|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLV
|
|
|
|
#3902 | |
|
BAN stały
|
I co? Umiesz sikać bez ich ściągania?
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37814105] Jak tam?[/quote] Szału nie ma ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 |
|
To ja :)
|
Witaj ludu pracujący! Ludu szczęśliwy też witaj
![]() Ja znów w drodze na jogę. Jeśli mi zabiorą urlop, przynajmniej nie będę miała przerwy w zajęciach Zaczyna mi powoli zwisać temat urlopu. Po prostu nie wierzę chyba już w życie pozakorporacyjne, czy coś? Małż też rzucił hasło, że jak nie pojedziemy, to w sumie dobrze, bo projekt nadgoni.To chyba chore jest, nie? Tymczasem oddaję się jeszcze letargowi w autobusie na 10 minut ![]() Udanego dnia!
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze pamiętam jak pierwszy raz byłam w markecie (we Francji z rodzicami będąc ) , byłam nastolatką już Cytat:
![]() Cytat:
Heloł wstawanie w poniedziałek jet dramatyczne wczoraj nie mogłam zasnąć i taki efekt
|
|||
|
|
|
#3905 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To podaj kilka
No wiim Cytat:
![]() A mi lab albo wylczur ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znad wiosny i resztek kawy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3907 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak i ja chyba uczynie chociaż skoro sama wyglądam w niej jak potrzebujące dziecko ![]() Cytat:
a teraz jest mi zimno brrrrCytat:
Cytat:
a ja na rehabilitację ![]() dzień dobry
|
|
|
#3909 | |||||
|
Zakorzenienie
|
spod salidermu
![]() 1. owczarki długowłose od maleńkości miałam - 2 ![]() 2. u mnie też pogoda Cytat:
![]() Cytat:
2. nie inaczej Cytat:
![]() jakoś zawsze mi się tak wydawało, że 36/38 większe niż potrzeba ![]() ja dziś zrobiłam zapas szafranu - cena niezbyt korzystna, ale piękne długie nitki skusiłam się też na laski wanilii i mają szynkę parmeńską w kawałkach ![]() gdyby była 1/2 kg, to bym wyszła z jedną ale wszystkie > kg były nie oparłam się za to kolejnym zakolanówkom ![]() Cytat:
![]() może ktoś poprawił ![]() Cytat:
ja tez chcę na Bonda
|
|
#3910 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak wpiszesz kama3 w gugla to zobaczysz że nie tylko dla Ciebie ![]() jak wiktoriańsko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3911 | |||||
|
Panaroja
|
Znad fusów po herbacie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tylko przedtem trzeba wyciągnąć zawleczkę ![]() ![]() Cytat:
Mursz czymam kciuki za wyjazd ![]() Suońce śfieci komu podesłać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3912 | ||||||
|
BAN stały
|
A palita we kozie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A szynka parmeńska > kg pewnie ze dwie stówy kosztuje? ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Podobno uśmiechanie się oszukuje mózg, i trzeba się uśmiechać nawet wówczas, gdy nam do śmiechu bynajmniej nie jest, i niby to działa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież mówię, że w lidlu ![]() a szynka była po chyba 5,49 za 100g ![]() skoczę jeszcze do drugiego i nie wiem czy się powstrzymam ![]() Edytko
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3916 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() apage satanas Cytat:
![]() Cytat:
Koth moich rodziców nie narzeka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Mam lubi lawendę i ma fioła na punkcie moli
ale lubi też świąteczne zapachy, sama nie wiem co wybrać
|
#3918 | |
|
|
Cytat:
Albo monetą rzuć.Red, ja kcę Twoje włosy!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3919 | ||
|
BAN stały
|
teraz dopiero
Cytat:
Edyta Cytat:
|
||
|
|
|
#3920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kup jej coś z Rossmana Pachnąca Szafa
|
|||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Albo świecę i woski
![]() A mówiłeś że masz inaczej Poważnie pytam kto tak ma na imię ![]() Albo YC
|
#3922 | |
|
|
Cytat:
Bandyci!
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak myślisz Stratę przepłaciłam depresją.Nie widziałam sensu życia bez niego.Wiem...może to dla niektórych wydawać się śmieszne... Poradzono mi nabycie drugiego,ale długo nie chciałam,nie wyobrażałam sobie,że inny pies miałby zająć miejsce w moim sercu.Ale teraz jestem szczęśliwa Cytat:
Zdjątka super ![]() Miałam wilczurzycę długowłosą.Żyła 14 lat. Zamieszkała z nami miesiąc przed ślubem.Była substytutem dziecka Kochanym i łagodnym.Ja |
||
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni bez sieci i człowiek zdaje sobie sprawę, jak jest uzależniony od internetu i wujka google ![]() edit: bezpiecznik na linii poszedł, ale już zrobili, uff
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-11-26 o 14:35 |
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
pachnącego dzionka wszystkim Idę oglądać te twarzowe wygibasy, co Kamena wkleiła, potrzeba mi
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
już się wyjaśniło
![]() a czemu? ![]() bo ze skórą ![]() ale i tak wyglądała ![]() Cytat:
--- mam ochotę kliknąć dermarolkę 0,5 i domowego darsonvala ![]() tester kremu ? ![]() myślałam, że kremy testuje się w próbkach a nie z pełnowymiarowych opakowań
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-26 o 14:41 |
|
|
|
|
#3929 |
|
|
tez dobrze
tak z punktu widzenia weterynarza, czepiaja sie ich wszystkie choroby, labki zwykle maja adhd a wlasciciele nad nimi nie panuja, owczarki ze wzgledu na to ze wiekszosc wlascicieli nie umie ich ulozyc sa po prostu agresywne. koszmar. no i do mieszkanka w miescie to kiepski pomysl, jedne to psy mysliwskie, drugie pracujace, one musza sie wyzyc
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Darsonval to genialne urządzenie
Pięknie zasusza i dezynfekuje pryszcze.Guzki się pięknie wchłaniają i nie pozostawiają blizn . Pory się zamykają i zmniejsza się łojotok. Na włosy działa tak,że wzmacnia je,ale te o bardzo słabych cebulkach,czy "martwe" wypadną. ![]() To tak pokrótce... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

- kotki kochają swoich panów - teżetów 

)mam parę koszulek sexi