|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Cytat:
![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Paulinka a on nie jest z drobinami? Ma kilka odcieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
poszlabym do tego rosa ale glupio tak po 1 rzecz. w sumie wszystko mam ale nudzi mi sie w domu
![]() ![]() Polecam tę maseczkę cudny zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Ocia ja polecam z maseczek Perfectę głęboko nawilżającą taką z aloesem na opakowaniu (doskonale nawilża), z Dermiki (np Alabaster). Soli nie używam więc nie polecę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypytuję tak, bo wolałabym się upewnić przed zakupem, bo jednak są dość drogie ![]() Będę wdzięczna za wszelkie informacje
![]() |
#4326 |
Rozeznanie
|
Do kudlik kk: Jest wersja z drobinkami oraz wersja matowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Konto usunięte
|
polecam maseczkę Rival de Loop z muszelkami na opakowaniu- ładnie oczyszcza i rozjaśnia cerę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwielbiam maseczki zasychające, nienawidzę za to peel off (ble) ona fajnie koi i rzeczywiscie troszke rozjasnia ![]() na promocji az zal nie kupic ![]() jutro chce sobie kupic pomadke kate polecam fajne swatche http://beautyswatch.com/rimmel-kate-...6-07-11-12-14/ i http://beautyswatch.com/rimmel-kate-...nish-lipstick/ jakie piekne usta ma ta kobieta...boze ja tez takie chce Edytowane przez loverek Czas edycji: 2012-11-25 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego głupio?? Nie jarzę. Ja wiele razy idę do Rossmanna tylko po 1. rzecz. Np. po szminkę bezbarwną, albo krem do rak. I nie czuję się jak głupia i zaręczam, żadna kasjerka dziwnie na mnie z tego powodu nie patrzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam tę maseczkę cudny zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html[/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wy tez tak macie ze jak jest promocja to czujecie wewnetrza potrzebe brania na zapas bo taka okazja sie juz nie powtorzy? ![]()
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. ![]() Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2012-11-25 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Raczkowanie
|
To nie ja napisałam, że mi głupio po jedną rzecz do rossa wejść. Tylko cytat źle napisałam.
Ja tam mogę w Rossmannie długo siedzieć i czasem codziennie. ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Dokładnie! Ja zawsze coś muszę mieć w zapasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Polecam zajrzeć tutaj jeżeli chodzi o czerwoną wersję. Ja zeswatchowałam fuksję z zeszłorocznej kolekcji, ale nie jest jakaś wyjątkowa, bo chyba taka sama jest w stałej ofercie. Choć ma ładny kolor, nie potrafię znieść jej zapachu.
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2012-11-25 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja czerwieni nie uznaje na swoich ustach ![]() ![]() Kusi mnie ta promocja jak nie wiem, chociaz w sumie mam wszystko. Szminkomaniaczka nie jestem, mam cale 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale skoro dziewczyny tam pracujące, mówią, że sprawdzają daty to mam nadzieję, że tak jest ![]()
![]() |
#4338 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W Łodzi są ![]()
![]() |
#4339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Planuję w tym tygodniu dodać resztę pomadek z tej serii na ustach. A ja tak siedzę i myślę co by tu jeszcze w Rossie kupić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Raczkowanie
|
Po pierwszych testach podkladu Maybelline aff. 24h stwierdzam, ze jestem bardzo zadowolona z zakupu i co najwazniejsze trafilam z odcieniem. Podklad daje aksamitne wykonczenie, ladie wyrownuje koloryt.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Pytałyście o puder to ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...reme-puff.html
i jestem po testach mojej Kate 105 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
dokupiłam jeszcze rimmel lasting by kate 16 i odżywkę wygładzającą paznokcie z lovely.
wszystkie szafy u mnie pełne, niczego nie brakuje, asortyment jak w pierwszym dniu promocji ![]() jakie macie kolory rimmela 60 seconds? ja wzięłam wrzosowy i zastanawiam się nad nude, ładny ten nudowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zadomowienie
|
Udało mi się dotrzeć do rosmana
![]() ![]() ![]() Kupiłam: -tusz MF 2000 calorie (produkt niezbędny, bo stary jest na wykończeniu) - mam nadzieję, że wzięłam niemacalny, bo akurat na styku otwarcia była naklejka z nazwą producenta - część tuszy oczywiście miała przerwane naklejki. -puder rimmel stay matte w kolorze transparentnym (do poprawek makijażu w pracy ...i tak robię to pędzlem więc puszek zbędny ![]() -dodatkowo skusiłam się na pomadki rimmel kata moss.....macałam, mazałam i ostatecznie wzięłam numer 22 i 16. Z rzeczy niezbędnym potrzebuje jeszcze korektora pod oczy na moje cienie, ale to muszę się najpierw zapoznać z KWC ![]() PS dzisiaj widziałam jak dziewczyny dokładają towar i faktycznie robię to od przodu<tak jak już tu ktoś o tym pisał> Edytowane przez akna1102 Czas edycji: 2012-11-25 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Odcien jest jeden, ale moim zdaniem uniwersalny
![]() Cytat:
Dla mnie takie pieniądze za cienie to zdecydowanie za dużo.
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Posiadam ten zielony kolorek i moim zdaniem jest prześliczny, taki choinkowy, iskrzący.
![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-11-25 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() lovely must have nr 3 miss sporty nr 410 Gdzie w Warszawie dostanę szminkę z Wibo 05, którą polecacie? Bo czytałam, że nie dokładają kolorówki więc trzeba iść i szukać ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro polecę po ten koral z Wibo, strasznie lubię tę firmę za ich duże, płaskie pędzelki. genialnie mi się nimi maluje. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Wtajemniczenie
|
Ech, ja się siłą powstrzymuję od zakupów.
Dziewczyny, jak któraś chce kod na żel OS to pisać na PW. Już nieaktualne. Edytowane przez hey_stella Czas edycji: 2012-11-25 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zadomowienie
|
czy Wam tez nowy MF 2000calorie robi takie pajecze nozki? tzn bardziej wydluza niz pogrubia?
trzeba bedzie sie zaopatrzyc w rozowy tusz wibo ![]() no wiec jeszcze do kupienia korektor miss sporty,blyszczyk i tusz wibo i tyle! juz wiecej nie chce :< a Wy tak kusicie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.