|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski!
bylismy dzis u teściow. tak niespodziewanie bardzo wiec extrasnej wyzerki wyzerki co prawda nie bylo ale i tak bylo sympatycznie ![]() tesciu pytal sie o wnuka, potem tesciowa jak wrocila z kosciola - abarot to samo ![]() I kolejny tydzien za nami, jejciu jak ten czas zapierdzela ![]() Cytat:
ja planuje nastepne dziecko tez jak najszybciej ale u mnie jest to scisle swiazane z praca. jesli nic niespodziewanego po drodze sie nie wydarzy to starania o druga dzidzie zaczniemy w 2015r. Cytat:
na szczescie u nas nie ma foteli, a z zarciem i tak na bank by nie wpuscili Zmykam na "Fartucha" ![]() miłego wieczorku |
||
|
|
|
#153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ze trzy dziewczyny na studiach z okolic Miechowa w Krakowie też dzisiaj piękna pogoda była.Juz wróciliśmy do domu, jestem padnięta po tych trzech dniach nogi mam tak spuchnięte, że chociaż wchodzą mi do dupy to i tak nie wejdą ![]() zamówiliśmy pizzę ![]() nie zmieszczę się niedługo w przedsionku mieszkania ![]() Kaśki wszystkiego naj naj naj ![]() Ja poczekam aż "fartuch" będzie na tvn player, bo telewizora nie mamy ale dziś to już chyba nie doczekam.Dziewczyny wy też macie tak że nagle czujecie jak Wam serce wali i taki bezwład w rękach bierze? Masakra |
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mi nie opada - chyba ![]() Cytat:
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na obiad była pizza. Mąż robił. Jeszcze mam pół na jutro
![]() Smacznego Cytat:
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o ruchy to się zestresowałam, bo ostatnio tak strasznie dużo się ruszała, no i wczoraj od 18 nic żadnego kopnięcia, w nocy nic i dziś tylko koło 7 rano, a potem znowu kompletnie nic. No i wczoraj się źle czułam, więc zaczęłam już się nakręcać. Ale pojechałam przynajmniej się uspokoiłam. Cytat:
Cytat:
A co do obaw o ruchy to pisałam wyżej
|
||||
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam z urodzin, chociaż ograniczałam się w jedzeniu przed jutrem.... troche sie stresuje mimo że to tylko badania to sie denerwuje nie wiem o ktorej wyjechac jak tam zajechac, co tam robic.... aaaaa :panika:
![]() No i czy wytrzymam nie sikając
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski!
My dziś byliśmy u rodziców tża i na spacerze. Jak mama tża mnie wkurza to ja już nie mogę! "Widziałam piekne czapeczki, ale tylko niebieskie i różowe no to niewiadomo jaką kupić" Różową, bo przecież będzie dziewczynka! Ale nie, ona wie lepiej! "no przecież to niewiadomo, a jak będzie chłopiec?" albo wymyśla, że mam nic nie kupować, dopiero po porodzie, bo niewiadomo czy się chłopiec nie urodzi. Albo "na pewno będzie chłopiec, bo przy chłopcu się ładnie wygląda" i tak pierd!#$% że aż jej dziś powiedziałam, że nie chcę tego słuchac, a jak będzie dziewczynka, to jej na oczy nie zobaczy, bo wolała chłopca, i jest mądrzejsza od wszystkich usg i lekarzy. Przemądrzałka. Albo ciągle opowiada jakie to ona ciuszki widziała, jakie piękne i cena okazyjna, a myślicie, że coś kupi? gówno. tylko obiecuje wiecznie. No a poza tym to zaczynam się martwić!!!! Bo Ola się w ogóle nie rusza kurka siwa, nawet po obiedzie i teraz po herbacie i po cukierkach
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz "Czas honoru" i na łóżko, wiec do jutra |
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
aaaa i jeszcze pierdzielenie, że ja nic nie jem, bo nie przytyłam. A skąd ona wie ile ja jem, jakby mogła to by nam do dupy zajrzała. I że jak dzieciątko będzie chore czy coś to moja wina, bo nie dbam o to, nie jem, nie noszę rękawiczek. A te spodnie, które kupiłam, to na pewno uwierają mnie w brzuch i ściskam dziecku główkę. Więcej tam do niej nie pójdę.
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
hej
tak własnie myślałam, że już na kolejny wątek się załapię ![]() kolejny weekend minął i kolejny tydzień ciąży za mną, już niedaleko ![]() tż mi w końcu pomalował półeczkę do dzieciowego kącika i jeszcze tylko tapeta i wszystko już będzie ![]() co mój brat wczoraj zrobił troszkę sobie wypił ze znajomymi i poszli do garażu na papierosa i coś mu się popieprzyło, chciał otworzyć okno, a otworzył takie drzwiczki, za którymi jest składzik z węglem i go zasypało[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37801652] A ja ostatnio w SH kupiłam coś takiego ![]() http://www.label-label.com/english/i...g/witlime2.jpg [/QUOTE] teraz właśnie do kocyków i takich różnych zabawek doszywają takie kolorowe metki, pełno tego na all, ale za 2 zł nie widziałam ![]() mi tak zaczyna walić z niczego i wtedy taki twardy brzuch mi się robi i takie jakby drętwienie i gorąco w górę idzie, do klatki piersiowej i ciężko mi się wtedy oddycha
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To podobnie, jak mój teść. Ma 2 synów i nie wie, co to córka, strasznie mnie wkurzył, gdy wyszło na USG, że jest babeczka - powiedział, że on czuje, że to jednak chłopiec i powtarzał to potem kilka razy , jakby wnuczka to był dla niego jakiś zawód... G* prawda, lekarz potwierdził mi to kilka tygodni później, na zdjęciu widać już piękną cipcię. Także nie przejmuj się, niech się stuknie w głowę. Najważniejsze, że Ty się cieszysz, to w końcu Twoja córeczka. Może ją trochę pozaczepiaj?
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz: masakra!;//
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu niewiadomo i koniec, jasne, lepszą pewność dają jej przesądy, że dziewczynka odbiera urodę, a skoro ja wyglądam ok, to będzie chłopiec. Kurde, kobieta ma 41lat a gada czasem jak stara baba.
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ile taki żel pachnie na skórze? Rozumiem perfumy, balsam o intensywnym zapachu, ale żel? Niestety większość jest ledwo wyczuwalnych po zmyciu.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-11-25 o 21:35 |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz współczuję. Toż to kur**** można dostać. Też bym tam wcale nie chodziła jakbym miała słuchać takich bzdur.
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo rękawiczki ważna rzecz :P Ja to chyba mam w zyciu farta, ani moi rodzice ani tża nie są jacyś dziwaczni.... moja mama bardziej sie przejmuje bo wiadomo córka, mama tż urodziła 10cioro dzieci więc dla niej to chleb powszedni, ale co dzwoni to pyta jak sie czuje.... nie ma żadnych docinek czy coś.... ja pierdziele wielkie mądrości będą prawić. Czasem ludzie naprawde nie zastanawiają się że swoją gadką urażają czyjeś uczucia... Np wczoraj kumpel tż jak powiedziałam że będzie Hania to już że he he Hanka, kartony itp :/ prostackie.
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile Twój TŻ ma lat? Uwielbiam te przesądy, też ostatnio ktoś mi powiedział, że wyglądam zbyt dobrze na dziewczynkę, na bank będzie chłopiec. Co ma piernik do wiatraka, tak w ogóle? A to o rękawiczkach i uwierających w główkę spodniach to mnie rozwaliło.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-25 o 21:40 |
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak wysoko brzuch, zaraz pod piersiami, ze nawet jak nie mam stanika to mi nie wygodnie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-11-25 o 21:43 |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat się zdziwiłambo lubię go i normalny facet z niego a taki tekst... co ma piernik do waitraka to że była sobie jakaś tam boheterka serialu i zgineła uderzając w kartony to ja tak mam nie nazywać swojego dziecka?
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ ma 23l. a jego mam wygląda bardziej jak jego siostra niż mama ![]() Aaaaa no i jeszcze imię by wybierała. "Jakie imię wybraliście? ALE JAK BĘDZIE CHŁOPIEC? A czemu nie Olga? Aleksandra jest za długie" Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2012-11-25 o 21:47 |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żart naprawdę beznadziejny
|
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, Gaduły
Wiśnia się melduje, a nadrabiać i udzielać się będzie jutro :PMiłego wieczoru |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Maluch cos spokojnie siedzi, pewnie jak zwykle rozszaleje sie poznym wieczorem 

w Krakowie też dzisiaj piękna pogoda była.

troszkę sobie wypił ze znajomymi i poszli do garażu na papierosa i coś mu się popieprzyło, chciał otworzyć okno, a otworzył takie drzwiczki, za którymi jest składzik z węglem i go zasypało
To podobnie, jak mój teść. 
a jego mam wygląda bardziej jak jego siostra niż mama
żart naprawdę beznadziejny