Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 13:09   #1261
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja akurat wolałabym wstawac(chociaz bywaly noce ze z wygody bralam Sebe do Nas)i zdrzemnac sie razem z dzieckiem w dzienNo ale to juz kazdego wybor
u mnie to nie zawsze bylo mozliwe, na poczatku on prawie wogole nie spal w dzien, bywalo ze przysypial na 15 min, to ja nawet oka nie zmrozylam, a potem jak zaczelam pracowac to bym chyba w pracy na biurku muaisla odsypiac

Malensstfo super ze sie dodzwonilas
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:10   #1262
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Brawo dla męża. Mój mąż za takie rzeczy się nie bierze. Twierdzi że jest dobry w czymś innym i niech każdy robi to co potrafi =)
Mój ex też tego nie potrafił i w efekcie to ja zawsze malowałam mieszkanie. Sama =) Mężczyzn angażowałam tylko do zdejmowania szafek i przesuwania mebli.
Mój mąż wszystkie remontowe rzeczy robi sam, oprócz kładzenia płytek
Cała reszta jest w jego zasięgu

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Brzmi mało Butterowo
a co by było Butterowe??

Bao, przepraszam, ale jaki może być powód, zeby babcia nie lubiła swojego wnuka?? Takiego malucha w dodatku, a nie jakiegoś nastoletniego harpagana... szok!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:14   #1263
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Madzia, a ja tam nie rozumiem tego że maja z Wami spi. Nie obrażam Cię ani nic poprostu jak dla mnie łóżko jest małżeńskie a łóżeczko dziecięce. Od początku po kapieli Kamila kładłam do łóżeczka, i po karmieniu w nocy go tam odkładałam i bez problemu się nauczył tam sam zasypiać. To że do niego wstanę wezmę, nakarmię i odłożę, wcale nie powoduje że jestem jakaś nie wyspana. Pozatym myślę że dziecku też jest dobrze kiedy wie że to jego miejsce do snu, gdzie ma swój materacyk i jest bezpieczny bo w łóżku może go przywalić moja puchata poduszka no i materac w łóżku też nie wiadomo czy dziecku nie szkodzi. Mój Kamil sie uśmiecha jak go odkładam do łóżeczka, daję pieluszkę i włączam konika. On wie że to jego miejsce do snu i czuje się tam dobrze.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
a co by było Butterowe??
Coś mrocznego

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:17   #1264
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie masz u nas to ja jestem od wszystkiego
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:18   #1265
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:

Coś mrocznego
Myślałam że napiszesz że jakiś kolor bardziej "maślany" np słodka gruszka z dekorala =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:20   #1266
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
o matko, jak Ci zazdroszcze! moj eks byl taki, a TZa juz podpytywalam to raczej taki nie jest... On powiedzial, ze moze gotowac i siedziec z dziecmi

Cytat:
a co by było Butterowe??
no jak to co, maslowa zolc

Cytat:
Bao, przepraszam, ale jaki może być powód, zeby babcia nie lubiła swojego wnuka?? Takiego malucha w dodatku, a nie jakiegoś nastoletniego harpagana... szok!
ja tez jestem w szoku...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:23   #1267
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mrocznego
Oszalałaś na całego...
Że niby ja jestem mroczna?? osz w mordę to co? Czarny czy kolor ogni piekielnych?

Hania

Stary 2012-11-26, 13:25   #1268
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Wczoraj pojechaliśmy do kielc do galerii, kubuś został pierwszy raz sam u teściów na prawie 6 godzin (moja mama nie przepada za nim i nie zgodziła sie, zeby go wziąć, a ojciec chciał bo on za nim przepada....ehh szkoda słów, dłuższy wywód by tu był), isię zabraliśmy z nami - grzeczna była, spała i jadła i znowu spała, wiec spokojnie sklepy oblecieliśmy Kupiłam jej śliczną sukienkę szarą z HK, skarpety z HK, opaskę z różą i legginsy - wsio w h&m - kocham te dziecięce ciuszki W nocy po karmieniu po 1ej mała nie spała do prawie 4ej...koło 2ej czytałam was z telefonu, hehehe i Bika też była, od razu mi się śmiać zachciało, ze pewnie, emilka jej daje do wiwatu i nie śpią miło, że nie byłam sama
hmmm... chyba ci jednak nie popuścimy tego dłuższego wywodu.
Moja teściowa uwielbia swoje wnuki. Chwali się zdjęciami i robi z siebie ukochaną babcię. A mimo że mieszka od nich 10 km to u malucha (3mce) była dwa razy. Przy poprzednim dziecku szwagierka pytała parę razy czy mogłaby zostać z dziećmi, ale chyba tylko raz się tak zdarzyło. Moja teściowa należy do osób która jest wiecznie zmęczona, wszystko ją boli, goście jej w domu wszystko psują jak przychodzą i ona jest w ogóle największą cierpiętnicą na świecie. Raz jej dzieci zostawili na godzinę i nie pytajcie ile ja się nasłuchałam... Dlatego był to jeden jedyny raz i wiem że ja swoich dzieci na pewno też jej nie zostawię. A swojemu wnukowi od paru lat obiecuje że zabierze go ze sobą na ferię i zawsze wyjeżdża sama, jemu mówi że nie miała miejsca w samochodzie, a nam że przecież nie po to jedzie na urlop żeby się dzieciakiem zajmować.
Taaaa, takie babcie też istnieją =)
Stary 2012-11-26, 13:25   #1269
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Oszalałaś na całego...
Że niby ja jestem mroczna?? osz w mordę to co? Czarny czy kolor ogni piekielnych?
Może połączenie jednego i drugiego?

Ale mi się spać chce!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:28   #1270
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

W piątek byli znajomi i była pizza i chipsy, w sobotę zrobiliśmy sobie (na noc) karkówkę i schab z owocami...poprawiliśmy lodami, wczoraj byliśmy z tymi znajomymi w kfc, a potem u sowy i jadłam ogromnego pysznego loda ze słonymi orzeszkami i potem jeszcze kawałek ciasta i kawe z bitą śmietaną..więcej grzechów nie pamiętam

I to się nazywa zdrowe odżywianie w ciąży...

Oj tam, oj tam, raz nie zawsze

Cytat:
Madzia, nie będę tu za dużo pisać, bo to nie temat na tutaj, ale... w kontekście ostatnich wydarzeń baaardzo dziwią mnie Twoje słowa i zaczynam się zastanawiać, czy w Twojej głowie rzeczywiście siedzi chęć poprawy i polepszenia sytuacji. Bo powyższe dla mnie nie jest normalne - przynajmniej nie w zdrowym małżeństwie lub w sytuacji, w jakiej jesteście...
To tyle ode mnie.
Zgadzam się.

Cytat:
Ja znowu okażę się nienormalna...Ja uwielbiam machać pędzlem. Sprzątać później trochę mniej, ale generalnie też nie sprawia mi to kłopotu. Jedynym kłopotem są dla te wszystkie "majstry" co to po pomalowaniu sufitu muszązrobić sobie godzinną przerwę na odpoczynek, a już najlepiej przy piwku. Ja wszystko cyk myk i zrobione, a ruchy niektórych ludzi mnie rozbrajają. Sami sobie życie utrudniają.
Jak robilismy z tż remont, to stwierdziliśmy, że oboje jesteśmy świetną ekipą remontowo-sprzątającą

Cytat:

no tym problem ze z tego co pisała Madzia jest wrecz przeciwnie...
O to własnie chodzi.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł
u nas nadal chorobowo, temperatura się utrzymuje, zaczeły mu wyskakiwać krostki wkoło ust i w środku, od rana mówi że go buzia boli i głowa i włosy . Byliśmy u pediatry jak się okazało jest to opryszczkowe zapalenie gardła Teraz siedzi biedak cały wysmarowany fioletem :/

Zdrówka dla Wojtusia Oby szybko przeszło !!

Cytat:
wybraliśmy z Dekorala Koronkowy róż
Mi się podoba Ładny i delikatny.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
c
Madzia co do spania z dzieckiem to ja Was rozumiem, (nie patrzac na to jak teraz u Was jest) moje dziecko bylo mega maruda tzn mial bole brzuszka, potem zabki, przekladajac go do naszego lozka poszlam na latwizne ale jesli mialabym 500 razy wstawac w nocy, wisiec na lozeczku (bylo tak na poczatku) to nie wiem ile bym wytrzymala i jak funkcjonowala, teraz szymon jeszcze czasami w nocy sie budzi i przekladam go do nas, kazdy sam sobie decyduje, latwo sie mowi jak dziecka jeszcze nie ma ale zycie to zycie

Faktycznie, życie weryfikuje nasze postanowienia, ale uważam, że jak się chce to można. Ja wychodzę z założenia, że łatwiej jest odkładać 3 kilowe dziecko, niż 8 kilowe, które nie tylko więcej waży, ale też więcej "rozumie". Poza tym przyzwyczajenie robi swoje. Nie po to się kupuje łóżeczko, żeby ileś miesięcy stało puste. Ale to oczywiście moje zdanie.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Bardzo miła kobieta po głosie Mam zadzwonić do niej za tydzień, to mi powie, do której grupy będziemy chodzić...bo normalnie ma zajęcia w czwartki, ale ma duże zainteresowanie i może stworzy nową grupę we wtorki...ale tak czy siak...to zaczynalibyśmy za tydzień!

Do tego jest doradcą laktacyjnym, więc służy jakby co pomocą po porodzie
Super

Cytat:
no to fajnie

Zrobiłam 39 pierogow, farsz mi sie skonczyl i w sumie ciasto prawie tez
Dla Naszej 3 wystarczyWkoncu tylko pierogów nie bedziemy jesc

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Madzia, a ja tam nie rozumiem tego że maja z Wami spi. Nie obrażam Cię ani nic poprostu jak dla mnie łóżko jest małżeńskie a łóżeczko dziecięce. Od początku po kapieli Kamila kładłam do łóżeczka, i po karmieniu w nocy go tam odkładałam i bez problemu się nauczył tam sam zasypiać. To że do niego wstanę wezmę, nakarmię i odłożę, wcale nie powoduje że jestem jakaś nie wyspana. Pozatym myślę że dziecku też jest dobrze kiedy wie że to jego miejsce do snu, gdzie ma swój materacyk i jest bezpieczny bo w łóżku może go przywalić moja puchata poduszka no i materac w łóżku też nie wiadomo czy dziecku nie szkodzi. Mój Kamil sie uśmiecha jak go odkładam do łóżeczka, daję pieluszkę i włączam konika. On wie że to jego miejsce do snu i czuje się tam dobrze.
O proszę i to jest przykład, że jak się chce to można i nie trzeba się wymawiać tym, że się będzie nie wyspanym czy jeszcze czymś innym. Jesteś moim guru
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:46   #1271
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cześć

ja już chyba nigdy nie będę z Wami na bieżąco

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Onyks widzę, że na całego kompletujesz wyprawkę materac mam taki jak Madzia pisała, a do snu zawijam Emilkę w rożek i ewentualnie przykrywam kocykiem, a jak mam rożek w praniu, to tylko kocykiem..... próbowałam śpiworka, ale u nas się nie sprawdził.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Wiem, że często narodziny weryfikują to, co sobie kobieta przez całą ciążę zakłada Ja też mówię "Nigdy spać z nami" ale wiem, że może się to szybko zmienić - choć będę robić wszystko, by jednak do tego nie dopuścić. Po prostu mam inne spojrzenie na łóżko w sypialni. I po to wstawię łóżeczko, by nie spały w nim tylko koty
Oby ząbki szybko się wybiły!
Emilka śpi w łóżeczku mam wrażenie, że nawet ona tak bardziej lubi

Aaby, już Ci pisałam, ale chyba przeoczyłaś..... mój tż na pewno Ci odpisze na maila, dopilnuje tego

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ciekawe jak tam Today...... cały weekend o niej myślałam..... Maya uparta jak Emilka

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Aaaaa..... Maleństwo gratuluję Wam udanej wizyty, bardzo się cieszę, żze wszystko ok, i trzymam kciuki żeby "kropki" okazały się być dziewczynkami
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:50   #1272
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że napiszesz że jakiś kolor bardziej "maślany" np słodka gruszka z dekorala =)

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
no jak to co, maslowa zolc

Cytat:
Oszalałaś na całego...
Yy, poszłabym jednak w kierunku ogni, jednak może za lekką mgłą?

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Aaby, już Ci pisałam, ale chyba przeoczyłaś..... mój tż na pewno Ci odpisze na maila, dopilnuje tego [COLOR="Silver"]
Absolutnie nie przeoczyłam! Moja skrzynka już tupta zniecierpliwiona
Jako zadośćuczynienie poproszę foto Emilkowe

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-26, 13:50   #1273
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
W nocy po karmieniu po 1ej mała nie spała do prawie 4ej...koło 2ej czytałam was z telefonu, hehehe i Bika też była, od razu mi się śmiać zachciało, ze pewnie, emilka jej daje do wiwatu i nie śpią miło, że nie byłam sama
Hehehehehe no może nie dawała do wiwatu, ale faktycznie nie spałyśmy dziś od 2 do 4 bo..... no właśnie nie wiem dlaczego..... moje dziecie po prostu miało otwarte oczyska i tak sobie leżało i patrzało na mamuśkę a mamuśka jednym okiem na Emilkę a drugim na wizaż
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-26, 13:53   #1274
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa..... Maleństwo gratuluję Wam udanej wizyty, bardzo się cieszę, żze wszystko ok, i trzymam kciuki żeby "kropki" okazały się być dziewczynkami
Dzięki Bikuś

Właśnie...ciekawe jak tam Today...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Hehehehehe no może nie dawała do wiwatu, ale faktycznie nie spałyśmy dziś od 2 do 4 bo..... no właśnie nie wiem dlaczego..... moje dziecie po prostu miało otwarte oczyska i tak sobie leżało i patrzało na mamuśkę a mamuśka jednym okiem na Emilkę a drugim na wizaż
Hehehe
Stary 2012-11-26, 13:54   #1275
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też myślałam, że tak napisze

Cytat:
Może połączenie jednego i drugiego?
Oooo.. to jest jakiś pomysł!! pół ścian czarne, pół czerwone... trochę odwróconych krzyży, jakieś pentagramy...taki swojki klimacik

Hania

Stary 2012-11-26, 13:55   #1276
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Absolutnie nie przeoczyłam! Moja skrzynka już tupta zniecierpliwiona
Jako zadośćuczynienie poproszę foto Emilkowe
He he he ja Ci tlyko mogę napisać że z tych wszystkich diet to moj tż chyba tylko jedną stosował i tylko przez tydzień, a potem sami wymyślaliśmy przepisy na podstawie tych "wytycznych" no i może z miesiąc tż się tego tak ostro trzymał, potem jak miał ochotę to i jakieś ciastko zjadł, czekoladkę...... ale do dziś się trzyma wczesnego jedzenia śniadań i zawsze je na śniadanie to co jest w diecie i ten jogurt z otrębami też je codziennie.

A co do zdjęć, to będą, będą..... w sobotę byliśmy na mega imprezie - moj tata zrobił 60tkę jak wesele nawet DJ był i nawet tańczyłam..... bo Emilka była grzeczna i dała się mamie zabawić
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-26, 13:57   #1277
(t)asia
Zadomowienie

Dzisiaj po 15 muszę się do lekarza zarejestrować. I 100 pójdzie...
Ostatnio jak u niej byłam, "namówiła" mnie na cytologię, minęło jakieś 5 mcy od poprzedniej i z racji że nie miałam zamiar się wybrać dopiero z pozytywnym testem to ją zrobiłyśmy,tak troszkę przed terminem. I w finale zabrakło mi 10zł... Nie wiem jak ja to zrobiłam zapomniałam że do bankomatu miałam wstąpić przed wizytą....
Ona się śmiała a ja myślałam że zapadnę się pod ziemię
Powiedziała że to przez nią bo mnie na to badanie namówiła i że mam w gratisie =) Ale oddam jej teraz.
Jak dostanę @ przed wizytą to najwyżej odwołam.
Stary 2012-11-26, 13:58   #1278
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Emika śpi to mam chwilkę dla Was bo jakoś nie mam ochoty nic robić (czytaj sprzątać, prasować itp).
A Wy co tak ucichłyście???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-26, 13:59   #1279
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Oooo.. to jest jakiś pomysł!! pół ścian czarne, pół czerwone... trochę odwróconych krzyży, jakieś pentagramy...taki swojki klimacik
Widziałam kiedyś sypialnię czerwono-czarną. Wszystko było w tych kolorach... Z gustami się nie dyskutuje, ale jak dla mnie to było idealne miejsce na jakieś rytuały dla sekty =)
Stary 2012-11-26, 14:01   #1280
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi

Powiem ci, że ktoś ze znajomych zrobił sobie czarną ścianę..tylko nie wiem czy jedną czy dwie...wcale źle to nie wyglądało
Stary 2012-11-26, 14:02   #1281
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam kiedyś sypialnię czerwono-czarną. Wszystko było w tych kolorach... Z gustami się nie dyskutuje, ale jak dla mnie to było idealne miejsce na jakieś rytuały dla sekty =)
No my mamy jedną ścianę czarną w salonie, co prawda tłoczona w kwiaty, ale możnaby jakoś kwiaty zmienić na małe szatanki..resztę ścian na krwistą czerwień i jest picuś glancuś - mroczne gniazdko szatana!!

Hania

Stary 2012-11-26, 14:02   #1282
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Emika śpi to mam chwilkę dla Was bo jakoś nie mam ochoty nic robić (czytaj sprzątać, prasować itp).
Ja trochę usypiam..

A muszę się powoli zacząć zbierać do dentysty ...

I chyba leki pomagają..gulki chyba już prawie nie ma i nie boli
Stary 2012-11-26, 14:04   #1283
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Na pasku tyle na nas a na forum cisza...
Stary 2012-11-26, 14:06   #1284
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
He he he ja Ci tlyko mogę napisać że z tych wszystkich diet to moj tż chyba tylko jedną stosował i tylko przez tydzień, a potem sami wymyślaliśmy przepisy na podstawie tych "wytycznych" no i może z miesiąc tż się tego tak ostro trzymał, potem jak miał ochotę to i jakieś ciastko zjadł, czekoladkę...... ale do dziś się trzyma wczesnego jedzenia śniadań i zawsze je na śniadanie to co jest w diecie i ten jogurt z otrębami też je codziennie.
Dziękuję
A na fotki czekamy!

Cytat:
Dzisiaj po 15 muszę się do lekarza zarejestrować. I 100 pójdzie...
Ostatnio jak u niej byłam, "namówiła" mnie na cytologię, minęło jakieś 5 mcy od poprzedniej i z racji że nie miałam zamiar się wybrać dopiero z pozytywnym testem to ją zrobiłyśmy,tak troszkę przed terminem. I w finale zabrakło mi 10zł... Nie wiem jak ja to zrobiłam zapomniałam że do bankomatu miałam wstąpić przed wizytą....
Ona się śmiała a ja myślałam że zapadnę się pod ziemię
Powiedziała że to przez nią bo mnie na to badanie namówiła i że mam w gratisie =) Ale oddam jej teraz.
Jak dostanę @ przed wizytą to najwyżej odwołam.
Kochana, i tak mnie nie przebijesz... Ja kiedyś byłam u gina, wyszłam i pojechałam prosto do apteki wykupić receptę. Wykupiłam, wsiadłam do samochodu i olśnienie: nie zapłaciłam ginowi Także telefon do niego, czy jeszcze jest, czy mogę podjechać bo totalnie zapomniałam! Myślałam, że się ze wstydu spalę A on to wziął żartem, że on też zapomniał, bo inaczej by się upomniał

Cytat:
Dziś tu w ogóle jakaś cisza niespotykana

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
No my mamy jedną ścianę czarną w salonie, co prawda tłoczona w kwiaty, ale możnaby jakoś kwiaty zmienić na małe szatanki..resztę ścian na krwistą czerwień i jest picuś glancuś - mroczne gniazdko szatana!!
Małe szatanki

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-26, 14:10   #1285
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, i tak mnie nie przebijesz... Ja kiedyś byłam u gina, wyszłam i pojechałam prosto do apteki wykupić receptę. Wykupiłam, wsiadłam do samochodu i olśnienie: nie zapłaciłam ginowi Także telefon do niego, czy jeszcze jest, czy mogę podjechać bo totalnie zapomniałam! Myślałam, że się ze wstydu spalę A on to wziął żartem, że on też zapomniał, bo inaczej by się upomniał
Ja chyba za pierwszym razem jak byłam u gina, to też prawie wyszłam bez zapłąty, ale się ocknęłąm w porę i wróciłam..

Natomiast co do "braku" jakieś części zapłaty...to uważam, że to normalne i każdemu może się zdażyć... Owszem głupio, ale ja zawsze pytam czy mogę na następnej wizycie dopłacić, a jak nie, to czy za chwilę mogę donieść...nigdy nie było problemu...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

A w ogóle znów mi dziś jakoś ciężko...heh... Ja nie wiem jak to dalej będzie...
Stary 2012-11-26, 14:14   #1286
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Fotki wrzuciłam do profilu - z sobotniej imprezy..... w wogóle to głośno było na tej imprezie, mnóstwo ludzi, dzieci, każdy chciał Emilkę chociaż dotknąć..... myślałam, że następnego dnia będę miała niezły sajgon z Emilką, a ta mi prawie cały weekend przespała

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

A w ogóle znów mi dziś jakoś ciężko...heh... Ja nie wiem jak to dalej będzie...

Ale o co chodzi
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-26, 14:19   #1287
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o co chodzi
Noooo...tak jakoś ciężko..jakby mi ktoś kamień na płucach położył I do tego brzuch też jakby był naciągnięty jakoś....nie lubię takiego czegoś... pół biedy, że nie jest mi duszno..bo to już masakra by była..

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Bikuś bardzo ładnie Wam w czerwonym!!
Stary 2012-11-26, 14:22   #1288
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki wrzuciłam do profilu - z sobotniej imprezy..... w wogóle to głośno było na tej imprezie, mnóstwo ludzi, dzieci, każdy chciał Emilkę chociaż dotknąć..... myślałam, że następnego dnia będę miała niezły sajgon z Emilką, a ta mi prawie cały weekend przespała
O matko, Bikulec, jaka Ty chudzizna! Ja nigdy tak nie wyglądałam, a co dopiero po porodzie!
A jeśli mogę spytać - jak brzuszek? Bo strasznie mnie to interesuje, jak wygląda brzuch po porodzie
Jeśli nie chcesz - nie pisz

Ślicznie wyglądacie - cała Trójka!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-26, 14:26   #1289
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Noooo...tak jakoś ciężko..jakby mi ktoś kamień na płucach położył I do tego brzuch też jakby był naciągnięty jakoś....nie lubię takiego czegoś... pół biedy, że nie jest mi duszno..bo to już masakra by była..

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Bikuś bardzo ładnie Wam w czerwonym!!
Oj, Maleństwo niestety chyba musisz się do tych dolegliwości przyzwyczaić....... przy jednym dziecku czasami można odczuwać dyskomfort a co dopiero przy dwójce..... ale bądź dzielna, dasz radę

he he he czerwony rządzi dzięki

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
O matko, Bikulec, jaka Ty chudzizna! Ja nigdy tak nie wyglądałam, a co dopiero po porodzie!
A jeśli mogę spytać - jak brzuszek? Bo strasznie mnie to interesuje, jak wygląda brzuch po porodzie
Jeśli nie chcesz - nie pisz

Ślicznie wyglądacie - cała Trójka!
Wiesz co..... brzuszek...... nie jest jakoś tragicznie...... jest taki troszkę "galaretowaty" zresztą mam wrażenie jakby po porodzie z całej mnie uszło powietrze - dupa mi zanikła (czytaj obwisła), uda też...... no a brzuch nadaje się do popracowania nad nim, ale jeszcze sobie tydzień wolnego daje i potem zabieram się za ćwiczenia..... trza się po prostu ujędrnić.

Dziękujemy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-11-26, 14:27   #1290
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, Maleństwo niestety chyba musisz się do tych dolegliwości przyzwyczaić....... przy jednym dziecku czasami można odczuwać dyskomfort a co dopiero przy dwójce..... ale bądź dzielna, dasz radę

he he he czerwony rządzi dzięki
Wiem, wiem Bikuś ...gin też już mnie uprzedzał...ale jednak to męczące...a jak mówię...to dopiero 6 miesiąc...to już nie wiem co dalej będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości