|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4142 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ale tak poza tym w Poznaniu szaro, nie wiem, chyba gdzies sie przejdziemy, o ile znowu nie bedzie padalo... CO tak wszystkich wywialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4143 |
Rozeznanie
|
witam w szaro-bury dzień...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4144 | |||||
Zakorzenienie
|
witajcie w niedzielny dzień
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ale usnełam na reklamie przed wynikami i nie zobaczyłam kto wygrał ![]() Cytat:
![]() pochwal się jakie prezenty pokupowałas może coś ściągne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4145 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wspólną drużynę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4146 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4147 | |||
Zakorzenienie
|
Witam!
Zakupiłam wczoraj sukienke na ślub cywilny w styczniu w rozmiarze 34/xs ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizyty! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do amniopunkcji, to dziewczyna z grudniowek miała tragedie.. było podejrzenie ZD i to duże, już była mowa o usunięciu itd. a nagle po amniopunkcji się okazało że dzidzia cała zdrowa i niedługo będzie na świecie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
Kniaginia
|
Ptaszysko, tulę
![]() Fasolka dobra, tylko spodziewałam się gęstszego sosu. Poza tym myślę, że lepiej to smakuje tam na miejscu w glinianym naczyniu, niż na wynos w plastikowym ![]() W Lublinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
witam was kochaniutkie ![]() u mnie nie pada ![]() ![]() Luno - 34 xs .... ![]() ![]() ![]() ale wazne ze udalo ci sie cos upolowac. ptaszysko - oj moja kochaniutka, bedzie na pewno wszytsko OK no bo przeciez nie moze byc inaczej ![]() wlasnie jemy sniadanko, i zaraz sie musze zaczac pakowac do walizki jeszcze tylko 2 nocki i bede w SOSNOWCU !!! jupiiii ![]() szkoda tylko ze na 11 dni lece, no ale coz lepsze to niz nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Rozeznanie
|
a ja dziś tylko tak na chwile wpadam się pochwalić że dziś mija równe 140 dni , czyli świętujemy półmetek,
a jutro nadrabiam wszelkie zaległosci z forum z wekendu oczywiście buzioleeeeeeee dla wszytskich mamusiek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się martwię że serduszko może być powiązane z kością i że to jakiś już zespoł wad a nie anomalie ale tego tak naprawdę nie wiem i nikt tego tak nie ujął ;( ale wiecie jak jest myśli robią co chcą.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Wtajemniczenie
|
no idę jutro na konsultację także zobaczymy co inny lekarz powie.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
![]() nasze mysli sa najgorsze i tworza najkoszmarniejsze scenariusze... rzeczywistosc zas bywa zupelnie inna. mam nadzieje, ze doktor jutro okaze wiecej humanitarnych uczuc i wyjasni wszystko. jak doktor z doktorem... o ktorej masz wizyte??????
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie czy któraś z was ma wodniste upławy?
ja chyba od wczoraj czy przedwczoraj takie zauważyłam białawe i bez zapachu, mam nadzieje że to nie wody płodowe. Oczywiście to nie tak że czuję że mi ciekna cały czas, ale wkładka mokra... ![]()
![]() |
#4157 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Witam się po przerwie remontowej, było ciężko (szczególnie bez kibelka ![]() ![]() Poczytywałam was w międzyczasie, ale cytować nie będę, bo by mi chyba z pół dnia zeszło, więc z tego co pamiętam: - gratuluję wizyt i kolejnego chłopaka na wątku ![]() - brzuchy i buźki na fotkach urocze ![]() - oliwka ryby w akwarium cudne ![]() ![]() - spotkanie we Wrocku - ja osobiście bardzo bym chciała przyjechać, ale mam beznadziejne połączenie (3 pociągi, minimum 5 i 5 h jazdy) więc odpadam, bardzo Wam jednak kibicuję, bo takie spotkania to fajna sprawa - Strippi, głosowałam codziennie, mam nadzieję że jednak uda się drapnąć jakąś nagrodę ![]() - wszystkim pochorowanym zdrówka życzę ![]() - ściskam mocne kciuki za jutrzejsze wizyty (za Ptaszysko i Pani22ka podwójne ![]() Ja byłam na wizycie kontrolnej we wtorek, wyniki krwi i moczu w normie, podwozie też ok (szyjka trzyma), następna wizyta przed świętami. Ale w międzyczasie chyba pójdę na usg, choć gin nic nie mówił żeby iść. Zapytałam gina o szkołę rodzenia, to powiedział że nie ma potrzeby żebym się zapisywała, bo jeśli będę rodzić w szpitalu, gdzie on przyjmuje (a właśnie tam chcę rodzić), to tam będzie położna tylko do mojej dyspozycji która będzie mi wszystko mówić co i jak. No ale wytłumaczyłam mu że i tak chcę pochodzić, żeby chociaż psychicznie się przygotować. Poza tym tż chce chodzić ze mną ![]() Aha, na grouponie jest lampka żółwik do kupienia: http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...0_0_328&a=1661 a na agito promocje zabawek, w tym lezaczek fisherprice: http://www.agito.pl/fisher-price-lez...33-450941.html No to z grubsza wszystko ![]() Buziaki i miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Brechta z Ciebie
![]() ![]() Ptaszyscko 3mqam kciuki!!Będzie dobrze Ja wróciłam z uczelni własnie, miałam zajęcia muzyczne i jak PAni puszczała muzykę to dzidziuś tańczył, aż brzuch falował ![]() Dzięki za miłe słowa ![]() Pisze z nowego mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4161 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta za 104,95 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o której ta wizyta? Trzymam kciuki juz teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Tżta, to chyba dobrze, że chce chodzić? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4162 | ||
Zakorzenienie
|
heh. co nie fajnego, to ja. mam i sie boje. choc staram sie uspokajac ze to tez wplyw wyplyajacej lutki...
o ile jutro nie zapomne, to zapytam doktorka ![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie ![]() Cytat:
![]() ![]() zapamietaj sen z nowego lokum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4163 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomiarami się nie martw, waga dziecka może się różnić 500g w jedną bądź 500 g w drugą stronę, to samo z wiekiem ciąży Cytat:
Cytat:
ale musisz wierzyć, że wszytko będzie dobrze, bo będzie tak! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do prezentów to dla mojego TŻ kupiłam na aukcji budzik ze stacją pogody i co najważniejsze z PROJEKTOREM:-D wiem że marzyło mu się takie coś.Mój brat dostanie super książkę ze strasznymi historiami bo podobnie jak ja lubi się straszyć ![]() Mamie kupiłam perfum Elizabeth Arden Green Tea.Teściowa dostanie paterę na słodycze ![]()
![]() |
![]() |
#4166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój prawie od początku ze mną wchodzi, nawet przy usg dopochwowym był pare razy ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- A z tym budzikiem z projektorem to mi pomysl podsunęłaś ![]() ![]() ![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-11-25 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4167 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jejku fotki - znowu zapomniałam ![]() ![]() Cytat:
![]() położna środowiskowa -przynajmniej w moim rejonie- ma obowiązek przyjść kilka razy (nie pamiętam ile) , mierzy ,waży maleństwo, sprawdza pępuszek i dogląda w razie czego krocze czy dobrze się goi i ściąga mamie szwy , poza tym informuje o terminach szczepień, badań (bioderka) i witaminach(przekazuje nawet recepty) D i K(tą ostatnią podaje się jeśli mama karmi piersią) i ogólnie służy pomocą(kąpiele,przewijani e ,karmienie) ..... u mnie jak urodziłam ninkę to i tak musiała "odbębnić" kilka wizyt pomimo,że nie potrzebowałam już jej rad ani pomocy(tylko do ściągnięcia szwów była mi potrzebna) ,pewnie teraz też tak będzie....
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
500 g przed porodem, tyle może się różnić.
![]() |
![]() |
#4169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.