|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
*Miss Dior Cherie, Hot RL,Ghost, Wella Hot Iron,Tigi,Revlon,Pupa,Bou rjois,Clinique...
wymienione:
A) tomama: - Tigi - cienie Pupa - próbki Kingdom, Hypnose, Hot B) m@rti: - Gucci II - mini tusz Clinique C) mimbi: - MDC D) Queen: - tonik YSL
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-03-09 o 20:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: *Miss Dior Cherie, Hot RL,Ghost, Wella Hot Iron,Tigi,Revlon,Pupa,Bou rjois,Clin
Mam 30 ml Gucci Eau de perfum (nowiutkie), piankę Matrix Amplify (zużycie ok.25%), błyszczuk Glam Shine crystal.
|
|
|
|
|
#6 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: *Miss Dior Cherie, Hot RL,Ghost, Wella Hot Iron,Tigi,Revlon,Pupa,Bou rjois,Clin
a czy znalazlabys cos za miniaturke Ghosta?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175685 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie działanie ma pianka Amplify, do jakiego typu włosów jest przeznaczona i jaka jest jej pojemność ? Jaki jest kolor błyszczyka i jaki stopień zużycia?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Może Dune Diora za Miss Dior? Na fotce zaznaczyłam ile zostało z 50 ml,albo Euphoria - ale ok. 27/30 ml?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Euphorii to muszę przemyśleć sprawę
|
|
|
|
#12 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Nie upieram się przy wszystkim ![]() Coś jest wolne?
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-02-24 o 11:07 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
co do balsamu do ust L'oreal i miniaturki Ghost sprawa jest jeszcze niepewna. Pozostałe rzeczy z chęcią oddam
![]() Rezerwuję dla Ciebie: - podkład Tigi - cienie Pupa - próbki:Alexander McQueen - Kingdom 1ml,Cartier Delices 1,5ml,Calvin Klein - Eternity Moment 1,2 ml, Rochas - Absolu Intense Simply Red, Cacharel - Amor Amor (wersja Eau Fraiche), Lancome - Hypnose, Ralph Lauren - Hot Z tym że urządziłam oględziny podkładu Tigi i muszę asekuracyjnie powiedzieć, że ubytek może być w wielkości 40% - ciężko powiedzieć jednoznacznie
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Tigi jest za mało kryjący jak na moje potrzeby
![]() Jak na razie (dopóki nie wyjaśni się kwestia balsamu i miniaturki - myślę że dziś) w zamian chcę - Revlon Skinlights, puder sypki odcień Bare light - Clinique Moisture Surge Light 50 ml również poprosze o przekupkę do poprzedniej wymiany ![]() I jeśli mogę Ci coś poradzić, bo zauważyłam to wystawiając przekupkę, poprzednie swoje nieaktualne wątki musisz wyedytowac i napisać "nieaktualne", bo możesz otrzymać nawet upomnienie. Pewnie jest to spowodowane tym, że jakiś czas temu na całym wizażu niemożliwa była edycja własnych postów...
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie ?
odpisz na moim wątku . .
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
może coś u mnie, mam też 9x 1,2 ml angela-oryginalne w kartonikach
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3741411 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesuje mnie to:- CLARINS woda do ekspresowego demakijażu 200ml-cera mieszana i tłusta - SERUM PORE MINIMIZING I HYDRA-MATTE LOTION - NOWY ZESTAW PAR AMOUR MLECZKO I ŻEL POD PRYSZNIC ORAZ SZAMPON DO WŁOSÓW I CIAŁA PAR AMOUR TOUJOURS-CLARINS Angela mam pełnowymiarówkę, ale próbeczki ewentualnie też by mnie interesowały ![]() A co podoba Ci się u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze jakąś mniejszą pojemność poszukiwanego przez Ciebie Double Wear EL w średnim odcieniu.
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Nie widzę nic dla siebie. I bardzo Cię proszę o konsekwencję... Jeśli w moim wątku pytasz mnie o coś, to ja udzielę w tym samym miejscu odpowiedzi.
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest jasny, ale ciepły. Jednak jeśli dobrze pamiętam - to jest minimalnie ciemniejszy od Chanel, którego dostałaś ode mnie
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za takie określenie
To zobowiązuje ... ![]() Jednak co do tego podkładu nie chciałabym mówić już więcej, bo może to wyglądać na przesadną i podejrzaną zachętę ![]() Powiem Ci jeszcze, że przed chwilą aż z ciekawości poszłam i użyłam kropelkę na buzię. Mam teraz toatalnie-bladą-twarz. Jeszcze troszkę bledszą od Charlize na zdjęciu w załączniku. I podkład leży IDEALNIE ![]() tymczasem błyszczyk L'oreal się zwolnił
|
|
|
#25 |
|
|
daigee zmieniam koncepcje
a czy bylabys chetna na J.Lo Live? 45/50ml. i Joico za Hot Ralph Lauren?
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miniaturka już Cię interesuje?
|
|
|
|
#27 |
|
|
ale to chyba Live Luxe?
w każdym razie czekam na decyzję.z miniaturki rezygnuję. |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
oj duużo Cie interesuje, a ja znalazłam róż burżujki, a ile masz podkładu-wezme każdą ilość...jaki to nr, ja nim robie makijaże-jestem wizażystką.
myślałam jeszcze o perfumach |diora,ale Tylko wymieniasz na prostownice? może masz np. kerastase,albo coś jeszcze poza wątkiem,to chętnie Ci oddam coś z\ tych rzeczy.. |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Perfumy Diora wymienię najchętniej właśnie na prostownicę.Wypisz wszystko, co Cię ineteresuje i będziemy myśleć jak urządzić wymianę ![]() Jeśli chodzi o podkłady, to mogę zaproponować Ci jeszcze 1/3 Dermablendu Vichy w najjaśniejszym z palety kolorze Opal oraz 1/3 Shiny Touch Lirene (rozświetlający, bardzo fajny) w kolorze Naturalnym.
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
ale ja myślałam,że masz double wear estee lauder-tylko ten podkład mnie interesuje-napisałaś ,że masz... jak tak to ile,i jaki nr koloru?
interesuje mnie też kerastase do włosów suchych,farbowanych, i to co wypisałam w wątku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Co do Euphorii to muszę przemyśleć sprawę 

. .

w każdym razie czekam na decyzję.