziesz się wybierała na to usg 3D w okolicach 33 tygodnia? Wtedy buźkę w całej okazałości i z detalami mozna obejrzeć
No i trzymam kciuki, za wizytę 4 grudnia
Ja też na ZD itp miałam genetyczne a drugie to jest połówkowe i raczej serce i ogolną budowe się sprawdza.
Wiesz ja już miałam 2 razy 3d więc trzeci raz się nie wybieramy dlatego mi zal...
dzięki za kciuki
a i gratuluje szkoły rodzenia!!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-11-24 o 11:14
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 11:17   #4065
OtTakaJa
Zakorzenienie

To moje dziecko to straszny/a wiercipięta, tak się kręci, aż mi brzuch podskakuje. Nie przypuszczałam, że tak wcześnie będzie tak widać

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 11:40   #4066
bmma
Zadomowienie

Witam
Dzisiaj obudziłam się o 4 i nie mogłam zasnąć, plątałam siępo domu 2 godziny... Wreszcie zasnęłam... obudził mnie dopiero brat po 8.
Bratowa rodzi, termin na 8 grudnia... dzisiaj odeszły jej wody. Trzymam kciuki

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 11:51   #4067
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Ale jestem zła na siebie. Obiecałam sobie ograniczyć słodycze i co? i dziś wciągnęłam 10 krówek masakra
Co gorsza, zauważyłam że apetyt mi się zwiększył i często czuję się głodna. A jeszcze do nie dawna mogłam żyć samymi owocami, bo na nic innego nie miałam ochoty.
Jak tak dalej pójdzie to za jakiś miesiąc będę wyglądać jak baryłka
to będziemy dwie baryłki ;/

Cytat:

Cytat:
a chociaż na tę infekcję cos Ci przypisała? Oby szybko przeszla
przepisala. eh znowu bede musiała na właśną rękę robić badania
w ogóle to mam wrażenie że ona tych wyników nie analizuje. jak jej sie pytam o te moje podwyższone leukocyty to mi mówi że normalne w ciąży.

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
To moje dziecko to straszny/a wiercipięta, tak się kręci, aż mi brzuch podskakuje. Nie przypuszczałam, że tak wcześnie będzie tak widać
dla wiercipięty hehe
mój mały dzisiaj też chyba zmieniał pozycje bo mi z dwóch stron brzuch falował ciekawa jestem kiedy on sie odwróci głową w dół
mógłby chociaż mamie po pęcherzu nie skakać jak wychodzi z domu

no witam się sobotnio
dziś mam labe tż nie ma poszedł do pracy ale nie po to by pracować tylko z kolegami zadania na konkurs robić. konkurs trwa do wtorku więc do wtorku jest jakby go nie było.
a ja mam w planie wyjście do galerii pobuszowanie po sklepach, zaszaleć i kupić sobie lody albo koktajl, kupić buraczki na obiad przy okazji odwiedzić Pepco co mają ciekawego, poszukać tych ręczników kąpielowych z kapturem a jak nie to dziś zamawiam na necie, noi wrócić zrobić obiad
w razie nudy mam na kompie ":Kevin sam w domu"
chociaż jestem strasznie zawiedziona że na święta nie będzie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Witam
wow! to trzymamy kciuki, a chłopak czy dziewczynka?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 12:21   #4068
czarny flamaster
Zadomowienie

Dzień dobry!
24tc, brzuszek duży Przepraszam za wygląd, ale wrzucam z buzią fotę, bo nie chce mi się jej ciąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc0774q.jpg (218,2 KB, 88 załadowań)

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 12:23   #4069
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
ale nie wiem dlaczego tak wcześnie kazała mi zadzwonić.
tez sie juz deklarowalam...

Cytat:
to ja z Toba! zaciskam!

Cytat:
w razie nudy mam na kompie ":Kevin sam w domu"
chociaż jestem strasznie zawiedziona że na święta nie będzie
Musi byc. jak karp i barszczyk

Ptaszysko, sciskam Kochana co sil!!!!!!

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
24tc, brzuszek duży
bosko wygladasz! promiennie!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 12:28   #4070
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Heloł!!!

Konkurs skończony, a mi błooogoo
Tylko Obserwujecię nie zarządziła dziś kawusi :d
Więc koniecznie któraś z was musi się zapisać do konkursu

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Dzień dobry!
24tc, brzuszek duży Przepraszam za wygląd, ale wrzucam z buzią fotę, bo nie chce mi się jej ciąć
Wcale nie duży!! ślicznie wyglądasz
Stary 2012-11-24, 12:39   #4071
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!
super
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Heloł!!!

noi które miejsce ;>

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 12:47   #4072
misiulka06
Rozeznanie

witam, ja dopiero skończyłam sprzątanie domku co słychać u was? ja wczoraj kupiłam Bąbelkowi okrycie kąpielowe ze słonikami i napisem "KOCHAM MAMĘ"
misiulka06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 13:07   #4073
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam
Dzisiaj obudziłam się o 4 i nie mogłam zasnąć, plątałam siępo domu 2 godziny... Wreszcie zasnęłam... obudził mnie dopiero brat po 8.
Powodzenia dla bratowej oby poszło szybko

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Dzień dobry!
śliczny brzusio

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

strippi udało się coś wygrać ?
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 13:11   #4074
jolanT
Zadomowienie

hej dziewczyny!
jeszcze mam czas na poczytanie Was

jestem trochę zdezorientowana.. prawie wszystkie piszecie, że słyszałyście bicie serduszka- ja jeszcze nigdy.. że szyjka macicy taka a taka- ja nigdy.. że badanie połówkowe między tym a tym tygodniem- ja też nic takiego od lekarza nie słyszałam.. o 3d tylko mówił i że można dodatkowo wykupić sobie 3 więcej ale to też nie powiedział kiedy a tu za niedługo połowa ciążyyy!!!
jakoś tak się źle z tym czuję.. tak jakbym była trochę hurtowo traktowana..
biorę się w garść- przygotuję kartkę z pytaniami i normalnie nie wyjdę od lekarza jak mi nie odpowie na wszystkie pytania!

czarny flamaster super brzuszek
strippi głosowałam dzień w dzień jak wyniki?

aa i dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka mieszka tu niedaleko mnie i na styczeń będzie miała dziecinę też tzn. doszły mnie słuchy już wcześniej ale dziś mi potwierdziła wiadomością i już niedługo się spotkamy fajnie wiedzieć, że nie jest się tak bardzo samotnym

zapraszam dziś na murzynka z marmeladą

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 13:24   #4075
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
ja w 22t i tak jak Mokka pisała co do badania

Cytat:
no ja tez uwazam ze przy tym pierwszym usg to sie sprawdza badając przezierność karkową

Cytat:
Witam
no to kciuki za bratową za szybką akcje

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
dla wiercipiętka

Cytat:
Dzień dobry!
ślicznie wyglądasz
Cytat:
Heloł!!!

no i jak?
Stary 2012-11-24, 13:27   #4076
nestelle
Zakorzenienie

cześć ,
Cytat:
W każdym razie jak tylko wyszliśmy, to Tż pierwszy zaczął mowić, że połozna fajna i zajęcia zapowiadaja się ok Więc ja go pytam: czyli planujesz ze mna na wszystkie jeźdźić? A on na to: myślałaś, że nie będę chciał? A ja na to: no właśnie nie wiedziałam... A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnim
za jedną drużynę !!!!
Cytat:
Dzień dobry!
ślicznie wyglądasz !
Cytat:
no i co , które miejsce????
Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
jakoś tak się źle z tym czuję.. tak jakbym była trochę hurtowo traktowana..
biorę się w garść- przygotuję kartkę z pytaniami i normalnie nie wyjdę od lekarza jak mi nie odpowie na wszystkie pytania!
dobre podejście, tak trzymaj !!!

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
aa i dziś się dowiedziałam, że moja kuzynka mieszka tu niedaleko mnie i na styczeń będzie miała dziecinę też tzn. doszły mnie słuchy już wcześniej ale dziś mi potwierdziła wiadomością i już niedługo się spotkamy fajnie wiedzieć, że nie jest się tak bardzo samotnym

zapraszam dziś na murzynka z marmeladą
murzynek
a z tą kuzynką to super !
Stary 2012-11-24, 13:33   #4077
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
super
noi które miejsce ;>
Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
strippi udało się coś wygrać ?
Cytat:
strippi głosowałam dzień w dzień jak wyniki?
Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no i jak?
Cytat:
no i co , które miejsce????
ogłoszenie wyników dopiero 11.12 :/ także 2 tygodnie sobie poczekam, ale w tym czasie dalej będę sprawdzać nicki które mają więcej ode mnie może szybciej przejrzę niż oni podadzą wyniki
Stary 2012-11-24, 13:49   #4078
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
ogłoszenie wyników dopiero 11.12 :/ także 2 tygodnie sobie poczekam, ale w tym czasie dalej będę sprawdzać nicki które mają więcej ode mnie może szybciej przejrzę niż oni podadzą wyniki
ale jeszcze mogą dokładnie sprawdza i wyeliminowac oszustów... trzymam kciuki.

heloł
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 13:49   #4079
booziaczek
Zadomowienie

czesc ja po usg i ok ale w pon wizyta w poradni o cisnienie ech... kupilismy z tz pierwsze body dla babla w leclerku jest promocja 7 szt za 10 zł z 40 100% bawełna
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 14:02   #4080
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Witam
: kciuki:

Cytat:
Dzień dobry!
no sliczny brzusio

powiem wam ze ze mna cos nie tak chyba jest, wstalam o 7 na siku - i se mysle poloze sie jeszcze na chwilke i CO slysze sms mi przychodzi, odwracam sie patrze a tu od siostry '' ZYJEMY WSTAJEMY CZY CO..??'' no lukam na godzine a tam 13.15 !!!! hahaha - niezly spioch ze mnie.

dzis bede miala gosci w sumie siostra - wiec kolejen ciasto i tort yhmmm

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości