![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
Melduję 1 cm spadku z brzucha i 1cm z talii po tygodniu. Reszta wymiarów bez zmian, w tym waga również. Jest mi smutno i mam ochotę rzucić wszystko, bo czy coś robię czy nie i tak wyglądam jak wyglądam
![]() Ale wczoraj zjadłam sporo na kolację, może powinnam się jutro zważyć jednak.. Doła załapałam.. Witaj Anek92 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jestem tutaj nowa ![]() ![]() ![]() Moja dieta to poprostu MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka ja podawałam w zeszły wtorek wagę i tym razem też podam jutro ok?
![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dziś będąc w przymierzalni dostałam dopiero doła, ale motywującego, jak się sobie przyjrzałam taka byłam złaaaaa ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję laseczki za wsparcie. Jesteście nieocenione
![]() To wszystko przez tą @ i przeziębienie. Ryczeć mi się chce cały dzień. I naprawdę z chwilą czasu muszę się zmobilizować do jakiegoś poukładania "nas" w pierwszym poście ![]() psyhe666-oczywiście, że możesz wagę podać jutro ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Zakorzenienie
|
Jerzyczko nie martw się! po pierwsze wynik -1cm jest super! po drugie nikt nie wie ile ważysz, a spadek w centrymetrach widać! więc to ogromny plus, a waga w końcu ruszy
![]() bojkka mnie też zawsze zakupy motywują do działania ![]() Anek92 witaj ![]() ![]() A ja melduję, że dziś było dietkowo, a sportowo będzie wieczorem! Na śniadanie zjadłam trochę jogurtu jagodowego z otrębami granulowanymi, na drugie były 2 naleśniki ze szpinakiem (niezbyt dietetyczne, ale na uczelni musiałam coś zjeść na szybko. ale że do końca dnia wzorowo, to nie uważam tego za grzech ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
ja bylam wczoraj na turnieju tanca (jako widz) i strasznie mnie to zmotywowalo do nauki
![]() ![]() a nie wazylam sie juz 2 tyg, moze w nast tygodniu bede miala okazje
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Ja po bieganiu, dzisiaj mało siły miałam
![]() ![]() Wieczorem ABS8minut na brzuch i ABS8minut na uda ![]() Rano zjadłam pomidora + ogórki i do tego szyneczka a na obiad gołąbka bez żadnego sosu. Na kolację wyżej wymienione jabłko! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Melduję ból głowy, niagarę z nosa i gardło palące..
Herbatka ciepła, pod kołderkę i aa. Ależ się załatwiłam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
W tym momencie waże 67 kg
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Jerzyczka - szybkiego powrotu do zdrówka
![]() znalazłam stronę dla osób, które prowadzą dietę i uważają na kalorie, fajna sprawa ; ) http://www.ilewazy.pl/plaster-pomidora Anek92 z nami na pewno dasz radę ![]() Muszę się pochwalić, od jutra postanowiłam wypróbować kręcić hula hop ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Jestem tu nowa ale chętnie się do Was przyłączę. Odchudzałam sie wielokrotnie, bez większych efektów bo i widocznie mobilizacja była średnia a moja silna wola, nie tak silna jak myślałam ![]() wiek:30 lat wzrost:162 cm waga; przypuszczam, że ok 61 kg (zważę się i zaktualizuję) Jakieś pół roku temu z inną grupą wsparcia próbowałam cos zrobić ale efekt był żadem, a potem przez 2 miesiące sama sie zawzięłam i nawet delikatne efekty były, ale potem zaczął sie u mnie w domu remont i wszystko w pędzie, byle jak i zaczęłam znów jeść chleb, makarony, pierogi ...i na efekty długo czekać nie trzeba było (zwłaszcza ze z każdym dniem moja porcja się powiększała). No i znów tu jestem i chcę coś ze sobą zrobić. Spróbuję nadrobić posty , bo trochę się ich już namnożyło i pewnie niektóre juz tu aktywnie działają ![]() Powodzenia wszystkim w walce ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() Zapomniałam dodać co zamierzam zmienić w swoim żywieniu... Odstawiam słodkie napoje, kawę (mama nadzieję ze mi sie uda , bo pijam 3-4 dziennie) pieczywo (narazie zupełnie, a potem zobaczę), makarony, fast foody i ogólnie mączne rzeczy. Postanawiam jeść więcej warzyw i kasz. Częściowo załozenia diety SB, po niej czuję się lekko i centymetry ubywają choć na wadze spektakularnego efektu nie ma (przynajmniej u mnie), ale można znależć ciekawe inspiracje na blogach dziewczyn, choć początkowe jej założenia mogą wydawać się ubogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
anns_ widzę, że Ty juz jesteś 4 kg w dół, napisz co ćwiczysz i z jaką częstotliwością
![]() życzę wszystkim udanego, aktywnego dnia ze zdrową dietą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja dziś świetnie się trzymam, mimo że zbliża się @ ![]() ![]() ![]() bojkka te 4kg stracone już jakiś czas temu, bo staram się ćwiczyć i zdrowiej odżywiać. niestety moje plany nie zawsze idą w parze z realizacją i skutek jest taki, że waga waha się w przedziale 75-76 niestety. Nie wraca, ale też nie ma postępu. Dlatego postanowiłam raz na zawsze się za siebie wziąć i osiągnąć swój cel. Z utrzymaniem nie będzie problemu. ![]() madziulka witaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Cytat : A jak to pijesz? Tzn jak przyrządzasz? Masz zmielone czy te ziarenka? I po jakim czasie pijesz? żeby sie glut nie zrobił?
![]() Zmielone siemie lniane zalewam wrzątkiem mieszam i takie siemie dodaje do mleka z owsianką ![]() ![]() ![]() ![]() _______________________ Start :26.11.2012 Aktualna Waga: 67 ![]() ![]() Cel:54 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Chorobowo strasznie jest dziewczynki
![]() ![]() Nie dość, że naprawdę to nie jest dobry czas na chorowanie, bo mam sporo zajęć, to jeszcze ćwiczyć nie mogę i to mnie chyba najbardziej wkurza.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! ;* u mnie waga bez zmian ;( nie wiem dlaczego to wszystko nie działa, chociaż ostatnio wyczytałam ze jak się długo stosuje dietę to organizm się po prostu przyzwyczaja i ma zwolniony metabolizm, dlatego na śniadanie powinno się jeść coś czekoladowego żeby na nowo pobudzić metabolizm ;D od jutra zobaczę czy działa ;D
ale pewnie będę mieć wyrzuty sumienia że zjadłam czekoladę :/ jeszcze teraz mam miesiączkę i mam taki wielki brzuch i ciągle chodzę głodna. jak się jest chorym to się traci apetyt i się chudnie zazwyczaj bo nic się nie je.. ja coś czuję ze mnie złapie grypa żołądkowa, bo w mojej szkole panuje teraz.. może 3 dni bez jedzenia wyszłoby mi na dobre ;D kto wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#171 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
po wymiarach nie widzisz różnicy? mierzysz się? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() ale tym razem zaczynam duzo wcześniej, czuję podświadomie że będzie sukces, bo wpowadziałm wiele zmian zarówno w jadłospisie jak i w rekreacji ruchowej ![]() powoli do celu i się nam uda!!
be proud of who you are Edytowane przez bojkka Czas edycji: 2012-11-27 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
bojkka a długo już stosujesz dietę?
po wymiarach nie widzisz różnicy? mierzysz się? mierze, i nie widzę efektów, a stosuje dietę długo, tzn odżywiam się zdrowo już od ponad roku, ale do tej pory udało mi się najwięcej schudnąć efektywnie na diecie trzydniowej, ale teraz nie mam możliwości jej zastosować, bo mieszkam z babcia, a babcie nie rozumieją ze nie akceptujemy swoich ciał.. już nie wiem co mam zrobić, za miesiąc jadę do rodziców , a moi rodzice nie podchodzą do tego aż tak poważnie, wiec może uda mi się tam zrzucić trochę kg , ale potem będą święta i znając moją silna wole będę się ciągle kusić na jakieś smakołyki.. ![]() bardzo chce zmienić swój wygląd, ale teraz nawet nie mam czasu żeby pobiegać, trochę się poruszać, poćwiczyć, cały czas mam jakieś sprawdziany i wgl dużo nauki..;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
2 dzień diety oby tak dalej i do przodu;p haha;p Mam nadzieje że wytrzymam...narazie jest ciążko ponieważ całymi dniami siedze w domu...w weekendy tylko szkoła...szukam pracy i nic...w moim mieście jest masakra z pracą...chciałam iść na staż i kasy nie mają;/ i jak tu się rozwijać...
![]() Dziś na śniadanko zjadałam owsiankę z mlekiem, lnem w proszku i owocami..obiadek to ryż brązowy pierś z kurczaka (ta z pomysłu na) i ogóreczki ;p swojej roboty;p potem jabłuszko,i suszone owoce jako przekąska;p na kolacje jakoś nie miałam ochoty. Jak tam u was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Hej ! Melduję, że dziś również było zdrowo. Mam małe zakwasy po wczorajszym skalpelu, więc dziś tylko 8min abs
![]() Freya jeśli będziesz 4 razy w tygodniu chociażby ćwiczyć z Ewą Chodakowską, to to zajmuje Ci tylko 40 minut. I wtedy na 200% polecą Ci wymiary i waga też w końcu zacznie. ![]() Truskawkooowa witaj ![]() ![]() Jerzyczko dokładnie! powolutku osiągniemy swój cel, a potem go utrzymamy i będziemy bardzo szczęśliwe w wakacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. No i zawiodłam, a myślałam, że tak szybko się nie poddam
![]() ![]() ![]() PS Wagi nie podam, bo się waga zepsuła, poza tym, mogę liczyć tylko na wzrost, a nie spadek wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Nevermindowa :
Weź się w garść ![]() ![]() Tak sobie czytam forum i wszystkie piszecie o ćwiczeniach z panią Ewa Chodakowską ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę..
Zasnęłam dopiero po 6 rano (serio!).. Gorączka i ból gardła wymęczyły mnie przez całą noc i na 13 idę do lekarza. Czuję się jak wrak człowieka, nie mogę mówić i nie mam na nic siły. Nienawidzę być chora.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Jerzyczka: każdy chyba nie lubi być chorym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Ojoj, współczuję
![]() Skoro mówimy o wygrzewaniu się, to polecam zakupić gruuube skarpety z Cubusa, takie słodkie w serduszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.