|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
A wiesz, jak wracałam to w sumie się jeszcze zastanawiałam czy by gdzieś na piwo nie skoczyć na chwilę ![]() ![]() Przeleciawszy Was szybko, spadam Ps Czy u Was też jest tak ciepło na dworzu/polu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3752 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę, jestem z innego pokolenia po prostu a co ma pokolenie do tego?nie wiem
![]() Akurat ! liczy się liczy ![]() U mnie na polu ciepełko Kupiłam dziś woski zapachowe i wiedziałam że im dłużej będę kombinować i wybierać te zapachy tym gorzej wybiorę
|
#3754 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
miałaam gosci z didem
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
pokapoka
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
no i słusznie
![]() ja bym tam nie miała nic przeciwko jedzeniu obiadu w weekend o jakiejś normalnej porze, skoro w tygodniu jemy ok 17 ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze na "poprawinach" ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- :d :d
|
|
|
|
|
#3757 |
|
grozi wypollizowaniem
|
opis tego biczłuda jest bardzo enigmatyczny, a ten drugi brzmi bosko,
a naaprawde jak pachną?
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3760 |
|
BAN stały
|
Nie wiem, ale wiem, że jest mgła
![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37794322]Biedactwo ![]() --- Nuuudyyy
|
|
|
|
#3761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3763 |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37794415]S pałom? Na mie?
[/QUOTE]Za podśmiechujki kara być musi! ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37794747] [/QUOTE]Dokładnie
|
|
|
|
#3764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3765 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3766 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Panaroja
|
Ale tu tłoczno i ruchliwie , ile się dzieje, no nie pchać się , noooo
![]() 1.FM jeszcze nie robi Valusedu 2. ![]() ![]() Deszcz leje czuję sie zaskoczoną , bo nie oczekiwałam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spadam na posiadówę do Siss
|
|
|
|
|
#3770 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- ![]() no a ból głowy ? to była zapowiedź jasna jak słońC
|
|||
|
|
|
#3772 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Wysmarowałam sobie kadłubek masłem cynamonowym, stopy kremem lawendowym, paszczę napaszczowym, skutkiem czego waniam tak intensywnie,że czuję przez katar
|
#3774 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
M. miał kupić w Lidlu gotowy płat ciasta francuskiego- zakupił kruche
no to mamy na kolację cukinię na kruchym cieście
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle mamy od dawna problem - pod sklepem na parkingu wałęsał się pies młody piękny wilczurowaty ufny - podbiegał do każdego auta reagował na otwieranie drzwi - podbiegał do wejscia sklepowego - fotokomórka - odprowadzał wózki sklepowe za wszystkimi - no ewidentnie wyrzucony.
ale ludzie dokarmiali - my też. no ale idą mrozy on tam wegetował i czekał dalej an swych właścicieli którzy się nie zjawią. chuop go do domu przytargał ale młody popiskuje - bo on chce z powortem pod ten sklep. co robić? no niby chętnie przygarneimy psa - ale on tu nie chce być - niby nas lubi nie boi się - chce się bawić ale cały czas szuka wyjścia żeby wrócić pod ten sklep. idą mrozy, pod sklepem nie mógł już dłuzej nocować. nie wiem co robić. przetrzymywać go tak ? przywłaszczyć? dzwonić do schronu? jutro może porobie fotki może ktoś go szuka ? no ale on jest tu nieszczęsliwy tylko że tu przeżyje - chuop się z nim bawi no ale nie będzie z nim spędzał nocy i dni na zabawie, a pies jest strasznie ufny naiwny i młodziutki. Kurde no. kijowa sytuacja. Teściowie już mu imię wymyślają a mnie serce pęka jak widzę jak popiskuje. Nawet boi się na głos piszszczeć tylko tak jak myszka pod miotłą . w ogóle dużo dobrych ludzi we wsi poznałam przy okazji - nie było osoby zeby mu nie podarowała części zakupów - jakaś pani specjalnie wróciła kupić mu parówkie. no ale on nie ma domu i nie mógł tam zostać. tzn dziś już ma, ale kurde taki przestraszony - czuję ze on sie nie zaklimatyzuje ![]() sorki za przysmęt ale serio nie wiem co czynić? co innego przygarnianie zwierząt jak same lgną i się cisną do nowego domu, ale ten chce pod sklep Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-24 o 19:25 |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
zrób ogłoszenie, wywieś w sklepie i okolicy
zadzwoń do schronu, straży miejskiej sprawdz tatu / czipa jeśli chcecie go przygarnąć to piskaniem się nie przejmuj, przejdzie mu jak poczuje, że jest u siebie jesteście kochani
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrr kto normalny robi zjazd na podyplomówce w ostatni weekend przed Andrzejkami?
![]() Oczywiście z moim szczęściem u mnie ![]() Jeszcze dzisiaj zrobili zaliczenie i na jutro też mam,więc inteligentnie nic nie robię na jutro tylko obejrzę finał mam talent ![]() Ktoś będzie oglądał? Komu kibicujecie?Mam pytanie co można kupić fajnego mamie na prezent?Oprócz oklepanych kosmetyków,perfum,książek i płyt,bo to już mam
|
#3778 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciotce mojej kupiłam koc z rękawami, ale nie taki, jak w linku, grubszy i bardziej puchaty. Mama w zeszłym roku dostała puzzle -kopię Rozgwieżdżonej nocy Van Gogha, kolczyki Swarovskiego, kiedyś karnet na całodzienny pobyt w SPA. Mam za to ogromny problem z prezentem dla Taty...
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może macie rację, oby się przyzwyczaił dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

tylko ze w dwóch miejscach jednocześnie - myslałam ze to przykre obowiązki

czuję sie zaskoczoną , bo nie oczekiwałam