|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 16,28% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
3 | 6,98% |
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
2 | 4,65% |
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
13 | 30,23% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
4 | 9,30% |
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
1 | 2,33% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
0 | 0% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
6 | 13,95% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
2 | 4,65% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
0 | 0% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
1 | 2,33% |
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
pewnie! Witaj w naszym gronie
![]() Pomożemy pomożemy, ale za czytanie głupich rzeczy na necie należą się baty ![]() ![]() a koszmary ma każda z nas ![]() ale ja zawsze miałam niskie, więc ciąża raczej nie ma na to wpływ vil co do tych krwawień to moja siostra krwawiła tydzień po porodzie. Więc to chyba zależy od kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
mam usg, ale nie moge nic z niego wyczytac. na ostatnim to nawet daty jakies dziwne sa
![]() tescik http://i47.tinypic.com/2a0n6nt.jpg pierwsze usg http://i46.tinypic.com/21edy84.jpg drugie http://i45.tinypic.com/2ccnnzk.jpg trzecie http://i49.tinypic.com/246qi4l.jpg ja grupe krwi juz znalam, bo jestem honorowym dawca krwi...wyobrazcie sobie, ze 5 wrzesnia poszlam oddac krew ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nasze pierwsze z tż święta ![]() następne spedzimy już z bejbikami ![]() cholera,jakie to słodkie ![]() Cytat:
![]() ale chyba wszystkie są podobne ![]() Cytat:
co do ciśnienia to kiedyś przy badaniu Pani powiedziała, że mam tak niskie ciśnienie,że sto kaw mi nie pomoże, i właściwie jakbym nie żyła to by się nie zdziwiła ![]() ostatnio pod wpływem stresu "skoczyło mi" do 100/60 :P Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-11-24 o 13:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
siedzę i myślę
|
Witajcie
![]() Ja już najedzona, powoli nadrobiłam co tam pisałyście i zabieram się za sprzątanie... ale wcześniej pochwalę się zdjęciem ![]()
#1715 | |
Zakorzenienie
|
nuna faktycznie dziś Andrzejki
![]() ![]() xal mam chce dobrze dla córusi ![]() Mysia powodzenia na egzaminie (chociaż już pewnie po) szprotka Ty prowadzisz jakieś zajęcia? Innocence ![]() ![]() loney widzisz jaki ten Twój TŻ kochany ![]() gold ciesze się że w końcu znalazłaś normalnego lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
siedzę i myślę
|
Jest maluch
![]() Wczoraj tak sobie siadałam, gapiłam się w to zdjęcie i zaczęłam płakać ![]() ![]()
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() karolina, diabli śliczne małe człowieczki w was siedzą ![]()
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
szprotka wpadam na obiad
![]() mi zostało trochę farszu z pierogów ruskich i właśnie smażę naleśniki na krokiety. colorblue dla mnie tacy ludzie to nie wiedzą co mówią. Przecież to czy kupisz ciuszki teraz czy później to nie ma żadnego znaczenia. Co innego jakbyś kupiła całą wyprawkę jak tylko zobaczyłaś dwie kreseczki. Ale teraz ? dla mnie to normalne że się kupuję po trochu. axella ale te pierniki będziesz na święta już robić? jak znajdziesz fajny przepis to błagam podziel się ![]() Lublana mogę prosić linka u kogo zamawiałaś rzeczy dla dziecka na all? |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wielkoludek ![]() Ja dalej odżałować nie mogę, że nie mam z ostatniej wizyty, eh...
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
śliczne macie maluszki
![]() a ja zrobiłam zdjęcie brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uczucie piękne, dlatego pytłam Can czemu napisała ze nie lubi byc w ciazy.. Mi się podoba i chce jeszcze :P choć stresik jest... jest pięknie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
siedzę i myślę
|
Maluch dziękuję za komplementy
![]() Ja też czekam na święta, powoli kupuję wszelkie ozdóbki i inne pierdółki ![]() Dzisiaj popatrzę co mają na allegro. A za rok święta spędzimy już we 3, z 6-cio miesięcznym szkrabem ![]()
#1725 |
Raczkowanie
|
nigdy za Wami nie nadąże! ale z tego co się orientuje to mowa o świętach i pierniczkach(chyba) : D
ja dziś jadę do cioci na imieniny, a że ona jest najlepszą kucharką jaką znam zamierzam wziać od niej przepis na pierniczki bo zawsze w święta się nimi zachwycam ale jakoś sama nigdy ich nie robiłam. Jeżeli będziecie zainteresowane tym przepisem/przepisami na pierniczki to jutro będę mogła Wam go podrzucić : D |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje, same ladne dzieci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym roku wypróbuję wszyyyystkie polecane przepisy ![]() aż w końcu dojdę do piernikowej perfekcji.. ale wtedy pewnie sama... będę starym piernikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Z tym pogrubionym zdecydowanie się zgadzam... potem wyrośnie jakaś princessa ![]() ![]()
![]() |
#1729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też lubię takie ubrania przede wszystkim beże, brązy, szarości, granat, biel... I jak będę miała dziewczynkę to na bank nie będzie miała różowiutkich rzeczy.
![]() |
#1732 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mega przykre ![]() ja byłam dziewczynką łażącą po drzewach, z obdartymi kolanami, wolałam rower i zabawę w policjantów i złodziei z kolegami niż zabawę w dom z koleżankami ![]() i nie wyrosłam na princesskę ![]() poza tym-prócz różu jest tyyyyyle pięknych kolorów a wszyscy się usrali na WSZYSTKO w różu, hello kitty, serduszka motylki i buziaczki. A najgorsze są zabawki-dla chłopca:konstruktor,samoc hody, bakugany dla dziewczynki: mopik,żelazko, naczynka, lalka do przewijania.. ![]() orzygać się idzie z tego,że od małego facet uczy się "rozrywki" a babka "siedź w domu kuro domowa"... eh, znając życie pod serduchem mam dziewczynkę, by mieć mega wyzwanie i nie doprowadzić do wyrośnięcia róz dziuni, z 10cio centymetrowymi złotymi tipsami, która w rubryce hobby wpisuje "samoj**ki w lustrze" ![]() ale doskonale dam sobię radę ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Rzeczy są mega..a i jego też bym z wyra nie wygoniła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
axella a jak się sklep nazywa? Może oni do jakieś sieci sklepó wrzucili swoją kolekcję? Muszę poszperać.
#1735 | ||||
Zadomowienie
|
niezły termin
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
O mam jak się nazywa
![]() ![]()
#1737 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() a jak robisz lukier do dekoracji? axella ja nienawidzę hello kity- jak widzę to coś to aż mi się niedobrze robi;/ jak bawiłam dziciaczka w krakowie to z nim chodziłam na plac zabaw gdzie przychodziła matka z córką + babcia, wszystkie trzy od stóp do głów ZAWSZE ubrane na różowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Jeżeli będzie córeczka to nie zarzekam się, że nie będzie miała nic różowego, bo na pewno będzie miała kilka ubranek różowych, ale niewiele ![]() ![]() Co do Czesia to zdecydowanie się zgadzam, chociaż wolę wysokich facetów to dla niego zrobiłabym wyjątek ![]()
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-11-24 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moja to od początku na lalki "pluje". Nie ma ani jednej. Tzn ma dwie ale rzucone w kąt bo nigdy się nimi nie chiała bawić, a dziadki na siłę lalki, "bo dziewczynka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
dokładnie ![]() "w poznańskiej Galerii Malta pop-up shopie WW Kids można nabyć dziecięce ubrania z kolekcji Czesiociuch, przygotowane przez artystę Czesława Mozila i projektantkę Dorotę Zielińską. Sklep WW Kids zajmuje 60 mkw. na parterze Galerii Malta. Sklep WW Kids proponuje także odzież dziecięcą innych marek oraz produkty z logo La Millou. Wśród propozycji polskiej marki znajdują się autorskie kocyki zaprojektowane przez Annę Muchę. WW Kids jest brandem należącym do firmy NewU." la millou ma śliczne kocyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.